Dark Harry Styles Hun (befeje...

By unicornssssss11

446K 15.7K 407

Sziasztok!:) úgy döntöttem kirakom ide, a wattpad oldalamra, a kedvenc Harry Styles Fanfiction-ömet!:) Aki n... More

1. Rész
2. Rész
3. Rész
4. Rész
5. Rész
6. Rész
7. Rész
8. Rész
9. Rész
10. Rész
11. Rész
12. Rész
13. Rész
14. Rész
15. Rész
16. Rész
17. Rész
18. Rész
20. Rész
21. Rész
22. Rész
23. Rész
24. Rész
25. Rész
26. Rész
27. Rész
28. Rész
29. Rész
30. Rész
31. Rész
32. Rész
33. Rész
34. Rész
35. Rész
36. Rész
37. Rész
38. Rész
39. Rész
40. Rész
41. Rész
42. Rész
43. Rész
44. Rész
45. Rész
46. Rész
47. Rész
48. Rész
49. Rész
50. Rész
51. Rész
52. Rész
53. Rész
54. Rész
55. Rész
55. Rész (Kimaradt jelenet)
56. Rész
57. Rész
58. Rész
59. Rész
Befejezés.
Új Harry Styles Fanfic!!!
After Harry Styles Hír.

19. Rész

7.3K 294 8
By unicornssssss11

Harry az ágyam szélén ült, várt arra hogy letusoljak és átöltözzek. Úgy döntöttem, egy pólót és egy rövidnadrágot veszek fel, a meleg idő lehetetlenné tette hogy mást viseljek. Összekötöttem hajamat mielőtt visszabukott volna az arcomba.

- Tudod, még mindig nem bánnám ha itt öltöznél át. - Hallottam Harry rekedtes hangját beszűrődni az ajtón.

- Még mindig nem fog megtörténni. - Vissza szóltam.

Nevetett.

- Jaj na Bo, úgyis láttalak már meztelenűl.

Elpirultam, sosem fogom elfelejteni ezt. Nem igazán tudtam másra gondolni, ahogy megérintett hatalmas kezeivel, ujjaival, ajkaival, nyelvével. Nem tapasztaltam azelőtt ennyire ellenállhatatlan érzést mint azon az estén. A gondolataimból kirángattak mikor kopogást hallottam az ajtón.

- Booo. - Harry könyörgött az ajtón keresztül.

Kinyitottam az ajtót, Harry neki támaszkodott. Gyönyörű arcán önelégült mosoly terült el; sötét fürtjei homlokára omlottak, eközben zöld szemeivel fel-le vizsgált.

- Fenébe is, van rajtad ruha. - Cukkolt.

Elnéztem, befejeztem a hajam, mikor két kezet éreztem a csípőmön. Hosszú ujjaival felhúzta a pólóm szélét, ujjpereceivel rajzolgatott a bizsergő bőrömön.

- De még mindig változtathatunk rajta. - Suttogta.

Harry mély kacagása megtöltötte a szobát, ahogy megütöttem a kezét.

- Gyerünk. - Kihúztam a fürdőszobából.

***

Ujjainkkal összekulcsolva sétáltunk végig a parkban. A nap sütött, a gyerekek játszottak, néhányan bújócskáztak. Tekintetem egy csapat srácra vittem, akik fociztak. Sosem értettem hogyan tudtak fel-le szaladgálni ilyen időben. Nekem volt melegem mikor rájuk néztem.

Nem hittem el kit látok amikor második pillantást vetettem a srácokra. Jake. Imádkoztam hogy Harry ne lássa meg őt, próbáltam magunkat más irányba terelni, de túl késő volt.

- Rendben, drága. - Jake szólt utánam.

Harry fejével a hang irányába fordult, kezem megszorította, majd elengedte. Zöld szemei besötétültek, szemöldökeit összeráncolta.

Kezeimet Harry mellkasához nyomtam, dühösen próbált előre lépni.

- Harry, állj le. Az erőszakkal nem oldhatsz meg mindent. Tudom hogy okosabb vagy ennél. - Kérleltem.

- Bo, menj oda és várj meg ott. - Szemkontaktus nélkül kijelentette.

- Nem.

Harry lenézett rám, bosszús volt az arckifejezése. Hatalmas kezeivel megfogta csuklóimat megpróbált maga mögé tuszkolni. De nem engedelmeskedtem, kiszabadultam a fogásából.

- Nézd meg a gyerekeket itt. Tudom, hogy nem akarod megijeszteni őket. Csak gondolkodj azon mit csinálsz egy percre.

Harry csillogó szemeivel bámult rám, rájött, hogy egy parkban vagyunk a nap közepén, gyerekekkel körülvéve. Nem volt alkalmas sem az idő, sem a hely hogy valamit műveljen Jake-el.

- Itt maradsz. - Megböktem a mellkasát.

Tudtam hogy tiltakozni fog; Odavonszoltam a padhoz, lekényszerítettem a vállainál fogva.

- Kérlek maradj itt.

Mélyen lélegzett, mellkasa gyorsan emelkedett és süllyedt. Harry nem mozdult amíg megtettem a kis távolságot Jake-ig, aki vigyorgott rám. A labdát visszapasszolta egyik haverjának. Jake jobb szemével kacsintott, ezután rávihogott Harryre. Megfordultam, láttam hogy feláll, állkapcsa megfeszült, kezeit ökölbe szorította.

- Kérlek ne. - Tátogtam neki. Egy sóhaj jött ki a számon amiért helyben maradt.

- Nos, Haz-t elég rövid pórázon tartod. Nem gondoltam volna hogy valakinek van ekkora hatalma felette. - Megállt, közel hajolt hozzám.

- Csodálatos lehetsz az ágyban. - Suttogta.

Undorodó hangot adtam ki magamból.

-Ha Harry vagy az én közelembe mersz jönni még egyszer, a rendőrségre megyek és elmondom, hogy megpróbáltál megerőszakolni a klub hátsó részében azon az estén. Megértetted? - Szigorúan mondtam.

Aggodalom látszódott a szemében, de utána nevetni kezdett.

- Azt hiszem elfelejtetted azt amit a kis fiúcskád tett akkor. Biztos vagyok benne hogy a zsaruk tudni szeretnék hogyan szereztem ezeket a sebeket.

- Védelmezés. Megvédett tőled. És egyébként is, szerinted kinek hinne a rendőrség? - Közelebb léptem. - Neked vagy nekem?

Szavaim lefagyasztották a mosolyt az arcáról. Elfordultam hogy elinduljak, de Jake közbeszólt.

- Harry megérdemel téged, kurva. - Köpött egyet.

Összeszorítottam a szemeim, mielőtt visszafordultam volna felé. Jake vigyorgott, feltételezte, hogy megjegyzésével felidegesített engem. Nem igazán volt felkészülve a következő cselekedetemre pár másodpercen belül. Kezemmel megfogtam a vállát, élesen beletérdeltem az ágyékába.

Fájdalom látszódott az arcán.

- Francba. - Meghajlott és eldőlt.

Kezével védte a lüktető területet, még a saját barátai is vihogtak rajta. Megfordultam, Harry vigyorgott rám. Nevetni kezdett mikor közelebb értem.

- Azt hittem azt mondtad hogy az erőszak nem megoldás.

- Igen, de ez a kis pöcs megérdemelte. - Vallottam be.

Harry még mindig nevetett, kezemmel elkaptam a nyakát közelebb húztam magamhoz. Ajkaink erőteljesen egymásnak tapadtak, éreztem hogy árkarolja a derekam, ez közelebb hozta testünket. Harry belenyögött a számba ami végigvibrált mellkasán mialatt nyelvével utat tört a számba. Kicsit felsikoltottam, mikor nagy kezeit a csípőmre tette, mielőtt rárakott a vállára és ellenkező irányban elkezdett cipelni a füvön át.

- Menjünk drágám. - Harry mélyen kuncogott.

***

Harry feje az ölemben pihent, közben céltalanul játszottam a puha fürtjeivel. Egy fa alatt ültünk, az árnyékban elkerülve a hőséget. Észrevettem hogy Harry szereti mikor ujjaimmal beletúrok a hajába. Azt hittem elaludt míg meg nem szólalt rekedtes hangján.

- Bo.

- Mmm.

- Merre van az apukád?

Haboztam egy másodpercre, megálltam Harry hajának birizgálásával mielőtt folytatni kezdtem. Kérdése kibillentett az egyensúlyból.

- Bo?

- Én öhm...

Testével megfordult és felült mellém. Megmosolyogtam mert kócosak voltak a fürtjei, felborzolta, majd oldalra igazította őket.

- M-meghalt mikor 11 éves voltam. - Megálltam, lenéztem a kezeimre. - Egy autóbalesetben. - Halkan beszéltem.

- Sajnálom. - Suttogta.

Fejem felemeltem hogy ránézzek az arcára. Zöld szemei tele voltak aggodalommal. Egy gyenge mosolyt villantottam rá, ezután kinyitotta a karjait felém. A védelemet éreztem mikor Harry lehúzott hogy feküdjek vele a fűben. Biztonságban éreztem magam. Puhán megpuszilta a fejem búbját.

- Szeretted őt. - Halkan mondta.

- Mmm. - Mellkasába hümmögtem.

Kis ideig csendben maradtunk, Harry ujjaival meleg bőrömet simogatta. A fény fokozatosan halványult mialatt mi szétterültünk a földön. Harry érintését felmozdította vissza a hátamhoz.

- Jobban szeretem ha le van engedve a hajad. - Suttogta.

Nem ellenkeztem amikor gyengéden kihúzta a hajgumit a hajamból. Hosszú, sötét hajam a vállamira omlott, Harry ujjaival átfésülte.

- Így jobb.

Kezeimet mellkasára helyeztem, feltámaszkodtam hogy adjak egy puszit az arcára. De fejét elfordította az utolsó pillanatban, ajkaink egy hosszú csókban találkoztak. Gödröcskéi előjöttek mikor elhúzódtam, mosoly húzódott Harry arcára.

- Hé. - Játékosan belebokszoltam a karjába.

- Szépség.

Continue Reading

You'll Also Like

7.6K 351 60
⸻ 𝑮𝑶𝑳𝑫𝑬𝑵 ❛ And I know that you're scared Because hearts get broken ❜ Hasi már akkor látta Hangát, mikor a...
435K 20.3K 41
" -Hogy hívtál? - húztam össze a szemöldökömet. - Cold.- ismételte meg egy mosoly kiséretében. - Miért hívsz így? - fontam keresztbe a karjaimat. ...
7K 778 38
Kim Taehyung egy fiatal egyetemista srác, Jeon Jungkook pedig egy híres három tagú banda tagja. Taehyung hatalmas rajongója a Busan boyz -nak. Jung...
1.7K 109 28
- Ki...Ki tette? - Én tettem ezt magammal.