Με δυο βλέμματα

Por Lexa_s

284K 9K 754

"Κοίταξε με" είπε η Μέγκαν μέσα από το στόμα της βγάζοντας έναν ήχο που μπορούσε να ακούσει μόνο κάποιος που... Más

1. Μέγκαν
2. Το νέο κορίτσι στην τάξη
3. Η γνωριμία
4. Μαθήματα μπαλέτου
5. Κάπου σε είδα , κάπου σε ξέρω
6. Η αποκάλυψη
7. Πιάσε με αν μπορείς
8. Let's get this party started (part 1)
9. Let's get this party started (part 2)
10. Let's get this party started(last part)
11. Καλά κρυμμένα μυστικά
12. Παιχνίδια μυαλού
13. Στα κρυφά
14. Το ξεκίνημα του παζλ
15. Μαθαίνοντας την αλήθεια
16. Στα δύσκολα σε θέλω
18. Η άφιξη
19. Θυμάσαι;
20. Το ένωμα του παζλ
21. Χορεύοντας στη σιωπή
22. Amanda's Pov (Special Edition)
23. Φίλιππε;
24. Το δείπνο
25. Oh my baby baby...
26. Βλέποντας την με άλλον
27. Αγαπη μου. Με πονάς
28. Αντέχεις να μην με έχεις;
29. Μην αντιστέκεσαι
30. Που να ήξερε..
31. Τι είναι ευτυχία; ( Preview )
32. Οι αληθινοί παράδεισοι
33. The truth about her (part 1)
34. The truth about her (part 2)
35. The truth about her ( last part )
36. Εδώ είμαι. Εδώ ήμουν.
A/N
37. Γιατί;
38. Το τελευταίο κομμάτι του παζλ.
39. Αύριο όλα θα έχουν τελειώσει
40. Game over
41. Megan's POV (Special Edition)
42. Megan's POV - part2
43. Megan's POV - part3
44. Γνωριζόμαστε;
45. Εγώ δεν σου έφυγα ποτέ
46. Η Κριστίν
47. Χωρις αναστολες
48. Μάτια ερμητικά κλειστά.
49. Ζηλεύω πολύ
50. Για πάντα δική σου
51. Με δύο βλέμματα (part 1 )
52. Με δύο βλέμματα (Last Part)
53. Epilogue
New Book

17. Ψάξε, ψάξε, δεν θα με βρεις

4.8K 161 17
Por Lexa_s

Οι μαθήτριες και οι μαθητές του μουσικού ιδρύματος φορώντας τα καλύτερα τους ρούχα άρχισαν να μπαίνουν στο φουαγιέ του σχολείου. Η Ράνια καθόταν στην είσοδο κόβοντας εισιτήρια καθώς είχε αναλάβει το ταμείο του event. Ήταν ντυμένη κομψά. Το μουσταρδί μονόχρωμο κολλητό της φόρεμα έστρωνε τέλεια πάνω της και είχε πιάσει τα μαλλιά της έναν κυριλέ ολόισιο κότσο. Το ντύσιμο ήταν πάντοτε το δυνατό της σημείο μιας και η κατευθυνση που είχε επιλέξει ήταν το σχέδιο μόδας και στάιλινγκ. Ο Στέφανος από την άλλη βρισκόταν στο μπαρ σερβίροντας στους μαθητές τα ποτά της επιλογής τους. Το σκούρο μπλε κουστούμι που φορούσε έκανε αντίθεση με το απαλό ροζ πουκάμισο του τραβώντας τα βλέμματα όλων των κοριτσιών πάνω του. Οι μισές είχαν έρθει για τον Στέφανο και οι άλλες μισές για τον Παύλο που φαινόταν ακόμη απών.

Η Ράνια χαιρέτησε γλυκά προσπαθώντας να κρύψει την απορία της, όταν είδε την Αμάντα να μπαίνει με έναν άγνωστο νεαρό μέσα. Κοιτώντας πιο προσεκτικά το γοητευτικό παλικάρι θυμήθηκε ότι τον είχε δει στα Friday's εκείνη την ημέρα στο ίδιο τραπέζι με την Αμάντα και την κυρία Ζωή.

"Γεια σου όμορφη" είπε η Ράνια και χαμογέλασε προς τη φίλη της θαυμάζοντάς την εντυπωσιασμένη από πάνω μέχρι κατω. Την ένιωθε πιο κοντά της από τότε που αυτή και η Μέγκαν είχαν αυτό που είχαν.

"Γεια σου στυλάτο κορίτσι " πείραξε η Αμάντα την Ράνια. "Να σου συστήσω από εδώ τον Φίλιππο. Είναι ο αδερφός μου, εξ αγχιστείας " συνέχισε η ξανθιά κοπέλα.

Ο Φίλιππος χαμογέλασε στην Ράνια δείχνοτας το λευκό του χαμόγελο και άπλωσε το χέρι του για να συστηθεί.

"Χάρηκα πολύ Ράνια. Έχω ακούσει τα καλύτερα για εσένα " είπε με μία ζεστη και σταθερή φωνή.

Έχει ακούσει τα καλύτερα για εμένα; Τι ξέρει για εμένα; σκεφτηκε η Ράνια ανταποδίδοντας την χειραψία και χαμογελώντας του αμήχανα καθώς δεν μπορούσε να κρύψει το ενθουσιασμό της. Ήταν πολύ όμορφος. Ψηλός. Σαν τον Στέφανο. Το τζιν του ήταν συνδυασμένο με μαύρες αρβίλες και το μαύρο του πουκάμισο κολλούσε πάνω στο γυμνασμένο του σώμα.

 Η Αμάντα μπήκε μέσα στο χώρο με τον αδερφό της και αφού πήραν τα ποτά τους από τον Στέφανο, τον χαιρέτησαν και πήγαν στην μεριά του dj. Ο Στέφανος είχε αναθέσει σε αυτή και την Μέγκαν να προσέχουν το μπουθ μέχρι να έρθει το παιδί που θα έπαιζε μουσική. Αυθόρμητα η Αμάντα κοίταξε το μισογεμάτο φουαγιέ. Άρχισε να ψάχνει την Μέγκαν μέσα στο πλήθος των μαθητών που φαινόντουσαν να διασκεδάζουν πίνοντας τα ποτά τους. Δεν την είχε δει από τη στιγμή που μπήκε και ένιωθε αρκετά άβολα και αμήχανα μετά την τελευταία τους κουβέντα. Ήξερε ότι η μαυρομάλλα φίλη τους είναι αρκετά δύσκολος χαρακτήρας και πεισματάρα και ότι ήταν ικανή να μην παρευρεθεί στο πάρτι μετά τον καυγά τους. Η νέα μαθήτρια δυσανασχέτισε σε αυτή την ιδέα. Ήθελε πολύ να την δει. Έστω και με τον Παύλο. Αρκεί να την έβλεπε. 

"Ένα ουίσκι haig παρακαλώ, σκέτο χωρίς πάγο"

Ο Στέφανος σήκωσε αργά και σταθερά τα μάτια του στην γνώριμη φωνή. Ήξερε ποιος ήταν. Η φωνή του ήταν τόσο χαρακτιριστική που μπορούσε να τον καταλάβει από χιλιόμετρα.

"Καλησπέρα κύριε Χατζηστογιάννη. Βαρύ ποτό πίνετε. Προσέχετε μην μεθύσετε." απάντησε ο Στέφανος στον καθηγητή του προσπαθώντας να κρατήσει τα προσχήματα καθώς ήταν και άλλοι μαθητές μπροστά.

"Μην ανησυχείς Στέφανε. Έχω και θα έχω τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης καθώς θα είμαι ο μοναδικός επιτηρητής σας σήμερα!" 

Ο Στέφανος έλαμψε στην ιδέα. Είχε πολλά στο μυαλό του για αυτό το πάρτι. Και το μόνο σίγουρο ήταν ότι δεν θα έχανε καμία ευκαιρία που θα του δινόταν.

"Ανυπομονώ να σας δω να έχετε τον έλεγχο." απάντησε προκλητικά ο νέος μαθητής προς τον γοητευτικό καθηγητή του.

Είχε περάσει μισή ώρα και σχεδόν όλοι οι μαθητές του μουσικού σχολείου βρίσκονταν στο φουαγιέ . Είχαν χωριστεί σε μεγάλες παρέες και έπιναν τσιμπώντας λίγο φαγητό από τα γκουρμέ πιάτα που είχαν για συνοδεία. Πολλοί από την ομάδα του μπάσκετ είχαν μεταφερθεί ήδη στις άδειες αίθουσες του σχολείου με κοπέλες είτε από το μπαλέτο είτε από το σχέδιο μόδας. Η Ράνια αφού έκοψε όλα τα εισιτήρια που υπολόγιζε πλησίασε την Αμάντα, τον αδερφό της και τον Στέφανο  που καθόντουσαν δίπλα στο μπουθ πίνοντας τα ποτά τους.

"Που σκατά είναι η άλλη;" είπε όλο αγωνία κοιτάζοντας την Αμάντα που πίστευε ότι θα ήξερε. Δεν γνώριζε ότι αυτή και η Μέγκαν είχαν μαλώσει.

Η Αμάντα σήκωσε απαθέστατα τους ώμους της δείχνοντας ότι δεν ξέρει. Η καρδιά της χτυπούσε δυνατά και προσπαθούσε να κρύψει το άγχος της σχετικά με την καθυστέρηση της Μέγκαν. 

Ο Στέφανος από την άλλη είχε το βλέμμα του στο πλήθος των μαθητών. Έψαχνε να βρει τον καθηγητή του χωρίς να παρακολουθεί συγκεντρωμένα την συζήτηση των παιδιών. 

"Μου είπαν ότι θα παίξει ο DJ Kevin σήμερα" είπε ο Φίλιππος γυρίζοντας το βλέμμα των παιδιών προς το μέρος του.

"Ναι. Τον ξέρεις; " ρώτησε η Ράνια προσπαθώντας να πιάσει κουβέντα με τον όμορφο αδερφό της Αμάντα.

"Ναι είναι πολύ καλό μου φιλαράκι. Σπουδάζουμε μαζί σκηνοθεσία και έχει σαν χόμπι του την μουσική. Βέβαια δεν ξέρω αν θα ασχοληθεί με τον κινηματογράφο καθώς η μουσική του αποφέρει ήδη πολλά πολλά κέρδη. Είναι μέσα και στην εταιρεία των Μπράουν, που αυτό από μόνο του είναι μεγάλη επιτυχία."

Η Ράνια χαμογέλασε στο νέο παλικάρι. Από ότι φαίνεται δεν ήξερε ότι η κολλητή τους έχει την εταιρεία αυτή και ότι η αδερφή του έχει κάτι μαζί της. 

"Βλέπω δεν σε ενημέρωσε η αδερφή σου ότι η κολλητή μας είναι η κόρη του κυρίου Μπράουν." είπε κοιτάζοντας προς την Αμάντα η οποία φαινόταν να κοιτάει αλλού με ανοιχτό το στόμα χωρίς να ακούει τα παιδιά. 

Έβλεπε από μακρυά την Μέγκαν να προχωράει προς το μέρος τους μαζί με τον Παύλο. Όλο το σχολείο είχε γυρίσει και τους κοιτούσε ψιθυρίζοντας μεταξύ τους σχόλια σχετικά με το ζευγάρι. Υπέθεσαν ότι τα ξαναβρήκαν για να έρχονται μαζί στο πάρτι. Η Αμάντα ένιωσε ένα σφίξιμο στο στομάχι όταν ο Παύλος έπιασε το χέρι της Μέγκαν φορώντας το πιο λαμπερό του χαμόγελο. Μοιάζαν σαν αυτά τα ζευγάρια που περπατάνε ερωτευμένα πάνω στο κόκκινο χαλί. Ο Παύλος φορούσε το μαύρο του σμόκιν και η Μέγκαν ένα μαύρο φόρεμα που έφτανε λίγο πιο πάνω από το γόνατο με ανοιχτή όλη της την πλάτη και λαμπίριζε από μακρυά. Τα τακούνια της ήταν ψηλά και κομψά και έκαναν το περπάτημά της να μοιάζει πρωτοκλασσάτο. Οι μακριές τις χαλαρές μπούκλες έπεφταν αέρινα από την δεξιά πλευρά αφήνοντας τον αριστερό της ώμο ακάλυπτο προκαλώντας όλα τα βλέμματα πάνω της. Τα χείλη της είχαν έντονο κόκκινο χρώμα που έκανε το πρόσωπο της να φαίνεται σαν ψεύτικο σε συνδυασμό με το smokey eyes μακιγιάζ της. 

"Να υποθέσω ότι η κοπέλα απέναντι είναι η κόρη του Μπράουν" ειπε ο Φίλιππος δείχνοντας προς την μεριά της Μέγκαν και του Παύλου. 

Τα παιδιά έμειναν αμίλητα καθώς η Μέγκαν τους πλησίαζε χεράκι χεράκι με τον Παύλο. Η Ράνια κοίταξε την Αμάντα που φαινόταν να έχει χάσει το χρώμα της. Δεν ήξερε τι είχε γίνει αλλά κατάλαβε ότι σίγουρα δεν ήταν καλό.

"Καλώς το ψεύτικο ζευγάρι του αιώνα. Παίρνετε όσκαρ υποκρισίας και οι δυο " είπε ο Στέφανος πειράζοντας την κολλητή του και τον ωραίο του σχολείου που δεν έλεγε να αφήσει το χέρι της Μέγκαν. Η μαυρομάλλα κοπέλα ήταν ανέκφραστη και σοβαρή έχοντας το βλέμμα της καρφωμένο πάνω στην Αμάντα χωρίς να έχει κοιτάξει κανέναν άλλο. 

"Και ποιος σου είπε ότι είμαστε ψεύτικο ζευγαράκι;" απάντησε ο Παύλος έχοντας όλη την αυτοπεποίθηση του κόσμου μαζεμένη πάνω στο βλέμμα του.

Η Αμάντα άνοιξε τα μάτια της διάπλατα στη δήλωση. Ένιωθε ότι ήθελε να φύγει από τον χώρο. Δεν είχε καμία δουλειά εκεί. Δεν μπορούσε να ανέχεται να βλέπει την Μέγκαν με άλλον.

"Μπορείς να αφήσεις το χέρι μου και να σταματήσεις να κάνεις όνειρα;" είπε η Μέγκαν κοιτάζοντας ψυχρά προς τον Παύλο. Εκείνος με την σειρά του άφησε το χέρι της Μέγκαν χωρίς να χάσει το χαμόγελο του. Ένιωθε σαν «βασιλιάς» του πάρτι καθώς έκανε την εμφάνιση του στο event μαζί με το όνειρο του κάθε αγοριού. Πλέον όλο το σχολείο πίστευε ότι τα ξαναβρήκε με την Μέγκαν και χαιρόταν μόνο στην ιδέα χωρίς να τον νοιάζει αν ίσχυε ή όχι. Αρκετό δούλεμα είχε φάει από τους φίλους του ότι τρέχει πίσω από το βρακί της ψηλομύτας χωρις να μπορεί να μπει μέσα σε αυτό.

Η Μέγκαν αφού χαιρέτησε τους φίλους της πέρασε δίπλα από την Αμάντα για να ανέβει στο μπουθ του Dj. Χωρίς να την χαιρετήσει της έριξε απλά ένα βλέμμα διαρκείας και μπήκε μέσα στον χώρο του Dj για να ελέγξει τα μηχανήματα. Έπιασε το τηλέφωνο της και έστειλε μήνυμα στον Dj Kevin που περίμενε από έξω μαζί με τον Κρίστιαν για να μπουν μέσα από την πίσω είσοδο χωρίς να τους δει κανείς.

Ο κόσμος άρχισε να χορεύει στους δυνατούς ρυθμούς rnb του DJ ενώ πολλά αγόρια ήταν ήδη μεθυσμένα από το άφθονο ποτό που παρείχε το πάρτι δωρεάν. Τα κορίτσια χόρευαν με τα αγόρια σαν να βρίσκονται μέσα στο πιο in club της πόλης . Στις γωνίες του σχολείου υπήρχαν άπειρα ζευγάρια που φιλιώντουσαν μεταξύ τους, ενώ κάποιοι αθλητές είχαν μαζευτεί στις τουαλέτες με τα ποτά τους και κάπνιζαν μαύρο. Ακολουθούσαν πολύ αύστηρο πρόγραμμα μέσω των προπονητών τους και θεώρησαν το πάρτι την καταλληλότερη ευκαιρία για να ξεδώσουν λίγο. Ο Κωνταντίνος αδύναμος να καταφέρει να διαχειριστεί τόσο μεγάλος πλήθος μόνος του βγήκε στο προαύλιο του σχολείου για να πάρει λίγο κρύο αέρα. 

"Έχεις τα κλειδιά του κλειστού γυμναστηρίου ;" ακούστηκε μία φωνή πίσω από τον καθηγητή.

"Τι κάνεις εδώ έξω; Πήγαινε γρήγορα μέσα δεν θέλω να μας δει κανείς μαζί " απάντησε ο Κωνσταντίνος στον Στέφανο που τον κοιτούσε προκλητικά μέσα στα μάτια.

"Χαλάρωστε κύριε καθηγητά. Δεν νομίζω κανένας μεθυσμένος να παρεξηγήσει το γεγονός ότι απλά μιλάμε. Δεν μου απάντησες τα έχεις; "

"Τι θες μικρέ; " 

"Σε 10 λεπτά σε περιμένω στη είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου. Όταν ανοίξεις την πόρτα θα σου πω και τι θέλω" απάντησε όλο νόημα ο Στέφανος και μπήκε ξανά μέσα στο πάρτι που γινόταν ένας πανικός.

Η Μέγκαν ήταν πίσω από το μπουθ του Dj μαζί με τον Κρίστιαν και τα άλλα παιδιά. Δεν ήθελε κανένας μαθητής να καταλάβει ότι έχουν τον δημοφιλή τραγουδιστή που λιώνουν τα κοριτσάκια μαζί τους. Τους το φυλούσε για έκπληξη. Η Ράνια μιλούσε με τον Φίλιππο για αρκετή ώρα καθισμένη λίγα μέτρα μακρυά από τα άλλα παιδιά. Είναι σαν ταίριαξαν κατευθείαν. Είχαν απίστευτη επικοινωνία μεταξύ τους και συζητούσαν για τις ζωές τους πίνοντας τα ποτά τους. Η Ράνια ήταν τόσο απορροφημένη από την κουβέντα της με τον Φίλιππο που είχε ξεχάσει να ρωτήσει την Μέγκαν τι στο καλό έγινε με την Αμάντα και δεν μιλάνε.

Ο Κρίστιαν απο την άλλη καθόταν με την Μέγκαν και την Αμάντα και προσπαθούσε να πιάσει κουβέντα με την κόρη του αφεντικού του και τη φίλη της αλλά φαινόντουσαν και οι δύο αποσυγκεντρωμένες κοιτώντας ανέκφραστα το πλήθος.

"Τι ωραία που περνάμε!!" είπε ο Κρίστιαν πειράζοντας τα δύο κορίτσια που φαίνονταν αμίλητα και κακόκεφα.

Η Μέγκαν γύρισε και του έδωσε ένα ψεύτικο χαμόγελο και συνέχισε να κοιτάζει προς το πλήθος. Δεν είχε ανταλλάξει κουβέντα με την Αμάντα και ένιωθε την καρδιά της να πονάει. Η ξανθιά κοπέλα φαινόταν θυμωμένη μαζί της. Πως να μην είναι; σκέφτηκε κοιτώντας την Αμάντα που έπινε το τρίτο ποτό της γρήγορα χωρίς να μιλάει σε κανέναν.

"Ελπίζω να με καλέσεις να κοιμηθώ σπίτι σου μετά την χάρη που σου έκανα να παρευρεθώ σε αυτό το σχολικό πάρτυ." συνέχισε ο Κρίστιαν πλησιάζοντας την Μέγκαν πιο κοντά.

"Με συγχωρείτε. Σας αφήνω μόνους!" απάντησε κοφτά κατευθείαν η Αμάντα ακούγοντας τα λόγια που ξεστόμισε ο Κρίστιαν και έφυγε από το μέρος των παιδιών. 

Ο Κρίστιαν κοίταξε με απορία την Αμάντα και έπιασε τον καρπό από το χέρι της Μέγκαν η οποία αυθόρμητα πήγε να την ακολουθήσει.

"Τι την έπιασε; " απόρησε ο νέος τραγουδιστής.

"Τι μαλακίες κάθεσαι και λες; " του απάντησε νευριασμένα η Μέγκαν.

"Γιατί τι είπα; Δεν θες να περάσουμε το βράδυ μαζί; " είπε βάζοντας τα δυο του χέρια γύρω από την μέση της Μέγκαν και πλησιάζοντας την σε απόσταση αναπνοής. Είχε αρκετά μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ήξερε ότι μπορεί να έχει όποια θέλει αλλά το μυαλό του είχε κολλήσει στην Μέγκαν που του το έπαιζε τόσο καιρό δύσκολη. Η Ράνια είδε τον Κρίστιαν που ήταν κολλητά με την Μέγκαν και άνοιξε τα μάτια της διάπλατα. Κοίταξε γύρω της για να δει που είναι ο Στέφανος και η Αμάντα αλλά και οι δύο ήταν εξαφανισμένοι. 

"Μπορείς να πάρεις τα χέρια σου από πάνω μου; Καλύτερα να κρατήσεις τις ορμές σου γιατί σε δυο λεπτά θα ανέβεις πάνω στο μπουθ να τραγουδήσεις!" απάντησε εμφανώς εκνευρισμένη η Μέγκαν διώχνοντας τα χέρια του Κρίστιαν από πάνω της. 

Ο Στέφανος βρισκόταν έξω από την αίθουσα του κλειστού γυμναστηρίου όταν άκουσε τον κόσμο από έξω να ουρλιάζει το όνομα του Κρίστιαν και τα κοριτσάκια να φωνάζουν σαν παλαβά. Χαμογέλασε μόνος του στην ιδέα για το πόσο επιτυχημένο ήταν το πάρτι, περιμένοντας τον καθηγητή του ένα έρθει. Τσέκαρε το ρολόι του και είχε περάσει ήδη ένα τέταρτο από τότε που τον είδε τελευταία φορά έξω στο προαύλιο. Θα έπρεπε να είναι ήδη εδώ σκέφτηκε.

Την ίδια στιγμή η Ράνια ήταν μαζί με την Μέγκαν δίπλα στο μπουθ ενώ ο Φίλιππος συζητούσε δίπλα τους ακριβώς με τον φίλο του τον Dj. Στο φουαγιέ επικρατούσε ένας πανικός καθώς ο Κρίστιαν είχε ανέβει ήδη πάνω στο stage που είχαν στήσει για αυτόν δίπλα στον dj , και ο κόσμος ενθουσιασμένος τραγουδούσε και χοροπηδούσε στις μουσικές του νέου τραγουδιστή. 

"Τι έχει γίνει με την Αμάντα; Μαλώσατε; " ρώτησε η Ράνια στο αυτί της Μέγκαν καθώς δεν μπροούσε να ακούσει η μία την άλλη από τον πανικό που επικρατούσε.

"Δεν ξέρω" απάντησε κοφτά η μαυρομάλλα κοπέλα.

"Δεν ξέρεις αν μαλώσατε ή όχι; Με δουλεύεις; Εδώ δεν μιλάτε καν" ρώτησε η Ράνια κάνοντας μια γκριμάτσα απορίας στο πρόσωπο της.

"Όχι δεν ξέρω Ράνια. Απλά δεν μου μιλάει " απάντησε η Μέγκαν. Δεν ήξερε τι να πει στη Ράνια. Τι να της πει; Ότι η Αμάντα ήθελε σχέση και ήταν ερωτευμένη μαζί της και αυτή αντί να την διεκδικίσει και να της πει πως νιώθει το ίδιο έμενε άπραγη γιατί φοβόταν να βάλει κάποιον στον εσωτερικό της κόσμο; Βέβαια ήξερε ότι είναι ήδη αργά. Η Αμάντα είχε μπει ήδη μέσα της. Όσο και αν προσπάθησε να το αποφύγει. Έγινε μόνο του. Και τώρα δεν υπήρχε επιστροφή.

Η Μέγκαν πάγωσε όταν είδε απέναντι της την Αμάντα αγκαλιά με τον Παύλο να πίνουν τα ποτά τους και να γελάνε δυνατά. Η ξανθιά κοπέλα φαινόταν μεθυσμένη. Η ολόσωμη σκούρη μπλε κολλητή φόρμα της είχε ένα ανοιχτό προκλητικό μπούστο μπροστά που το σκίσιμο του έφτανε λίγο πιο πάνω από τον αφαλό. Η Αμάντα ήταν πολύ κομψά ντυμμένη αλλά ταυτόχρονα προκλητικά, λες και το έκανε επίτηδες. Ο Παύλος είχε τα χέρια του στη μέση της νέας μαθήτριας και της μιλούσε πολύ κοντά στο στόμα χωρίς να δίνουν καμία απολύτως σημασία στον νέο τραγουδιστή και στον κόσμο που ζητοκραύγαζε δίπλα τους. Η Μέγκαν ένιωσε την ανάσα της να γίνεται πιο έντονη και ανεξέλεγκτη όταν είδε τον Παύλο να παίρνει από το χέρι την Αμάντα και να φεύγουν μαζί προς την δεξιά μεριά του σχολείου. Η Ράνια πετάχτηκε τρομαγμένη όταν έπεσε το ποτό της Μέγκαν από το χέρι της και την είδε να φεύγει τρέχοντας από δίπλα της και να εξαφανίζεται σε δευτερόλεπτα.

Ο Στέφανος από την άλλη βρισκόταν μέσα στο σκοτεινό κλειστό γυμναστήριο έχοντας το μόριο του Κωνσταντίνου μέσα στο στόμα του. Τα χέρια του χούφτωναν το γυμνασμένο στήθος του μεγαλύτερου άντρα ενώ μπαινοέβγαζε με τα χείλη τον προικισμένο καθηγητή του. Ο Κωνσταντίνος λαχανιασμένος από την ένταση της στιγμής σήκωσε όρθιο τον νέο μαθητή και τον κόλλησε στον τοίχο. Κόλλησε το στήθος του πάνω στην πλάτη του Στέφανου και κατέβασε γρήγορα το παντελόνι του νέου παιδιού. Έβαλε ένα προφυλακτικό στο μόριο του και μπήκε μέσα στον όμορφο παλικάρι με δύναμη. Ο Στέφανος αναστέναξε δυνατά στην είσοδο του καθηγητή του. Ήταν πολύ καυλωμένος και τον πηδούσε παθιασμένα όπως ακριβώς είχε γίνει και την πρώτη φορά. Ήταν πολύ άγριος πάνω στο σεξ αλλά ταυτόχρονα συναισθηματικός καθώς φιλούσε τον λαιμό του νέου μαθητή από πίσω. 

Η Ράνια και ο Φίλιππος ξεκίνησαν να ψάχνουν την Μέγκαν , την Αμάντα και τον Στέφανο μέσα στο πλήθος. Είχαν χωρίστει σε δύο ομάδες και είχαν σκοπό να ψάξουν και την τελευταία γωνιά του σχολείου μέχρι να βρουν τους φίλους τους. Που σκατά εξαφανίστηκαν όλοι; σκεφτόταν η Ράνια περνώντας βιαστικά μέσα από το πλήθος που μεθυσμένο ούρλιαζε τα κομμάτια του Κρίστιαν.

Η Μέγκαν έψαχνε για κανένα δεκάλεπτο πανικόβλητη την Αμάντα. Το κορμί της είχε ιδρώσει ολόκληρο από το τρέξιμο και λαχανιασμένη όργωνε κάθε μέρος της δεξιάς πλευράς του σχολείου για να βρει την ξανθιά κοπέλα με τον Παύλο. Η καρδιά της χτυπούσε σαν τρελή από το άγχος για το τι μπορεί να κάνει η Αμάντα αυτή τη στιγμή. Σε κάποια φάση άκουσε έναν ήχο τακουνιών να έρχεται από τις σκάλες του υπογείου. Κάποιος ανέβαινε τρέχοντας. Πλησιάσε προς τις σκάλες που οδηγούσαν κάτω στο υπόγειο και είδε την Αμάντα να ανεβαίνει με ταχύτητα χωρίς να κοιτάει προς τα επάνω. Ανεβαίνοντας το τελευταίο σκαλί η ξανθιά κοπέλα ένιωσε ένα χέρι να την πιάνει με πίεση από το μπράτσο κα να την κολλάει στον τοίχο. Έβγαλε ένα ήχο πόνου αυθόρμητα καθώς χτύπησε την πλάτη της με δύναμη πίσω.

"Τι στο διάολο πήγες και έκανες; " φώναξε η Μέγκαν χωρίς να μπορεί να ελέγξει τη δύναμη που ασκούσε πάνω στην Αμάντα.

"Άφησε με, με πονάς " είπε η Αμάντα χτυπώντας το χέρι της Μέγκαν που την κρατούσε με δύναμη.

"Πηδήχτηκες μαζί του; Λέγε! " η Μέγκαν ήταν τόσο θολωμένη που δεν καταλάβαινε πόσο δυνατά φώναζε.

"Ότι γουστάρω έκανα δεν σε αφορά! " είπε με τρεμάμενη φωνή, σαν να ήταν έτοιμη να κλάψει, σκουντώντας την Μέγκαν απότομα προς τα πίσω για να αφήσει το χέρι της. Η μαυρομάλλα κοπέλα έκανε δύο- τρία βήματα πίσω από την πίεση με την οποία την έσπρωξε η Αμάντα.

"Δεν ήξερα ότι κάθεσαι τόσο εύκολα σε όποιον σου την πέσει" είπε η Μέγκαν στην ξανθιά κοπέλα ενώ γυάλιζαν τα μπλε της μάτια από τα νεύρα της.

"Εγώ είμαι αυτή που κάθομαι εύκολα; Εσύ είσαι αυτή που θα πηδούσες μετά το πάρτι τον Κρίστιαν σου. Ξέχασες; Ξέχασες ότι είσαι καλή μόνο στο να πηδάς τους άλλους; Όλα τα άλλα είναι για ανώτερους ανθρωπους από εσένα. " απάντησε η Αμάντα προσπαθώντας να ελέγξει την ανάσα της από την ένταση που ένιωθε.

Η Μέγκαν πλησίασε την Αμάντα ακούγωντας τα λόγια της.

"Τι είπες; Έχεις πιει; "

"Αυτό που άκουσες" είπε η Αμάντα κοφτά και ένιωσε το χέρι της Μέγκαν να πέφτει με δύναμη πάνω στο μάγουλό της. Η Μέγκαν έμεινε να κοιτάει με γουρλωμένα μάτια την Αμάντα που έπιανε με το δεξί της χέρι το μάγουλο της που πονούσε. Η μαυρομάλλα μαθήτρια ένιωσε την καρδιά της να σπάει σε χίλια κομμάτια στο άκουσμα αυτών που είπε η κοπέλα που τόσο ποθούσε. Η Αμάντα χωρίς να μιλήσει,κοίταξε διάπλατα την Μέγκαν στα μάτια και έφυγε τρέχοντας.

Την ίδια στιγμή ο Παύλος έψαχνε την Αμάντα που του είχε ξεφύγει από την αίθουσα του αρμονίου. Πήγε να φιλήσει την μεθυσμένη κοπέλα και αυτή για να τον αποφύγει τον έριξε κάτω από το πιάνο και έφυγε όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Ήταν αρκετά μεθυσμένος και ο ίδιος και ένιωθε απίστευτη έλξη για την νέα μαθήτρια του σχολείου ενώ στην πραγματικότητα ήταν ερωτευμένος με την Μέγκαν που τον απέρριπτε συνεχώς. Μην μπορώντας να βρει την Αμάντα κατέλειξε έξω από το κλειστό γυμναστήριο ψάχνοντας την απελπισμένα για να της ζητήσει συγγνώμη. Έμεινε να κοιτάει με απορία όταν είδε ότι η πόρτα του γυμναστηρίου ήταν ανοιχτή. Συνήθως οι προπονητές την κλείδωναν πάντα . Παίρνοντας μια βαθιά ανάσα, όντας λαχανιασμένος από το πολύωρο τρέξιμο του, πλησίασε την πόρτα για να την ανοίξει..













Seguir leyendo

También te gustarán

118K 4.4K 52
Η δεκαεπτάχρονη Νόα Μόργκαν λατρεύει την ήσυχη, φυσιολογική της ζωή στο Τορόντο. Αλλά όταν η μητέρα της επιστρέφει από μια κρουαζιέρα απροσδόκητα πα...
15K 1.2K 48
-sweetdevileyes- Ελλάδα , Αθήνα Η Αντιγόνη Γεωργίου ,μια 25χρονη απόφοιτη ψυχολογίας και ενεργή φεμινίστρια, θα χάσει για λίγο την ισορροπία της κα...
98.5K 6.4K 28
Στο τελευταιο θρανιο χωρις να μιλαει, χωρις να σηκωνει το κεφαλι της και χωρις κανεις να εχει δει σχεδον ποτε το προσωπο της η Σαμ σκέπτεται.. σκέπτ...
57.4K 7.8K 41
"Ειλικρινά τι υπέροχο έχω δεσποινίς Ντέιζι? Πάντα καταλήγετε να ξεστομίζετε ανοησίες!"