LOVERS (Niall Horan I sezona)

By SofijaM

194K 11.9K 1.5K

Znali su se od rođenja. Bili su najbolji prijatelji, a kasnije se prepustili strastvenoj vezi. Mislili su da... More

Prologue
Chapter 1 - ''Just another day''
Chapter 2 - ''New job''
Chapter 3 - ''Boss''
Chapter 4 - ''Let's play''
Chapter 5 - ''Touch''
Chapter 6 - ''Meeting''
Chapter 7 - ''Try''
Chapter 8 - ''Kiss''
Chapter 9 - ''Is this start?''
Chapter 10 - ''Accept his game''
Chapter 11 - ''Pleasure''
Chapter 12 - ''Leo is here''
Chapter 13 - ''She cheated on her husband''
Chapter 14 - ''Guilt''
Chapter 15 - ''He's her dilemma''
Chapter 16 - ''Holiday''
Chapter 17- ''Bet''
Chapter 18 - ''Secret meeting''
Chapter 19 - ''Lover's day''
Chapter 20 - ''Message''
Chapter 21 - ''Missed calls''
Chapter 22 - ''So many lies''
Chapter 23 - ''Because I love you''
Chapter 24 - ''Message again?''
Chapter 25 - ''Problems''
Chapter 26 - ''Revealed''
Chapter 27 - ''Idea''
Chapter 28 - ''I can see our future''
Chapter 29 - ''Breakup''
Chapter 30 - ''Dirty game''
Chapter 31 - ''Letter''
Chapter 32 - ''Deal''
Chapter 33 - ''Threat''
Chapter 34 - ''Planing''
Chapter 35 - ''Blackmail''
Chapter 36 - ''Broken heart''
Chapter 37 - ''Problem solved''
Chapter 38 - ''Make me scream''
Chapter 39 - ''Flirt''
Chapter 40 - ''Mission failed''
Chapter 41 - ''Unexpected''
Chapter 42 - ''He knew''
Author's Note
SPOUSES
Novost

Chapter 43 - ''Truth''

3.3K 259 93
By SofijaM

Svi znamo da istina jednom mora da izađe na videlo. Da li će to biti pre ili kasnije...nije bitno. Posledice će uvek biti iste.

Međutim, u slučaju naših ljubavnika, to možda i nije tako.

Vidite...da je Leen odmah saznala istinu, verovatno da bi sve odmah završila sa svojim ljubavnikom. Ne bi znala za stvari koje su se dešavale iza njenih leđa, a koje idu u korist Niallu.

Ovako, kada bude pročitala komletnu istinu, biće u dilemi. Zašto? Videćete. Nije na meni da previše toga otkrijem.

S.

Treba mi nekoliko minuta da dođem do daha. Vazduh kao da mi ne dospeva do pluća kada pokušam da ga udahnem. Kao da uopšte ništa ne udišem!

Kako je Leo saznao?! Kako? Zašto je pristao na moje uslove ako je znao da ga varam? Zašto nije tražio ono što bi mu predbračni ugovor dodelio?

I najbitnije od svega...zašto nije poludeo kada je saznao da sam ga lagala? Zašto ništa nije učinio? Znam da ima onu svoju groznu stranu koja izbija na videlo bilo ko da je u pitanju? Zašto nije sada izbila?

Nije da to želim. Naprotiv, drago mi je što me nije povredio. Ali samo mi nije jasno zašto. Previše pitanja je trenutno u mojoj glavi.

Želim da uletim u njegovu kancelariju i pitam ga sve to, želim da pronađem odgovore, ali se plašim. Možda mu nešto padne na pamet i učini mi nešto.

A to ne želim. Znao on ili ne za mene i Nialla, dao mi je razvod i sada je sve gotovo. Konačno sam slobodna. Slobodna da otvorim novo poglavlje svog života.

I čim to shvatam, uspem da dođem do daha. Još nekoliko trenutaka samo stojim i gledam u vrata njegove kancelarije. Dišem.

Beži odatle! Šta ako se predomisli?

Čim mi te misli prolete glavom, progutam knedlu i istog trena se okrenem te gotovo trčećim korakom krenem ka stepenicama.

***

Sve vreme tokom vožnje do moje i Niallove kuće, u glavi mi je bio haos. Ista pitanja su mi se vrtela, ali teorije su se stalno menjale. I to me je izluđivalo.

Isto tako, izluđivalo me je što sam morala da sačekam da me vozač doveze kući kako bih otvorila ovaj koverat koji mi je Leo dao.

A sada kada sam konačno smogla snage da to uradim, ja samo sedim na kauču sa tim u rukama. Treba mi nekoliko minuta da se priberem.

I čim to učinim, otvorim koverat. Prvo izvadim fleš i stavim ga pored lap-topa koji je na stočiću. A potom izvadim i pismo.

Odmah prepoznam Leov rukopis. Dva lista ispisana njegovim čitkim pisanim slovima. Ne stignem ni da udahnem malo vazduha pre nego što mi pogled odluta na sam početak...

Draga, Leen.

Odakle da počnem ovo? Ima toliko stvari koje su ti se odvijale iza leđa. Toliko toga je sakriveno od tebe. Počev od tvog života pre nesreće.

Ne znam da li je na meni da ti to kažem. Sigurno da nije. To su trebali da učine tvoji roditelji. Ali ja znam da ti neće ništa reći. I zato osećam odgovornost da ti kažem istinu.

Vidiš... Momak koji je izazvao nereću u kojoj si izgubila pamćenje je Niall. Tvoj ljubavnik. On ti je bio dečko, a pre toga i najbolji prijatelj. Znali ste se od rođenja, bukvalno ste zajedno odrasli.

Vaši očevi su bili najbolji prijatelji. Hotel ''Horan'' je nekada bio njihov zajednički, ali posle nesreće u kojoj te je Niall umalo ubio, Patrick je prodao sve Horanu, odvojili su te od te porodice i započeli novi život.

To što se sećaš samo Enole i Louisa im je jako išlo u korist da ti ispričaju priču gde se samo vas troje družite. A istina je da je potpunu ekipu pored vas činio i on.

Laž je ono da je Horan muvao tvoju majku i da je zato partnerstvo prekinuto. Taj čovek je dobar i to nikada svom prijatelju ne bi učinio.

No, to nije ni bitno. Mogu da pretpostavim koliko si šokirana sada, ali molim te nastavi da čitaš.

Naš brak...nije bio samo iz ljubavi. Istina da si mi se sviđala. Sviđao sam se i ja tebi na početku. Ali brak je sklopio tvoj otac sa mojim.

Patricku je trebao dodatni novac da izgradi svoj hotel, a mom ocu je bilo potrebno tajno i neprimetno mesto za obavljanje određenih poslova.

Kako bi obojica bili sigurni da neće biti izdati, moj otac je predložio naš brak. Znao je da mi se sviđaš. I iskoristio je to.

Ja tada nisam imao ni pojma o čemu se radi. Saznao sam nedavno. Sećaš se onog dana kada sam završio u policiji? Tada sam pukao od besa jer sam saznao dve stvari.

Prva je da je naš brak sklopljen na taj način. Saznao sam da me je otac sve vreme lagao da me voliš, samo se plašiš da to priznaš zbog svog prethodnog momka. A druga...istog dana sam saznao i da me varaš, Leen.

Poludeo sam. Mogao sam sve pred sobom da polomim. Želeo sam da umrem. Osetio sam slamanje srca. Shvatio sam koliko te volim jer sam osetio bol kakvu nikada ranije nisam. A ne verujem ni da ću ikada više.

Možda ti je sve ovo prebrzo i odjednom rečeno. Previše bolnih informacija. Ali molim te nastavi dalje. Jaka si i svarićeš istinu.

I molim te nemoj da me mrziš zbog sledećeg. Bio sam očajan, ljubomoran, besan. Ja sam slao one poruke. Sve do jedne počev od trenutka kada sam saznao.

Pre toga je to činio neko drugi. Zayn.

Da, Leen, znam. Mogu misliti koliko si šokirana. Taj čovek se pravio da je na vašoj strani, a zapravo je sve vreme radio vama iza leđa.

I to u dogovoru sa mnom. Nas dvojica smo sve isplanirali. Dok ste vi mislili da se vaš plan odvija onako kako ste i želeli, zapravo se odvijao baš suprotno.

Sećaš se kada smo otišli u klub? Znao sam u svakom trenutku gde si. Imao sam svoje ljude koji su te pratili. Obaveštavali su me o svakom tvom koraku.

Nemoj te brineš. Više to ne rade. Dok pišem ovo, mi smo i dalje u braku. Ali dok ako čitaš ovo, znači da smo razvedeni. Zato nema više potrebe da te iko prati i obaveštava me šta radiš sa svojim ljubavnikom i da li si mu u zagrljaju.

Imam još toga da ti kažem, Leen. Postoji jedna bitna stvar koju ti je Niall prećutao. Zayn mi je za to rekao.

Vidiš, pre nego što si uopšte postala njegova ljubavnica, kada si došla u njegov hotel i kada te je video prvi put posle nesreće, jedino što je želeo je da se izgubiš ponovo iz njegovog života. Taman se sredio, izašao iz depresije, pronašao devojku koju bi možda mogao da zavoli.

S obzirom da nije mogao da te natera da daš otkaz, a nije mogao sam da ti ga da zbog njegovog oca koji te voli kao rođenu kćer i koji te sve vreme štiti, Niall je sa Zaynom sklopio plan.

Trebao je da te navede da se zaljubiš u njega, da mene ostaviš i na dan kada se razvedemo, on je trebao da ti da pozivnicu svog venčanja sa Innom.

Vidiš, stvari su se ipak iskomplikovale. Zaljubio se ponovo u tebe. Zapravo, mislim da nikada nije ni prestao da te voli. Odustao je od plana i tada je Zaynu pukao film.

Ako se pitaš zašto, Zayn je bio uz njega dok je bio u depresiji. Izvukao ga je zapravo. Pomogao mu da sredi svoj život i ponovo se vrati u normalu. Mislim da te taj momak ne podnosti jer si po njemu kriva zato što je zamalo izgubio svog prijatelja.

Ali to nije istina. I ti si izgubila sećanje i umalo nisi i život zbog pijanog Nialla. Zayn to nije ni uzeo u obzir.

Kako god, ja nisam taj koji treba da sudi o tome. Ja sam samo želeo da ti kažem sve. Celu istinu.

Na toj fleš memoriji imaš svaki dokaz mojih napisanih reči. Tu su sve slike tebe i Nialla od pre nesreće na kojima ste oboje, tu su vaše porukice koje ste dobacivali na predavanjima jedno drugom i odštampane poruke sa telefona koji su spašeni iz automobila koji se prevrnuo.

Isto, tu si i poruke Zayna i Nialla o planu, a potom i poruke kada je Niall odustao.

Užasno mi je žao što si ovako sve saznala, Leen. Voleo bih da se tvoj život nije pretvorio u šapansku seriju.

I molim te, nemoj da me mrziš zbog poruka. Znam koliki sam ti stres stvorio. I ne znam kako da ti se izvinim zbog toga.

Volim te, Leen. Zavoleo sam te tokom ovog braka uprkos onome što si mi uradila. Mnogo sam te zavoleo, a ono što sam ja tebi uradio, nateralo me je da te pustim.

Lagao sam te i ja i tvoja porodica i prijatelji. Svi smo znali istinu osim tebe i svi smo je krili. Sada barem zaslužuješ da sama odlučiš šta ćeš dalje, sada kada znaš sve.

Ipak, morao bih da te zamolim da razmisliš o tome da progledaš Niallu malo kroz prste. I nemoj da misliš da pokušavam ovim da se iskupim. Znam da nema oproštaja za ono što sam ti uradio.

Svo troje smo povredili jedno drugo. Ti, Niall i ja. Ti si mene prevarila, ja sam tebi i Niallu pretio, slao one poruke, Niall je imao onaj plan...

Ali opet te molim da pokušaš njemu da oprostiš jer ga voliš i više nego što je dovoljno da bi smogla snage da pređeš preko toga. Oprosti mu, Leen.

Kao što sam i ja tebi. Oni koji vole praštaju.

Čuvaj se. I čuvaj njega. Budite jedno uz drugo stalno. Video sam vašu borbu, vašu volju i snagu da očuvate svoju ljubav. Niste odustali do samog kraja.

Zato mislim da bi bilo stvarno glupo da sada odustanete. Nastavite da se borite. Ovo neće biti poslednja prepreka preko koje ćete preći. Ali biće najveća i najopasnija. Ako ovo prebrodite, uspećete i sve ostalo što dolazi.

Volim te, Leen. Nadam se da ću ti barem malo ostati u lepom sećanju.

S ljubavlju, Leo.

Niall's P.O.V.

Danas sam tako srećan! Celog dana imam osemah na licu. Ne mogu da ga skinem čak ni na sastanku sa svim radnicima hotela.

Renoviranje je počelo, hotel se zatvorio i greške nisu dozvoljene. Imamo ograničen novac i vreme da sve ovo završimo i zato svi moramo biti maksimalno skoncentrisani.

Ali ja nekako osećam da ne mogu. Previše sam euforičan. Danas se Leen konačno razvodi od Leonarda. Danas konačno i zvanično može da postane moja verenica. Čak svima možemo to i da objavimo.

I čim mi to padne na pamet, pogledom pretražim hol ne bih li ugledao u svog oca. Stoji na ulazu u hotel i priča i to ni manje ni više nego sa mojim advokatom!

Odmah potrčim ka njima.

„Oče. Gospodine Dallas.", klimnem im glavom i sa advokatom se rukujem. „Izvinjavam se što vas prekidam. Jel sve gotovo?", upitam dok osećam kako mi srce luduje u grudima.

„Jeste. Sve je brzo završeno. Baš onako kako ste i hteli.", kaže dok se i sam smeje. A meni kao da nešto padne sa srca.

Konačno! Konačno! Konačno!

Mislim da tu reč nikada neću dovoljno puta izgovoriti.

„Hvala Vam.", nasmešim se.

„Nema na čemu. Morao bih da sredim sada ove papire. Izvinite me.", klimne meni i mom ocu pre nego što prođe pored nas i ode.

„Dođi.", povučem svog oca malo u stranu, dalje od ove gužve u holu.

„O čemu se ono malopre radilo?", upita me.

„To sam hteo da ti kažem. Darleena se upravo razvela. Dallas je bio sa njom sada kod Leonarda gde su se razveli!", gotovo da vrisnem od sreće. A mom ocu se proširi osmeh licem.

„Tako mi je drago. Vas dvoje zaslužujete da budete srećni. Posle svega što ste prošli. Znao sam. Čim sam vas prvi put ugledao kako se držite za ruke, znao sam. Mislim da sam i pre vas samih bio svestan toga da ste zaljubljeni jedno u drugo.", kaže.

Slike iz perioda pre nesreće se vrate u moje sećanje, poređaju se i naprave mi kratak film u glavi. Sve mi proleti mislima. Osim slika, tu su i sve izgovorene reči i svaki drugi zajednički trenutka.

„Oh, da. Zaprosi sam je.", kažem kada se setim. Njegove oči se rašire, isto kao i usta.

„Šta? Kada?"

„U petak.", kažem s kezom na licu.

„Zaprosio si udatu ženu?", upita. Da, i plašio sam se da će me to pitati.

„Bila je pred razvodom.", pokušam da se izvučem, ali on se samo naglas nasmeje. A potom i odmahne glavom.

„Ipak je bila udata. E ovo sam prvi put čuo.", kaže. „Sada kada je sve u savršenom redu, mogao bi i da se vratiš na posao."

***

Taman što spustim fiskni telefon nakon razgovora sa firmom za krečenje, zazvoni mi telefon. Duboko udahnem i protrljam svoje lice.

Umoran sam više, jezik mi se sapliće od ovolikog pričanja.

„Da?", javim se na mobilni.

„Niall, druže, gde si?", Zayn me upita. Ali glas mu nekako čudno zvuči.

„Radim. Šta je bilo?"

„Moraš da ideš kući. Odmah. Leonard je dao Darleeni pismo i fleš i sve joj priznao. Za nesreću, za vas dvoje, za naš prvobitni plan, za one poruke. Žao mi je, Niall. Ja...ja sam počeo sa onim porukama, a Leonard je nastavio. Udružili smo se. Radio sam ti iza leđa. Žao mi je, žao mi je.", ovo poslednje prošapuće, ali njegove reči mi ne dospeju do mozga.

Ostao sam bez daha i šokiran posle priznanja da se udružio sa Leonardom. Ne mogu da verujem. Njih dvojica...znali su sve vreme.

Sranje! Sranje, sranje! Leen! Zna sve!

Čujem glas onog izdajnika dok telefon odvajam od uva i prekidam vezu. Grabim ključeve i novčanik i gotovo da poletim ka vratima kancelarije.

„Philippa! Molim te, zameni me, snađi se bez mene. Moram da idem.", kažem. Već sada osećam koliko teško dišem. Nešto me u grudima boli, razdire me.

Ne sme da sazna... Ne na ovaj način. Ja sam trebao da budem taj koji će joj reći sve. I ne pre nego što se uda za mene. Ostaviće me. Ponovo će me ostaviti...

„U redu. Hoću. Jel sve u redu, Niall?", upita ustajući iz svoje fotelje.

„Ne.", odmahnem glavom. „Ne.", ponovim osećajući gorčinu u ustima. U očima mi se nakupe suze, ali da me ne bi videla, brzo se okrećem i trčim ka liftu iz kog izlaze neki ljudi.

Srce mi luduje u grudima dok čekam da se ova jebeno mala metalna kutija zaustavi na prizemlju. I čim se to dogodi, izađem i projurim hodnikom te izletim iz hotela.

Nemam vremena da čekam da mi momak doveze auto, sam trčim na parking. Pola minuta se osvrćem oko sebe, gledam gde mi je auto, a onda ga ugledam.

Brzinom munje uđem, upalim ga, a potom i izletim na ulicu. Ne zanimaju me crvena svetla. Čak me ni ne zanima ako ponovo izazovem nesreću. Ako se to dogodi, najbolje bi bilo da poginem i ne doživaljavam ponovo njen odlazak.

Grabim telefon i pokušavam da je nazovem dok se istovremeno trudim da ostanem fokusiran i na vožnju. Ali mi jebeno teško ide!

Čim uspem da okrenem njen broj, gotovo da odahnem. Ali ni to ne traje dugo jer mi ne treba puno vremena da shvatim da neće da se javi.

Gospode, saznala je... Sve je saznala.

Šta joj je taj majmun rekao? Zašto je to učinio?! Zašto je jebeni Zayn morao da se udruži sa njim? Leonard ne bi nikada saznao da mu neko nije rekao! Previše je bio usresređen na svoj posao da bi uopšte primetio da mu se žena promenila i da nešto ne štima.

Čini mi se da se satima vozim do kuće. Ipak, već sam stigao. Želim samo da se stvorim sada tamo kod nje, da je sprečim da čita, ali znam da je kasno. Pre više sati je bila kod Leonarda. Sigurno je do sada sve saznala.

Bože, ne!

Grlo i srce mi se stežu kada otvorim vrata naše kuće i začujem nju. Kako plače...

„Ne...", izdahnem i odmah odem u dnevnu. Tu je zateknem kako sva uplakana sedi na kauču, gleda u lap-top i naglas plače. „Leen.", pozovem je, ali ona uopšte ne reaguje na moj glas.

Kada joj priđem, vidim da gleda... Gospode. Gleda naše slike. Od pre nesreće. Sve su tu. Svaka moguća na kojoj smo zajedno.

Bože...

„Leen.", stavim joj ruku na rame i tek tad se trgne i vrisne. Poskoči u mestu i pogleda me. A potom još jače zaplače.

Ne mogu to da slušam! Ne želim da plače! Ne želim da je boli...

„Molim te..."čučnem ispred nje. Pokušam da joj uhvatim ruke, ali se izmakne. Krene i sama da se odvoji od mene, kao da me ne želi u svojoj blizini.

I to me jebeno ujede za srce! Proklet bio Zayn! Proklet bio Leonard i proklet bio ja kada sam dozvolio da se sve ovo dogodi!

„Skloni se... Molim te se skloni. Idi odavde.", prošapuće. Istog trena odmahnem glavom. „Molim te. Moram da budem sama.", kaže gotovo se gušeći u suzama.

„Ne. Neću da te ostavim samu.", kažem. Suze se spuste i niz moje obraze kada se setim šta je prošlog puta uradila kada joj se ona grozna stvar dogodila.

Počela je da se reže. Da uništava svoju kožu. Da povređuje sebe.

„Svi su me lagali. Čitav moj život je laž. Ne znam ni kome da verujem osim samoj sebi. Moraš da ideš. Pusti me.", kaže tiho. „Hoću da budem sama."

„Ne smem da te ostavim samu!", kažem nešto glasnije i ponovo dopustim dosadnim suzama da mi prekriju obraze.

„Zašto?", pokuša i sama da podigne glas, ali na kraju se to pretvori u jecaj. I zbog toga mi postane još gore...

„Zato što si prošli put digla ruku na sebe kada se dogodila jedna grozna stvar! Tada nisam bio uz tebe, ali sada hoću! Ne pada mi na pamet da ponovo dopustim da se režeš ili nešto slično!", povičem.

Svestan sam toga da možda samo činim stvar gorim tim što vičem na nju, ali neću da dozvolim da ponovo nešto učini sebi. Nema šanse da se pomerim od nje.

„Neću da se režem...", prošapuće pomalo iznenađena time što sam to i izgovorio. Pogled joj završi na svojim zglobovima.

„Ne tu.", kažem. Uzmem joj ruke u svoje i otvorim joj levi dlan. Tu ima ožiljaka. Tu se rezala.

I kada to i sama vidi, neki izdah joj napusti usta. A onda počne još jače da plače, odmahuje glavom i sklanja se od mene.

„Ne mogu... Pusti me.", prošapuće i ustane. Odmah ustanem za njom. „Niall, užasnu si stavr hteo da mi učiniš. Leo mi je učinio užasnu stvar, moji roditelji, svi! Ne mogu da ostanem ovde, bilo gde! Gušim se!", poviče.

Osvrne se oko sebe par puta dok ne uoči ono što traži. Ključeve od auta. Uzme ih sa sobom i krene ka vratim. Potrčim i preprečim joj put.

„Nemoj da ideš!", glas mi je očajan. „Ne možeš takva da voziš. Molim te, ostani ovde. Smiri se. Pričaćemo.", sve vreme dok joj govori, odmahuje glavom dok joj se suze neprestano slivaju niz obraze.

„Moram da se izduvam. Ne mogu da sedim ovde. Moram da idem. Vratiću se. Samo da se smirim.", prošapuće dok hoda unazad. Stavi ruku na usta kako bi sprečila da jecaj napusti njena usta, a potom se okrene i izađe iz kuće ostavljajući me samog.

Ne mogu ni da zamislim koliko je ovo boli. Ako je meni ovoliko loše, kako li ja onda njoj sada kada je saznala da su je svi voljeni lagali o čitavom njenom životu?

Darleena's P.O.V.

Čitav moj život je laž.

Ne znam u žta da verujem. Kome da verujem. Niko nije onaj koji sam mislila da jeste. Počev od mojih roditelja.

Prvi su me slagali o mom životu pre nesreće. Posle su to učinili i Leo i Louis i Enola. Pa i sam Niall. Zašto mi on nije rekao?

Ne znam. Još uvek imam toliko pitanja. A neću nikoga da pitam jer znam da bi me ili ponovo slagali ili pokušali da izvuku sve u svoju korist!

I zbog toga sam besna! Jebeno sam besna! Izlazim na autoput i stiskam papučicu koliko god mogu. Jurim nenormalnom brzinom jer imam osećaj da će mi to raščistiti sve misli.

I uspeva mi. U pojedinim trenucima ne mislim na to. I zato nastavljam da vozim brzo, ne razumišljam ni o čemu, čak ni o vožnji.

Toliko se u jednom trenu izgubim, da ne primetim kamion ispred sebe.

Nemam vremena da reagujem.

Dođavola!

Stisakm kočnicu iz sve snage, ali na kraju samo vrisnem kada vidim da je nemoguće da se zaustavim. Pustim volan i nagonski prekrijem lice rukama.

U trenutku osetim bol u celom telu, a potom sledi mrkli mrak...

~~~Nisam mislila da ću ikada ovo da završim! Ali eto bila sam vredna i prvi put da sam dva nastavka ove priče napisala i postavila dva dana za redom haha. Neću mnogo toga reći ovde sem da mi je žao što sam ovo sve ovako napravila, ali barem je napisano tačno onako kako sam i želela. Ostavite mi vote i kom i budite tu, sutra ću pokušati da izbacim Author's Note i da vas obavestim o daljim planovima. Volim vas i sada bih zaista volela da pročitam važa mišljenja o svemu, o ovom nastavku, celokupnoj sezoni, likovima, svemu. Ko može neka piše. I da. Jesam li vas iznenadila nastavkom? Pošto samu sebe jesam hahah.~~~

Continue Reading

You'll Also Like

548K 26.2K 42
Bogati biznismen, hladnog srca. Ne želi ni ljubav, ni porodicu. Sve što ga zanima su novac i moć. Talentovana spisateljica, romantične duše. Ne žel...
107K 3.6K 40
#1 in Fanfiction - 11. XI 2021. #1 in Fanfiction - 7. X 2023. #1 in Fanfiction - 15. X 2023.
3.3K 433 40
Šta se dogodi kada se neko igra vašim osećanjima? Heena se doselila u Seoul zbog fakulteta. Na istom mestu upoznaje momka koji ce biti njen prvi koms...
108K 8.9K 46
To što je ona udata i što on ima devojku...nije ga sprečilo da pokuša da je zavede. Postali su ljubavnici. Zavoleli se. Prešli preko svake prepreke. ...