Death Note Okuyucu

Door YuzdeSekiz

22.9K 1.2K 1.6K

Eğer Death Note'u siz bulsaydınız ne olurdu? Kendinizi hikayenin içinde hissedeceğiniz türden anlatımlar (Yan... Meer

1
2
3
5
6
7
Final

4

2.5K 136 204
Door YuzdeSekiz

Bu arada yalnışlarınızın kaç tane olduğunu bir kenara yazın. Kitap sonunda yalnış sayınıza göre bilgiler yayınlayacağım. Yanu tam anlamıyla bir test sonucu gibi.

》》》

★O gün habere çıkanları yazdım dediysen buraya kadarmış. L seni kıskıvrak yakaladı.

★Matt River'a güvendiysen.

Annen sana insanlara güvenmemen gerektiğini söylemedimi! Matt River aslında ''Near'' adında bir çocukmuş! Üstelik L'in varisi! Üzgünüm ama hayatında küçük ve karanlık bir odada geçireceksin!

★Okulda yazarım dediysen devam edebilirsin.

Parçayı sıyırdın ama unutmamalısın ki L mükemmel bir dedektif. Başlarda sesini çıkartmasada şüpheleri yavaş yavaş gün yüzüne çıkartıyor. Ve sen onun 1 NUMARALI ŞÜPHELİSİSİN! Zaten senden şüpheleri varken, bir de katilin öğrenci olduğu ortaya çıktı. Operasyon ekibi seni yakın takibe aldı. Mello aynı sınıfa girdi. Ve Matt yanından ayrılmıyor! Near ise L ile dönüşümlü kamera başında nöbet tutuyor! Hemen bir seçim yapmalısın!

★Okulda yazdığın insanlarin ölüm saatlerini sonrası için ayarla.

★Aynı şekilde devam et.

Ga verder met lezen

Dit interesseert je vast

5.7K 446 9
TYT sınavı ve okuyucunun ilişkisi😖
8.1K 775 30
Günler önce aşık olduğu kızı bir anda unutup ona zorbalık yapmak adil miydi? Kız hâlâ hatırlıyorken... "you don't remember me?" "who the fuck are you...
154K 6.5K 35
ʜᴇʀ şᴇʏ ꜱᴀʟᴀᴋ ᴋᴀʀᴅᴇşɪᴍɪɴ ʏᴀʟᴀɴıʏʟᴀ ʙᴀşʟᴀᴅı... ꜱɪᴢ: ᴅᴇʟɪᴋᴀɴʟıʏꜱᴀɴ ᴋᴏɴᴜᴍ ᴀᴛᴀʀꜱıɴ!
238K 22.5K 24
Jeon Jungkook, 20 yaşına gelen herkesin dolunay gecesi kurt cinsiyetini ôğrenmesi şerefine düzenlenen baloda, kardeşinin kurt cinsiyetini kutlamaya g...