Dark Harry Styles Hun (befeje...

By unicornssssss11

446K 15.7K 407

Sziasztok!:) úgy döntöttem kirakom ide, a wattpad oldalamra, a kedvenc Harry Styles Fanfiction-ömet!:) Aki n... More

1. Rész
2. Rész
3. Rész
4. Rész
5. Rész
6. Rész
7. Rész
8. Rész
9. Rész
10. Rész
11. Rész
12. Rész
13. Rész
14. Rész
15. Rész
17. Rész
18. Rész
19. Rész
20. Rész
21. Rész
22. Rész
23. Rész
24. Rész
25. Rész
26. Rész
27. Rész
28. Rész
29. Rész
30. Rész
31. Rész
32. Rész
33. Rész
34. Rész
35. Rész
36. Rész
37. Rész
38. Rész
39. Rész
40. Rész
41. Rész
42. Rész
43. Rész
44. Rész
45. Rész
46. Rész
47. Rész
48. Rész
49. Rész
50. Rész
51. Rész
52. Rész
53. Rész
54. Rész
55. Rész
55. Rész (Kimaradt jelenet)
56. Rész
57. Rész
58. Rész
59. Rész
Befejezés.
Új Harry Styles Fanfic!!!
After Harry Styles Hír.

16. Rész

8.6K 301 1
By unicornssssss11

Kipattantak a szemeim, és felültem az ágyon a mennydörgés hangjára. Fényes villanás világított be az ablakon, amit csak egy vékony függöny takart. A hirtelen mozdulatomra valami elkezdett mozgolódni mellettem. Harry. Megkönnyebbülten sóhajtottam, örülve, hogy felébredtem abból a szörnyű álomból. Alvás közben az este korábbi eseményei játszódtak le a fejemben.

A testem ellazult, megnyugodtam, hogy nem mozdulatlanul fekszik egy sötét sikátorban, ahogy a rémálmomban tette. Elkezdtem félni, ahogy kint továbbra is folyamatosan villámlott. Harry gyönyörű arca egy pillanatig volt látható, aztán a szoba ismét komor sötétségbe merült.

Még a halovány fényben is láttam, hogy a göndör fürtjei szétterültek a párnán. Hosszú szempillái az orcáján pihentek. Szemeim az ajkaira tévedtek, az alsó még kissé duzzadt volt a verekedéstől. Sosem láttam még ilyen nyugodtnak. Még akkor is, ha a mellkasa folyamatosan fel-le mozgott, vagy néha megrándult az ujja.

Ismét eltűnődtem azon, amit mondott nekem mielőtt elaludtunk. A szívem is belefájdult az egyértelműen fájdalmas emlékébe az édesanyjáról és a nővéréről. Az ujjaim kíváncsian érintették a takaró alól kilátszódó meleg bőrt a hasán. Az érintésem finoman vándorolt fel a mellkasára, majd állt meg a nyakánál. Az ujjbegyemmel éppen csak megsimítottam az ajkait, mielőtt kisimítottam a haját a homlokából.

Próbálta megvédeni őket. Anyukája reakciója szétszakította belülről, kétségbeesetten próbálta biztonságban tartani őket, de az erőszakos cselekedetei inkább megrémítette, mintsem megnyugtatta volna őket. Az biztos, hogy Harry nem bírná még egyszer elviselni, hogy olyat éljen át, mint, amit a szüleinél látott. Ezért támadta meg a testvére barátját is.

Nem akartam mentséget keresni az erőszakos viselkedésére, de már megértettem az okát. Kezdtem azt hinni, hogy Harry cselekedetei felém nem olyan dolgok, amitől félnem kellene. De azért még mindig egy kicsit ijesztő volt. A gondolataimat hirtelen félbeszakította, mikor Harryt felkeltette a hangos időjárás odakint. A keze azonnal megtalálta az enyémet, magához húzott miközben nagyokat szuszogott.

- Harry, ez csak a vihar - suttogtam, és próbálta megnyugtatni.

Karjait védekezően körém fonta. Az ujjaimmal köröket rajzoltam a meztelen bőrén, és éreztem, ahogy az izmai ellazulnak.

***

Hunyorogtam, mikor a fény beszűrődött függöny szélén. Harry még mindig aludt, a szája finoman szétnyílt, ahogy a mellkasa emelkedett és süllyedt. Óvatosan lehámoztam a karját magamról, és kimásztam az ágyból. Harry a hasára fordult, az arcát a párnába nyomta és halkan horkolt. Csendesen kivettem a fiókokból a ruháimat.

Hátranéztem a még mindig alvó alakra az ágyamon, mielőtt becsuktam a fürdőszoba ajtaját. Megmosakodtam és gyorsan átöltöztem. Megnéztem magam a tükörben, és a hosszú, még nedves hajam hátradobtam a vállamon. Kinyitottam az ajtót, de kicsit elszomorodtam, amikor az ágyra néztem. A lepedő gyűrötten hevert a matracon. Harry nem volt sehol. Elment.

Az ágy végén ültem, és visszadőltem a paplanra. Egy pár perccel később a telefonom elkezdett rezegni. Elmásztam a táskámig, amit az ajtónál hagytam, elővettem a telefonom és megnyitottam az üzenetet.

Feladó: Harry

„Holnap este 9-re legyél kész, megint elviszlek valahova. Vegyél fel egy ruhát a kedvemért. x"

*Következő este*

Harry egy másik klubba vitt, ami messzebb volt, a város másik végén. Itt is úgy tűnt gyakori vendég volt, a kidobó felismerte és beengedett minket a sorban álló emberek előtt. Egy erős kar karolta át a vállam, és húzott közelebb magához.

- Elképesztően néz ki a feneked ebben a ruhában - suttogta mély hangon a fülemben.

Tudtam, hogy végimért. Harry pillantása elidőzött a melleimen mielőtt a szemembe nézett volna. Vigyorgott, és a pulthoz vezetett, ahol gyorsan ki is szolgálta egy nagymellű szőke. A csaj szemérmetlenül próbált flörtölni Harryvel, de nem járt sikerrel. Harry vagy nem vette észre, vagy egyszerűen nem vett róla tudomást. A figyelme csak rám összpontosult. Számomra ez kicsit meglepő volt, figyelembe véve, hogy a pincér lány tényleg nagyon csinos volt. A kezembe adta az italomat, az alkohol lecsúszott a torkomon és lazítottam a testtartásomon. Harry is változtatott a helyzetén miután kiürítettem a második poharat is. A hatalmas keze végigsimított a hátamon, és megállapodott a fenekem felett mikor a testemet az övéhez fordította. Halkan nyöszörögtem a mozdulatai hatására. Lehajtotta a fejét, és megpuszilta a nyakam. Az illata betöltötte minden érzékszervem. Elvesztem az érintésében egészen addig, amíg az ajkai megtalálták a fülemet és a rekedt hangjával tovább fokozta a csábítást.

- Táncolj nekem!

Hátrébb húzódott, és lenézett rám, hogy meggyőződjön értettem-e, mit kívánt tőlem. Amikor nem válaszoltam a táncparkett felé biccentett. Rengeteg test mozgott a dübörgő zenére. A kezével noszogatott a hely felé, amit kinézett nekem. Harry meleg érintése elhagyott, ahogy elsétáltam tőle. Ha nem ittam volna előtte, lehet, hogy tiltakozom az ötlet ellen. Megfordultam, és láttam, hogy felült egy bárszékre közvetlenül előttem. A sötét tekintete végig engem figyelt, miközben könyökével megtámaszkodott a pulton, és várta, hogy teljesítsem a kérését.

Táncoltam már klubokban azelőtt is persze, de sosem valakinek. Habozva kezdtem el mozogni, nem voltam benne biztos, mit is vár el tőlem Harry. A gondolataim teljesen összezavarodtak, de aztán eldöntöttem, a legjobb, ha csak hagyom, minden történjen magától. A csípőm a basszus ütemére mozgott, éreztem, ahogy a zene dübörög a mellkasomban. A véremben folyó alkohol segítette minden mozdulatom. Rápillantottam Harryre. A tekintete elsötétedett, ahogy tetőtől talpig végigmérte a testem. Elégedetten elvigyorodott, amikor a kezeimet végigcsúsztattam a testemen.

Tudtam, hogy más férfiak is figyelik, ahogy a csípőmet mozgatom. De egyikük sem próbált meg közeledni felém. Tudták, hogy Harryé vagyok. Sosem volt még részem ilyesfajta figyelemben azelőtt, de folytattam a táncot. A figyelmem egyedül a pultnál álló göndör hajú srácra összpontosult. A szájához emelte az italát, miközben engem bámult a pohara fölött. Hátrahajtottam a fejem, a hosszú hajam leomlott a vállamról. Úgy éreztem, mintha csak mi ketten lennénk a klubban.

Mosolyogtam, ahogy Harry mozgolódott a széken. Felállt, és magas alakja azonnal felém indult. Szélesebben vigyorgott, ahogy elkezdtem hátrálni. Megrándult a gyomrom, amikor játékosan rám nézett és kacsintott. Gyorsan megfordultam, és átfurakodtam az izzadt testek között a táncparketten. A hajam csiklandozta a bőröm, ahogy hátranéztem, és láttam, hogy Harry követ. Megharaptam az alsó ajkam, hogy tovább ingereljem. Kicsit kuncogtam, ahogy a szeme még sötétebbé vált. A mozdulatai még erőteljesebbek lettek, ahogy arrébb tolta az embereket az útjából és folytattuk a kis fogócskánkat. Időnként visszapillantottam. Néhány női szempár megakadt Harry magas alakján, de nem érdekelte. Ő egyedül csak rám figyelt.

Azon kaptam magam, hogy a sötét klub sarka felé közeledek. De már nem volt időm visszafordulni, mert egy pár hatalmas kéz fogta meg a derekamat hátulról.

- Hova mész, édesem? - suttogott rekedten a fülembe.

A lassú, erős basszus dübörgött körülöttünk. Harry erős karja a derekam köré tekeredett, a jobb keze a csípőmön maradt. Az ajkai a nyakamhoz tapadtak, miközben a zenére mozogtunk. Elállt a lélegzetem, amikor Harry a csípőmet magához húzta, a fenekemet finoman az ágyékához nyomta.

- Érzed ezt?

Lemerevedtem, a lélegzetem felgyorsult, ahogy megéreztem a hozzám nyomuló kemény domborulatot.

- Ennyire akarlak - suttogta a fülembe.

A rekedt hangjának hatására borzongás futott végig az egész testemen. A fejem hátrahajlott a vállára, ahogy a csípőjét az enyémhez dörzsölte. A szemeim összeszorítottam az érintésre.

Halkan nyöszörögtem, ahogy éreztem a mellkasa megremeg és mélyen felnyög. Orrával a nyakamat súrolta. Az ajkaival egy egész sorozatnyi nedves csókot hagyott a területen.

- Mond el, hogy mit akarsz, mit tegyek veled!

Felemeltem a kezem, megmarkoltam a tarkóját. Az ujjbegyeim a nyakába nyomtam, amikor harapdálni kezdte a fülcimpámat.

- Mond el! - bátorított.

A szabad kezem kétségbeesetten kapaszkodott bele a pólójába.

- Érints meg, kérlek!

- Örömmel - vigyorgott.

A forró érintése végigsiklott a testemen, egy kicsit elidőzött a csípőmnél és kis köröket rajzolt, mielőtt lejjebb folytatta. Harry ténykedését más nem vette észre a helységben. A hatalmas alakja takarta a testünket, miközben háttal álltunk a szoba többi részének. A sötét sarok elrejtette a mozdulatainkat a többi ember elől, akiket sokkal jobban érdekeltek azok, akikkel táncoltak. A levegő megakadt a torkomban, mikor a keze felszaladt a combomon, és lassan felhúzta a ruhámat. Az ajkaim szétnyíltak, ahogy az ujjaival végigsimított a fehérneműm felett. Meglepődtem, mikor érintése fokozódott, összeszorítottam a combjaim. Harry mély nevetése csengett a fülemben, és éreztem, ahogy vibrál a mellkasa mögöttem.

Ziháltam, amikor arrébb tolta a bugyimat. De megállítottam, az ujjaimat a csuklója köré fontam.

- Ne itt, kérlek! - könyörögtem.

Harry rögtön megfogta a kezem, és elkezdett a kijárat felé húzni.

Continue Reading

You'll Also Like

6.9K 755 38
Kim Taehyung egy fiatal egyetemista srác, Jeon Jungkook pedig egy híres három tagú banda tagja. Taehyung hatalmas rajongója a Busan boyz -nak. Jung...
5.4K 497 38
-Csak elfelejted azzal a szép fejeddel... -mondja- Hogy én bármit megtehetek. Seungmin egyedül él egy családi házban, és éppen a pizzafutárt várja...
1K 166 5
Bogi egy ideje egy anonim beszélgetős appon beszélget egy sráccal, sok reményt nem fűz hozzá mert bárki lehet az. Bár küldtek egymásnak olyan fotókat...
2.1K 303 67
Bucky élete fenekestül felfordul, amikor a második csettintés által új életbe kezd. Nem tudja mihez kezdjen, amikor gyerekkori legjobb barátja a sajá...