Bir ChanBaek Masalı [Çeviri]

By EXOshipTURKEY

144K 12.9K 2.2K

Bu 1. Kitap ^-^ Sonsuza dek mutlu Prens Ve Prenses. Sonra, perde kapanır, kitap katlanır ve hikaye sona erer... More

Giriş Bölümü
Önsöz
1.Bölüm - Alışveriş Mi?-
2.Bölüm -İlk görüşte aşk?-
3.Bölüm -Baekhyun'un İlk Günü-
4.Bölüm -Tartışma-
5.Bölüm - Kim Jongdae -
6.Bölüm -Restaurant Isabelle-
7.Bölüm -Karar-
8.Bölüm -Chanyeol Kimin?-
10.Bölüm -Kafası Karışmış.Kırılmış-
11.Bölüm - Balo Gecesi -
12.Bölüm -Baloda-
13.Bölüm - Benimle Gel-
14.Bölüm - Seninle Geçen Gece-
15.Bölüm -Av Başlangıcı-
16.Bölüm - Baekhyun mu Eyeliner Çocuk mu?-
17.Bölüm -Av.Değişim.-
18.Bölüm - Beni Biliyor-
19.Bölüm -Avın Sonu-
FINAL
SMUT Özel Bölüm Part 1
SMUT Özel Bölüm Part 2

9.Bölüm - Sesin -

4.8K 500 74
By EXOshipTURKEY

Sesin

~Byun Baekhyun~

Petunya Teyzenin gözlerine bakmamak için kıvrandım. Çok keskinler ve tamamen tüylerimi diken diken ediyorlar. Gerçekten beni ürpertiyor.  =3=

"Bundan emin misin??" tek kaşını kaldırarak sordu. kafasını çevirdi ve sigarasından bir nefes çekti.Ne zaman sigara içmeye başladı ki? Gözlerini odada dolaştırdı ve bana geri döndü.

Gözlerini yakaladığımda , dudağımı ısırdım ve hızlıca kafa salladım."Eminim , Teyzeciğim. Hem , bu eğlenceli  ve arkadaşlarım da orada olacaklar." Ardından cesaretlendirici bir gülümseme verdim , bu sefer kolay lokma olması için dua ediyordum.

Petunya Teyze'nin dudakları seyirdi ve biraz düşündü. Sonunda , kafa salladı.' "Pekala." Şarap kadehini eline alırken mırıldandı"Sadece benden para isteme yoksa o partiye gidemezsin." Ardından bir yudum aldı ve tek kaşını kaldırarak bana baktı.

Mutluluğumu gizlemeye gerek duymadan genişçe gülümsedim."Tabiiki, Teyze!" genişce gülümseyerek cevapladım. "Biraz para biriktireceğim ve söz veririm ki senden hiçbir şey istemeyeceğim!!" Ardından ellerimi çırptım ve belime yerleştirdim.

Petunya Teyze kafasını salladı. "Evet doğru. Ben sadece-"

"Ne halt dedin?!" birisi bağırdı ve baktığımda Jessica'nın öfkeli bir şekilde merdicenlerden aşağıya koştuğunu gördüm.Bana dik dik bakıyordu ve gözlerim şokla açıldı.Bu sefer ne yaptım ?!   

 Krystal'in onu takip ettiğini gördüğümde T-shirt'ümün kenarını sıktım.

"Gidiyor musun?!" Parmağıyla beni işaret ederek bağırdı. "Baloya mı gidiyorsun?!" iki kaşını da kaldırdı, cevabımı bekliyordu.

Kafamı salladım.

"ARGGHHH!!! NE CÜRRETLE, BAEKHYUN?! NE CÜRRETLE SURATINI ORAYA SOKABİLİRSİN ???!!!" Kafasını sıktı ve saçını sinirle salladı. Gerçekten kızgın olduğunu söyleyebilirim. Diğer yandan Krystal yumruklarını sıkmıştı ve suratı sinirden kırmızıya dönüyordu. Yutkundum ve bir adım geri gittim.  "NASIL OLABİLİR? NASIL GİDEBİLİRSİN?!" Jessica bana doğru yürüyüp beni ittirirken bağırmaya devam etti. 

"Jessica, yeter!" Petunya Teyze bağırdığında durdu ve geri gitti. Eliyle saçını yüzüme doğru savurduktan sonra Petunya Teyze'ye doğru koştu. 

"Anneciğim! Nasıl gitmesine izin verebilirsin ?!" Krystal sonunda konuştuğunda annesine inanamıyormuş gibi baktı.Ardından bana tekrar iğrenerek baktı. Bende onun keskin bakışlarıyla savaşarak ona geri baktım.

Petunya Teyze ayağa kalktı , eliyle elbisesinin detaylarını düzeltti."Baekhyun söylediğiniz partiye gitmek için benimle güzelce konuştu. " Üçümüze de bakarak sakince söyledi. " Neden izin vermeyeyim?" Ardından Krystal ve Jessica'ya kaşını kaldırdı.

Krystal dişlerini sıktı. "Çünkü o GAY!" bağırdı. "Orada olmayı haketmiyor! Bu kirli ayakkabılarını GVA'ya sokmayı haketmiyor! O buna değmez , Anne! Değmez!"

Bu sözlerle irkildim.

BU BOK PARÇASI !!!

ONDAN SADECE BİRKAÇ ADIM UZAKTAYKEN NASIL BU LAFLARI SÖYLEYEBİLİR?! NE TÜR BİR RUHLARI VAR ?! SATANİSTLER?! 

Yüzümü düz tuttum , bu iki iblise karşı olan iğrenmemi saklamaya çalıştım.

Petunya teyze .nıncı kere iç çekti.  "Bakış açını anlıyorum." mırıldandığında neredeyse lafını kesiyordum. "Ama... sana ne tür bir zarar verebilir ki? Baekhyun .. zararsız görünüyor." Ardından bana baktı ve sırıttı.

Ona hızla kafa salladım.

"Anne , bunu yapamazsın." Jessica yalvardı ve annesinin elini tuttu.  "O gidemez , anne. Gidemez ! !"

"Oh, Jessica,"  Petunya Teyze dramatik bir şekilde elini okşarken söyledi. "Sakin ol tamam mı?" ardından bana baktı ve el salladı. "Baek, gidebilirsin. Önce bana bir bardak çay yap ve ardından odana dönebilirsin."

Ona gülümsedim. "Çok teşekkürler Teyze!" bağırdım ve bana başka bir gülümseme daha gönderdi. 

Asla güvenemeyeceğim türden bir gülümseme.

* * *

Çantamın fermuarını çektim ve telefonumun titreştiğini hissettim. Telefonumu elime aldım ve gözlerimi kısarak baktım. 

Kimden: Baykuş Kyungsoo

Baekkie~ Biz çoktan müzik odasına vardık. Hızlı gel , pratiğe başlayacağız !

Xoxo!

Dudağımı ısırdım ve hızlıca cevap yazdım. Ardından adımlarımı hızlandırdım ve Glee Club'daki müzik odasına döndüm. Başka okulların sahip olmadığı müzik aletlerinin sesini duydum. 

Müzik odasının kapısına vardığımda , durdum ve etrafıma baktım , etrafımda kimse olmadığına emin oldum. Petunya Teyze baloda performansa yada başka bir şey sergileyeceğimi bilmemeli , yoksa ölürüm. Üvey annemin ne kadar kötü olabileceğini bilemem ancak sınırlarını zorlayacaktır.

Sınıfların bu saatte başladığını farkettiğimde , kendimi cesaretlendirdim ve kapıyı açmak için ittirdim. "Hey Baek!" Luhan beni büyük bir gülümsemeyle karşıladı.  "Sonunda geldin !"

Ona gülümsedim ve kapıyı kilitledim.

Luhan pencerenin yanında odaya bakarken , Kyungsoo koltukta dosyalara bakıyordu. Diğer yandan Kim Jongdae ise odanın sonundaki mikrafon tutacağını ve minik sahneyi düzeltiyordu.

"Bu odanın sesgeçirmez olduğuna emin misin ?" Kyungsoo , koltuğa yaslanırken Chen'e sordu. Dosyalarda bir şeyler okuyordu. 

Chen ona baktı ve omzunu silkti. "Aslında , O KADAR da ses geçirmez değil." telefonunu koyarken mırıldandı. "Kayıtlar için olan duvarın yapımı hala bitmedi. " Ardından köşedeki marangoz aletlerini işaret etti. 

"O zaman odanın önünden bir öğrenci geçerken seslerimizi tanırsa nolacak? " Luhan  yanımdayken aniden sordu. Üzgünüm ama ona katılıyorum.

Chen koltuğun önündeki masadan dosyaları kaldırdı. " Kulağını duvara dayamadığın sürece bu odadan bir şey duyamazsın. " Sırıtarak cevapladı."Yada kapıya çok yakın durmadığın sürece. Eminimki , güvendeyiz." Bize başparmağını kaldırdı. 

 Omuz silktim ve çantamı koltuğa koydum. "Uhm... bu dosyalarda ne var?" sordum. "Birinin üstünde ismimi gördüm." elindeki dosyayı işaret etim.

"Oh!" Chen kendine gülümseyerek devam etti.  "Al bunu. Burda senin söyleyeceğin şarkılar var. Duetler , sololar. "

Dosyayı açtım ve şarkılara göz attım. "Eski şarkılar, eh?" tek kaşımı kaldırarak sordum. 

"Sayılır. Balonun klasik olmasını istedik. " Chen bana kulaklık verirken konuştu.  "Al. Bunu tak , böylece şarkıyı başlayabiliriz ,  'Sadece Birkere'. "

kafa salladım ve kulaklığı taktım. "Ben hazırım."  konuştum ve sahnedeki büyük sandalyeye yürüdüm. Mikrafonu aldım ve dudaklarımın hizasına getirdim. Kim Jongdae yanıma oturdu ve kendi mikrafonunu aldı. 

* * *

~Park Chanyeol~

"Lanet olsun." çantamı omuzlarımdan indirirken lanet okudum.  "Böyle rüyayı sikeyim!"

Fermuarı açtım ve ID'mi bulmaya çalıştım. Saat geçti ve geç kalktım ayrıca okula geç gittim ve her şey bulanık. Asansöre binerken kafamı kaşıdım. 

Sınıfım dördüncü katta olmalı ve asansörü kullanarak hızlıca gitmeliyim. Ama siktiğimin ID'sine ihtiyacım var! Nerede bu?! Nerede dü- 

"Önüne baksana!"  birine çarptığımda bağırdım. Çantam omuzlarımdan elimden asansörün olduğu yere uçtu. Dengemi kaybettim ve yere düştüm. 

"Özür dilerim!" Lay , hadememiz , ayağa kalkmam için yadım etti "Üzgünüm , acelem vardı."

Nefesimi düzene sokmaya çalıştım ve kafa salladım. "Sorun değil. ." Koşmaktan nefessiz kalmış bir şekilde söyledim."Gidebilirsin , ben iyiyim ." Ardından omzunu patpatladım ve gitmesi için ona gülümsedim. 

Lay  gitmeden önce tekrar özür diledi. Ona gülümsedim ve gitmesini izledim. Etrafa bakındım ve çantamı aldım. Ama ID'mi arayacakken , onun olmadığını farkettim. 

Yeri taradım ve onu kapalı bir kapının yanında gördüm ve dik dik baktım. "Müzik Odası". Omuz silktim ve almak için gittim.  

Arkamı dönemeden bir ses beni yakaladı. 

"Sadece birkere, bunu yanlış yaptığımızı itiraf edemez miyiz?

Neden iyi zamanlar uzun sürmez ?

Nerede yanlış yapıyoruz ?

Sadece bir kere, doğru yapacak yolu bulamaz mıyız ?

Sadece bir geceliğine daha uzun sürmesi için  sihir yapamaz mıyız ?

Biliyorumki eğer sadece karar verirsek ,bunu başarabiliriz."

Daha önce hiç böyle hissetmemiştim. Yutkundum ve zamanı tamamen unuttum. Artık sınıfı o kadar da umursamıyordum. Eğer gecikirsem ne olacağını umursamıyorum. 

Kim bu? Kim şarkı söylüyor ? 

Kulağımı kapıya dayadım ve dünyamı durduran bu sesi dinledim. Kalbimin hızlandığını ve suratımın alev aldığını hissettim. Ellerim terlemeye başladığında gözlerim açıldı. BANA NOLUYOR?

"Kimsin sen?" Kapı kolunu çevirmeye çalışırken bağırdım. Ama kilitliydi. Tıklamayı denedim ama , cevap yoktu. Bu kişi şarkı söylemeye devam ediyordu. 

Tekrar tıklamayı denediğimde , ses değişti. Başkası onun yerini aldı. 

Profesorun koridorun başından geldiğini gördüğümde lanet okudum. Sınıfa hızlıca gitmeliyim yoksa yakalanacağım. ID'mi alıp asansöre koşmadan önce müzik odasına tekrar baktım.  

Ve asansörün kapısı suratıma kapanmadan önce , bir düşünce beynimi kemiriyordu. 

Bunun kimin sesi olduğunu bulmalıyım.

Onu bulacağım ve asla gitmesine izin vermeyeceğim. 

Çeviri : Gozdexo

Sonunda Chanyeol'un ağzından da yazılmış. Gökkuşaklarının içine boğuldum şuan. *-*

Continue Reading

You'll Also Like

30.2K 1.8K 32
1.Kitap "İyi o zaman AYRIL." •Jikook hikaye• •Mpreg• •Smut• •Angst• •Fluff• Çeviri izinleri alınmıştır. Bu kitap @kittieisdrunk'a aittir. #28 jikook...
197K 20.7K 34
taehyung kırmızı defterini kaybeder 290423, tk ☁️
39.9K 2K 32
Kızın sesini duyunca Alaz'ın omuzları gevşedi. "Öldüm, Asi." Gözlerini kızın yüzünde dolaştırdı. "Sensiz geçirdiğim her gün biraz daha öldüm." Asi al...
146K 15.4K 53
Jungkook, erzağının bitmesiyle kendine yiyecek birşeyler ararken, Taehyung'un liderlik yaptığı bir küçük bir şehirle karşılaşır. Jungkook, açlığını d...