• Sᴇᴄʀᴇᴛs • N.H ✔︎

Oleh galaxysunrise

2.7K 190 7

Hi, ik ben Y/N Sky. Ik kom uit Nederland en ben 17 jaar oud. Ik heb besloten om me verleden te vergeten en e... Lebih Banyak

Hoofdstuk 1
Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3
Hoofdstuk 4
Hoofdstuk 5
Hoofdstuk 6
Hoofdstuk 7
Hoofdstuk 8
Hoofdstuk 9
Hoofdstuk 10
Hoofdstuk 11
Hoofdstuk 12
Hoofdstuk 13
Hoofdstuk 14
Hoofdstuk 15
Geen hoofdstuk! - Belangrijk -
Hoofdstuk 16
Hoofdstuk 17
Hoofdstuk 18
Hoofdstuk 19
Hoofdstuk 20
On Hold
Hoofdstuk 22
Hoofdstuk 23
Hoofdstuk 24
Hoofdstuk 25
Hoofdstuk 26
Hoofdstuk 27
Hoofdstuk 28
Hoofdstuk 29
Hoofdstuk 30
Hoofdstuk 31
Epiloog
x- Dankwoord + Mededeling - x

Hoofdstuk 21

71 6 0
Oleh galaxysunrise

- !TRIGGER WARNING! -

P.O.V Y/N

Ik kijk naar me rode arm. Jup, ik heb de belofte met Niall verbroken. Ik heb de belofte met mezelf verbroken. Het spijt me jongens. Maar het voelde zo ongelooflijk goed. Ik maak me arm en de wasbak schoon. Voor de zekerheid druk ik nog wat wc papier op de wonden zodat ik zeker weet dat 't niet meer bloed. Ik heb het op me linkerarm gedaan, omdat me andere vol was en er zit nog een verbandje omheen. Alleen het probleem is dat ik niet meer kon stoppen met snijden. Ik schuif me mouw omlaag en verstop het mesje. Ik loop terug naar me kamer. Ik schrik als ik Niall's stem hoor. 'Y/N? Mag ik naar binnen. Ik moet met je praten.' 'De deur is open.' Zeg ik snel. Hij gaat naast me zitten en begint te praten. 'Zayn heeft me zojuist verteld dat je misschien geen gitaar meer kan spelen. En ik vind het verschrikkelijk voor je. Je kan altijd op me rekenen.' Ik glimlach en knik. 'Kom je naar beneden toe?' Weer knik ik.

Niall pakt me arm vast en trekt me richting de deur. Alleen hij pakt precies bij me sneden vast. Ik probeer me gezicht niet te laten betrekken van pijn, dus bijt ik maar op me lip. 'Love, wat is er?' Vraagt hij bezorgd terwijl hij me arm nog vasthoudt. 'Er is niks.' Stel ik hem gerust. Ik wil weer verder lopen maar Niall houdt me tegen en staat rechr voor me. Please. 'Y/N, zeg me alsjeblieft dat het niet is wat ik denk.' Hij zal me toch niet geloven, dus kan ik net zo goed niks zeggen. Hij houd me stevig vast bij me middel terwijl hij langzaam me mouw opstroopt. Ik kan hem niet aan kijken. Ik kan het gewoon niet. Ik wil de teleurstelling niet in zijn ogen zien. Want iedereen keek me vroeger al zo aan.

'You broke the promise.' Fluisterd hij. 'I'm sorry.' Fluister ik terug. 'You promised. Look at me.' Dwingt hij me. Met tegenzin kijk ik hem aan. Een traan rolt over zijn wang heen. 'Sorry.' Zegt hij en loopt me kamer uit. Fuck fuck fuck. Ik weet gewoon dat hij het aan de jongens gaat vertellen. Ik ga op me bed zitten en doe de mouwen weer goed. En alsof mijn voorspelling niet klopt, Louis, Zayn, Harry, Niall en Liam me kamer in. Allemaal hebben ze bijna dezelfde blik op hun gezicht. Maar die van Niall en Zayn zijn het ergst. 'Why?' Zegt Louis.

'Ik kon het niet meer. I'm sorry guys.' Verontschuldig ik me. Zayn loopt naar de badkamer toe. Zeker om de mesjes te zoeken. Niet veel later is hij terug met een paar mesjes in zijn handen. Inclusief die ik net heb gebruikt. Ik slik. Hij stopt de mesjes in zijn broekzak en loopt naar me toe. Hij pakt me arm vast en doet me mouw omhoog. Hij schrikt met de rest. Tsja, zoals ik al zei kon ik niet meer stoppen en zit me arm nu vol met verse, diepe streepjes.

'Ken je The Butterfly Project?' Ik kijk Zayn met grote ogen aan. 'Ja dus.' Zegt hij zacht. Ik probeer me arm los te krijgen, maar hij is veel sterker dan mij. Met zijn andere hand pakt hij een stift van me bureau en tekent een vlinder op me pols. Hij zet er zijn naam onder. De rest doen het ook. Ze tekenen ook edn vlinder op me andere arm. Maar omdat daar verband om heen zit, tekenen ze op het verband.

P.O.V Zayn

Niall komt met tranen in zijn ogen naar beneden toe. Ik kijk op van me telefoon. 'Niall, wat is er?' Vraagt Liam bezorgd. 'Y/N, haar arm en,' stotterd hij. Mijn ogen worden groot. 'Heeft ze?' Vraag ik. Niall knikt gelijk. 'Wat? Waarom?' Vraagt Louis geschokt. 'Weet ik niet. Ik kwam er net ook pas achter.' Antwoord hij. Toevallig zit iedereen hier op de bank in de woonkamer. 'We moeten naar haar toe. Wie weet wat ze nu aan het doen is.' Zegt Harry in paniek. Inmiddels staan er tranen in zijn ogen. Gauw staan we op en lopen naar haar kamer toe. Ze zit op haar bed naar beneden te kijken. 'Why?' Vraagt Louis zacht.

'Ik kan het niet meer. Sorry guys.' Verontschuldigd ze. Ik loop naar haar badkamer toe. Ik ga per direct haar mesjes weggooien. Of ze nou wilt of niet. Ik open al haar kastjes en laadjes. Uiteindelijk heb ik er al vijf gevonden. Teruglopend naar haar kamer stop ik de mesjes in me broekzak. Gelijk pak ik ook haar scharen. Je weet maar nooit. De jongens proberen met haar te praten. Ik loop naar haar toe en pak haar arm vast. De mouw schuif ik omhoog en schrik van het resultaat. Haar arm zit bijna vol met diepe sneden. Ik kijk haar aan.

'Ken je The Butterfly Project?' Gelijk kijkt ze me geschokt aan en probeert haar arm los te krijgen die ik stevig vast heb. Duidelijk. Ik pak een stift van het bureau en teken een vlinder op haar pols. Me naam zet ik eronder. De rest doet het ook. Gelukkig zijn we zo slim genoeg om ook een vlinder te tekenen op haar andere arm. Ik snap het nog steeds niet. Het ging net zo goed met haar. Of was alles nep? 'Jongens is het goed als ik ga slapen? Want ik ben nogal moe.' Zegt ze na een stilte.

De jongens en ik kijken elkaar aan en besluiten haar alleen te laten. Een uurtje later proberen we te bedenken waarom ze het deed. Dan realiseer ik me iets. 'Heeft Y/N al iets gegeten vandaag?' 'Nu je het zegt, volgens mij niet nee.' Antwoord Liam.

P.O.V Y/N

Ik lig met me oortjes in bed. Dat doe ik altijd als ik niet kan slapen of wil nadenken. Me arm doet nu vreselijk zeer, maar op dit moment boeit me dat niet zoveel. Ik denk aan de dingen die gebeurt zijn dit jaar. Het vliegtuigramp, verhuizen naar Londen, vastzitten in een lift met Niall, One Direction ontmoeten en persoonlijk leren kennen, Brittany met haar ontvoering en het contract van Simon. Nu ik het me bedenk, heb ik het eigenlijk niet eens zo heel erg. Ik woon in een mooi, groot huis met me vijf beste vrienden. Sommige mensen hebben niet eens een huis. Of geld. Of eten en drinken.

Maar waarom dwaal ik van het goede pad af? De grootste minpunten zijn de pesterijen en me armen. Wacht een even. Laat ik mezelf nou echt verslaan door Brittany en David? Soms snap ik mezelf echt niet meer. Waar ben ik in godsnaam mee bezig? Alles ging net zo goed. Ik moét en zal sterk blijven voor de jongens. En de fans. De fans... Ze zullen vast heel bezorgd zijn. Ik stuur morgen wel een bericht. Nee Y/N. Dat ga je nu doen. Jij zou het ook niet leuk vinden. Zuchtend ga ik op Twitter. En ja hoor, er is een trend over me. Zelfs twéé. #WhatsWrongWithY/N en #StayStrongY/N. Told ya. Ik glimlach in mezelf en begin te typen aan een nieuwe tweet.

"Hi guys. I hope you are okay. You don't have to worry about me. Just got some bad news. I'll explain it later. Ily all xx."
Ik verzend de tweet. Ik speur nog wat rond op Twitter totdat mij iets opvalt. Niall heeft getweet met mij erin vermeld.

"As you all maybe know Y/N's a little bit upset. The guys and I tried to talk to her and cheer her up. I hope everythings okay. I love you guys x.'

Wauw. Dit is echt lief. Ik moet met hem gaan praten. Ik stap uit me bed en ga met me oor tegen de deur aan staan. Het is stil. Volgens mij slapen ze al. Zachtjes open ik me deur en loop naar die van Niall toe. Ik wil net gaan kloppen, totdat ik gesnik hoor. Langzaam open ik de deur en tref een snikkende Niall aan. Whut. 'Niall? What's wrong?' Hij schrikt en kijkt op. 'Nothing.' Ik ga naast hem zitten op zijn bed. 'Ik zag je tweet.' Niall veegt zijn tranen snel weg. 'Ik vond het echt lief.' Glimlach ik. Niall glimlacht verlegen terug.

'Weetje, ik realiseerde me net hoe goed ik het eigenlijk wel niet heb. Het spijt me echt wat ik daar straks gedaan heb. Jullie verdienen dat niet. Ik wil jullie niet teleurstellen en sterk blijven. Maar soms lukt dat niet en,' Ik word onderbroken door twee zachte lippen die op de mijne plaatsvinden. Pas als ik door heb wat er nu gebeurt, ga ik mee in de kus. Zijn lippen passen perfect op die van mij. Even later trekt hij zich terug. 'Onthoud een ding: Je stelt ons, en vooral mij, nooit teleur. Je bent perfect zoals je bent.'

'Dankje.' Zeg ik overdonderd door wat er zojuist gebeurd is. Ik kijk verlegen weg. Hij neemt me gezicht vast met twee handen zodat ik in zijn ogen moet kijken. 'Y/N, vanaf dat we vast zaten in de lift vindt ik je super leuk. Wil je mijn vriendin zijn?' Vraagt hij hoopvol. 'Graag.' Glimlach ik. Niall glimlacht breed en gelijk voel ik zijn lippen weer. Zijn hand rust op me heup en de andere legt hij op me gezicht. Met me hand ga ik zachtjes door zijn blonde lokken.

'IK WIST HET!' Wordt er opeens geroepen. Ik schrik en trek terug. Een grijnzende Louis staat in de deuropening. Al gauw volgt de rest ook. 'Wat nu weer?' Vraagt een slaperige Zayn. Louis laat iets op zijn telefoon zien. Oh nee, hij heeft allès gefilmd. Ik verberg van schaamte me gezicht in me handen. 'Louis, waarom heb je gefilmd?' Mompel ik. Een hand wrijft over me rug heen. Ik kijk Louis aan. Voordat ik het weet vallen de jongens mij en Niall aan. Van verschillende kanten hoor ik gefeliciteerd. Ik grinnik. 'Guys please.' Zegt Niall. 'Wij gaan weer slapen. Niet teveel kabaal maken hé.' Zegt Harry met wiebelende wenkbrauwen. Ik sta op en geef Harry een facepalm en ga weer zitten. Hij kijkt me beledigd aan en maakt een tss geluidje. Louis grinnikt nog wat en lopen dan de kamer uit. 'Ik uhm, ga maar weer slapen.' Zeg ik.

Ik wil weer opstaan, maar Niall houd me hand vast. 'Stay please.' Zegt hij zo lief mogelijk. Damn. Hij gaat liggen en schuift op. Ik ga naast hem liggen en leg automatisch me hoofd op zijn borstkas. Hij vind het goed en trekt me wat meer tegen zich aan en slaat beschermend zijn armen om me heen. 'Mag ik wat vragen?' Begint hij. Ik knik. 'Hoeveel vriendjes heb je al voor mij gehad?' 'Ehm, geen een. Je bent de eerste.' Antwoord ik. 'Dus je hebt nog nooit gezoend?' Vraagt hij verder. Ik schud me hoofd. Niall legt voorzichtig zijn hoofd op die van mij. 'Slaap lekker babe.' Fluisterd hij in me oor. 'Weltrusten.' Fluister ik terug. Maar er is een ding dat Niall niet van me weet. Me vader had me is een keer aangerand... Ik denk er liever niet aan. Gauw denk ik aan wat anders en val in slaap.

------------------------------------------------------

Hi everyone. Ik weet niet als jullie The Butterfly Project kennen, maar aan de zijkant staat een plaatje met de regels ervan. Het is in het Engels. Als je het niet begrijpt of weet wat er staat, kan je het rustig aan me vragen :) Ik hoop dat het hoofdstuk leuk is.

x D.

Ps: VERGEET NIET DAT IK OM JULLIE GEEF GUYS! :) x

Lanjutkan Membaca

Kamu Akan Menyukai Ini

1M 13K 52
Raven is een doodnormaal tienermeisje, oké doodnormaal kun je het niet noemen. We zullen zeggen een 18-jarig tienermeisje met een lichte obsessie vo...
7.6K 346 17
De 22 jarige Isabella is een van de meest populaire youtubers van Nederland. Ze staat bekend om haar looks, humor en succes. Maar wat als ze door een...
14.9K 1K 40
Wat als je kind een nier moet en zijn tweelingbroer de enige is die hem kan geven? Wat als je vriend op zakenreis is en je schoonbroertje aan wordt g...
111K 6.3K 52
(Dit verhaal gaat ooit herschreven worden) Overal over de hele wereld krijgen tieners die zestien zijn geworden een brief waarin staat of ze meedoen...