Maybe We're Fireproof

Par Harry_Curl

24.6K 1.3K 489

Plus

Uvod.
Part 1.
Part 2.
Part 3.
Part 4.
Part 5.
Part 6.
Part 7.
Part 8.
Part 9.
Part 10.
Part 11.
Part 12.
Part 13.
Part 14.
Part 15.
Part.16
Part 17.
Part 18.
Part 19.
Part 20.
Part 21.
Part 22.
Part 23.
Part 24.
Part 25.
Part 26.
Part 28.
Part 29.
OBAVEŠTENJE!
Part 30.

Part 27.

230 20 0
Par Harry_Curl

Kada smo izašli iz kafića, Harry se uputio prema crnom džipu i otključao ga.

'Pa zar nismo peške došli? Odkud ovo ovde'' rekla sam zbunjeno, pokazujući prstom na džip.

'Recimo da imam ljude koji su mi pomogli.' namignuo je.. Pa da kako sam mogla to zaboraviti. Otvorio je vrata od automobila i seo unutra, i ja sam isto učinila.

'Pa gde idemo sada?' upitala sam ga, kada je on upalio auto i krenuo.

'Negde.' rekao je i uključio radio. Ubrzo se čula pesma 'Happy', a Harry je polako krenuo da zviždi i odmahuje glavom u svom nekom ritmu.

'Izgledaš kao paralisani skakavac trenutno.' rekla sam mu i nasmejala se.

'Samo ti zajebavaj, uskoro će ti biti vraćeno sve to.' nasmejao se i umirio svoje čudne pokrete.

'Styles opet preti..' ravnodušno sam rekla.

'Pa možda se neke pretnje i ostvare. A sada, želim nastaviti sa pitanjima.' rekao je dok je pažljivo gledao kuda vozi. 'Imaš brata, sestru ili si jedinica?' upitao je, a meni je srce na trenutak stalo.

'Ja.. Ovaj.. Imala sam brata.' rekla sam tiho. 

'Šta mu se desilo?' upitao je na trenutak pogledavši me dok sam ja gledala svuda sem u njega.

'Styles imaš pravo samo na jedno pitanje.' 

'Izvini, zaneo sam se.' 

'Sad sam ja na redu.' zanemarila sam njegovo izvinjenje. Ne planiram mu reći za brata.

'Pa kakvu muziku slušaš?' upitala sam.

'Slušam Guns N' Roses. To je dakle rok.' rekao je.

'Šta se desilo tvom bratu?' upitao je Harry odmah. Progutala sam tešku knedlu, i dvoumila se da li da mu kažem.. Ali on je meni rekao za svoje roditelje, zašto ja njemu ne bih rekla ovo? Zaustavio je auto, i mogla sam primetiti da smo na nekoj livadi.

'Poginuo je.. Imala sam 10 godina, a on je trebao ići kod tetke u Irsku da se školuje, i avion u kom je bio..' suze su same krenule i ispustila sam tihi jecaj.. Harry me je privukao sebi i stavio me njemu u krilo.. 'Avion se srušio.. Od tada mi se život promenio za 360 stepeni.. Svaki dan nije prolazio a da se nisam osećala usamljeno, znala sam plakati danima, noćima, ali ništa to ga nije moglo vratiti i promeniti činjenicu da mi puno nedostaje.' teško sam rekla, dok me je on rukom mazio po leđima i umirivao.

'Hej.. nemoj plakati.. verujem da on ne bi želeo da te vidi tužnu.' rekao je i obrisao mi suze.

'Hajmo promeniti temu.' rekla sam, nisam htela da budem ovako slomljena ispred njega. Stavio je ruku ne moj obraz i naterao me da ga pogledam.

'Slobodno plači, najlakše će ti biti kada se isplačeš.' pogledao me pun razumevanja, a ja sam osetila samo jednu potrebu.

'Samo mi treba jedan dovoljno snažan i siguran zagrljaj.' rekla sam možda i previše tiho, ali je on čuo. U sledećem trenutku sam osetila njegove ruke oko sebe kako me snažno grle. I bojala sam se ove njegove dobrote jer bih se mogla zaljubiti.

'Uvek ću biti tu za tebe, malena. Želim to da upamtiš dobro.' šapnuo mi je. U trenutku sam zavolela njegov topli i snažni zagrljaj, koji kao da je govorio da mogu sve prebroditi. Meni su suze klizile niz obraze, i činilo mi se da kao svakim danom brat mi sve više i više nedostaje.

Odaljila sam se od njega i obrisala suze. 'Jesi siguran u to? Ja stvarno znam biti dosadna, nije kasno da povučeš reči.' nasmejala sam se svojim rečima.

'Želim da mi dosađuješ, ljubavi, i nikada neću povući te reči.' rekao je približivši mi se.

'Želim da budeš uz mene svaki minut i sekund, jer mi te nikada neće biti dosta.' osetila sam njegov dah na licu, i u trenutku se temperatura povećala u autu. Naježila sam se od njegovih reči i osetila leptiriće u stomaku, nikada mi niko nije rekao nešto ovako divno.

'Zašto baš ja?' upitala sam

'Zato što si me jedina odbila, i prvi put sam se osećao poraženo, i sada sam ovde, pokušavajući da te osvojim, mislim da mi se sve više sviđaš.' priznao je mazeći me rukom po obrazu.

Nagnula sam se ka njegovom uhu, i šapnula nešto neočekivano 'Lažeš, hoćeš samo da me jebeš, zar ne, Styles?' tada sam osetila kako teže diše od mojih prljavih reči.

Trebalo mu je par trenutaka da se sabere 'Jebanje će doći kad-tad, ali ako ovako nastaviš da pričaš, kunem se poševiću te na zadnjem sedištu ovog auta.' šapnuo mi je na uho, od čega sam počela ubrzano disati.

'Zar to ne želiš sve ovo vreme?' rekla sam tiho gledajući ga, kao da je se suzdržavao od nečega.

'Kath, neću te pipnuti, dok me ti ne budeš zamolila za to.' rekao je.

'A šta ako te ne budem molila?' upitala sam, i on je sav zbunjen me pogledao.

Sledećeg trenutka sam spustila svoje usne na njegove i polako ih pomerala, trebala mu je sekunda da se pilagodi mojim pokretima. Stavila sam ruke u njegovi kosu i igrala se sa njegovim loknama, dok sam ubrzavala pokrete usana. On je stavio ruke na moju zadnjicu i pritisnuo je kada sam se otrljala o njegovo međunožje. Uzdahnuo je na moje usne i počeo me grubo ljubiti, i ovaj put je stavio ruke u moju kosu. Ponovo sam se otrljala i osetila kako mu se digao, a ja sam ovlažila.

'Kath, šta mi radiš to?' upitao je teško disajući, kada se odvojio od mojih usana, kako bi prešao na vrat. Više nisam mislila ni o čemu, samo o njemu i njegovim poljubcima koje je ostavljao na vratu. Polako je zavukao ruku ispod moje košulje, a koža mi se ježila od njegovih dodira. Polako su mu prsti došli do mog brusa, i tog trenutka se nisam stidela svojih postupaka, želela sam ovo sve, a i on je. Pomakao je glavu sa mog vrata i vratio se na usne, nastavio me je ljubiti, požudno i brzo. Zavukao je ruke ispod mog brusa i polako je počeo igrati se sa mojim grudima, Uzdahnula sam na to i on se nasmejao, nastavljajući da me ljubi.

'kath, moramo prestati, ne želim ovde da te jebem.' rekao je jedva odačinjući usne od mojih. 'Ti zaslužuješ bolje mesto.' dodao je.

'Styles, jesi siguran? Ne dešava se stalno da sam ja ovakva'. namignula sam mu kada sam se vratila na svoje sedište.

'Da, a i uostalom ovde sam došao da pričamo, ne da te jebem.' vragolasto se nasmejao na ovo zadnje.

'Pa, zar nismo pričali?'

'Pa jesmo, ali želim znati.. jesam ti nedostajao dok nisam bio tu?' upitao je kada je stavio ruku na moju butinu.

'Nisi uopšte, nisi me smarao i super mi je bilo.' Slagala sam, a on pogledom kao da me je pročitao.

'Hm, šteta, mislio sam ti sada dati nešto, ali ako ti nisam nedostajao..' krenuo je da upali auto, ali ga je moja ruka zaustavila. Šta ja to radim? Jednog dana će me moja radoznalost ubiti.

'A šta ti misliš? Dok nisi bio tu.. shvatila sam da mi zapravo nedostaju tvoji poljubci, tvoj smeh, i šale.' priznala sam, a on mi se približio i ostavio sitan poljubac na čelu.

'I ti si meni nedostajala, malena.' iz džepa je izvadio kutujicu i pružio mi je. Par trenutaka sam je gledala, a onda sam je otvorila. Bila je to srebrna ogrlica sa priveskom deteline sa 4 lista. Uzela sam je u ruku i bila oduševljena.

'Daj da ti je okačim.' uzeo je iz moje ruke, a ja sam mu odmah okrenula leđa i sklonila kosu.

'Ova detelina predstavlja tebe.' Rekao je kada je okačio lanče. Okrenula sam se ka njemu sa zbunjenom facom. 'Ti si moja sreća.' poljubio me je i nasmejao se.

Sve ovo je ličilo na vezu. On me ljubi stalno, poklanja mi stvari, govori divne reči, kao da smo u vezi.. I ne mogu lagati da mi sve ovo nije prijalo, kada jeste. Njegova briga, pažnja, to što je tu za mene, osvajale su moje srce. On je jednostavno popunjavao obu rupu na srcu koja je nastala kada sam izgubila brata. Bila sam srećna, ne mogu lagati, i prijali su mi svi osećaji dok sam bila sa njim.

'Mislio sam da idemo kod mene, ne želim da budeš sama večeras jer je Leah sigurno kod Zayna.' tada sam se setila nje. On je upalio auto i uputio se verovatno ka njegovom stanu.

'Može, ni ja ne želim biti sama večeras.' rekla sam tiho. Može? O Bože, zašto sam pristala? Previše mi je bilo lepo sa njim večeras da bi se sada rastala sa njim.

'Pa kako ti je danas bilo sa Helly?' upitala sam.. Nadam se da nije bilo problema između njih, ona je još mala, i sitnica bi mogla da je povredi. 'Nadam se da nisi bio kreten prema njoj.' dodala sam ubrzo.

Nasmejao se i prošao kroz kosu. 'Vodio sam je u park, pravili smo ručak zajedno.. Mogla si ostati sa nama, bilo bi mnogo zanimljivije.' namignuo mi je i vragolsato se nasmejao.

'Mogla sam, ali neki Harry rade jer im treba novac, znaš?' sarkastično sam rekla.

'Pa, sada kada imaš mene ne treba ti posao, ni novac.' čim je rekao nasmejala sam se i dodala 'Ma kako da ne.'

'Harry, nisi mi dečko, i ne zanimaju me tvoje pare.' 

'Ali bih mogao biti.' pogledao me značajno na trenutak a onda je ponovo usmerio pogled na put. Srce je počelo ubrzano da mi kuca.. Mislim da bih volela da mi on bude dečko. Iako zna biti bezobrazan, i kreten nekada, on zna biti i divan.

Od tog trenutka je nastala neprijatna tišina i tako sve do stana. Bilo je već 12 sati kada smo ušli u stan u kom je bio mrkli mrak. Upalio je svetlo u dnevnom boravku, i odmah smo ugledali Liama i Soph kako zagrljeni spavaju. Harry je krenuo ugasiti svetlo, ali ja sam ka zaustavila.

'Zar ne bismo ih trebali probuditi?' šapnula sam, a Harry se nasmešio i klimnuo glavom. Prišao je polako liamu i drmnuo ga po ruci.

'Liam, hej.' rekao je tiho. Liam je polako otvorio oči i protrljao ih.

'Koji kurac, Harry?' rekao je besno.

'Buraz, ukočićete se tu, pa sam vas probudio.' tada je Liam polako ustao pazeći da ne probudi Soph.

'Hvala ti, nego je l' si jeb..' krenuo je da kaže, ali je ućutao kada me je video. 'Ćao, mala.' nasmejao se i prišao je i zagrlio me.

'Je l' te smorio ovaj styles? Zna biti mnogo naporan.' rekao je, a Harry se zakašljao da mu da do znanja da sluša sve.

'Nego, Liam, šta si krenuo da pričaš malopre?' rekao je Harry i vragolasto se nasmejao.

'Pričaćemo mi sutra, Styles. A sada idem.' rekao je i uzeo Soph u naručje i nestao iz stana. Harry se samo nasmejao i bacio na kauč na kom je Liam bio malopre.

'Baš me zanima šta je hteo reći.' rekla sam i nasmejala se, iako sam znala nastavak te rečenice.

'Vrlo dobro znaš ti šta je on hteo reći' kao da je čitao moje misli je rekao.

Zevnula sam, a on se nasmejao.

'Idemo spavati. Kasno je.' rekao je i uhvatio me za ruku, vodeći me u sobu.

Kada smo ušli on je samo skinuo majicu i bacio je sa strane dok sam ja to sve pratila, plašeći se da ne propustim nešto.

'Harry' odmah se okrenuo na moje dozivanje 'Daj mi nešto da obučem' rekla sam tiho kada sam sela na njegov krevet.

Krenuo je da 'kopa' po stvarima u ormaru, i na kraju izvukao jednu svoju baš dugu majicu.

'Mislim da će ovo biti taman.' promrmljao je, dok sam ja posmatrala njegove mišiće.

Trudila sam se da to bude što manje primetno, ali jebiga. On je to primetio i nasmešio se zadovoljno. Bacio mi je majicu u krilo i preneo iz misli.

'Sviđa ti se to što vidiš?' namignuo mi je, a ja sam oblizala usne koje su se skoro osušile.

'Ma daj, Styles. Videla sam i bolje.' sada sam ja njemu namignula i čekala njegovu reakciju.

'Pa, verovatno si slepa onda.' seo je na krevet do mene i krenuo da se nažinje ka meni. Zaustavio se kada su nam se nosevi dodirnuli. Njegov vreo dah sam osetila svuda.

'I dalje misliš isto?' šapnuo je, dok sam ja posmatrala njegove usne. Očarano sam klimnula glavom.

Osećam kako su mi se dlanovi oznojili od njegove blizine. Ustala sam sa kreveta i krenula ka kupatilu.. mrzela sam kada sam bila slaba na njegove dodire.

'Gde ćeš? Nismo završili razgovor.' rekao je nezadovoljno. Pa jebiga, Harry, nekada ne dobiješ ono što želiš.

Ignorisala sam njegove reči i zatvorila vrata kupatila za sobom. Ubrzano sam disala i pokušavala sam se smiriti ali jedva. Umila sam se i lupila sebi dva blaga šamara kako bih se osvestila. Sada znam kako je njemu bilo kada je mene video u peškiru samo. Nisam trebala sebi dozvoliti da se sve ovako lako dogodi.. skinula sam košulju i pantalone brzo sa sebe i navukla Harryevu majicu. Nisam želela razmišljati sada o tome jer kako kažu.. jutro je pametnije od večeri.

Uzela sam njegovu četkicu jer sam predpostavljala da se neće naljutiti ako operem zube.

Kada sam završila sa tim izašla sam iz sobe i nisam ga zatekla tu. Bila je prazna soba, što mi je odgovaralo. Nisam mogla da se raspravljam sada sa njim. Krenula sam da razgledam sobu i našla sliku. Na njoj su Harry, devojka i žena sa njim. Izgledaju tako srećno. Njih dve baš liče na Harrya.

'To su mi mama i sestra.'

A/N

Nastavak je postavljen. Nadam se da vam se sviđa. Ostavite vote i komentar kako bih znala šta mislite o priči i svemu.. kao svakom piscu i meni to puno znači. Do sledećeg nastavka... ly ♥

Continuer la Lecture

Vous Aimerez Aussi

471K 19.4K 46
''Just friends'', huh? Well ''just friends'' don't steal secret glances at each other. ''Just friends'' don't get jealous when the other one talks ab...
100K 2.3K 72
The title. This is my first book. English ain't my first language so there are probably going to be some mistakes... You can all see the art and char...
75K 2.9K 38
[Complete] "Pltices mi to samo na jedan nacin!" +18 Upozorenje: Priča sadrži Smutove i psovanje.. Uživajte😉❤😁