Με δυο βλέμματα

By Lexa_s

284K 9K 754

"Κοίταξε με" είπε η Μέγκαν μέσα από το στόμα της βγάζοντας έναν ήχο που μπορούσε να ακούσει μόνο κάποιος που... More

1. Μέγκαν
2. Το νέο κορίτσι στην τάξη
3. Η γνωριμία
4. Μαθήματα μπαλέτου
6. Η αποκάλυψη
7. Πιάσε με αν μπορείς
8. Let's get this party started (part 1)
9. Let's get this party started (part 2)
10. Let's get this party started(last part)
11. Καλά κρυμμένα μυστικά
12. Παιχνίδια μυαλού
13. Στα κρυφά
14. Το ξεκίνημα του παζλ
15. Μαθαίνοντας την αλήθεια
16. Στα δύσκολα σε θέλω
17. Ψάξε, ψάξε, δεν θα με βρεις
18. Η άφιξη
19. Θυμάσαι;
20. Το ένωμα του παζλ
21. Χορεύοντας στη σιωπή
22. Amanda's Pov (Special Edition)
23. Φίλιππε;
24. Το δείπνο
25. Oh my baby baby...
26. Βλέποντας την με άλλον
27. Αγαπη μου. Με πονάς
28. Αντέχεις να μην με έχεις;
29. Μην αντιστέκεσαι
30. Που να ήξερε..
31. Τι είναι ευτυχία; ( Preview )
32. Οι αληθινοί παράδεισοι
33. The truth about her (part 1)
34. The truth about her (part 2)
35. The truth about her ( last part )
36. Εδώ είμαι. Εδώ ήμουν.
A/N
37. Γιατί;
38. Το τελευταίο κομμάτι του παζλ.
39. Αύριο όλα θα έχουν τελειώσει
40. Game over
41. Megan's POV (Special Edition)
42. Megan's POV - part2
43. Megan's POV - part3
44. Γνωριζόμαστε;
45. Εγώ δεν σου έφυγα ποτέ
46. Η Κριστίν
47. Χωρις αναστολες
48. Μάτια ερμητικά κλειστά.
49. Ζηλεύω πολύ
50. Για πάντα δική σου
51. Με δύο βλέμματα (part 1 )
52. Με δύο βλέμματα (Last Part)
53. Epilogue
New Book

5. Κάπου σε είδα , κάπου σε ξέρω

5.1K 198 29
By Lexa_s

Άρχισε να βρέχει έντονα όταν η Μέγκαν έφτασε επιτέλους σπίτι της. Ήρθε ο Κάρλος να την πάρει από το σχολείο άρον άρον και σε όλη την διαδρομή την έβγαλαν και οι δύο αμίλητοι. Ο Κάρλος ήξερε την μικρή από 5 χρονών ,μπορούσε να διαισθανθεί πότε δεν ήταν καλά. Η Μέγκαν κατέβηκε από το αμάξι τρέχοντας με το που πέρασαν τις πύλες εισόδου της οικείας της, αφήνοντας τον Κάρλο ανύμπορο να την προλάβει. 

"Κυρία Μέγκαν!" φώναξε πανικόβλητος.

Το σπίτι της ήταν μεγάλο, σαν ένα μικρό παλάτι χτισμένο στα προάστια της πόλης. Συνήθως το φρουρούσε μία είδική ομάδα και στο εσωτερικό του εργαζόταν ένα μεγάλο έυρος προσωπικού, από κηπουρό, συντηρητή πισίνας μέχρι ακόμη και σέφ. Παρόλα αυτά η Μέγκαν είχε επαφές μόνο με την Νταντά της Μάρθα και τον Σοφέρ της Κάρλο.Οι υπόλοιποι της φαίνονταν άγνωστοι, ακόμη και ο ίδιος της ο πατέρας που έβλεπε με το ζόρι μία φορά την εβδομάδα,  όταν αποφάσιζε να κοιμηθεί στο σπίτι τους και όχι σε καμιά πολυτελή σουίτα ξενοδοχείου με καμιά νέα τραγουδίστρια που είχε τα μισά του χρόνια.

Τα μαλλιά της Μέγκαν άρχισαν να βρέχονται από την βροχή ,το ίδιο και τα ρούχα της αλλά δεν την ένοιαζε. Το ένιωθε σαν λύτρωση να τρέχει ελεύθερη χωρίς να την κυνηγάει τίποτα. Με το που έφτασε στην είσοδο του σπιτιού της μετά από αρκετά λεπτά τρέξιμο καθώς η αυλή τους ήταν τεράστια ανέβηκε τρέχοντας στο δωμάτιο της προσπερνώντας την Μάρθα βιαστικά.

"Μην με ενοχλήσει κανείς!" φώναξε στην νταντά της η οποία κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε στο μικρό της κορίτσι.

Φτάνοντας πάνω στο δωμάτιο η Μέγκαν σαστισμένη από τις σκέψεις της σχετικά με την Αμάντα, έπιασε το τηλέφωνο της και πληκτρολόγησε το νούμερο του Παύλου. Πριν προλάβει να μετανιώσει την αυθόρμητη κίνηση της ο Παύλος σήκωσε το τηλέφωνο του. Ακουγόταν βαβούρα. Λες και βρίσκεται σε κάποιο εξωτερικό χώρο ή σε καφετέρια. Σίγουρα ήταν κάπου έξω και όχι σπίτι του. 

"Πω πω πω μας έκανε την τιμή η Μις αδιάφορη; " είπε ο Παύλος όλο ενθουσιαμό σηκώνοντας το τηλέφωνο. 

"Που είσαι;" ρώτησε κοφτά η Μέγκαν.

"Έξω για φαγητό. Από τη στιγμή που με αποφεύγεις είπα να συνεχίσω την ζωή μου"  Απάντησε χαμηλόφωνα ο πρώην της προσπαθώντας να μην ακουστούν τα λόγια του στην παρέα που τον συνόδευε.

"Θα μπορούσα να έχω μία ακόμη σόδα;" ακούστηκε από το τηλέφωνο και η Μέγκαν κατάλαβε ότι ο Παύλος ήταν με γκόμενα.

"Τι θα έλεγες να παρατήσεις τις γκομενοδουλειές σου και να έρθεις από το σπίτι μου;" ρώτησε η Μέγκαν χωρίς να την  ενδιαφέρει που ο Παύλος ήταν με άλλη.

Ο Παύλος ήταν σαστισμένος. Δεν πίστευαν τα αυτιά του αυτό που άκουσε. Το όνειρο ζωής του θα γινόταν πραγματικότητα. Η κοπέλα με την οποία ήταν πάντοτε ερωτευμένος επιτέλους ήθελε να του δοθεί. Κοίταξε την κοπέλα απέναντι του. Ήταν πραγματικά όμορφη και ευγενική. Δεν μπορούσε να την παρατήσει στη μέση της βραδιάς. Έπρεπε να τελειώσει το δείπνο του και μετά θα μπορούσε να πάει στην Μέγκαν.

"Εε... μπορώ σε καμία ώρα. Τώρα είμαι για φαγητό" απάντησε προσπαθώντας να βρει την μιλιά του.

"Παύλο. Μια ευκαιρία είχες και την έχασες! " απάντησε η Μέγκαν εμφανώς εκνευρισμένη κλείνοντας του το τηλέφωνο.

Πέταξε το κινητό της προς τον τοίχο ακούγοντας το να σπάει. Δεν την ενδιέφερε. Είναι δυνατόν ο Παύλος να την είχε στην αναμονή; Κανονικά θα έπρεπε να τρέξει και να παρατήσει όλες τις δουλειές του για να έρθει δίπλα της. Κάνοντας όλες αυτές τις ανώριμες σκέψεις ξάπλωσε στο μεγάλο της κρεβάτι και άρχισε να κοιτάει το ταβάνι. Ασυναίσθητα σχηματίστηκε στο μυαλό της το πρόσωπο της Αμάντα. Τα χείλη της. Αχ αυτά τα χείλη της σκέφτηκε αλλάζοντας ρυθμό στην ανάσα της. Άρχισε να αναπνέει πιο βαθιά μην μπορώντας να ελέγξει τις σκέψεις της. Το μυαλό της έφερε την εικόνα της Αμάντα να περπατάει έξω από την τάξη, ο κώλος της ήταν καλοσχηματισμένος και σφριγηλός. Ένιωθε ότι τον ακουμπάει με τα δάχτυλα της και ότι το σώμα της είναι κολλητά πάνω στο δικό της. Το στήθος της ακουμπούσε την πλάτη της Αμάντα και τα χέρια της έκαναν βόλτα σε όλο της το κορμί.Θυμήθηκε το μεθυστικό της άρωμα. Ένιωθε υγρή και μην μπορώντας να βγει από την μέθεξη που βρισκόταν η Μέγκαν άρχισε να αγγίζει τον εαυτό της. Άνοιξε το κουμπί του εφαρμοστού τζιν της και έβαλε αργά το χέρι της μέσα στο μεταξωτό της εσώρουχο. Ήταν υγρή. Πολύ υγρή. Έκλεισε τα μάτια της και αρχισε να φαντάζεται ότι ακουμπάει το στήθος της Αμάντα και ότι φιλάει τον λαιμό της. Άρχισε να υγραίνεται ακόμη πιο πολύ και να τρίβει τον εαυτό της έντονα.Συνέχισε τις σκέψεις της μέχρι που έφτασε στην κορύφωση και τελείωσε. Ένα δάκρυ κύλισε από τα μάτια της. Χωρίς να βγάλει το χέρι της από το εσώρουχο της έκλεισε τα μάτια της και κοιμήθηκε.

                                             .............................................................................................

Η επόμενη μέρα έφτασε και η Μέγκαν όπως πάντα ήταν απρόθυμη να σηκωθεί από το κρεβάτι. Δεν είχε κοιμηθεί καλά και σηκώθηκε νωρίτερα από ότι συνήθως. Είχε ακόμη μία ώρα μπροστά της και αποφάσισε να σηκωθεί και να βγάλει όλη την "αμαρτία" από πάνω της. Είχε κοιμηθεί με τα ρούχα και ένιωθε πιο βρώμικη από ποτέ. Έβγαλε γρήγορα το τζιν της και την μπλούζα της και πέταξε το εσώρουχο της στο πάτωμα. Έπιασε μία πετσέτα και μεταφέρθηκε στο προσωπικό τζακούζι του δωματίου της. Ήταν ότι πρέπει για να την χαλαρώσει. Ένιωθε ότι δεν ήθελε να αντικρύσει πάλι το πρόσωπο της Αμάντα στο σχολείο μετά την χτεσινή τους περιπέτεια στην αίθουσα μπαλέτου. Έμεινε μισή ώρα μέσα στο τζακούζι μέχρι που στο τέλος ηρέμισε. Σκέφτηκε την μητέρα της και τι θα την συμβούλευε αν ήταν ακόμη εδώ. Ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπο της σκεπτόμενη ότι βρίσκεται μέσα στην αγκαλιά της μητέρας της. Εκεί μέσα δεν φοβόταν τίποτα. Ένιωθε προστατευμένη. Οι σκέψεις τις διακόπηκαν όταν άκουσε την πόρτα να χτυπάει. Ήταν η Μάρθα η οποία σιγούρευε ότι η μικρή της είχε ξυπνήσει για να πάει σχολείο.

"Ξύπνησα Μαρθούλα μου " είπε η Μέγκαν με παιχνιδιάρικη φωνή.

" Το πρωινό σου είναι έτοιμο μικρή μου. Και ο Κάρλος είναι στο αμαξι και σε περιμένει" απάντησε ανακουφισμένη η Μάρθα καταλαβαίνοντας ότι η Μέγκαν είναι πολύ καλύτερα από ότι χτες το βράδυ.   

                                       .......................................................................................................

Μετά από πολύ καιρό η Μέγκαν έφτασε στην ώρα της στο σχολείο και βρήκε τη Ράνια και τον Στέφανο να την περιμένουν στην κλασσική γωνία στο προάυλιο του σχολείου που ήταν και το στέκι τους.

"Καλά μωρή τσουλίτσα που είσαι; " ρώτησε ο Στέφανος φυσώντας τον καπνό του τσιγάρου διακριτικά προς τον τοίχο για να μην τον καταλάβουν οι υπόλοιποι μαθητές ότι καπνίζει.Ο Στέφανος συνήθιζε να φωνάζει τις φίλες του πάντοτε με υποκοριστικά, βέβαια το έκανε από αγάπη και τίποτα από αυτά δεν εννοούσε.

"Τι εννοείς; Εδώ είμαι! " απάντησε η Μέγκαν χωρίς να καταλαβαίνει την ερώτηση του Στέφανου.

"Σε παίρνουμε από χτες τηλέφωνο αλλά το έχεις κλειστό." ακούστηκε η Ράνια να λέει όλο απορία. Ήξερε ότι το κινητό ήταν η προέκταση του χεριού της Μέγκαν. Ποτέ δεν το άφηνε από πλάι της.

"Ααα..ναι.Μου έπεσε καταλάθος και έσπασε. Δεν ειμαι καθόλου συγκεντρωμένη. Πρέπει να πάρω καινούριο. Τέλος πάντων, τι έγινε και με ψάχνατε;" ρώτησε η Μέγκαν παίρνοντας ένα τσιγάρο από το πακέτο του Στέφανου.

"Θα της το πω εγώ ή εσύ;" είπε ο Στέφανος δαγκώνοντας τα χείλη του και κοιτώντας την Ράνια.

Η Μέγκαν δεν ήξερε τι είχε γίνει αλλά της προκαλούσε γέλιο βλέποντας τους φίλους της να κάνουν αυτούς τους μορφασμούς.

"Πείτε το. Θα ζήσω! " απάντησε η Μέγκαν πειράζοντας και τα δύο παιδιά.

"Χτες πήγαμε στα Friday's  για φαγητό μετά το σχολείο. Εσύ δεν μπορούσες καθώς είχες το θέμα σου με την Αμάντα που ακόμη δεν μας είπες τι έγινε..Τέλος πάντων κάτσαμε αρκετή ώρα γιατί μαλακιζόμασταν όπως πάντα, και με το που σηκωθήκαμε να φύγουμε είδαμε τον Παύλο να μπαίνει μέσα με την Ααα..μάντα" ολοκλήρωσε ο Στέφανος στραβώνοντας το στόμα του και κοιτώντας όλο αγωνία προς την Μέγκαν.

"Ξέρουμε ότι δεν σε ενδιαφέρει πλέον ο Παύλος, αλλά να βγει με την Μις μπαλέτο από την πρώτη μέρα; Αυτό ειναι λιγο Άουτς" συνέχισε τα λόγια του Στέφανου η Ράνια κοιτάζοντας διστακτικά τη φίλη της.

Η Μέγκαν έμεινε να κοιτάει τα δύο παιδιά με ανοιχτό το στόμα. Είχε πάρει ένα άσπρο χρώμα η επιδερμίδα της περισσότερο από το συνηθισμένο και ασυναίσθητα της έπεσε το τσιγάρο από τα χέρια. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο μαλάκας την έπεσε στην Αμάντα ακόμη δεν ήρθε στο σχολείο. Μόνο στην ιδέα ότι ο Παύλος θα περπατάει χεράκι χεράκι με την Αμάντα την νευρίαζε. Μόνο στην ιδέα ότι ο αηδιαστικός αυτός άντρας θα ακουμπούσε και θα φιλούσε την νέα μαθήτρια την έκανε έξαλλη. Δεν μπορούσε να κρυφτεί από το εαυτό της. Ζήλευε. Και μάλιστα πολύ.

"Δεν ήξερα ότι θα σε πείραζε τόσο" είπε ο Στέφανος σοβαρά κοιτάζοντας την Μέγκαν στα μάτια.

" Δεν με πειράζει καθόλου" απάντησε κοφτά η Μέγκαν προσπαθώντας να κρύψει την ζήλια της. Που να ήξεραν τα παιδιά ότι ουσιαστικά ο λόγος που ζήλευε είναι άλλος από αυτόν που φαντάζονταν.

 Ευτυχώς το κουδούνι χτύπησε για να ξεκινήσει η πρώτη ώρα και η Μέγκαν απαλάχτηκε από την βασανιστική κουβέντα που είχε πριν με τα παιδιά. Μπήκαν γρήγορα όλοι στο τμήμα για να ξεκινήσουν το μάθημα της Βιολογίας. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες οι μαθητές είχαν χάσει τα μαθήματα Βιολογίας καθώς η καθηγήτρια τους είχε αρρωστήσει και δεν μπορούσε να παρευρεθεί στις διαλέξεις. Δεν ήξεραν τι είχε συμβεί αλλά η διευθύντρια τους ενημέρωσε ότι θα ξεκινήσουν τα μαθήματα κανονικά από σήμερα.

Η Μέγκαν κατευθύνθηκε προς το θρανίο της ρίχνοντας κλεφτές ματιές προς την Αμάντα. Την αντιπαθούσε. Πως μπόρεσε να βγει με τον Παύλο ακόμη δεν ήρθε στο σχολείο. Ίσως τελικά είναι ένα από αυτά τα κοριτσάκια που λιώνουν με τους ωραίους του σχολείου και τρέχουν από πίσω τους. Δυσανασχέτησε στην ιδέα αυτή. 

Η Αμάντα βλέποντας την Μέγκαν να μπαίνει μέσα στο τμήμα την κοίταξε έντονα για να δει αν θα την χαιρετήσει. Ένιωθε ότι η κοπέλα έχει κάτι απέναντι της και την αντιπαθεί. Δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί της την έμπαινε τόσο και γιατί ήταν τόσο αντικοινωνική απέναντί της. Όταν είδε την Μέγκαν να την κοιτάει , της έγνεψε γλυκά και την χαιρέτησε απαλά κάνοντας μία διακριτική χειρονομία με το χέρι της. Η Μέγκαν το είδε και της έδωσε ένα ψεύτικο χαμόγελο.

Μέσα στο τμήμα επικρατούσε φασαρία καθώς δεν είχε μπει ακόμη η καθηγήτρια Βιολογίας μέχρι που η αναστάτωση διακόπηκε όταν μέσα στον χώρο έκανε την παρουσία της η διευθύντρια του σχολείου. Τι έχει συμβεί πάλι σκέφτηκε η Μέγκαν κοιτάζοντας προς το μέρος της Κυρίας Αναγνωστοπούλου.

"Καλημέρα παιδιά. Δυστυχώς η Κυρία Χατζοπούλου δεν θα μπορέσει να συνεχίσει την φετινή χρονιά μαζί μας λόγω προσωπικών της προβλημάτων. Είναι καλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό. Θα επανέλθει κοντά μας το συντομότερο δυνατον. Ως αντικαταστάστης της , το μουσικό σχολείο Θεσσαλονίκης έχει την τιμή να φιλοξενεί φέτος έναν από τους σπουδαιότερους λέκτορες της γενιάς μας, Κύριο Κωνσταντίνο Χατζηστογιάννη" είπε καλωσορίζοντας τον νέο καθηγητή και κάνοντας του νόημα να προσέλθει μέσα στην αίθουσα.

Το τμήμα ενθουσιασμένο άρχισε να μιλάει μεταξύ του. Κάποια κορίτσια άρχισαν ήδη να σχολιάζουν την εμφάνιση του και για το πόσο καλοδιατηρημένος και περιποιημένος φαίνεται. Ήταν ψηλός και αδύνατος. Φαινόταν λες και έκανε διατροφή και σίγουρα κάποιο άθλημα. Ίσως κολύμβηση. Το σακάκι του φαινόταν τέλεια σιδερομένο ενώ το άσπρο κολλαριστό του πουκάμισο ήταν μέσα από το μπλε τζιν του. 

"Χριστέ μου πως θα κάνουμε μάθημα με αυτόν τον καύλα;" είπε η Ράνια ενθουσιασμένη προς την Μέγκαν.

"Χαχαχα. Ο Στέφανος πως θα κάνει μάθημα μαζί του. Είναι σίγουρα στο στυλ του." απάντησε η Μέγκαν και τα δύο κορίτσια κοίταξαν προς την μεριά του Στέφανου.

Τα δύο κορίτσια άρχισαν να ανησυχούν όταν είδαν τον Στέφανο να κοιτάζει τον νέο τους καθηγητή σαν να έχει δει φαντασμα. Είχε χάσει το χρώμα του και απλά κοιτούσε αποσβολωμένος τον Κύριο Χατζηστογιάννη με ανοιχτό στόμα. Η Ράνια του έκανε νόημα για να κοιτάξει προς το μέρος της αλλά ο Στέφανος ήταν σαν να μην καταλάβαινε τίποτα. Φαινόταν τρομοκρατημένος. Λες και ήξερε αυτόν τον άντρα από κάπου.








Continue Reading

You'll Also Like

117K 4.4K 52
Η δεκαεπτάχρονη Νόα Μόργκαν λατρεύει την ήσυχη, φυσιολογική της ζωή στο Τορόντο. Αλλά όταν η μητέρα της επιστρέφει από μια κρουαζιέρα απροσδόκητα πα...
242K 16.8K 34
«Και ποια είναι η πρότασή σου;» «Συνεργασία Βολκόβ. Μια συνεργασία που δεν θα σπάσει εύκολα, θα είναι από τους δεσμούς που είναι ιεροί και δεν του...
82.7K 3.7K 60
Τι θα γίνει όταν η μικρή άβγαλτη απουσιολόγος αναγκαστεί να κάνει μια συμφωνία με το πιο διάσημο παιδί του σχολείου?
16.8K 2.1K 31
Αλεκατρίδες. Το αμέντι. Το τρίτο βιβλίο της σειράς.