ÜZGÜNÜM || KaiSoo ✔️

By -GizliKimlik-

121K 7.5K 4.6K

Bunu yaptığıma gerçekten inanamıyorum. Minik Soo'mu aldatmak istememiştim. Sarhoştum ve hiç bir şeyin farkınd... More

Tanıtım
1.Bölüm
2.Bölüm
3.Bölüm
4.Bölüm
5.Bölüm
6.Bölüm
7.Bölüm
8.Bölüm
9.Bölüm
Duyuru!
10.Bölüm(HunHan)
11.Bölüm(BaekYeol)
12.Bölüm(KaiSoo)
13.Bölüm(M)
14.Bölüm
15.Bölüm
16.Bölüm
17.Bölüm
18.Bölüm
19.Bölüm
20.Bölüm
21.Bölüm
22.Bölüm
23.Bölüm
24.Bölüm
25.Bölüm(M)
26.Bölüm
27.Bölüm
28.Bölüm
*Final*

29. Bölüm(M)

3K 172 76
By -GizliKimlik-

İyi Okumalar

Kyungsoo Jongin'in üstünde yerini aldığında Jongin kalın dudaklardan ayrılmadan onu kucakladı ve odalarına götürdü . Nazikçe onu yatağa bıraktığında bacaklarının arasındaki yerini aldı . Kyungsoo'nun dudaklarını öpüyor , emiyor ve arada dişlerini işin içine katıp dudağını ısırıyordu . Soo'dan gelen derin inlemeyle diline giriş yolu bulup ağzını keşfetmeye başlamıştı.

Jongin Soo'nun gömleğinin düğmelerini açmaya çalışırken sabredemedi ve gömleği yırtarak üstünden çıkardı .

Soo Jongin'in bu yırtıcılığına kıkırdayarak cevap vermişti .  Sırtını dayadığı yatak başlığından kaldırdı ve Jongin'in yırtmış olduğu gömleğini çıkarmıştı . Soo bu işlemi yaparken Jongin de önce kendi gömleğini çıkarmış ve Soo'nun pantolonunu çıkarmaya çalışıyordu .

Jongin Soo'yu çıldırtacak şekilde pantolonunu çıkartıyordu . Soo buğulu gözlerle onu izlerken erekte olmuş penisinin acısıyla daha fazla dayanamayacağını düşündü .

" J-jongin .... Ahh.. Biraz daha hızlı olamaz mısın sevgilim ?"

Jongin pantolonu çekip çıkarttı ve odanın bir köşesine fırlatıp kendi pantolonuyla ilgilendi . Soo'nun ilgi dolu bakışlarını gördüğünde acele edip pantolonunu da çıkarabilmişti sonunda .

Boxerla kalan sevgilisine bakarken eğildi ve boynunu ısırıp emmeye başladı . Soo'dan gelen inlemelerle işine daha da asılıp boynunu diliyle yalıyordu .

Diliyle düz bir yol çizip meme ucuna kadar geldi . Elini meme ucuna götürüp sıkarken diliyle de diğer meme ucunu yalıyordu . Dişlerinin arasına aldığı meme ucunu sıkıp Soo'dan daha çok inleme duyuyordu . Soo'nun kalçasını kendisine doğru ittiğinde daha fazla bekleyemeden meme ucundan ayrılıp küçüğün boxerını çıkarmıştı . Şimdi küçüğün küçük penisiyle karşı karşıyaydı .

Nefesini penise üfleyerek Soo'nun çıldırmasına neden oluyordu . Daha fazla oyalanmadan penisin yarığına dilini değdirmiş ve başını yalamaya başlamıştı . Diliyle penisin köküne kadar iniyor ve başına kadar yalayarak salyalarını akıtıyordu . Penisi alabildiğince ağzına almıştı . Soo Jongin'e doğru kalçalarını iterek onun ağzını beceriyordu . Jongin ağzındaki penisin titremesiyle git-geller yaparak küçüğün boşalmasını sağlamıştı .

Jongin penisi ağzından çıkararak kendini yukarı çekti . Soo'nun dudaklarına eğildi ve kendi menisinin tadına bakmasına sebep oldu .

" Mpgh.. Jongin-ahh . Hadi gir içime .. Ahh .... Daha fazla dayanamıyorum . "

" Soo .. Emin misin ? İstersen .. Daha fazla ilerlemeyip bırakabilirim . "

" Hayır Jongin .. Ahh- İstiyorum bebeğim . L-lütfen o koca penisini ... İçime sok ..." Jongin Soo'nun arsızlığıyla güldü .

Parmaklarını Soo'nun ağzına soktu ve diliyle yalamasını izledi . Parmaklarını böyle yalamasıyla bile kendinden geçerken penisi onun ağzındayken düşünmek bile istemiyordu .

Jongin yeterince ıslandığını düşündüğü parmakları Soo'nun ağzından çıkardı ve Soo'nun kalçalarını ikiye ayırarak deliğin daha görünebilir olmasını sağladıktan sonra orta parmağını içine gönderdi . Orta parmağını ileri geri sokarken ikinci parmağını da eklemişti . Soo ikinci parmakla acı hissetse de dudağını dişleyerek ses çıkmamasını sağlıyordu  . Jongin'in üçüncü parmağını eklemesiyle Soo daha fazla dayanamayarak tüm evi inletecek bir şekilde çığlık atmıştı .

Jongin sevgilisinin dudaklarına öpücük kondurarak acısının hafiflemesine yardımcı oluyordu . Soo parmaklara alıştığında çığlıkları yerini inlemelere bırakmıştı .

" Ahh.. Jongin.. Ah... Imgh .. Parmaklarını çıkar . Seni hissetmek istiyorum sevgilim . "

Jongin gelen teklifle parmaklarını Soo'nun içinden çıkardı . Penisini tükürüp sıvazladı ve kayganlaşmasını sağladı . Deliğe kendini konumlandırdı ve Soo acı çekmesin diye yavaş yavaş içine girmeye çalışıyordu . Soo'nun dar deliği onu çıldırtıyordu .

" S-sevilim.. Ah-- Çok darsın .. Imgh .. "

" Oh- J-jongin .. "

Jongin böyle zorlanacağına kanaat getirip birden kökledi içine . Soo boğazı yırtılır derecede çığlık atmıştı . İçinin dolu olması hissi muhteşem hissettiriyordu . Jongin Soo'nun rahatlamış yüzünü gördüğünde içinde hareket etmeye başladı . İçinde gidip gelirken yatakta onlarla birlikte hareket ediyordu . Soo kafasını geriye atmış derin derin inlerken Jongin'de onun muhteşemliğini izliyordu .

Jongin yarım saat boyunca Soo'nun içinde gidip geliyordu ve hala boşalmamıştı . Yorulduğunu hissettiğinde pozisyonunu değiştirdi ve yatağa geçip Soo'yu üstüne çekti . Ellerini Soo'nun iki yanına koyarak üstünde zıplatıyordu . Soo da Jongin ile birlikte altındaki penisin içine girip çıkıyordu . Jongin'in üstünde zıplarken penisin içinde titrediğini hissetti ve birkaç dakika daha gidip gelmeyle Jongin de içine boşaldı sevgilisinin . İkisi de yorgunlukla kendilerini yatağa bıraktı .

" Harikaydın sevgilim .. "

" Sende öyle .. Ve seni seviyorum bebeğim ." Jongin sözlerinin ardından buruşmuş çarşafı kaldırıp üstlerine örttü ve sevgilisine bir öpücük verdikten sonra ona sarılarak uyudu .

( Hadi yine iyisiniz ilk uzun smutumu da KaiSoo'ya yazdım -.- )

************

Sevdiği yanındaydı ..

Hatta onunla sevgili de olmuştu ..

Ama ona dokunamıyordu . Yanında ama imkansız gibiydi . Ve bunların tüm sebebi sevgilisinin annesiydi .

Sehun Luhan'ın annesiyle aynı evde kalacağı için gergin hissediyordu . Hatta Luhan'a birkaç kez eve gidebileceğini söylemişti ama her defasında da Luhan ona kalması konusunda ısrar etmişti . Luhan'ın annesi sevimli ve anlayışlı biriydi . Sehun kadını sevmişti de ama yanında rahat olamıyordu . Sürekli yaptığı hareketlere dikkat edip gözüne girmeye çalışıyordu ve hata yapıp sevgilisinden ayrılmak zorunda kalacağından korkuyordu .

Luhan'ın annesi koltukta oturan Sehun'un yanına gitti . Sehun geginlikten tırnaklarını kemiriyor ve ayakları titriyordu . Luhan'ın annesi uzandı ve Sehun'un dizinde olan elini tuttu .

" Yavrum benim yanımda bu kadar kasılmana gerek yok . Ben seni çok sevdim ve oğlumla olmana izin vereceğim endişelenme . O kadar kötü bir anne değilim ."

Gelen sözlerle Sehun'un gerginliği yerini rahatlamaya bırakmıştı . Derin bir nefes alıp elinin üstündeki pamuk elleri tuttu ve kadının gözlerine baktı .

" Annecim . Ben Luhan'a iyi bakacağım . Siz de bu konuda endişe duymayın lütfen . " sıcak gülümsemesi ile kadına bakarken kadın böyle bir damadı olacağı için mutluluk duyuyordu .

Luhan'ın annesinin en korktuğu şey onun masum kişiliğinin kullanılması ve yanlış tercihler yapmasıydı . Ama şimdi daha rahattı . Oğlu dünyanın en şanslı insanıydı , ki böyle muhteşem birini bulabilmişti .

*************

" Ah... Sevgilim .. Imgh .. Bir daha oraya. ..Evet evet. "

Baek'in arsız inlemeleri tüm evde yankı yaparken Chanyeol onun içinde gidip gelmeye devam ediyordu . Kapının çalmasıyla ikiside kalakalmıştı . Chanyeol ne kadar devam etmek istese de sevgilisinin buna engel olacağını biliyordu . İçinden çıktı ve banyoya gidip temizlendi .

O sırada Baek de yerdeki kıyafetlerini üstüne geçirmiş kapıya doğru ilerliyordu . Kapıyı açtığında karşısında Jongin ve Soo karşılamıştı onları .

" Bizi içeri almayacak mısın Baek ? "

" Ehm.. Şey .. Geçsenize ." dedi ve kapının önünden çekildi .

" Neden gelmiştiniz siz ? "

" Baek burası benim evim . Gelmek için bir sebebim mi olmalı ?"

" Oh , haklısın . "

Salona geçtiklerinde onlara Chanyeol de katılmıştı . Karşısında kuzeni ve onun değerli sevgilisini görmeyi beklemiyordu . Üstünü düzelttikten sonra sevgilisinin yanına oturdu .

" Neden geldiniz Soo ?"

" Niye ikiniz de aynı şeyleri soruyorsunuz ? " Soo kaşlarını çattı . " Bizden bir şey mi saklıyorsunuz yoksa ? Aman Tanrım . Yoksa yatağım !?"

Soo yerinden fırladı ve odasına doğru ilerledi . Kapıyı açacakken önüne fırlayan dev adamla geriye sıçramıştı  .

" Çık önümden Kepçe Kulak "

" Yapamam ."

" Çık dedim ." Soo güçsüz görüntüsünün aksine önündeki devi itebilmişti . Kapıyı açtığında açmamayı dilerdi . Genel tabirle her yer her yerdeydi . Soo gibi titiz bir kişiliğinin odası .. Meni kokulu , seks odası görünümlü , her yere kıyafet saçılmış ve yatağı menilerle kaplı bir oda ...

Soo kızgın bakışlarını Chanyeol'e gönderdiğinde Chanyeol birazdan gelen hareketle öleceğini anlamıştı . Gözlerini kapattı ve gelecek olan ölümcül darbeyi bekledi . Saniyeler geçti . Dakikalar geçti ve hala bir şey gelmemişti . Gözlerini açtığında kuzeninin gülerek onu izlediğini gördü .

" Salak mısın Yeol ? Siz sevgilisiniz. Bunlar normal şeyler . Ben de buraya eşyalarımı almaya gelmiştim ." Birkaç adım ötede olan sevgilisine ilerledi ve ellerini kendi ellerine hapsetti .

" Biz artık birlikte yaşayacağız sevgilimle ."

Continue Reading

You'll Also Like

127K 11.9K 26
jongkim: Adın ne? Nerede yaşıyorsun? Kaç kardeşsin ve en önemlisi sabah kahvaltısında yumurtanı nasıl seviyorsun? Kim Jongin ünlü bir şarkıcı, Oh Se...
1.9K 194 6
Rüyalarımda seviyordun beni Ben de uyanmak istemedim
34.4K 1.1K 17
 ˚ * .      *   * ⋆   . ·    ⋆     ˚ ˚    ✦   ⋆ ·   *      ⋆ ✧    ·   ✧ ✵   Twitter'da yaptığım thread ı buraya yüklemeye karar verdim. İyi okumalar...
40.9K 3.4K 24
Jimin'in göz doktorlarına fobisi vardı Yoongi ise bir göz doktoruydu. Jimin'in göz muayenesine gidiş şekli Yoongi ve arkadaşları arasında olay olur b...
Wattpad App - Unlock exclusive features