Mardin Aşkı

By soluk99

1.1M 36.1K 1.1K

Adı gibi su gibi bir kız Avjin... Yakışıklı,mert ve cesur bir ağa Mardin in prensi Miran ağa kader onların yo... More

BOLUM 1
BOLUM 2
BOLUM 3
BOLUM 4
BÖLÜM 5
DUYURU
BOLUM 6
DUYURU
BOLUM 7
ÖZGECAN ASLAN
BOLUM 8
DUYURU
BOLUM 9
BOLUM 10
BOLUM 11
DUYURU
DUYURU
BOLUM 12
BOLUM 13
BOLUM 14
DUYURU
BOLUM 15
BOLUM 16
BOLUM 17
BOLUM 18
BOLUM 19
MUTLULUK HABERİ
BOLUM 20
BOLUM 21
BOLUM 22
DUYURU
BOLUM 23
BOLUM 24
BOLUM 25
BOLUM 26
BÖLÜM 28
BÖLÜM 29

BOLUM 27

19.1K 645 114
By soluk99

Sabah ilk uyanan Avjin oldu. Yatakta gerindi ve gözlerini kırpıştırarak etrafa baktı. Yanında uyuyan kocasını görünce yüzüne yayılan gülümseme her görenin Avjin'in aşık bir kadın olduğunu anlayacağı türdendi. O gülümseme öyle birşeydi ki içinde merhamet vardı,sevgi vardı,inanç vardı,sadakat vardı en önemlisi de o gözlerde genç kadının kalbinin yansıması vardı.İçi dışı Miran olmuştu genç kadının kalbi ağzına kadar Miran doluydu. Tek kolunu yastığa dayayıp yüzünü eline yerleştirdi ve kocasının mükemmel yüzünü izlmeye başladı. O kadar huzurlu uyuyordu ki Avjin onun bu halini çok seviyordu. Tıpkı bir çocuk gibiydi bu hali, masum... Çocuk deyince eli karnına gitti. Eğer oğlu olursa babasına benzesin istiyordu.Onun gibi yakışıklı olmalıydı oğlu. Kızı olursa da babasına benzesin istiyordu. Genç kadın düşününce bebeğinin ne olursa olsun kocasına benzemesini istiyordu. O zaman kızı da güzel olurdu. Avjin düşüncelere dalmışken kocasının kıpırdanmasıyla yüzüne baktı gülümsemesi büyürken Miran'ın gözlerini açmasını bekliyordu sabırsızlıkla. Genç adam gözlerini açıpta kendisine gülerek bakan karısını görünce o da gülümsedi.

➡Hayırdır karıcım yakışıklı yüzüme doymaya mı çalışıyorsun?

➡Evet ama doyabileceğimi sanmıyorum.

Miran bu itirafla şaşırdı.

➡Ne? Ne dedin sen? Benim utangaç karıma ne yaptın çabuk söyle.

➡Valla ağam ben birşey yapmadım yaptıysa bunlar yaptı.

Diyerek karnını okşadı genç kadın.Miran bir anda doğrulup Avjin'i altına aldı.

➡Suçu çocuklarıma atma. Cazibeme dayanamıyorsun işte.

➡Allah Allah senin çocuklarında benim neyim acaba. Hem yalan söylemedim. Hepsi hamilelik yüzünden bazen canım öyle birşey çekiyor ki kendim bile inanamiyorum.

➡Hmmm ne çekiyormuş. Hem canın birşey istiyorda diye demiyorsun. Söyle alalım.

➡Öyle birşey değil.

Genç adamın kaşları çatıldı.

➡Nasıl birşey peki?

➡Söyleyemem.

➡Ne demek söyleyemem söyle çabuk.

➡I ııh olmaz demem.

➡Söyle bak gıdıklarım.

Deyip karısını gıdıklamaya başladı genç adam Avjin. gülmesinin arasında yalvarıyordu kocasına.

➡Miran! Miran dur ne olur ahahah. Dur tamam tamam söyleyeceğim ne olur dur.

Genç adam durup karısının sakinleşmesini bekledi. Avjin sakinleşince utana sıkıla baktı kocasının yüzüne. Miran ise çoktan Avjin'in kızaran yanakları ile kendinden geçmişti.Genç kadın sonunda dayanamayıp bir çırpıda söyleyiverdi.

➡Seni istiyor canım.

➡Ne!

➡Duydun işte...

➡ Ama emin olamadım güzelim tekrar eder misin?

➡Hayır edemem. Zaten utanıyorum bakma bana öyle.

➡Nasıl bakıyorum ki?

➡Şey gibi...

➡Ne gibi

➡Yaa işte yiyecek gibi.

➡Öyle bakıyorum çünkü seni birazdan yiyeceğim zaten.

Deyip karısının dudaklarına yapıştı. Avjin büyük bir açlıkla karşılık verirken elleri kocasının saçlarının arasında dans ediyordu. Kocasının o sıcak ve tatlı dudaklarından zorla ayrılıp yüzüne baktı.

➡Miran şey hani ben şimdi hamileyim ya birşey olursa ya.

➡Korkma birşey olmaz. Ben doktora sordum ilk aylar birşey olmaz dedi. Ama dikkatli olmamız gerkiyor. Yani biraz yavaş olmamız gerekiyor.

Avjin kocasının konuşurken dahi gözlerini dudaklarından çekmediğini görünce minik bir kıkırtı firar etti dudaklarından. Miran bakışlarını karısının o masmavi gözlerine çevirdi ve muzip bir ifade ile güldü.

➡Hayırdır sen neye öyle gülüyorsun.

➡Sana... Konuşurken bile aklın başka şeyde gözlerini dudaklarımdan alamadın. İyi ki benim canım istiyor senin istemeden böyleyse isteyince nasıl olur bilmiyorum.

➡Yaa demek öyle peki sen bilirsin.

Deyip karısının üzerinden kendini yan tarafa attı genç adam. Avjin kocaman olmuş gözlerle baktı kocasına. Ama böyle yarı yolda bırakılmaz ki insan.

Miran Avjin'in yüzünü görünce büyük bir kahkaha  attı.

➡Bu kadar mı istiyorsun. Ama bu hareketinle egomu tatmin ettiğini söyleyebilirim sayende ne kadar dayanılmaz olduğunu anlamış oldum. 

➡Yaa demek öyle peki şimdi de ben istemiyorum.

Miran karısının üzerindeki yerini alıp dudaklarına minik bir öpücük bıraktı.

➡Sende hiç nazlanmaya gelmiyorsun güzelim ne var yani birazda biz yapalım dedik. Ama öyle istemem deyip kurtulamazsın.

Deyip açlıkla sömürdü karısının dudaklarını Avjin'in ağzından kaçan inleme ile daha da hırslanıp üzerindeki kıyafetleri yırtarcasına çıkardı genç adam. Bu beden onda bağımlılık yapmıştı adeta bir türlü doyamıyor ayrılamıyordu. Avjin altında kıvrandıkça hırslanıyor ama aklına bebekleri gelince kendini zorda olsa dizginliyordu genç adam.Karısının vücudunu o sıcacık dudakları ile keşfederken. Kendinden geçen karısına bakmak daha da zevk veriyordu adama. Yavaşça karısının üzerinden doğrulup gözlerinin içine baktı. Ve yavaşça kendinisini karısının derinliklerine itti. O an birbirine karışan sadece tenler,vücutlar değildi. İki genç aşığın gözlerinden akan duygularına kalplerine karışıyor ve ömürlerine ömür katıyordu. Nefes nefese kendini yan tarafa atan Miran karısını tek kolu ile sarıp kendine çekti. Ve alnına sıcacık öpücüğünü kondurdu.

➡Çok zorlamadım değil mi seni güzelim.

Avjin kapanmak üzere olan gözlerini kocasına çevirip yüzüne baktı ve avuçlarını kocasının yanaklarına bastırdı.

➡Hayır canım, hem sen benim canımı yakmazsın ki...

Deyip kocasının dudaklarına narin bir öpücük kondurdu.

Bilrlikte geçirdikleri şehvetli saatlerden sonra duş alıp aşağıya indiler. Rojda ana Avjin ve Miran'ı görünce gülümseyerek izledi çocuklarını. O kadar huzurlu vebmutlu görünüyorlardı ki yaşlı kadın o an ellerini Rabbine açıp dua etti yavrularının huzurunun bozulmaması için. Avjin Rojda anayı görünce biraz çekinerek baktı yüzüne saat çoktan öğleyi geçmişti. Yaşlı kadın gelininin durumunu görünce onu rahatlatmak için konuşmaya başladı.

➡Iyi dinlenebildin mi kızım?

➡E...evet.

➡Iyi iyi kendine dikkat et hadi git de birşeyler ye.

➡Peki ana

Deyip yanlarından ayrıldı. Oğluyla başbasa kalan Rojda ana oğluna bakıp tebessüm etti.

➡İyi misin oğul?

➡İyiyim ana,sağolasın.

➡İşe gitmedin bugün...

➡Evet ana biraz dinlenmek istedim bugün evdeyim.

Deyip anasının başına bir öpücük bıraktı.

➡Sen nasılsın onu de hele?

➡İyiyim oğul bu yaştan sonra nasıl olunursa öyleyim işte.

➡Ne varmış yaşında hele şu güzelliğe şu endama bak.

➡ Git ordan eşek sıpası. Dalga mı geçiyon sen benle.

➡Yok anam ne dalgası. Hem bende güzelliğimi senden almışım işte.

➡Bak hele baaakk birde kendine de pay çıkarıyor.

➡Tabi niye çıkarmayayım. Allah'ın boş gününde yarattığı kuluyum mübarek.

➡Hadi git ordan deli oğlan sende, işim gücüm var benim.

Deyip oğlunu orada bırakıp gitti. Bugünlerini eğlence ile geçiren ev halkı akşam sofrada bir araya gelip huzurlu sessiz bir yemek yediler. Yemekten sonra sohbete başlayan ev halkı evin gelininin getireceği kahveleri beklerken duyulan gürültü ile kalkıp ön bahçeye koşturdular. Avjin elindeki tepsiyi yere düşürmüş kapıda dikilen adama bakıyordu. Gözlerini adamın yüzünden çekemeyen Avjin oradakilerin farkında bile değildi. Miran kendinden emin ve büyük adımlarla karsının yanına gelip arkasına aldı. Kapıdaki adama bakıp kaşlarını çattı. Bu kadar huzurlu bir günün ardından bunun olması mı lazımdı yani...

Continue Reading

You'll Also Like

311K 8.9K 37
Mirhan ağa kaşlarını kaldırarak karısının saçını okşayarak kulak arkasına aldı. Karısının öpmekten şişen dudaklarına alayla sırıtıp burnunu çenesinin...
111K 5.7K 34
Asi'nin Alaz'dan ayrı olduğu beş senelik zamanda kızını, babasına anlatma isteğiyle ortaya çıkmış karalamaları ve beş yılın sonunda yaşananlara dair
2M 122K 59
Mine MUTLUÇAY, otuz yaşında arşiv memuru kendi bedeninden büyük giyinen şişe gözlükleri kitap kurdu sessiz halleriyle çevresi tarafından çok sıkıcı b...
205K 19.1K 31
Geçen yıllar yaşanılan her şeyi unutturur muydu? Akan giden zaman, aradan geçen onca gün birbirini seven iki kişinin içindeki aşkı bitirir miydi? Y...