Με δυο βλέμματα

By Lexa_s

284K 9K 754

"Κοίταξε με" είπε η Μέγκαν μέσα από το στόμα της βγάζοντας έναν ήχο που μπορούσε να ακούσει μόνο κάποιος που... More

1. Μέγκαν
2. Το νέο κορίτσι στην τάξη
3. Η γνωριμία
4. Μαθήματα μπαλέτου
5. Κάπου σε είδα , κάπου σε ξέρω
6. Η αποκάλυψη
7. Πιάσε με αν μπορείς
9. Let's get this party started (part 2)
10. Let's get this party started(last part)
11. Καλά κρυμμένα μυστικά
12. Παιχνίδια μυαλού
13. Στα κρυφά
14. Το ξεκίνημα του παζλ
15. Μαθαίνοντας την αλήθεια
16. Στα δύσκολα σε θέλω
17. Ψάξε, ψάξε, δεν θα με βρεις
18. Η άφιξη
19. Θυμάσαι;
20. Το ένωμα του παζλ
21. Χορεύοντας στη σιωπή
22. Amanda's Pov (Special Edition)
23. Φίλιππε;
24. Το δείπνο
25. Oh my baby baby...
26. Βλέποντας την με άλλον
27. Αγαπη μου. Με πονάς
28. Αντέχεις να μην με έχεις;
29. Μην αντιστέκεσαι
30. Που να ήξερε..
31. Τι είναι ευτυχία; ( Preview )
32. Οι αληθινοί παράδεισοι
33. The truth about her (part 1)
34. The truth about her (part 2)
35. The truth about her ( last part )
36. Εδώ είμαι. Εδώ ήμουν.
A/N
37. Γιατί;
38. Το τελευταίο κομμάτι του παζλ.
39. Αύριο όλα θα έχουν τελειώσει
40. Game over
41. Megan's POV (Special Edition)
42. Megan's POV - part2
43. Megan's POV - part3
44. Γνωριζόμαστε;
45. Εγώ δεν σου έφυγα ποτέ
46. Η Κριστίν
47. Χωρις αναστολες
48. Μάτια ερμητικά κλειστά.
49. Ζηλεύω πολύ
50. Για πάντα δική σου
51. Με δύο βλέμματα (part 1 )
52. Με δύο βλέμματα (Last Part)
53. Epilogue
New Book

8. Let's get this party started (part 1)

6.3K 192 12
By Lexa_s

Οι δύο νέες κοπέλες τρομοκρατήθηκαν από το χτύπημα της πόρτας και η Αμάντα άφησε κατευθείαν τη μέση της Μέγκαν και έκανε ένα βήμα πίσω. Επικράτησαν κάποια δευτερόλεπτα σιγής μέχρι η Μέγκαν να πάρει την πρωτοβουλία και να γυρίσει το κεφάλι της προς την Αμάντα. Της έριξε μία έντονη ματιά στο πρόσωπο και χωρίς δεύτερη σκέψη άνοιξε την πόρτα του μπάνιου γρήγορα. Βγήκε έξω και ξαναέκλεισε την πόρτα για να μην φανεί ότι κάποιος άλλος ήταν μέσα μαζί της.

" Δεν αισθάνομαι καλά, πρέπει να φύγω σπίτι." είπε η Μέγκαν προς την Ράνια τραβόντας την από το χέρι για να την απομακρύνει από το μπάνιο που βρισκόταν μέσα η Αμάντα.

"Τι σου συμβαίνει; Τι έχεις πάθει τώρα τελευταία; Φαίνεσαι αλλού." απάντησε η Ράνια προς τη φίλη της βλέποντας ότι έχει χάσει το χρώμα από το πρόσωπο της.

"Νομίζω ότι ζαλίζομαι. Ίσως φταίει ότι δεν τρώω καλά αυτές τις μέρες" προσπάθησε να δικαιολογηθεί η Μέγκαν. " Θα πάω σπίτι μου και θα σας πάρω τηλέφωνο αργότερα." συνέχισε αφήνοντας την φίλη της να την κοιτάει όλο απορία καθώς η ίδια απομακρυνόταν προς την έξοδο του σχολείου.

Η Αμάντα έμεινα στο μπάνιο μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι για το επόμενο μάθημα. Είχε λυγίσει τα πόδια της και ακουμπισμένη στον τοίχο έβαλε τους αγκώνες της πάνω στα γόνατα της για να στηρίξει το πρόσωπο της. Το ένιωθε πολύ βαρύ. Ήθελε να χαστουκίσει τον εαυτό της για το πόσο παρμορμητική ήταν. Σκεφτόταν πως θα ξανααντικρύσει την Μέγκαν μετά από αυτό που έκανε. Που βρήκε τόσο θάρρος και την πλησίασε; Οι σκέψεις της διακόπηκαν όταν κατάλαβε ότι η μπλούζα της μύριζε το άρωμα της Μέγκαν . 'Εκλεισε τα μάτια της και άγγιξε το σημείο που μύριζε έντονα σαν να ήθελε να μπει μέσα του. Δεν ήξερε τι επρόκειτο να γίνει στο μέλλον και πρώτη φορά την έπεφτε σε κοπέλα. Ήθελα απλά να ανοίξει η γη να την καταπιεί. Αλλά ταυτόχρονα ένιωθε πιο ζωντανή από ποτέ.

Η Μέγκαν φτάνοντας στο σπίτι της παρατήρησε τέσσερα φορτηγά κέτερινγκ έξω στην αυλή της. Μπαίνοντας μέσα οι οικονόμοι ήταν ντυμένοι με τις καλές τους μαύρες στολές και έτρεχαν πανικόβλητοι πάνω κάτω ενώ ο πατέρα της όρθιος στη μέση του σαλονιού έδινε  εντολές προς το προσωπικό του. Στάθηκε για λίγο προβληματισμένη. Πόσο καιρό είχε να τον δει σκέφτηκε κοιτάζοντας προς το μέρος του. Της φαινόταν αιώνας. Η σχέση της με τον πατέρα της δεν ήταν και η καλύτερη. Δεν ήταν μαλωμένοι απλά μετά τον χαμό της μητέρας της, ο ίδιος ελάχιστα έμενε σπίτι καθώς η δισκογραφική εταιρεία που του άνηκε είχε πολλές απαιτήσεις. Η Μέγκαν βέβαια περισσότερο σπαζόταν με το γεγονός ότι ο πατέρας της ξενοπηδάει από εδώ και από εκεί χωρίς να φαίνεται να του λείπει καθόλου η μαμά της. Ήξερε ότι είχε κάθε δικαίωμα να προχωρήσει στη ζωή του αλλά δεν ήθελε να χαθεί η μνήμη της μαμάς της σαν να μην υπήρχε ποτέ.

Ο πατέρας της παρατήρησε την μικρή του κόρη και της έριξε ένα ειρωνικό χαμόγελο. Ήταν άντρας με κύρος, πάντα καλοντυμένος,ψηλός και καλοδιατηρημένος για την ηλικία του. Αρκετά αυστηρός και είρων προς τους τρίτους. Ο κόσμος έλεγε ότι η Μέγκαν κληρονόμησε τον χαρακτήρα της από αυτόν. Όταν είδε ότι το χρώμα του προσώπου της είναι πιο άσπρο από το σύνηθες την πλησίασε απορημένος.

"Τι συμβαίνει μικρή ; " της είπε βάζοντας το χέρι του στο πηγούνι της για να τσεκάρει το πρόσωπο της.

"Εσύ θα μου πεις. Τι είναι αυτό το τσίρκο εδώ μέσα; " είπε κοιτάζοντας προς τον χώρο της τραπεζαρίας που ήταν διακοσμημένος με γκουρμέ πιατέλες. Μπορούσε να διακρύνει από μακρυά το χαβιάρι από την μία πλευρά και απο την άλλη σαλάτες φρούτα και γλυκά. Ήταν χωρισμένα ανάλογα το είδος και οι οικονόμοι του σπιτιού τα στόλιζαν με έναν μίνιμαλ τρόπο λες και είναι έτοιμα για φωτογράφιση.

" Αυτό το τσίρκο θα αποκτήσει και κόσμο, όπου θα συμμετέχεις και εσύ. Για αυτό πήγαινε να αποκτήσεις το χρώμα σου γιατί έχεις δουλειά το απόγευμα!" πρόσταξε ο πατέρας της χωρίς να σηκώνει δεύτερη κουβέντα. "Α, επίσης αυτή η δεσποινίδα Πίτερσον είναι καλή;" συνέχισε με μια απάθεια στο ύφος του.

Η Μέγκαν ένιωσε να την λούζει κρύος ιδρώτας. Η ζαλάδα της μετατράπηκε σε στομαχόπονο και ήθελε να κάνει εμετό. Την παρακολουθεί; Που ήξερε την Αμάντα; Γούρλωσε τα μάτια της και προσπαθώντας να βρει τα λόγια της ψέλλισε στο πατέρα της

"Τι ε..εεννοείς ;" 

"Ρωτάω είναι καλή μπαλαρίνα; Το βράδυ θα έρθει ολόκληρη η showbiz στο πάρτυ που διοργανώνω και μία από τις εκπλήξεις που ετοιμάζω είναι εσύ να παίζεις πιάνο και η δεσποινίδα Πίτερσον να χορεύει μπαλέτο. Πήρα την Κυρία Ζουλιάν και μου πρότεινε αυτή την κοπέλα" είπε ο πατέρας της κάνοντας ταυτόχρονα νόημα στους μπαρτεντερ να στήσουν τις σαμπάνιες στο μπαρ.

Η Μέγκαν ένιωσε να χάνει την γη κάτω από τα πόδια της. Δεν είχε προλάβει να πάρει ανάσα μετά το σκηνικό που έγινε στις τουαλέτες. Ήθελε να κλειστεί στο δωμάτιο της για μέρες, να σκεφτεί, να τα βάλει όλα σε μία τάξη, να τα οργανώσει σωστά, να βρει την λογική της. Ήταν έξαλλη με τον πατέρα της. Έπαιρνε πάντοτε πρωτοβουλίες μόνος του χωρίς να ρωτάει κανέναν. Συμπεριφερόταν σε όλο τον κόσμο ακόμη και στην ίδια του την κόρη σαν να είναι στρατιωτάκια που πρέπει να υπακούν σε κάθε εντολή του και να λένε και ευχαριστώ. 

"Είσαι απαράδεκτος " είπε η Μέγκαν κοιτάζοντας αηδιασμένη τον πατέρα της και έφυγε προς το δωμάτιο της.

"Ξεκουράσου και προσπάθησε να βρεις το χρώμα σου πριγκίπισσα " της φώναξε ειρωνικά ενώ η Μέγκαν ανέβαινε τις σκάλες.

Η Μέγκαν με το που έφτασε στο δωμάτιο της πέταξε την τσάντα της και χάθηκε μέσα στο πάπλωμα της. Ένιωθε κουρασμένη ψυχολογικά. Ήθελε να κοιμηθεί για μέρες και να ξυπνήσει όταν όλα θα έχουν φτιάξει αλλά ήξερε ότι αυτό δεν γίνεται. Έπρεπε να αντιμετωπίσει την κατάσταση και τις συνέπειες. Την έλκυε το νέο κορίτσι. Πολύ και ερωτικά. Δεν μπορούσε να κρυφτεί από τον εαυτό της ,ήταν τόσο πασιφανές. Το πρώτο στάδιο για να γίνεις καλά είναι η αποδοχή. Η αποδοχή της αλήθειας σκέφτηκε ενώ ξεφυσούσε και κοιτούσε το ταβάνι. Αυθόρμητα σχηματίστηκε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της. Δεν γουστάρει τον Παύλο, δεν την ενδιαφέρει ο Παύλος συνέχισε τις σκέψεις της. Έκλεισε τα μάτια της και στα αυτιά της άκουγε μόνο την φωνή της Αμάντα να της ψιθυρίζει " Είμαι υγρή " . Ένιωθε να ανάβει μόνο στη ιδέα ότι έκανε την Αμάντα υγρή. Ήθελε να την αγγίξει σε όλο της το κορμί, να χαιδέψει τα μακρυά της πόδια, να βάλει το πρόσωπό της μέσα στο στήθος της και να κατέβει πιο χαμηλά και ακόμη πιο χαμηλά. Θα την πηδήξω έτσι όπως δεν την έχει ξαναπηδήξει κανένας σκέφτηκε και άρχισε να τρίβει τον εαυτό της έντονα  μέχρι να τελειώσει. 

                                          ................................................................................................

Η Μέγκαν ξύπνησε από τον ήχο χτυπήματος της πόρτας. Κοίταξε κατευθείαν την ώρα. Είχε πάει 4 το μεσημέρι. Την είχε πάρει ο ύπνος χωρίς να το καταλάβει. Έψαξε να βρει το κινητό της για να δει αν έχει καμία κλήση αλλά μετά θυμήθηκε ότι δεν έχει. Το είχε σπάσει. 

"Ποιος είναι;" ρώτησε προσπαθώντας να συνέλθει από τον βαρύ ύπνο.

"Η Μάρθα γλυκιά μου, να περάσω; " ακούστηκε η φωνή έξω από την πόρτα

"Έλα μέσα Μάρθα μου " απάντησε η Μέγκαν προσπαθόντας να σηκωθεί από το κρεβάτι.

Η Μάρθα πλησίασε την μικρή και πήγε και κάθισε δίπλα της στο κρεβάτι. Ήταν η μοναδική που κατάλαβε ότι η Μέγκαν γύρισε νωρίτερα στο σπίτι από το σχολείο αλλά δεν είπε τίποτα. Είχε καταλάβει ότι προβληματίζει κάτι το κοριτσάκι της. Την ήξερε από τότε που γεννήθηκε. Της χαμογέλασε χαιδεύοντας της τα μαλλιά και την κοίταξε στα μάτια. Η Μέγκαν είχε βρει το χρώμα της και ένιωθε καλύτερα από πριν και πιο σίγουρη για τον εαυτό της. Ανταπέδωσε το χαμόγελο και χάθηκε στην αγκαλιά της Μάρθα. Είχε καιρό να αγκαλιάσει κάποιον. Η Μάρθα ήταν το μοναδικό άτομο στο οποίο μπορούσε να εκφραστεί και να βγάλει όλη την ευαισθησία που κρύβει μέσα της.

"Λοιπόν σου ετοίμασα τα ρούχα σου. Πρέπει σε μία ώρα να είσαι έτοιμη. Θα έρθει ο Τάσος να σε χτενίσει και η Γιώτα να σε βάψει οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τίποτα. Ξέρω ότι αντιπαθείς τις εκδηλώσεις του πατέρα σου αλλά ξέρεις πόσο σημαντικές είναι για αυτόν. Εξάλλου θα έχεις και την συμμαθήτρια σου εδώ οπότε δεν χρειάζεται να ασχολείσαι με τους διάσημους φίλους του." είπε η Μάρθα χαιδεύοντας την πλάτη της μικρής. Η Μέγκαν στο άκουσμα της τελευταίας πρότασης ξύπνησε απότομα. Δεν είχε ξανα έρθει σπίτι της η Αμάντα και προσπαθούσε να σκεφτεί πως θα την αντιμετωπίσει. Πως θα μπορέσει να παίξει πιάνο συγκεντρωμένα ενώ αυτή θα χορεύει; Για κανένα λόγο δεν θα μπορούσε να μείνει συγκεντρωμένη και όλη η εκδήλωση θα μετατραπόταν σε ένα φιάσκο.

                                         ..........................................................................................

Μετά από μία ώρα η Μέγκαν ήταν έτοιμη στο δωμάτιο της. Ο Τάσος και η Γιώτα είχαν κάνει καλή δουλειά. Έριξε μία τελευταία ματιά στον καθρέφτη και κοίταξε για λίγο τον εαυτό της. Το μαύρο της φόρεμα έφτανε λίγο πιο κάτω από το γόνατο,κολούσε πάνω στο σώμα της αναδεικνύοντας τις καμπύλες της και το μπούστο ήταν τόσο ανοιχτό όσο έπρεπε για να είναι διακριτικό. Τα πλούσια μαύρα της μαλλιά έλαμπαν και έφταναν λίγο πιο κάτω από τη μέση σε σχήμα βάγκ ενώ τα χείλη της ήταν βαμμένα με έντονο ματ κόκκινο κραγιόν. Έκλεισε το μάτι στον κομμωτή της και άνοιξε την πόρτα για να κατέβει στο κάτω μέρος του σπιτιού το οποίο ήταν μισογεμάτο. Κατεβαίνοντας τις σκάλες άκουγε γέλια από την μια μεριά συζητήσεις από την άλλη , τσουγκρίσματα ποτηριών από το βάθος. Το πάρτυ είχε ξεκινήσει. Ο πατέρας της είχε τη φήμη ότι διοργάνωνε τα καλύτερα πριβέ πάρτυ τα οποία δεν έχανε κανένας και κάθε φορά ήταν θεματικά και επιφύλασσαν εκπλήξεις. Στο σημερινό πάρτυ η έκπληξη ήταν αυτή και η Αμάντα. Που να ήξεραν..

Όταν έφτασε η Μέγκαν στην αίθουσα της τραπεζαρίας ένιωσε ένα χέρι να την ακουμπάει από πίσω. Ήταν ο Κρίστιαν. Ο νέος τραγουδιστής που είχε υπογράψει συμβόλαιο στη δισκογραφική εταιρία του πατέρα της. Τα κοριτσάκια έλιωναν για αυτόν και κάθε του τραγούδι γινόταν χιτ από την πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας του. Η Μέγκαν είχε συνηθίσει το πέσιμο του αφού κάθε φορά της ζητούσε να πάνε για φαγητό και αυτή κάθε φορά σκαρφιζόταν δικαιολογίες.

"Μα καλά πόσο πιο όμορφη μπορείς να γίνεις; " είπε ο Κρίστιαν κοιτάζοντας την Μέγκαν από πάνω μέχρι κάτω.

"Αχαχαχα. Πως γίνεται να είσαι πάντα υπερβολικός; " ειρωνεύτηκε το νέο κορίτσι.

"Όχι αλήθεια λέω. Συζητιέσαι στο χώρο χωρίς να είσαι καν διάσημη. Όλοι ξέρουν για την καυτή κόρη του αφεντικού" της απάντησε πλησιάζοντας την πιο κοντά

"Δεν δίνω δεκάρα."  έσκυψε η Μέγκαν προς το μέρος του και ψιθύρισε στο αυτί του αλλά το βλέμμα της πάγωσε όταν μέσα στην τραπεζαρία μπήκε η Αμάντα.












Continue Reading

You'll Also Like

82.8K 3.7K 60
Τι θα γίνει όταν η μικρή άβγαλτη απουσιολόγος αναγκαστεί να κάνει μια συμφωνία με το πιο διάσημο παιδί του σχολείου?
2.6M 181K 69
"Σταμάτα να τρέχεις, αστυνομία!" άκουσα μια ανδρική φωνή πίσω μου. Σκατά!Άρχισα να τρέχω πιο γρήγορα. Τελικά ,ο μπάτσος με έφτασε και με άρπαξε. Τα...
16.8K 2.1K 31
Αλεκατρίδες. Το αμέντι. Το τρίτο βιβλίο της σειράς.
467K 28.9K 55
''Θα σου μάθω εγώ.'' μου είπε και έσμιξα τα φρύδια μου. ''Τι πράγμα;''τον ρώτησα με απορία. ''Να φιλάς ρε Μητσάκο.''μου είπε σαν να ήταν αυτονόητ...