Με δυο βλέμματα

By Lexa_s

289K 9.1K 754

"Κοίταξε με" είπε η Μέγκαν μέσα από το στόμα της βγάζοντας έναν ήχο που μπορούσε να ακούσει μόνο κάποιος που... More

1. Μέγκαν
2. Το νέο κορίτσι στην τάξη
3. Η γνωριμία
4. Μαθήματα μπαλέτου
5. Κάπου σε είδα , κάπου σε ξέρω
6. Η αποκάλυψη
7. Πιάσε με αν μπορείς
8. Let's get this party started (part 1)
9. Let's get this party started (part 2)
11. Καλά κρυμμένα μυστικά
12. Παιχνίδια μυαλού
13. Στα κρυφά
14. Το ξεκίνημα του παζλ
15. Μαθαίνοντας την αλήθεια
16. Στα δύσκολα σε θέλω
17. Ψάξε, ψάξε, δεν θα με βρεις
18. Η άφιξη
19. Θυμάσαι;
20. Το ένωμα του παζλ
21. Χορεύοντας στη σιωπή
22. Amanda's Pov (Special Edition)
23. Φίλιππε;
24. Το δείπνο
25. Oh my baby baby...
26. Βλέποντας την με άλλον
27. Αγαπη μου. Με πονάς
28. Αντέχεις να μην με έχεις;
29. Μην αντιστέκεσαι
30. Που να ήξερε..
31. Τι είναι ευτυχία; ( Preview )
32. Οι αληθινοί παράδεισοι
33. The truth about her (part 1)
34. The truth about her (part 2)
35. The truth about her ( last part )
36. Εδώ είμαι. Εδώ ήμουν.
A/N
37. Γιατί;
38. Το τελευταίο κομμάτι του παζλ.
39. Αύριο όλα θα έχουν τελειώσει
40. Game over
41. Megan's POV (Special Edition)
42. Megan's POV - part2
43. Megan's POV - part3
44. Γνωριζόμαστε;
45. Εγώ δεν σου έφυγα ποτέ
46. Η Κριστίν
47. Χωρις αναστολες
48. Μάτια ερμητικά κλειστά.
49. Ζηλεύω πολύ
50. Για πάντα δική σου
51. Με δύο βλέμματα (part 1 )
52. Με δύο βλέμματα (Last Part)
53. Epilogue
New Book

10. Let's get this party started(last part)

5.9K 195 3
By Lexa_s


"Καλησπέρα φίλοι και συνεργάτες μου. Είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκεστε όλοι εδώ σήμερα. Με την ευκαιρία θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η δισκογραφική μας εταιρεία είναι επίσημα πλέον η νούμερο ένα στην Ελλάδα και ξεκίνησαν ήδη οι διαδικασίες επέκτασης προς την Αμερική. Ευχή μου είναι το ταξίδι σας μέσα σε αυτό το χώρο να είναι λαμπρό και να συνεχίσετε να μας μαγεύετε με τις φωνές σας" άκουσαν την σταθερή και ζεστή φωνή του Κυρίου Μπράουν τα δύο κορίτσια μέσα από το αποδυτήριο.

Η Αμάντα φόρεσε γρήγορα το ειδικό κολάν της ενώ η Μέγκαν την κοιτούσε ακίνητη προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τι είχε γίνει μόλις μεταξύ τους. Την είχε κυριέψει το πάθος. Ήταν λες και είχε βγει από το σώμα της και ακολουθούσε τις ορμές της. Η Αμάντα σηκώθηκε αναστατωμένη και πήγε προς τον καθρέφτη για να τσεκάρει το μακιαγιαζ της και τα μαλλιά της. Δεν ήθελε να καταλάβει ο κόσμος ότι μόλις είχε βιώσει την μεγαλύτερη εμπειρία της ζωής της. Κοίταξε προς την Μέγκαν και είδε ότι συνέχιζε να την κοιτάει ακίνητη. Φαινόταν διαφορετική. Το ανέκφραστο και ψυχρό της βλέμμα είχε φύγει από πάνω της. Φαινόταν ευάλωτη και εύθραυστη. Πράγμα σπάνιο για την ατίθαση κοπέλα. Η μπαλαρίνα πλησίασε προς την Μέγκαν ακουμπώντας με τα δάχτυλα τα χείλη της.

"Θέλω τόσο πολύ να σε φιλήσω " τα γαλάζια της μάτια κοιτούσα τα κόκκινα σαρκώδη χείλη της Μέγκαν. 

"Και όπως ξέρετε όλα τα πάρτυ μου κρύβουν πάντοτε εκπλήξεις. Οπότε για σήμερα θα ήθελα το πιο δυνατό σας χειροκρότημα για τις δύο εξαιρετικές δεσποινίδες που θα μας χαρίσουν μία μοναδική παράσταση" άκουσαν τα δύο κορίτσια των πατέρα της Μέγκαν να συνεχίζει και η αίθουσα γέμισε με ήχους από χειροκροτήματα και σφυρίγματα. 

Η μαυρομάλλα κοπέλα προχώρησε προς την πόρτα παίρνοτας μία βαθιά ανάσα ενώ η Αμάντα την ακολούθησε από πίσω σκεπτική. Σκεφτόταν ότι δεν είχε αρθρώσει κουβέντα η Μέγκαν μετά από αυτό που έγινε μεταξύ τους. Μήπως απλά την πήδηξε και αυτό ήταν ; Μήπως ήταν κοπέλα που απλά πηδούσε και έφευγε και ήταν συναισθηματικά νεκρή; Δεν θα μπορούσε να το αντέξει αυτό. Μήπως είχε δίκιο ο Παύλος και ήταν όντως σκατοχαρακτήρας; Που έπαιρνε πάντα αυτό που ήθελε και όταν το έπαιρνε μετά δεν το ήθελε ποια; 

Η Μέγκαν άνοιξε την πόρτα και φόρεσε στο πρόσωπο της ένα εντυπωσιακό χαμόγελο. Πόσο καλη ηθοποιός είμαι σκέφτηκε χαμογελώντας προς τον κόσμο που ακόμη χειροκροτούσε τα δύο κορίτσια. Η Αμάντα ακολούθησε από πίσω και πήγε και στάθηκε στην μέση της αίθουσας. Το είχε ξανακάνει αυτό πολλές φορές. Είχε χορέψει σε ένα από τα μεγαλύτερα θέατρα της Νέα Υορκης μπροστά σε χιλιάδες κόσμο. Για αυτήν αυτό το event ήταν μία ρουτίνα που ήθελε να ξεπετάξει. Ο μοναδικός λόγος που είχε έρθει εδώ ήταν η Μέγκαν για να μπορέσει να έρθει κοντά της. 

Η Μέγκαν κάθισε στο πιάνο και έβαλε τα δάχτυλα της πάνω στα πλήκτρα ενώ η Αμάντα περίμενε την έναρξη της μελωδίας. Στην αίθουσα ξαφνικά επικράτησε απόλυτη σιγή καθώς ο κόσμος περίμενε την έναρξη του θεάματος. Η Μέγκαν έριξε μία ματιά στα καλοσχηματισμένα δάχτυλα της και θυμήθηκε ότι πριν από λίγα λεπτά βρισκόντουσαν μέσα στην Αμάντα. Είχε όλη την αίσθηση του κορμιού της πάνω της. Κλείνοντας τα μάτια πάτησε τα πλήκτρα και η μελωδία ξεκίνησε. Η μαυρομάλλα κοπέλα ένιωθε πιο ευάλωτη από ποτέ και η μελωδία της έβγαζε ένα συναισθηματικό τόνο που άφηνε το κόσμο άφωνο. Κάποιοι από τους καλύτερους μουσικούς της Ελλάδος ήταν εκεί και ενθουσιασμένοι άρχισαν να μιλάνε χαμηλόφωνα για το μοναδικό ταλέντο του νέου κοριτσιού. Τα βλέμματα των προσκεκλημμένων ήταν πάνω στην Αμάντα ενώ τα αυτιά τους γεύονταν την συγκινητική μουσική που ηχούσε στην αίθουσα. Η νέα μπαλαρίνα χόρευε σαν να είχε καταργήσει την αίσθηση της βαρύτητας. Τα χέρια της κινόντουσαν με χάρη ενώ τα μακρυά της πόδια, ευλίγιστα έκαναν άλματα που θύμιζαν πέταγμα πουλιού. Τόσο αέρινα. Η Μέγκαν σε όλη την διάρκεια κοιτούσε την Αμάντα. Ήταν εξαιρετική μπαλαρίνα. Το έμφυτο ταλέντο της ήταν αδιαμφισβήτητο. Και οι δύο κοπέλες ήταν κυριευμένες από τα συναισθήματα τους. Το θέαμα που προσέφεραν ταρακουνούσε τον εσωτερικό κόσμο ακόμη και του πιο αδαή σχετικά με την κλασσική μουσική και το  μπαλέτο. Η Μέγκαν τελείωσε την μελωδία της και η Αμάντα έκλεισε την παράσταση με το αθώο φτερούγισμα του λευκού κύκνου. 

Οι καλεσμένοι έμειναν για κάποια δευτερόλεπτα αμίλητοι. Ακουγόντουσαν μόνο ανάσες μέσα στο χώρο. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που μόλις αντίκρυσαν. Ξαφνικά άρχισαν όλοι ενθουσιασμένοι να χειροκροτούν και να ζητοκραυγάζουν. Η Μέγκαν σηκώθηκε χαμογελαστή και πήγε προς το μέρος της Αμάντα ενώ ο κόσμος συνέχιζε να τις αποθεώνει. Κοίταξε την νέα μπαλαρίνα στα μάτια χαμογελώντας της γλυκά. Πρώτη φορά η Αμάντα έβλεπε την Μέγκαν να της χαμογελάει. Της έπιασε το χέρι και υποκλίθηκαν και οι δύο ταυτόχρονα προς τον κόσμο. Ο πατέρας της Μέγκαν πλησίασε τις νέες κοπέλες αγκαλιάζοντας και τις δύο ταυτόχρονα.

"Αυτό εννοούμε όταν μιλάμε για τέχνη" είπε ενθουσιασμένος προς τους καλεσμένους του δείχνοντας προς την μεριά των κοριτσιών. Οι διάσημοι είχαν ήδη αρχίσει να μιλάνε μεταξύ τους σχετικά με το πόσο ταλαντούχες είναι και οι δύο κοπέλες.

Ο Κρίστιαν πλησίασε γρήγορα προς την Μέγκαν και την Αμάντα που ακόμη δεν είχαν προλάβει να κουνηθούν από τη θέση τους.

"Συγχαρητήρια. Ήσασταν και οι δύο υπέροχες. Κρίστιαν παρεπιπτόντως. Χάρηκα πολύ" είπε απλώνοντας το χέρι του προς την Αμάντα.

Τα κορίτσια ακόμη κρατιόντουσαν χέρι χέρι ασυναίσθητα. Όταν το συνειδητοποίησε η Μέγκαν άφησε το χέρι της νέας της συμμαθήτριας απότομα. Η Αμάντα κοιτάζοντας την παρατήρησε ότι επέστρεψε το ψυχρό βλέμμα στο πρόσωπο της. Έπρεπε να μιλήσουν για αυτό που μόλις πριν λίγα λεπτά είχε συμβεί μεταξύ τους. 

"Αμάντα Πίτερσον" άπλωσε το χέρι της προς τον Κρίστιαν δίνοντας του ένα ψεύτικο χαμόγελο.

"Τι θα έλεγες να με πάρεις από εδώ και να με πας στο μπαρ να μου κεράσεις το ποτό που ήθελες;" είπε η Μέγκαν προς τον Κρίστιαν.

Αυτός την κοιτούσε ενθουσιασμένος, ποτέ των ποτών η Μέγκαν δεν του είχε προτείνει τίποτα. Δεν το πίστευε. Από την άλλη η Αμάντα κοιτούσε με αμηχανία τους δυο τους. Ένιωθε την καρδιά της έτοιμη να σπάσει και δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί η Μέγκαν ήταν τόσο ψυχρή απέναντι της ενώ πριν από λίγο την πηδούσε με τόσο πάθος. Κατάλαβε ότι παίζει κάτι μεταξύ τους. Τα μάτια του νέου παλικαριού έγδυναν το κορμί της Μέγκαν. 

"Εμένα με συγχωρείτε πρέπει να πάω να αλλάξω και να πάω σπίτι μου" είπε προσπαθώντας να κοιτάξει χαμογελαστά και ψύχραιμα τα δυο παιδιά. Προσπάθησε να το παίξει κουλ αλλά η Μέγκαν παρατήρησε το ευθυραστο βλέμμα που είχαν τα γαλάζια της μάτια.

"Δεν θα μας ακολουθήσεις; " ρώτησε με ενθουσιασμό ο Κρίστιαν.

"Όχι. Φαίνεται ότι έχετε να πείτε πολλά οι δυο σας" είπε κοιτάζοντας ανέκφραστα την μαυρομάλλα και έφυγε προς το δωμάτιο για να αλλάξει.

Η Μέγκαν έμεινε να κοιτάει την Αμάντα να φεύγει. Η ανάσα της άρχισε να γίνεται πιο βαριά. Δεν μπορούσε να καταλάβει για ποιο λόγο γίνεται τόσο σκύλα απέναντι στην κοπέλα που την κάνει να χάνει την λογική της. Προσπαθούσε να κρατήσει τον εσωτερικό της κόσμο ασφαλή. Να κρύψει τα συναισθήματα της. Να τα κρατήσει μόνο για τον εαυτό της. Απομάκρυνε ότι μπορούσε να την πληγώσει από φόβο μήπως πληγωθεί. Είχε συνηθίσει να είναι μόνη της στον κόσμο που είχε πλάσει. Φοβόταν ότι αν κάποιος αντικρίσει την πραγματική Μέγκαν θα καταλάβει πόσο ευάλωτη και αδύναμη είναι. 






Continue Reading

You'll Also Like

102K 4.7K 42
Οπτική επαφή: Ο τρόπος με τον οποίο η ψυχή παίρνει φωτιά (L)GBT story #1 in lesbian (out of 419 stories) #1 in lgbt (out of 517 stories) #1 in lgbtq...
219K 9.7K 30
-Σε μισώ πούστρα! Είπε και μου έδωσε μπουνιά στη μύτη. -Με μισείς επειδή με γουστάρεις Άρη. Όσες και να πηδήξεις δεν μπορείς να το κρύβεις για πάντα...
65.5K 2.4K 52
"Εε δεν θα κοιμόμαστε μαζι;" "Όχι προφανώς." Μα πως μπορεί και τα ρωτάει αυτά. "Υποτίθεται πως είμαστε ζευγάρι", μου είπε και είδα στο βλέμμα του πως...
343K 23.7K 77
"You are a fucking asshole!"Του φωνάζω και τον χαστουκίζω. "Σου το ξανά είπα μικρή! Μην τολμήσεις και ξανά σηκώσεις χέρι πάνω μου!"Μου φωνάζει γελά...