Με δυο βλέμματα

By Lexa_s

285K 9K 754

"Κοίταξε με" είπε η Μέγκαν μέσα από το στόμα της βγάζοντας έναν ήχο που μπορούσε να ακούσει μόνο κάποιος που... More

1. Μέγκαν
2. Το νέο κορίτσι στην τάξη
3. Η γνωριμία
4. Μαθήματα μπαλέτου
5. Κάπου σε είδα , κάπου σε ξέρω
6. Η αποκάλυψη
7. Πιάσε με αν μπορείς
8. Let's get this party started (part 1)
9. Let's get this party started (part 2)
10. Let's get this party started(last part)
11. Καλά κρυμμένα μυστικά
13. Στα κρυφά
14. Το ξεκίνημα του παζλ
15. Μαθαίνοντας την αλήθεια
16. Στα δύσκολα σε θέλω
17. Ψάξε, ψάξε, δεν θα με βρεις
18. Η άφιξη
19. Θυμάσαι;
20. Το ένωμα του παζλ
21. Χορεύοντας στη σιωπή
22. Amanda's Pov (Special Edition)
23. Φίλιππε;
24. Το δείπνο
25. Oh my baby baby...
26. Βλέποντας την με άλλον
27. Αγαπη μου. Με πονάς
28. Αντέχεις να μην με έχεις;
29. Μην αντιστέκεσαι
30. Που να ήξερε..
31. Τι είναι ευτυχία; ( Preview )
32. Οι αληθινοί παράδεισοι
33. The truth about her (part 1)
34. The truth about her (part 2)
35. The truth about her ( last part )
36. Εδώ είμαι. Εδώ ήμουν.
A/N
37. Γιατί;
38. Το τελευταίο κομμάτι του παζλ.
39. Αύριο όλα θα έχουν τελειώσει
40. Game over
41. Megan's POV (Special Edition)
42. Megan's POV - part2
43. Megan's POV - part3
44. Γνωριζόμαστε;
45. Εγώ δεν σου έφυγα ποτέ
46. Η Κριστίν
47. Χωρις αναστολες
48. Μάτια ερμητικά κλειστά.
49. Ζηλεύω πολύ
50. Για πάντα δική σου
51. Με δύο βλέμματα (part 1 )
52. Με δύο βλέμματα (Last Part)
53. Epilogue
New Book

12. Παιχνίδια μυαλού

6.1K 185 15
By Lexa_s

" Καλά μωρή που εξαφανίζεσαι στα διαλείμματα; Πάλι σε κυνηγάει ο Παύλος; Κοφτου το επιτέλους! " είπε ο Στέφανος ακουμπώντας τα χέρια του πάνω στο θρανίο της Μέγκαν που μόλις είχε κάτσει. 

Ο Παύλος; Που τον θυμήθηκε; 

"Ναι. Έχει γίνει η σκιά μου" είπε ψέματα η Μέγκαν και την κοίταξε με απορία η Ράνια. Ήξερε ότι η Μέγκαν δεν έλεγε ποτέ ψέματα και τα σιχαινόταν. Για πιο λόγο ξεκίνησε ξαφνικά;  Ο Παύλος στο διάλειμμα έπαιζε μπάσκετ με τα παιδιά και οι μισές μπαλαρίνες ζητοκραύγαζαν σαν Κριστιανίτσες ( βλέπε Ρουβίτσες :P ) . Η Ράνια έψαξε να την βρει ανάμεσα στις άλλες αλλά δεν ήταν πουθενά. Χωρίς να πει τίποτα στη φίλη της έβγαλε τα βιβλία βιολογίας και περίμενε τον καθηγητή να έρθει. 

" Λοιπόν πρέπει να καταστρώσουμε σχέδιο εξόντωσης του μαλάκα" συνέχισε ο Στέφανος αναφερόμενος στον καθηγητή της βιολογίας τους.

" Τι σχέδιο εξόντωσης ρε Στέφανε; Δεν είπαμε να πας να του μιλήσεις μετά το σχολείο; " είπε η Ράνια. 

Η Μέγκαν αποπροσανατολίστηκε βλέποντας την Αμάντα να μπαίνει αργοπορημένη μέσα στην αίθουσα τρέχοντας γρήγορα προς το θρανίο της. Η Ράνια παρατήρησε το όλο σκηνικό και κοιτάζοντας με απορία μία την Μέγκαν και μία την Αμάντα που είχαν και οι δύο κατεβασμένα τα κεφάλια τους προς τα κάτω άρχισε να καταλαβαίνει ότι κάτι συμβαίνει. 

"Ξύπνα! "  σκούντηξε απαλά η Ράνια την φίλη της. Η Μέγκαν κοίταξε την Ράνια και επανήλθε στην πραγματικότητα. Χανόταν άθελα μέσα στις σκέψεις της. Το μεγαλύτερο μέρος του εγκεφάλου της φώναζε το όνομα Αμάντα και έβρισκε δυσκολία στο να συγκεντρωθεί σε οτιδήποτε άλλο. 

" Ήρθε ο μαλάκας! " είπε ο Στέφανος βλέποντας τον Κύριο Χατζηστογιάννη να μπαίνει μέσα στην αίθουσα και κοιτώντας τον προκλητικά μεταφέρθηκε στο θρανίο του. Ο καθηγητής της βιολογίας είδε τον Στέφανο και ρίχνοντας του ένα αυστηρό βλέμμα προχώρησε προς την έδρα. Άφησε την μαύρη δερμάτινη του τσάντα και έβγαλε ένα φάκελο με φυλλάδια. Τα κορίτσια άρχισαν ήδη να σχολιάζουν για το πόσο σέξυ είναι ο νέος τους καθηγητής χαμηλόφωνα και ο Στέφανος νευριασμένος προσπαθούσε να κάνει ότι δεν τις άκουγε. 

"Καλησπέρα παιδιά . Ελπίζω να είστε καλά. Σήμερα θα λύσουμε ένα πρόβλημα στον πίνακα σχετικά με τους παθογόνους μικροοργανισμούς τους οποίους μελετάτε εδώ και ένα μήνα. Η άσκηση είναι SOS οπότε θα θερμοπαρακαλούσα να μείνετε όλοι συγκεντρωμένοι. Θα σας μοιράσω την άσκηση και από κάτω θα προσπαθήσετε αρχικά μόνοι σας να την λύσετε. Έπειτα θα ήθελα έναν εθελοντή να ανέβει στον πίνακα και να μας υποδείξει τον τρόπο σκέψης του είτε είναι σωστός είτε λάθος. Δεν υπάρχει μόνο μία λύση για αυτό και νιώστε ελεύθερα να αναλύσετε οποιο τρόπο σκέψης και αν έχετε."

Ο κύριος Χατζηστογιάννης άρχισε να μοιράζει την άσκηση στα θρανία βιαστικά. Περνώντας από το θρανίο της Ράνιας και της Μέγκαν έριξε ένα έντονο βλέμμα στα κορίτσια. Ήξερε ότι ήταν φίλες του Στέφανου. Τις είχε δει εκείνο το βράδυ μαζί του. Υποπτευόταν ότι πολύ πιθανό να ξέρουνε για αυτόν και τον Στέφανο. Η Ράνια στο πέρασμα του καθηγητή σκούντιξε με δύναμη τη φίλη της.

"Το είδεεεες; " είπε η Ράνια χαμηλόφωνα, δίνοντας την αίσθηση ότι θέλει να ουρλιάξει.

"Τι να δω; Tο πως μας κοιτάει; Προφανώς ξέρει ότι ξέρουμε δεν είναι χαζός! " απάντησε η Μέγκαν.

" Την βέρα ανόητη. Τυφλή είσαι ; Φοράει βέρα ο μαλάκας"

"Πλάκα κάνεις" είπε η Μέγκαν τρίζοντας τα δόντια της "Πόσοι κρυφογκέι είναι παντρεμένοι; " συνέχισε κοιτάζοντας προς την μεριά του Στέφανου αναστατωμένη. Το βλέμμα της έπεσε πάλι πάνω στην Αμάντα η οποία συζητούσε με τον Στέφανο. Φαινόταν σαν να έλεγαν κάτι ενδιαφέρον από τις κινήσεις των χεριών  τους.

Συνήθως οι δυο τους δεν μιλάνε. Τι έχουν να πουν μεταξύ τους;  

Ο Κύριος Χατζηστογιάννης πέρασε από το θρανίο του Στέφανου και ακούστηκε η φωνή του σε όλη την τάξη.

"Σας παρακαλώ κάνετε ησυχία" φώναξε δυνατά ο καθηγητής προς την Αμάντα και τον Στέφανο που σταμάτησαν να μιλάνε και τον κοιτούσαν περίεργα. Είχε δώσει την εντύπωση ότι ήταν πολύ ευγενικός. Δεν περίμενε κανένας από την τάξη να δει αυτή την αυστηρή πλευρά του για κάτι τόσο ασήμαντο.

"Δεν χρειάζεται να εξάπτεστε κύριε καθηγητά" απάντησε ειρωνικά ο Στέφανος κοιτώντας τον προκλητικά.

"Δεν νομίζω να σου έδωσα την άδεια να μιλήσεις νεαρέ" 

"Στέφανο με λένε. Σε περίπτωση που το ξεχάσατε" συνέχισε την ειρωνία το νέο παλικάρι χωρίς να έχει ηθικούς φραγμούς. Ο Κωνσταντίνος έμεινε να τον κοιτάει αποσβολωμένος χάνοντας το χρώμα του. "Έχετε πάνω στην έδρα σας το διάγραμμα με τα ονόματα των μαθητών, νόμιζα ότι το έχετε τσεκάρει" είπε στο ίδιο ύφος ο μαθητής κάνοντας τον καθηγητή να ιδρώσει από αμηχανία.

"Σε παρακαλώ. Δεν ανέχομαι τέτοιες συμπεριφορές. Στο διάλειμμα θα μεταφερθείς στο γραφείο της διευθύντριας και θα πάρεις αποβολή από το σημερινό μάθημα χωρίς να βγεις από την τάξη!" 

Ο Στέφανος όπως και η υπόλοιπη τάξη έμειναν να κοιτάζουν αφωνοι τον νέο καθηγητή. 

Ακολουθώντας 10 λεπτη σιωπή στην αίθουσα οι μαθητές προσπάθησαν να λύσουν το πρόβλημα που τους δόθηκε. Οι περισσότεροι ήταν αδιάβαστοι και ο καθένας έγραφε ότι μπορούσε να θυμηθεί από τις προηγούμενες διαλέξεις. Η Μέγκαν είχε ήδη λύσει το πρόβλημα αλλά δεν είχε καμία όρεξη να σηκωθεί στον πίνακα και να λύσει την άσκηση. Η Ράνια ανέβαζε φωτογραφίες στο ίνσταγκραμ. Ο Στέφανος προσπαθούσε να δώσει την πιο τέλεια απάντηση καθώς είχε διαβάσει όλη την ύλη που διδάχτηκαν μέσα σε μία μέρα. Ήθελε να αποδείξει στον Κωνσταντίνο ότι είναι καλός μαθητής και η Αμάντα αντί να λύνει το πρόβλημα που ήξερε την λύση έγραφε στίχους τραγουδιών και ζωγράφιζε τυχαία σχεδιάκια.

"Μπορείτε να αφήσετε τώρα τα μολύβια σας κάτω" είπε ο καθηγητής της βιολογίας και μάζεψε γρήγορα τα γραπτά των μαθητών. Επιστρέφοντας στην έδρα του έριξε μία σύντομη ματιά στα γραπτά. Σταμάτησε σε ένα που του έκανε εντύπωση αφήνωντας τα υπόλοιπα κάτω. Το κοίταξε με απορία και άρχισε να διαβάζει δυνατά.

"And I told you to be patient

And I told you to be fine

And I told you to be balanced

And I told you to be kind

And in the morning I'll be with you

But it will be a different kind

'Cause I'll be holding all the tickets

And you'll be owning all the fine "

Η τάξη έμεινε να τον κοιτάζει χωρίς να καταλαβαίνει το τι γίνεται. 

"Ποια ιδιοφυΐα το έγραψε αυτό; " ρώτησε ο καθηγητής κοιτάζοντας αυστηρά προς τους μαθητές.

"O Bon Iver " ακούστηκε μία φωνή από την πίσω μεριά της αίθουσας.

Όλοι κοίταξαν προς το μέρος της Αμάντα η οποία έπαιζε με το μολύβι της ενώ καθόταν σταυροπόδι κοιτάζoντας χαμογελαστά προς τον καθηγητή. Η Μέγκαν έπιασε τον εαυτό της να γελάει καθώς δεν περίμενε από την νέα μαθήτρια να ξεφύγει από την τέλεια εικόνα που είχε δώσει προς τους καθηγητές.

"Νομίζω ότι φλερτάρετε και εσείς με την αποβολή δεσποινίς Πίτερσον, το βρίσκεται αστείο αυτό που κάνετε; "

"Ποτέ δεν γέλασα με τον Bon Iver. Αντιθέτως τον θεωρώ απίστευτα συναισθηματικό παρά την εικόνα που βγάζει προς τα έξω." είπε ρίχνοντας την σπόντα της προς την Μέγκαν. 

"Νομίζω ότι θα ακουλουθήσετε τον διπλανό σας στο γραφείο της διευθύντριας στο διάλειμμα παίρνοντας και εσείς αποβολή. Τώρα αν έχετε την ευγενή καλοσύνη σηκωθείτε στον πίνακα για να μας δείξετε και τα υπόλοιπα ταλέντα σας σχετικά με την βιολογία. Αν αυτά υπάρχουν!" είπε ο καθηγητής νευριασμένος νιώθωντας ότι τα πλουσιόπαιδα που διδάσκει είναι παραπάνω κακομαθημένα από το σύνηθες. 

Η Αμάντα σηκώθηκε και κατευθήνθηκε προς τον πίνακα. Άρχισαν να δημιουργούνται πηγαδάκια μέσα στην τάξη. Όλοι χάζευαν τα καλλίγραμμα οπίσθια της νέας μαθήτριας και τον αέρα με τον οποίο περπατούσε μέσα στο πλήθος. Η Αμάντα είχε αυτοπεποίθηση και πίστευε στον εαυτό της χωρίς να γίνεται ξιπασμένη ή αλαζώνας. Ήξερε ότι σε ένα χώρο τραβούσε πάντοτε τα βλέμματα του κόσμου χωρίς να το προσπαθεί ή να το επιδιώκει. Είχε πάντα τον έλεγχο των καταστάσεων. Η μοναδική που την έκανε να νιώθει ότι χάνει τον έλεγχο ήταν η Μέγκαν. Δίπλα της αισθανόταν ευάλωτη. Σαν να χάνει τις δυνάμεις της και να γίνεται έρμαιο των κινήσεων της. 

"Μετράνε τα οπίσθια της, έτσι; " είπε η Ράνια κοιτάζοντας με ενθουσιασμό από πίσω την Αμάντα.

"Ναι.." ξεφώνησε με το ζόρι η Μέγκαν και συνέχισε να γδύνει με τα μάτια της την ξανθιά κοπέλα. Κοιτάζοντας την θυμήθηκε την χτεσινή βραδιά που τα χέρια της ταξίδευαν μέσα της και πίσω της και στο στήθος της και σε όλο της το σώμα. Θυμήθηκε πόσο υγρή ήταν από μπροστά. Δεν είχε συνειδητοποιήσει ακόμη τι είχε συμβεί μεταξύ τους. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα και με τόση ένταση. Άρχισε να νιώθει την θερμοκρασία της να ανεβαίνει και ήξερε ότι πλέον ήταν πολύ αργά για να αλλάξει η κατάσταση. Ήθελε να την πηδήξει. Πολύ. Κάθε μέρα . Δεν την ενδιέφερε τι σταυρό κουβαλάει ,ποια είναι , τι είναι, τι θέλει ανάμεσα τους. Το μόνο που ήξερε ήταν ότι ήθελε να ενώσουν τα κορμιά τους και να μείνουν έτσι.

Φτάνοντας στον πίνακα η Αμάντα έκανε μία μονή πιρουέτα φορώντας τα δερμάτινα μαύρα μποτάκια της.

"Να ένα ακόμη από τα ταλέντα μου." ειρωνεύτηκε πιάνοντας τον μαρκαδόρο για να λύσει την άσκηση.

Η τάξη άρχισε να γελάει με την κίνηση της νέας κοπέλας. Η Μέγκαν ήταν περίεργη για να δει τη συνέχεια. Κοίταξε τον Στέφανο ο οποίος έλαμπε από χαρά καθώς έπαιρνε την μίνι εκδίκηση του μέσω της Αμάντα αν και η ίδια δεν το ήξερε. 

"Σιωπή" φώναξε ο κύριος Χατζηστογιάννης χτυπώντας το χέρι του στην έδρα. "Ξεκίνα να λύνεις την άσκηση" συνέχισε στον ίδιο τόνο. 

Οι μαθητές κοιτούσαν απορημένοι τον καθηγητή καθώς ο χτεσινός κύριος δεν είχε καμία σχέση με τον σημερινό. Οι υπόλοιποι καθηγητές είχαν συμβιβαστεί με το γεγονός ότι οι περισσότεροι ήταν αδιάβαστοι καθώς είχαν θέσει ήδη άλλους στόχους στην ζωή τους. Αλλά ο συγκεκριμένος φαίνεται να διέφερε από τους άλλους. Μάλλον δεν θα έχει ξαναδιδάξει σε ιδιωτικό σχολείο με κατευθύνσεις σκέφτηκαν οι περισσότεροι μαθητές. 

Η Αμάντα μέσα σε 5 λεπτά είχε λύσει την άσκηση και κοιτούσε με ευχαρίστηση προς τον καθηγητή. Δεν της άρεζε το στυλάκι του. Ήταν επιθετικός χωρίς καποιον εμφανή λόγο. 

"Θέλετε να εξηγήσω τον τρόπο σκέψης μου; " είπε όσο ο καθηγητής παρατηρούσε την λύση. 

"Όχι, μπορείς να κάτσεις στην θέση σου και την επόμενη φορά θα ήθελα να σεβαστείς το θεσμό του σχολείου και τις λειτουργίες του. "

Η Αμάντα μεταφέρθηκε στη θέση της και ο Κύριος Χατζηστογιάννης εξήγησε την λύση της άσκησης στους μαθητές μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι. Αφού μάζεψε τα πράγματα του έκανε νόημα στους δύο μαθητές να τον ακολουθήσουν στο γραφείο της διευθύντριας. 

                                                     ...........................................................................................

Η Μέγκαν και η Ράνια περίμεναν με αγωνία έξω απο το γραφείο της κυρίας Αναγνωστοπούλου. Ήξεραν πολύ καλά ότι όταν ένας μαθητής κάθεται για παραπάνω από ένα λεπτό μέσα στο γραφείο της δεν είναι καλό σημάδι. Τα δύο παιδιά βγήκαν από το γραφείο προσπαθώντας να συγκρατήσουν τα γέλια τους. 

"Τι έγινε; " ρώτησε με αγωνία η Ράνια κοιτάζοντας προς τον Στέφανο και την Αμάντα.

"Καλά η κοπέλα είναι θεά " είπε ο Στέφανος γελώντας ταυτόχρονα με την Αμάντα.

Η Μέγκαν τους κοιτούσε σοβαρή και ανέκφραστη. Δεν είχε καταλάβει πότε οι δυο τους έγιναν τόσο καλά «φιλαράκια».

"Τίποτα μωρέ ο μαλάκας. Είπε στην διευθύντρια το σκηνικό που έγινε και εγώ είχα χεστεί πάνω μου. Αλλά η θεότητα από δίπλα μας έσωσε. Ανέφερε τον πατέρα της που είναι ένας από του μεγαλύτερους χορηγούς του μουσικού σχολείου - ναι, ούτε και εγώ το ήξερα - και η διευθύντρια αντί να μας κράξει απλά μας συμβούλεψε την επόμενη φορά να είμαστε πιο ήσυχοι μέσα στην τάξη. Ο μαλάκας έμεινε άφωνος ,είχε ιδρώσει από τα νεύρα του και προσπαθούσε να βρει την μιλιά του" συνέχισε ο Στέφανος γελώντας και κάνοντας χάι φάιβ με την Αμάντα. 

"Σοβαρευτείτε " είπε η Μέγκαν κοιτάζοντας τους δυο συμμαθητές της να κάνουν σαν μικρά παιδιά. 

"Πάψε μωρή και εσύ. Άσε μας να χαρούμε λίγο" απάντησε ο Στέφανος χαϊδευτικά. Δεν είχε καταλάβει ότι η σπόντα της Μέγκαν πήγαινε προς την Αμάντα. 

Η Ράνια κοιτούσε την Μέγκαν καθόλη την διάρκεια. Κάθε φορά που βρισκόταν δίπλα στην Αμάντα άλλαζε η συμπεριφορά της. Σαν να γινόταν πιο κρύα, πιο απόμακρη, σαν να κάλυπτε την γλυκιά και καλοπροαίρετη Μέγκαν που είχαν οι ίδιοι γνωρίσει.

"Λοιπόν αφήστε το θέμα της αποβολής. Έχουμε να σας ανακοινώσουμε τρομερά νέα" συνέχισε το ίδιο χαρούμενος ο Στέφανος. "Σκεφτήκαμε με την Αμάντα να διοργανώσουμε το πρώτο πριβέ πάρτυ στο σχολείο μας!!! "

"Τι πάρτυ; " απόρησε η Ράνια.

"Το πρώτο πριβέ πάρτυ που θα μείνει στην ιστορία του ιδρύματος μας. Ποτέ κανένας δεν σκέφτηκε κάτι τέτοιο για αυτό και είπαμε να το κάνουμε εμείς. Θα μετατρέψουμε αυτο το Σάββατο που μας έρχεται το μουσικό σχολείο σε κλαμπ με φαγητά ποτά και ντιτζέι. Πάντοτε το σχολείο μας ακολουθούσε πολύ αυστηρή γραμμή και θα κάνει καλό σε όλους του μαθητές να χαλαρώσουν μία μέρα.Αν πάει καλά ίσως το καθιερώσουμε για να γίνεται κάθε χρόνο. Τα έσοδα από τη είσοδο θα διατεθούν σαν χορηγία στο σχολείο μας. Το είπαμε ήδη στην διευθύντρια όσο είμασταν μέσα και κατευθείαν δέχτηκε. Όλοι ξέρουμε πόσο φιλοχρήματη είναι σχετικά με τις χορηγίες. Βέβαια δέχτηκε υπό τον όρο να στείλει 2-3 καθηγητές να μας επιβλεπουν κατά τη διάρκεια του πάρτυ." είπε κοιτάζοντας με γουρλωμένα μάτια τις φίλες του για να πιάσουν το νόημα ότι υπάρχει περίπτωση και ο Κωνσταντίνος να είναι εκεί.

"Πλάκα κάνεις. Σούπεεερ. Μπορούμε να καλέσουμε και παιδιά εκτός σχολείου; " είπε η Ράνια ενθουσιασμένη χοροπηδόντας.

"Φυσικά αρκεί να πληρώσουν στην είσοδο μια μίνι συνδρομή . Όλοι σε αυτό το σκατοσχολείο πλούσιοι είναι δεν νομίζω να έχει κανένας πρόβλημα" είπε ο Στέφανος ψάχνοντας να βρει που έχει βάλει τα τσιγάρα του.

"Δεν σε είχα για τόσο πάρτυ άνιμαλ!" είπε η Μέγκαν κοιτάζοντας προς την μεριά της Αμάντα.

"Και τι σε έκανε να υποθέσεις κάτι τέτοιο; "

"Ξέρω και εγώ. Άντε ο Στέφανος πεθαίνει για τέτοια. Εσύ μας έδωσες την εντύπωση ότι δεν θέλεις να χαλάσεις την τέλεια εικόνα σου." 

Ο Στέφανος και η Ράνια κοιτούσαν τα δύο κορίτσια που μιλούσαν σαν να μην υπάρχει κανένας άλλος γύρω τους. Υπήρχε ένταση ανάμεσα τους χωρίς να καταλαβαίνουν το γιατί. 

Η Αμάντα κοίταξε το βαθύ μπλε χρώμα των ματιών της Μέγκαν χωρίς να μιλήσει. 

Τι θέλει γαμώτο μου; « δεν θέλω να χαλάσω την τέλεια εικόνα μου». Πως σκατά της ήρθε αυτό.

Ο Στέφανος διέκοψε την αμήχανη σιωπή που επικράτησε για λίγα δευτερόλεπτα.

"Μεγκάν ηρέμισε ρε αγάπη. Εγώ ζήτησα από την Αμάντα να με βοηθήσει γιατί ο πατέρας της είναι ένας από τους μεγαλύτερους χορηγούς στο σχολείο μαζί με τον δικό σου. Αυτή μίλησε στην διευθύντρια καθώς ξέρει ότι η Αμάντα ήρθε στο σχολείο μας με τις καλύτερες συστάσεις. Επίσης όλα τα κορίτσια την γλείφουν οπότε αν μάθουν ότι θα έρθει η Αμάντα σίγουρα θα έρθουν και αυτές. Ήθελα να ζητήσω και την δική σου βοήθεια ,να πεις στον λιγούρη σου τον Παύλο να έρθει και αυτός και να πει και την ομάδα του μπάσκετ. Είναι πολύ δημοφιλής οπότε σίγουρα θα μαζέψει πολύ κόσμο. Εσύ Ράνια θα  ήθελα να ενημερώσεις τις ψωνισμένες γκόμενες από το σχέδιο μόδας .Είσαι αρκετά αγαπητή και όλοι σε συμπαθούν ,κανείς δεν μπορεί να σου πει όχι." είπε τσιμπώντας της γλυκά το μάγουλο.

Η Μέγκαν κατάλαβε την βλακεία που έκανε. Μίλησε πολύ άσχημα στην Αμάντα μπροστά στα παιδιά χωρίς λόγο. Χωρίς να ξέρει τι πραγματικά έγινε. Απλά νευρίαζε να την βλέπει άνετη και κουλ ενώ η ίδια έβραζε μέσα της.

 Η νέα μαθήτρια κοιτούσε με απογοήτευση προς την Μέγκαν. Της δυσκόλευε την ζωή. Τα εύκολα τα έκανε δύσκολα. Δεν της έδινε καν το περιθώριο να της μιλήσει. Να μιλήσουν σαν άνθρωποι για αυτό που συνέβει μεταξύ τους σχεδόν δύο φορές.Ένιωθε ότι το μόνο που ήθελε η Μέγκαν είναι να βγάζει τις καύλες της πάνω της χωρίς να την ενδιαφέρει τίποτα παραπάνω.Μετά από αυτό έπρεπε να μετατρέπεται σε ice queen .

Κάτι ήξεραν οι υπόλοιποι και την έβγαλαν έτσιΠρέπει να σταματήσει αυτό που γίνεται. Κανείς δεν με έχει αντιμετωπίσει σαν ένα κομμάτι κρέας. 

                                             ............................................................................

Τα μαθήματα συνεχίστηκαν με τον Στέφανο να διαδίδει σε όλο το σχολείο  για το πάρτυ του Σαββάτου. Τα περισσότερα κορίτσια τον γούσταραν οπότε κατευθείαν δέχτηκαν. Η υπόλοιπη παρέα άρχισε να ενημερώνει και αυτή τα γκρουπ που τους είχε αναθέσει ο Στέφανος. Πλέον το μισό και παραπάνω σχολείο γνώριζε για το πάρτυ και όλες οι κλίκες άρχισαν να διαδίδουν ενθουσιασμένοι τα νέα στις παρέες τους. Χτυπώντας το κουδούνι για το σχόλασμα όλο το σχολείο μιλούσε για το event του Σαββάτου κάνοντας σχέδια για το τι πρόκειται να γίνει. Τα κορίτσια συζητούσαν για το τι θα βάλουν και ποιοι θα είναι εκεί ενώ τα αγόρια ενημέρωναν το ένα το άλλο να πάρουν προφυλακτικά μαζί τους στο πάρτυ του Σαββάτου. 

Η Μέγκαν μιλούσε με τον Πάυλο στο προαύλιο που ήταν μαζεμένα σχεδόν όλα τα παιδιά. Προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι δεν είναι χορός και ότι δεν χρειάζεται να πάνε μαζί. 

"Γιατί να μην με συνοδέψεις; Ξέρεις ότι πάντα κάναμε ωραίο ζευγάρι. Όλο το σχολείο θα μιλάει για εμάς." είπε ο Παύλος με σχηματισμένο το χαμόγελο της επιτυχίας στο πρόσωπο του.

"Αχ Παύλο. Πραγματικά ωρίμασε. Ποτέ δεν είμασταν κανονικό ζευγάρι. Θα πάει ο καθένας με τις παρέες του. Αν θέλεις να έρθεις καλώς. Θα έχει πολλά κορίτσια που θα λιώνουν για εσένα."

"Γιατί με πήρες τότε τηλέφωνο να έρθω από το σπίτι σου τις προάλλες;"

H Μέγκαν πάγωσε στην ερώτηση του Παύλου. Το είχε ξεχάσει τελείως αυτό το σκηνικό. Είχε τόσα άλλα πράγματα στο κεφάλι της. Κοίταξε δεξιά της προσπαθώντας να βρει μία καλή απάντηση αλλά τα μάτια της άνοιξαν βλέποντας την Αμάντα να φεύγει από το σχολείο. Έπρεπε να την προλάβει. Της συμπεριφέρθηκε σαν μαλακισμένη. Ήρθε ο καιρός να μιλήσουν μεταξύ τους και είχαν πολλά να πουν.

"Πρέπει να φύγω" είπε στον Παύλο χωρίς να τον κοιτάξει και έτρεξε να προλάβει την Αμάντα.

Ο Στέφανος από την άλλη πλευρά της αυλής παρατήρησε μέσα στο πλήθος την κολλητή του να τρέχει. Την είδε να πλησιάζει την Αμάντα και να της λέει κάτι. Πήρε το βλέμμα του από τα δύο κορίτσια και πήρε μία βαθιά ανάσα. Δεν είχε πολύ χρόνο μπροστά του. Έπρεπε να πάει στο γραφείο του Κωνσταντίνου όσο αυτός ήταν μέσα. Δεν θα άφηνε να του ξεφύγει έτσι απλά.











Continue Reading

You'll Also Like

166K 12.2K 33
«Ντάρια δεν γίνεται να με φιλάς.»η φωνή του βγήκε περισσότερο βραχνή από όσο υπολόγιζε και είχε σχεδόν ανατριχιάσει. Τι στον διάολο; «Γιατί;»τα μάτι...
35.9K 3.9K 41
- Θα σου αλλάξω την ζωή, πίστεψέ με! είπε με απόλυτη σιγουριά. - Ναι. Κάπου εδώ πρέπει να σε ενημερώσω για το ότι δεν μου αρέσουν οι αλλαγές. Καθόλο...
243K 16.8K 34
«Και ποια είναι η πρότασή σου;» «Συνεργασία Βολκόβ. Μια συνεργασία που δεν θα σπάσει εύκολα, θα είναι από τους δεσμούς που είναι ιεροί και δεν του...
2.4M 144K 84
"ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ" ξανά φώναξε και χτύπησε τη μπουνιά του πάνω στο τραπέζι. "Πο..πονάω" ψιθύρισα αδύναμα έτοιμη να λυγίσω και να βάλλω τ...