Kaip ir vasara ( II ) TAISOMA

By Nouislavme

318K 14K 1K

Po audringos vasaros gyvenimas vėl keičiasi. Praeina metai. Ta grupelė paauglių suauga ir jiems prasideda sva... More

2.1
2.2
2.3
2.4
2.5
2.6
2.7
2.8
2.9
2.10
2.11
2.12
2.13
2.14
2.15
2.16
2.17
2.18
2.19
2.20
2.21
2.22
2.23
2.24
2.25
2.26
2.27
2.28
2.29
2.30
2.32
2.33
2.34
2.35
2.36
2.37
2.38
2.39
2.40

2.31

7.5K 363 31
By Nouislavme

TREČIADIENIS

Patrinu nosį ir esu garantuota, jog artėja sloga. Man visą dieną ją kutena, ji sunki, o žodžių apie galvos sunkumą net neturiu.

Maniau, kad kultūros paskaitoje užmigsiu. Čia esu su Calum ir Abby, o jie nuobodūs, nes susitelkę į šią paskaitą. Įtraukiu paskutinį kartą nosį ir kultūros dėstytojas garsiai atsidūsta. Jis pažvelgia į mane ir iš savo portfelio išsitraukia nosinaitę.

-Panele Gomez, manau jums reikia būti namuose ir gydytis. Juk žinote kaip tai yra nemandagu ir tuo pačiu galite užkrėsti draugus? Prašau pasiimti nosinaitę ir išvalyti savo nosį už auditorijos durų.

Jutau kaip raudonis užpildo mano veidą ir pakilusi iš vietos, nueinu prie dėstytojo ir tyliai jam padėkoju. Išėjus iš auditorijos pamasažuoju savo nosį ir buvo gėda dėl garsaus jos putimo. Jau buvau laiminga, kad ši atsikimšo, bet per kelias sekundes vėl kvėpavau su viena puse. Velniop tai.

Pasibaigusi paskaitomis, susitikome visos rūbinėje.

-Galbūt šiandien visos kartu kažką veikiam? Man vienai nusibodo vaikinų draugija?–Lily.

-Susipykot?–Abby užsiriša šaliką.

-Ne, bet aš imu pasiilgti ir mergaitiškų pokalbių,–ji pavarto akis.

-Išvis, kuri nors matėt šiandien Louis?–baigiu tvarkyti savo paraudusią nosį.

-Taigi mums kartu buvo sociologija ir anglų,–Lily.

-O per pertraukas?-atsidūstu, kai jos papurto galvas. Kur yra dingęs Louis? Šiandiena ryte jis išėjo iš manęs, o paskaitose mažiau bendravome, nes reikėjo baigti neužbaigtus darbus.

Pabundu iš apgalvojimų nuo Lily rankos man prieš veidą.

-Kur tu? Eime kavos?–ji nusijuokia.

-Žinoma,–linktelėju.

Užsisakiusios kavos, randame laisvą staliuką ir atsisėdame prie jo. 

-Ugh, manau, kad greitu metu sirgsiu,-suzyziu ir nusivelkame paltus.

-Turėtum pasisaugoti. Visgi, ryt prieš paskutinė dieną prieš atostogų pradžią,–Abby gurkštelėja savo kavos. Niekuo nelaukusi tą padarau ir aš.

-O Niall tavęs nesiveža pas savo šeimą?–Lily paklausia Abby.

-Sakė jis važiuos pas Welly. Tiksliau sakė, kad eis, nes kaip supratau, jie gyvena vienoje gatvelėje, kas manęs neramina. Jiems reikia kažką išsiaiškinti. Be to sakė, kad jeigu aš norėsiu, jis atvažiuos pas mane.

Mes su Lily susižvalgome.

-Nejau rimtai tarp jų viskas buvo taip rimta?–sukandu apatinę lūpą, o Lily man įduoda vaistų nuo gripo simptomų ir padėkojus, išgeriu juos.

-Girdėjau, kai ji kūkčiojo jam į ragelį,–Abby trūktelėja pečiais.

-Šventas šūde,–Lily nusijuokia, o Abby prisideda prie jos.

-Šūdas. Aš turėsiu nueiti aplankyti Emily ir Welly, nes jei sužinos, kad buvau pas Tomlinson'us, garantuotai įsižeis,-prisiminiau.

-Galima sakyti, kad jūs padarėte metų pertrauką,–Lily išsišiepia.

-Louis vis dar man nepasiūlė oficialiai draugauti, taigi ir nesijaučiu oficiali jo mergina,-nusišypsau.

-Taip, kurgi ne. Ir jis tikrai nesiveža tavęs pas savo šeima,-Abby prunkštelėja.

-Pasiruošusi vėl susitikti su Tomlinson'ais?-Lily.

-Aš visai pasiilgau jų, tad tikrai taip,-linktelėju, o merginos man nusišypso.


Pirmiausiai kartu su Abby atsisveikinome su Lily, kuri nusuko į vaikinų bendrabutį. Toliau atsisveikinau su Abby ir atrakinusi kambario duris, įėjau į jį. Pasidėjau rankinę ant stalo ir sutvarkiau dar iš ryto nesutvarkyta lovą. Iš rankinės išsitraukiu telefoną ir neradau nei vienos žinutės iš Louis. Papurtau galvą.

Iš spintos išsitraukiu pūkuota, balta megztinį ir juodus džinsus bei juodus kerziukus. Persirengiu ir pasikeičiau makiažą. Susirišu netvarkinga kuoduką, kuris išėjo kaip tvarkingas. Ir visada taip, kai man nereikia jo gražaus, jis išeina gražiai. Čiumpu telefoną ir užrakinusi kambarį, traukiu kelią iki vaikinų bendrabučio, jog susirasčiau Louis.

Užlipusi vaikinų bendrabutyje į trečia aukštą jau norėjau pasukti į reikiama pusę, bet sustojau pamačius koridoriuje Louis, kuris laikė Ashley ranką, o ši kikeno. Kas per velnias? Tada Louis mane pastebi, o aš greit apsisuku ir bėgu laiptais žemyn.

-Selena!-Louis surėkia ir man išėjus į kiemą, jis sugriebia mano ranką ir timptelėja į savo pusę.

-Sakyk greičiau ko nori, nes man šalta.–Pažvelgiu į jį.

Iš tikrųjų verdantis pyktis mane šildė ir kėlė norą jam stipriai užtrenkt. 

-Ką tu pagalvojai?–jis suima mano ranką.

Mane pykina, kad jis liečia mane su ta pačia ranka su kuria lietė tą kalę.

-Tai buvo pernelyg akivaizdu, jog manęs klaustum ką aš pagalvojau,-trūktelėju savo ranką, tačiau buvau pamiršus kokia jėgą jis naudoja.

-Ką tu galvoji, tai nėra tiesa. Liaukis išsigalvoti,-jis suerzintas.

-Man nė nereikia galvoti. Aš viską mačiau,-o mano balsas ima garsėti.

-Mes ką tik susitvarkėm savo santykius ir tu juos dabar gadini su savo išmislais!

-O, tai dabar aš griaunu?!–Sarkastiškas juokas.–Kodėl tu išvis aiškiniesi? Mes nesam pora.-Pačiai gerklė išdžiūva nuo tokių žodžių.

-Ką-ą?-Jo balsas sutrūkinėja ir aš pavartau akis. Jis galėtu vaidinti meksikietiškuose serialuose.

Ištraukiu pagaliau savo ranką ir dideliais žingsniais einu toliau nuo jo.

-Selena, būk mano mergina!

Nesvarbu, kad dauguma tai girdėjo ir pradėjo ūžti, aš nieko neatsakiau ir bėgau į savo kambarį. Drebančiomis rankomis atrakinau duris ir įėjusi į vidų, jas užsirakinu. Atsigulu ant žemės, bandydama nuraminti širdies plakimą. Suurzgiu, kai tas asilas pradeda trankytis į duris.

-Atidaryk duris!–garsiai ir griežtai surėkia.-Arba aš jas išlaušiu.

-Bandyk, bet tu būsi išmestas iš bendrabučio, tau reikės sumokėti už žalą ir vėl gausi šeimos neapykantą,-garsiai tariu.

-Tuomet aš pasiliksiu visą naktį čia.

-Susitariam.-Pavartau akis, nors žinau, kad jis nemato ir pakylu nuo žemės.

 Prisėdu prie kompiuterio ir išsitraukiu iš stalčiaus ausines. Prijungiau jas prie kompiuterio bei pasileidžiu muziką. Galėjau puikiai susikaupti ir padariau namų darbus. Juos atlikus, patikrinau telefoną ir aiktelėjau nuo daugybės Louis žinučių. Išsišiepiau. Asilas. Visur širdutės, bet paskutinės geriausios.

"Mažyte

Man reikia tavęs :(

Aš turėjau tokia š dieną ir man tiesiog reikia mano mažytes :( "

Dar kartą aiktelėju, kai pažvelgusi į laikrodį, suprantu, kad praėjo dvi valandos. Perskaitau dar kelis kartus žinutes ir nueinu iki durų. Atrakinu jas ir pravėrus, pamatau Louis žiūrint į mane. Mostelėju ranka į kambarį ir jis išsišiepęs įeina. Uždarau duris ir atsigręžiu į jį.

-Ji atėjo manęs sugundyti. Juk žinai ją. Aš laikiau jos ranką vien dėl to, kad ji nedrįstu prie manęs lįsti. Selena, aš tiek stengiausi dėl mūsų ir manai man tai nieko nereiškia.Kas dar neaišku?

-Kodėl tavo diena sušikta?

-Man skauda galvą, pamiršau pasiimti kompiuterį su namų darbais, o ir mano mažyte supyko ant manęs,-jis prieina prie manęs ir paliečia mano skruostą.

-Tavo?–kilstelėju antakį.

-Juk tu sutinki būti mano?

-Galvoju apie neigiamą atsakymą,–prikandu lūpą.

-Pamiršk jį,-jis sušnabžda man į lūpas ir aš įsisiurbiu į jas. 



Continue Reading

You'll Also Like

241K 15.1K 64
Mėnesis atrodo gana trumpas laiko tarpas, nebent tu esi prirakintas prie savo didžiausio priešo. (Istorija sukurta 1D fanfictionų laikais ir dėl šven...
55.8K 2.9K 47
Jo melsvos akys ir tas žiedelis lūpoje vedė mane iš proto ' keli mėnesiai pas tėtį ir jo geriausias draugas; •daddy issues part one• '2019
279K 14.6K 101
Aš esu Kayla Blake. Man virš 17 metų. Prieš savaitę netekau savo gyvenime svarbiausių ir brangiausių žmonių - savo tėvų. Jie žuvo autoavarijoje. Tą a...
298K 16.5K 65
Paprasta mergina įsimyli savo bendradarbį, kuris yra paslaptingas, bet tuo pačiu be proto seksualus, bet jis ne tik jos bendradarbis, jis yra ir jos...