Dark Harry Styles Hun (befeje...

By unicornssssss11

448K 15.7K 407

Sziasztok!:) úgy döntöttem kirakom ide, a wattpad oldalamra, a kedvenc Harry Styles Fanfiction-ömet!:) Aki n... More

1. Rész
2. Rész
3. Rész
4. Rész
5. Rész
6. Rész
7. Rész
8. Rész
9. Rész
10. Rész
11. Rész
12. Rész
13. Rész
14. Rész
15. Rész
16. Rész
17. Rész
18. Rész
19. Rész
20. Rész
21. Rész
22. Rész
23. Rész
24. Rész
25. Rész
26. Rész
27. Rész
28. Rész
29. Rész
30. Rész
31. Rész
32. Rész
33. Rész
34. Rész
35. Rész
37. Rész
38. Rész
39. Rész
40. Rész
41. Rész
42. Rész
43. Rész
44. Rész
45. Rész
46. Rész
47. Rész
48. Rész
49. Rész
50. Rész
51. Rész
52. Rész
53. Rész
54. Rész
55. Rész
55. Rész (Kimaradt jelenet)
56. Rész
57. Rész
58. Rész
59. Rész
Befejezés.
Új Harry Styles Fanfic!!!
After Harry Styles Hír.

36. Rész

5.9K 233 23
By unicornssssss11

Szívem vadul vert mellkasomban miközben közeledtem az öltöző ajtajához. Rettegtem attól hogy Harry hogyan nézhet ki a harc után. Akadozóan lélegezve kényszerítettem magam az előrébb haladásra. Tekintetem egyből Harry-n landolt. A szoba halványan volt megvilágítva, nehezen lehetett megkülönböztetni az arcát ahogy az egyik padon ült. Feje le volt hajtva, fürtjei homlokára omlottak.

- Harry. - Mondtam halkan.

Hangomra felemelte a fejét. Arca bal oldalán lévő jegekkel teli csomagot levette és maga mögé helyezte. A félelem jobban kezdett uralkodni bennem, nem tudtam, hogy maradjak-e. Megfeszültem hogy lássam őt az én pozíciómból.

- Gyere ide. - Rekedtes hangján utasított.

Ujjaimmal idegesen játszottam a hajvégeimmel, beleharaptam ajkamba ahogy óvatosan előre léptem. Fürtjei izzadtak voltak, hozzátapadtak homlokához miközben felnézett. Azt hittem ő is legalább olyan óvatos volt mint én. Felkészítettem magam a legrosszabbra, de megjelenése meglepett. Igen véres volt és kissé zúzódásos, de messze volt azoktól a képektől amik a fejemben kínoztak.

Harry kíváncsian kukucskált ki fürtjei mögül. Majdnem úgy tűnt mintha visszatartaná a lélegzetét, várva a reakciómra. Egy hatalmas kéz volt kinyújtva elém, rögtön el is fogadtam a gesztust. Harry kuncogott mikor ráültem lovaglóülésben. Azonnal arcához nyúltam, kezemmel végigsimítottam, ellenőrizve hogy megsérült-e. Hátrafésültem nedves haját. Mindvégig nem vette le rólam fagyos tekintetét. A vér maszatos volt az egész arcán az orrától kezdődően, de nem volt eltörve.

- Bo.

Érintésem levittem mellkasára, kissé elhajoltam, Harry kezei tartották hátam alsó részét, mialatt megnéztem hasát. Megrezzent picit, felnéztem az arcára. Közelebb húztam karjait, kezeit tartottam az enyéimben, megvizsgáltam hosszú ujjait.

- Bo, jól vagyok. - Nevetett.

Tartottam állát, jobbra, balra mozgattam fejét figyelmen kívül hagyva megjegyzését. Gondolom úgy vélte jobb ha hagyja hogy folytassam a vizsgálódást. Harry mosollyal ült az arcán mialatt folytattam akciómat.

Összeráncoltam szemöldökeimet mikor megrándult, hüvelykujjammal végigsimítottam telt alsó ajkán. Nyilvánvalóan sajgott még az ütéstől. Közelebb hajoltam hogy adjak egy puha csókot a sérülésre. Harrynek nem volt ideje válaszolni mert hüvelykujjam ajkai elé raktam.

- Mit csinálsz? - Kérdezte.

- Leellenőrzöm hogy meg van-e minden fogad. - Válaszoltam.

Megragadta a csuklóm, játékosan szopta majd kihúzta.

- Ezért van a fogvédő. - Nevetett.

Harry vigyorgott rám hogy megmutassa fehér fogait. Pimasz mosolya bebizonyította hogy egyet sem veszített el.

Sóhajtottam a megkönnyebbülésemben, fejem lehajtottam vállára mialatt átölelt. Nem érdekelt a lecsorgó verejték a mellkasán, csak ölelni akartam őt. Tudni, hogy biztonságban van.

- Istenem. Sosem féltem ennyire eddigi életem alatt. - Motyogtam izzadt bőrébe.

Egy puszit nyomott a fejem búbjára, miközben ragaszkodtam hozzá. Nem voltam benne biztos hogy meddig maradtunk ebben a pozícióban. Én csak örültem hogy magánál van és beszél. Az a gondolat hogy mi történhetett volna, kényelmetlen érzéssel töltött el. De nem töprengtem el hosszan rajta, tudván hogy megint könnyekben törnék ki. Nem hinném hogy többet tudnék sírni.

- Nem akarod tudni hogyan csináltam? - Kérdezte halkan.

Megforgattam szemeim, fiúk és az egojuk.

- Nem érdekel amíg jól vagy, nem számít. - Motyogtam.

Pár másodpercig csend volt majd ujjainkat összekulcsolta és egy intim ölelésbe húzott.

- Az első körben a seggére esett. A másodikban kiütöttem. - Suttogta.

Eltoltam magam, kikerekedett szemeim felvették a kontaktust Harryével. Csillogtak az izgatottságtól, a vigyor gyorsan formálódott az arcán. Arckifejezésem szórakoztatta őt.

- Bo, győztem.

- M-Micsoda? - Dadogtam.

Karjaimmal szorosan átöleltem őt. Harry élesen vett levegőt. Letoltam hogy feküdjön rá a padra. Ajkaink találkoztak egy mocskos csókban. Ujjaim belenyomtam vállaiba, súlyommal rajta pihentettem, de gyorsan elhúzódtam amikor éreztem hogy megremegett.

- Állandó a remegés. - Harry megfeszült.

Szemeit összeszorította, utána újra rám összpontosított.

- Lehet hogy ma este nem csinálhatsz velem amit akarsz. - Játékosan viccelődött.

- É-Én nem tudok hinni neked. - Még mindig próbáltam elhinni hogy mit vitt véghez.

- Mondtam hogy jó vagyok. - Vigyorgott.

Óvatosan ráfeküdtem, kezemet a mellkasára helyeztem.

- Elképesztő vagy. - Suttogtam.

Kuncogott a bókomon, ujjaival fel-le simított a gerincemen.

- Scottal most mi lesz?

Harry karjaival közelebb tartott magához Scott neve hallatára. Reakciója elgondolkodtatott a nehezen megkülönböztethető szavakra amik a két ellenfél között hangoztak el a ringben. Azok a szavak provokálták Harry-t egy felmérhetetlen erőszakos viselkedésbe ami a győzelméhez vezette őt. Örültem annak, hogy nem kellett megtapasztalnom a megállíthatatlan haragját. Talán mentálisan megijesztett volna.

- Nem kell miatta aggódnod. Nem lesz probléma többé.

A sötétség, amit Harry hangjában érzékeltem, elárulta hogy nem kell tovább kérdeznem őt. Nem számított mennyire voltam kétségbeesett, rájöttem mi zajlott közöttük. Ehelyett felkeltem, nyomtam egy puszit a meg nem sérült arcára.

***

Harry próbált bátorítani hogy mozduljak ki vele és a barátaival hogy megünnepeljük a győzelmét. De elutasítottam az ajánlatot. Nem akartam semmit sem megzavarni, világos volt hogy ez egy pasis este lesz. Most már tudtam hogy Harry biztonságban van, elégedett voltam azzal hogy hazamehetek és tarthatok egy lusta napot. Épp hogy elkaptam anyukámat munkába menet; újabb éjszakai műszak a kórházban.

Gyorsan beleuntam a tévézésbe, az elmém több mélységre vágyott. Nem sokáig tartott hogy találjak egy olyan elfoglaltságot amit mindig is imádtam.Lefeküdtem a fűbe, egy könyvvel a kezemben. A cikázó fény amit azok a gyertyák nyújtottak amelyeket magam mellé helyeztem elég volt ahhoz hogy elnyelje az oldalakon lévő szavakat. A legtöbbet akartam kihozni ebből a meleg estéből amit kint töltök a kertben. De nehezen tudtam koncentrálni a romantikus regényre amit tartottam a kezemben. Gondolataim többször eltévedtek egy gyönyörű fiúra, aki elrabolta a szívem. A sorokat amiket olvastam hozzá sem lehetett hasonlítani ahhoz, ami az én életemben folyik. Harry fenekestől felfordított mindent, már nem lehetne ugyanolyan amilyen régen volt. De nem is akartam.

Sikerült egy kicsit tovább olvasnom. Mosoly jelent meg az arcomon amikor éreztem valaki jelenlétét a hátam mögött. Fejem elfordítottam, láttam hogy Harry lefekszik a jobb oldalamra. Kivette a könyvet ujjaim közül és lapozott egyet. A regényt lerakta a fűbe, Harry közel hajolt hozzám, adott egy puszit az arcomra.

- Hello gyönyörű. - Rekedtes hangján szólt.

Mosolyogva kifésültem arcából pár göndör tincset.

- Azt hittem hogy ünnepelni fogsz. - Suttogtam.

- Nem akartam. A barátnőmmel szeretném tölteni az időm.

A szívem hatalmasra nőtt szavai hallatán. Pillangók csapdostak a gyomromban, ahogy néztem őt. Egy farmerban és egy pólóban volt, friss illata volt a tusolástól. Harry hasra feküdt, könyökére hajtotta a fejét felém.

Hosszú ujjak óvatosan húzták fel a topom. Harry meleg érintésével simított végig hasamon, a ruha a mellem alatti részig fel volt tolva. Mosolyogtam amikor leszakított egy százszorszépet a fűből. Tekintetét felvitte az arcomra, mélyen látszódtak gödröcskéi amint rám vigyorgott.

- Ez csikiz. - Kuncogtam.

A virág szárát leszakította. Kíváncsian lepillantottam ahogy Harry rárakja a szép virágot a köldökömbe. Szemeim lecsuktam amikor közeledett felém, telt ajkaival egy puszit nyomott a dekoráció fölé.

- Úgy nézel ki mint egy istennő. - Suttogta rekedtes hangján.

Sötét, hosszú hajam legyezett körülöttem mikor lefeküdtem a fűbe. Mosolyogtam amikor felém hajolt, térdelt. Ezelőtt senki sem nézett rám vagy beszélt hozzám ahogy Harry. Képes volt azt elhitetni velem hogy csak mi vagyunk ketten emberek az egész világon.

- Annyira gyönyörű.

Tudtam abban a pillanatban, hogy Harry az. Oda akartam adni magam neki. Az övé lehetek, az egész lényem. Kétségbeesetten akartam őt.

Mosolygott, lehajtotta a fejét hogy megpuszilja a nyakam. Megfogtam a tarkóját, ujjaim belenyomtam bőrébe, mialatt bátorságot gyűjtöttem.

- Szeretkezz velem. - Aligha suttogtam.

Meghallotta. Ajkaival nem mozdult onnan miközben feldolgozta a szavaimat. Megfeszült felettem, nem volt biztos a következő mozdulatában. Ujjaim belecsúsztattam fürtjei közé, megmarkoltam és gyengéden elvezettem a nyakam hajlatától. Levegővételünk nehéz volt mialatt homlokát az enyémen pihentette. Szívem dörömbölt mellkasomban, Harry lenyűgöző tekintetét belefúrta az enyémbe.

Nem voltam annyira naiv hogy ne tudjam Harry szexelt már ezelőtt, ez az információ evidens volt. Tudása és tapasztalata sokszor megfélemlített, mert nekem sok dologról fogalmam nem volt a szex címszó alatt. De szeretkezés. Nem voltam biztos benne hogy ilyet elkövetett volna. Szinte megmerevedett, ami megerősítette a gondolataimat. Ez lehetett az első olyan alkalom, amikor jelentett is neki valamit. Azt akartam hogy szeretkezzen velem, akartam egyfajta intim kapcsolatot Harryvel. Egy olyan köteléket amit csak a szerelmesek birtokolnak; hogy megbíznak kölcsönösen egymásban.

Már-már majdnem félve nézett rám. Szemei kikerekedtek és ragyogtak.

- Biztos vagy benne? - Harry hangja rekedt, ahogy kétségbeesetten nézett rám.

Picit bólintottam. Kezem kihúztam a hajából ahogy egy kicsit eltávolodott,  másik oldalra fordítottam a fejem, néztem hogy egyesével lefújja a gyertyákat. Az egyetlen fény ami világított, az a fekete égen lévő hold volt. A fénysugarak áttörtek a kert végében lévő fákon át.

Ámulva néztem. A hold sugarai megvilágították Harry arcát, elakadt a lélegzetem. Annyira gyönyörű volt. A szemem sarkába adott egy puszit, hosszú szempillái hozzáértek az arcomhoz mikor elhúzódott.

Feszülten figyeltem amikor két lábra állt, felém nyújtotta a kezét. Megfogtam, Harry felhúzott maga elé. A fűbe esett a virág, Ujjaimmal lehúztam a topom mielőtt összekulcsoltuk volna ujjaink. Érintése olyan meleg volt, visszasétáltunk a hátsó ajtóhoz. Pilláim rebegtek mikor lehajolt hozzám, ajkaink találkoztak egy ártatlan csókban, orrát édesen odadörgölte az enyémhez. Ez a gesztus félénken megmosolyogtatott. Eltávolodtunk másodpercekkel később, Harry bevezetett a házba és bezárta mögöttünk az ajtót.

Continue Reading

You'll Also Like

5.4K 342 21
Vajon mi történik akkor, ha Rhaenyra teherbe esik a Daemonnal töltött közös este után? Viserys király mindenféleképpen próbálja eltitkolni ezt a Biro...
5.4K 691 29
Jimin és Jungkook óvódás koruk óta ismerik egymást. Életük majdnem minden egyes pontját megosztják egymással, azonban ez kiesik egy bizonyos időre. ...
16.3K 1.5K 58
Kim Taehyung egy fiatal egyetemista srác, Jeon Jungkook pedig egy híres három tagú banda tagja. Taehyung hatalmas rajongója a Busan boyz -nak. Jung...
11.8K 1.2K 30
Jeon Jeongguk egy kicsapongó rosszfiú, akinek eszébe sincs megvetni az élvezeteket az életben és nagy kanállal habzsolja azt, ezzel néha a saját élet...