Sahte Hayat

By YaseminAsan9

55 8 0

Arkadaşlar umarım hikayemi beğenirsiniz . Arkadaşını 3 gün önce kaybeden Seray ' ın intikamı olacaktır ... De... More

Sahte Hayat Bölüm 3 - Kızarık Burun =◕‿◕=

Sahte Hayat Bölüm 2 - Benim Ailem Kim?

31 4 0
By YaseminAsan9

Arkadaşlar soldaki Mine sağdaki Seray . Yani Bella Thorne = Mine , Zendaya Coleman = Seray . İyi okumalar ...

Bölüm 2

Silah tutan kadına korkarak baktım . Kim olduğunu anlayamadan silahı karnıma dayadı ve maskesini çıkarttı . Bu Bayan Stuittman ' dı !

'' B-bayan Stuittman ! A-ama s-siz niye ?! ANLAYAMIYORUM ! '' Kafam karışmıştı . Hiçbir şeyi anlayamıyordum . Bayan Stuittman niye böyle bir şey yaptı ki ?! Kafam almıyordu . Neden ? Neden ? Neden Bayan Stuittman ? Tam bir şey söyleyecekken Stuitt silahı elime tutuşturdu ve dizlerinin üstüne çöktü . Elimdeki silahı kafasına dayayarak :

'' Hadi sık şunu ! Sık ! Hepsi benim hatam ! '' Elimde silah vardı . Buna inanamıyordum . Ve Stuitt önümde diz çökmüştü . Bunların hepsine anlam veremiyor ve anlamıyordum .

'' B-bayan Stuittman , neler oluyor , neden böyle yapıyorsunuz ? '' Silahı indirdim , Bayan Stuittman ' ı yerden kaldırdım , çantamdan anahtarı çıkarttım ve eve girdik .


İçeri girdiğimizde hemen mutfağa gittim ve sıcak çikolata hazırladım . Sonra da odama gidip üstümü değiştirdim . Tişörtün üstünde ''Now It's MY TIME ! '' yazıyordu . Güldüm . Aşağı indiğimde Stuitt benim aile fotoğraflarıma bakıyordu . Annemi fotoğrafını eline aldı ve bana baktı .

"Bu senin annen mi ?"

"Evet ." dedim . Neden sormuştu ki şimdi bunu şimdi ?

"Evet de ne oldu ki ? " dedim . Bu kız sürekli gözleriyle bir şeyler anlatmaya çalışıyordu . Artık dayanamaz diye düşündüm ve öyle de oldu .

"B-bu , (tok bir sesle) senin annen değil ! Artık içimde tutamıyorum ! Hepsi sahte ! Ailen ! Yaşamın ! Hayatın ! Sahte bir yaşamın ! Ve SAHTE BİR HAYATIN VAR ! " dediğinde şok olmuştum . Yani benim 15 yılım sahte miydi yani ?!

"Bu nasıl oldu ? Ha ? Ha ? (Ağlarken bağırır) Bu nasıl oldu diyorum ?! Söyle ! Nasıl oldu bu ?! "

"Tamam sakinleş , her şeyi anlatacağım , ama sakinleş ... Sonrada o adrese git lütfen ... "


Continue Reading

You'll Also Like

166K 782 6
!!! KİTAPTA BOLCA SMUT BULUNUR !!!
789K 13.7K 27
🔞Türkiye'nin en büyük mafyası tarafından kaçırılmak ve onla ilişki yaşamak.🔞 🔞Bolca +18 vardır. 🔞
60.8K 3.5K 31
Ben İpar Gök, İpar yüksek dağların kar tutmayan yerlerinde yetişen bir çiçekti. İsmimi babam koymuştu, annemle karşılaştıkları ilk gün ona İpar hatun...
28.6K 1.3K 17
Tesadüfen yolları kesişen avukat kızın ve askerin yaşadıkları zorluklar, aynı zamanda beraber geçirdikleri güzel vakitler... Kitaptaki olayların hiçb...