Shhh

By ChrissyTinka

581K 31.2K 1.4K

Myslím že se zabiju. Možná né dnes,příští týden,nebo příští rok. Ale cítím to, že to budu já kdo ukončí svůj... More

Úvod
1. To jako vážně?
2. Zmatek
3. Ironie
4. Party
5. Mami?
6. Škola
7. Modeling
8. Dobré ráno
9. Restaurace
10. Jsem mrcha
11. Kamarádi?
12. Kamarádská procházka
13. Alkohol
14. Tanec a kocovina
15. Omluva
16. Polibek?
17. Miluju ho,ale né tak jak jsem si myslela.
18. Minulost se vrací a stává se zní přítomnost.
19. Horší to už asi být nemůže
20. Nikdy. Okay.
21. Tati?
22. Rande
23. Pravda
24. Cesta
25. (Ne)příjemný let
26. Média
27. Večeře
28. Ranní budíček
29. První zkouška
30. Nejsi sama
31. Intimní chvilka
32. Můj přítel je blázen
33. Máš andělský hlas
34. Oblečení, make up a další blbosti.
35. Beliebers
36. Jsi opilá
37. Kocovina
38. Zase jsem já ta špatná
39. Poslední zkouška
40. Soutěž
41. Nechápu to
42. Zase sama
Píšu novou story!! :O
43. Drama na střeše
44. Co jsi mi to udělala?
45. Cesta růží a vzpomínky
46. Moon
47. Jsme pouze lidé jako ostatní
48. Vysvětlení
49. Provokace
50. Věříš mi?
51. Nemoc
52. Pouť
54. Zpátky ve škole
55. Šikana
56. Výpadek
57. Odplata
58. Vášeň
59. Bolest
60. Koupel
61. Poslední nádech?
62. Mezi smrtí a životem
63. Stav duše
64. Umělá vyživa?!
Nový příběh
65. Popel
66. Vyšetření
67. Alenka v říši divů
68. Útěk

53. Provokace neskončila

3.8K 224 6
By ChrissyTinka

Ráno jsem se probudila sama od sebe. Pomalu jsem otevřela oči a všimla si spícího Justina vedle sebe. Vypadal strašně moc roztomile. Zakousla jsem se do svého rtu,když jsem si vzpomněla na včerejšek. Pomalu jsem se posadila a hned jsem toho litovala. Chytla jsem se za svuj podbříšek a odychla si,když už mě bolest přešla. Teď už to snad bude v pohodě.

"Jsi v pořádku?" uslyšela jsem Justinovo chraplavý hlas. Podívala jsem se na něj a přitáhla si peřinu více k hrudi. "Je mi fajn" řekla jsem a usmála  se, hned jsem cítila jak mi červeň stoupá do tváří,když jsem si vybavovala náš společný večer. Justin se posadil a políbil mě na mé holé rameno. Usmála jsem se a chytla Justinovo ruku. Propletli jsme si spolu prsty a já se mu podívala do očí.  Justin mě jemně políbil a já mu polibek opětovala. Poté jsme se od sebe odtáhli.

"Včera to bylo úžasný" řekl, já se zakousla do svého rtu a odvrátila od něj zrak. "Zlato" šeptl a proto jsem se na něj podívala. "Nestyď se" šeptl a já jen matně přikývla. Pohladil mě po mé levé paži a navlhčil si své rty.  "Půjdu se osprchovat" oznámila jsem, jemně ho políbila a pak se od něj odtáhla. "Dobře" odpověděl mi a já se postavila z postele, obmotala jsem si okolo svého těla peřinu a podívala se na Justina, ten už měl oblečené trenky. Můj zrak se ale zastavil na prostěradle na kterém byl flek od krve. "Justine"  šeptla jsem a Justin se podíval mým směrem. "V pořádku, dám to do pračky" řekl,sundal prostěradlo a odešel do koupelny. Já si jen oddychla,cítila jsem se docela trapně.

Pomalu jsem došla do koupelny i přes mé mirné bolesti mezi nohami. Když mě Justin viděl,tak se zakousl do svého rtu a prohrábl si své vlasy. Já se jen nevině usmála a to donutilo Justina přejít až ke mě. "Buď v klidu, tohle všechno je úplně normální" řekl tak nežným hlasem,že jsem měla snad husí kůži po celém těle.

"Bolí tě to hodně?" zeptal se mě a  bylo mi hned jasné kam tím míři. "Ne, jen trošku" řekla jsem a Justin přikývl. "Dobře, kdyby něco,tak budu dole, udělám nám snídani" řekl a tentokrát jsem přikývla já. Odstoupil ode mě a odešel z koupelny. Já si jen povzdychla a sundala ze sebe peřinu,vlezla jsem do sprchového koutu a nechala na své tělo dopadat horké kapky vody.
Zavřela jsem oči a začala se mýt, vzpomínala jsem na to,jak Justinovo rty přejížděli po mém krku,hrudi... to jak se mě dotýkal a nakonec jsem si do detailů pamatovala naše první milování. Bylo to něco nádherného.

Když jsem se umyla,tak jsem vyšla ze sprchového koutu, osušila jsem se a došla si k Justinovo skříni. Vzala jsem si z ní jeho volné tričko a boxerky. Oblekla jsem se a trochu si upravila své vlasy. Všimla jsem si i toho,že jsem se od rána jenom usmívala.

Sešla jsem po schodech dolů až do kuchyně a uviděla Justina,jen v kalhotech bez trika, jak akorát pokládal dva talíře na stůl. "Udělal jsem omeletu" řekl a já se zakousla do svého rtu, vypadalo to úžasně. "Vypadá to dobře" řekla jsem a sedla si naproti Justinovi. "Dobrou chuť" řekl a já přikývla. "Tobě taky" odpověděla jsem a oba jsme se pustili do jídla.

Když jsme oba dojedli,tak Justin uklidil talíře do myčky a já si mezitím stoupla. "Zítra pojedu za rodinou do Kanady,pojedeš semnou?" zeptal se mě a já si jen povzdychla. "Nemůžu,musím do školy,mám už zameškáno dost a nechci dělat doplňkové zkoušky" řekla jsem a Justin si mě přitáhl za pas k sobě. "Chápu,ale někdy ti je představím" řekl a usmál se. "Vážně?" zeptala jsem se ho překvapeně. "Moje máma tě ráda uvidí,nestačí jí vidět nás jen v televizi nebo časopisech. Dokonce mi navrhla,abys jela semnou" řekl a já si hlavu opřela o jeho hruď. "Já ale vážně nemůžu...řekni jí,že mě to mrzí"  zašeptala jsem. "Neboj se, řeknu jí to." odpověděl mi a já se od něj trošku odtáhla.

"A kdy se vrátíš?" zeptala jsem se ho. "V pátek..." řekl a jemně mě hladil po mém boku. "Za tak dlouho?" zeptala jsem se vyděšeně. "Awww pojď sem" řekl a přitáhl si mě na jeho hruď. "Tu chvilku to beze mě zvládneš a kdyby něco,tak mi zavoláš ano?" zeptal se mě a já jen matně přikývla. Rukou jsem mu přejela po jeho straně krku a přitáhla se pro polibek. Justin mi polibek opětoval a jeho ruce přemístil na můj pas za který si mě přitáhl více k sobě. Cítila jsem neuvěřitelnou něhu, nechtěla jsem,aby tenhle okamžik nikdy skončil.

Justin mi jazykem přejel po mém spodním rtu a tím se ptal o vstup do mých úst. Já mu to bez problému povolila. Naše jazyky se střetli a začali bojovat o převahu. Justin mě aktivně opřel o stůl a začal svýma rukama přejíždět z mého zadku až na má záda. Cítila jsem jak mezi námi vzrušení roste,ale Justin se ode mě trošku odtáhl.

"Po tom včerejšku se tě nemůžu vůbec nabažit" šeptl a já se mu usmála těsně před rty. Je úžasné vidět co s ním má přítomnost dělá. Justin se znova přitiskl na mé rty a vysadil mě na stůl. Svojí jednou rukou přejel po mé vnitřní straně stehna a já se namáčkla více na něj.

Položil mě opatrně na stůl a svou rukou zajel pod mé triko. Skláněl se nademnou a líbal mě na krku. Nebudu lhát, stala jsem se závislá na jeho dotycích,ale věděla jsem,že z toho dnes nic nebude. "Justine..." šeptla jsem a Justin se ode mě odtáhl. "Dneska ještě ne..." špitla jsem a on si povzdychl. Odtáhl se ode mě a prohrábl si své vlasy. Já jsem se posadila a povzdychla si. "Promiň" řekla jsem a Justin se na mě podíval. "Neomlouvej se, neuvědomil jsem si to" řekl a já se zakousla do svého rtu.

"Měl bych tě vzít domů" řekl a já přikývla. "Táta už určitě blázní" řekla jsem s povzdychem. "To bude asi bláznit často,když chodíš semnou" řekl a ušklíbl se. Já do něj jen bouchla a zasmála se. "A až budeš kříčet moje jméno,tak asi taky nebude moc nadšenej" řekl se smíchem. "Blbečku" řekla jsem a dala mu pohlavek.

Justin se jen zasmál a když jsem se akorát chtěla vydat po schodech nahoru,tak mě objal. "Zlatooo" řekl a já protočila nad tím očima. "Copa Biebz?" zeptala jsem se ho a Justin se ode mě odtáhl. "Jak že si mi to teď řekla?" zeptal se mě a pořád mě držel. Věděla jsem,že mu to říkají kamarádi,když ho chtějí naštvat. "Slyšel si" řekla jsem a vyplázla na něj jazyk. Snažila jsem se dostat z jeho sevření a nakonec se mi to i podařilo. Rozutekla jsem se nahoru a věděla jsem,že za mnou běží. Přiběhla jsem do jednoho pokoje a byl to pokoj pro hosty.

"Chris" řekl a já se od něj snažila utéct. Když každý byl na druhé straně postele,tak jsem nevěděla kam utéct. Zapištěla jsem,když Justin skoro přeskočil postel a chytl mě. Tím pádem jsme se oba svalili na zem.  Začala jsem se neuvěřitelně smát a přestala pištět. "Slez ze mě" řekla jsem mu se smíchem a chtěla ho ze sebe schodit,ale Justin si sedl na můj rozkrok a usmál se. "Až to odvoláš" řekl a já se zamračila. "Zapomeň" řekla jsem rozhodnutě. "Radil bych ti,abys to odvolala" šeptl těsně u mých rtů a poté se odtáhl. "Ani náhodou" řekla jsem vážně. Justin se tvářil bez jakékoliv emoce a nevím proč, přišlo mi to vtipné. Proto jsem se pokusila posadit,ale Justinovo ruce na mém zápěstí mě zastavili. Stáhl mě zpátky na zem a ušklíbl se.

V tom jsem uslyšela něčí zvonění. Justin si vytáhl z kapsy mobil a přiložil ho k uchu. "Ano mami?" řekl do telefonu a já si povzdychla. Justin ze mě slezl a postavil se... něco řešil se svou mámou a já se postavila. Chtěla jsem ho vyprovokovat a proto když si sedl na postel,tak jsem si sedla za něj. Své rty jsem přiložila na Justinovo krk a začala mu ho různě sát a přejíždět po něm jazykem. Justin ztěžka vydechl a já se sama pro sebe usmála. "J-já nevím"  řekl trhaně když jsem mu svou rukou přejela na jeho stehno,které jsem stlačila ve svém sevření. Justin se na mě varovně podíval a já se ušklíbla.

"Ještě uvidím" odpověděl a já ho políbila na jeho lícní kosti a potom na jeho rtech. Justin se ode mě odtáhl,ale já ho políbila znova  a popotáhla ho za spodní ret. "Zavolám ti zachvilku" řekl když jsem mu zatlačila na hruď a poté se hned přisála na jeho rty.  Uslyšela jsem jak típl hovor a výtězně jsem se usmála. Odtáhla jsem se od něj a zahleděla se do jeho očí. "Ty jsi vážně blázen" řekl a já nevině pokrčila rameny.

"A proto mě miluješ" řekla jsem a Justin si jen povzdychl. "Stává se" řekl a políbil mě, já mu polibek opětovala a pak se od něj odtáhla. "Pojď sem" řekl a já se k němu znova sklonila. Justin spojil naše rty v jedny a začal snimi hýbat,já sním samozřejmě spolupracovala. Líbilo se mi,jak je přítulnej. Justin mě povalil pod něj a při tom jsme se líbali. Svou rukou přejížděl po mém celém těle a já mu jemně přejížděla rukama po hrudi. Justin přejel svými rty na můj krk a začal mi ho různě sát. Užívala jsem si to...miluju ten pocit,když jsme tu jen my dva a nic jiného nás nezajímá.

Justin se potom ode mě odtáhl a usmál se. Bylo mi jasné,že mi na krku zanechal další cucflek,cítila jsem to. "Nejsem jediná označkovaná" řekla jsem, podívala se na Justinovo krk,na kterém měl čtyři cucfleky vedle sebe. Justin nadzvedl obočí a zvedl se z postele. Přešel do koupelny pro hosty a po pár vteřinách se vrátil. "Uvidíme jak na to budou reagovat média" řekl a já souhlasně přikývla. Určitě zase napíšou mega dlouhý článek o tom,že už jsme nejspíše měli mezi sebou něco intimnějšího a spoustu dalších věcí. Už mi to upřímně ani moc  nezajímá co o nás píšou.

"Tak pojď udvezu tě domů" řekl a já se šla do Justinovo pokoje obléknout. Když už jsme byli oba oblečený a připravený,tak jsme vyrazili ke mě domů...

____________
















Continue Reading

You'll Also Like

7.7K 691 32
Povídka začíná Brumbálovým pohřbem. Sleduje základní dějovou linii sedmého dílu, ale Hermiona se rozhodla zůstat v Bradavicích. Hlavní postavy: Hermi...
2K 138 14
Ahoj! Já jsem Viktorie Panfili, jsme sestra známého zpěváka Calina. Nemám ho skoro vůbec ráda. Mám sestru Sofii. Bydlela jsem kousek u Prahy ale na...
1.3K 203 12
Je jedno kolik uběhlo času. Je jedno co se mezitím stalo. Protože když jsem tě znovu uviděl, všechny ty vzpomínky byly zase zpět...
2.2K 60 16
„Slibuješ?" „Ano..."