Gece Yarısı Aşkı

De shiness_bitchs

57.6K 531 300

İnanılmaz bir ten çekimi başta alayla başlayan konuşmalar Mais

1.
2,
3.
4.
5.
6.
6duyuru
7.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
duyuruuu
22.
23
.24
25 vaytt
arkadaslar
27
onemli send me nude
28
31 curley
32 miiwu

26

327 3 0
De shiness_bitchs

Uzun bir aradan sonra herkese merhabalar yazı hataları için suçlamayın

Bir süre sonra kafenin tam karşısında urazin şirketinde rakamlarında gördüm.  Hmm demekki beni takip ettiriyor diye geçirdim içimden.  Sonra hesabı ödemeye geçtim. Urazin kartını okuttuktan sonra kaldırımda yürürken o arabaya doğru bir orta parmak çektim.

Biraz daha gezerken güzel bir nail artisti buldum ve girdim . Kadına pinteresten buldum bir mod3li gösterdim ve yaptırdım yapması 1 saate yakın olmuştu çünkü benim kendi tirnaklarimdaki ojeler ve ayriyeten tırnaklarım çok uzundu . İnce uzun parmaklarıma yakışan mükemmel ötesi bir modeldir

Kasa gidip odemeyi yaptım ve otelin Yolunu tuttum .

Elimde bir sürü petshop yazan poşet vardı.  Hemen hızlı bir şekilde asansöre bindim ve en ust kata çıktım. Odama girdim.  Odamda göz gezdirdigimde ise urazin burda balkonda sigara içmekte olduğunu anladım. Elimdeki poşetleri bıraktım ve urazin yanına geldim . O korkuluklara kolunu dayamış şekilde şehre bakıyordu.  Bende tam tersi olarak kalcami korkulukları dayadım ve ona baktım.  Anında gözleri bana döndü

" hosgeldin bebeğim "

" hosbuldum uraz " dedim

" noldu sana " dedi

" her yerimi ağrıyo ya gidip bir masaj yaptırsam iyi gelecek sanki "

" kime yaptırıcan "

" oteldeki masajor adamlara " dedim onu sinir etmek için

" bosver bebeğim ben sana yaparım " dedi hafif bir sırıtma ile içeri geçtim. 

" aşkım bak cisy e neler aldım "

" haberim var benim kartımı çalmışsın "

" asla çalmadım ödünç aldım bi kere " dedim sirin bir yuz ifadesi yaparak .Bana yaklaştı dudağımı öptü ve geri çekildi. 

" hayatım bu gece ne yapmak istersin " dedi ona 1 dakika işareti yaparak cissy i aldım ve başka bir odaya götürdüm mamasını susyunuda koydum ve odayı kapatıp geri geldim . Ben den baya uzun olan adama alttan alttan kaçamak bakışlar atıyordum. Sonra

Böyle olmayacağını anladığım için onu kendime çektim ve dudaklarına yapıştım.  Anında bir eli belimi diğer eli ise bildirimi bulup beni kucağına aldı.  Nefessiz kalınca ayrıldık . Onun gözlerine bakarken o kenarda olan masaya oturttu beni v3 yeniden öpmeye başladı.

  Bu sefer çok sert öpusuyorduk.  Bi anda dilini ağzımın içine itince dudağını ısırdım.  Hisbirsey olmamış gibi dili dilim ile dans ediyordu adeta . Sonra dudaklarını dudaklarımdan çekti ve boynumu emmeye,eye başladı.  Ağzımdan kacan küçük inlemeler biraz daha assagi inmesini sağlıyordu.

Sonra ise şöyle üstümdeki beyaz göğüs uckarim belli olan cropu tek eli ile tuttuğu gibi yırttı ağzımdan firar eden büyük bir inleme onun gözler önüne serilmiş olan göğüslerimin birini ağzına aldı.  Her isirdiginda ağzımdan çıkan inlemeler diğer elindeki göğsümü çekelemesini ve sıkmasın sağlıyordu

" ahhhmmm mhhaaah " diye inledim çünkü goguslerime baktığımda ikisininde ucu dikleşmiş ve ısırık izleri ile doluydu.  Üstüne üstlük silmişler di .

" hmmh hayatım göğüslerin avcumun içini doldurmaya geçti taştı bile " dedi

Kendini biraz daha bana yasladı . Erkekliğini hissediyordum.  Birnkez daha inledim . Bu sefer memelerimi yaliyirdu.  Uçlarını alıp bi anda isirdiginda ağzımdan feryat dolu bir inleme çıktı

" ahhhhhhhhhm " dedim uraz bunu duyar duymaz beninkucagina aldı ve yatağa firlatircasina sert bir şekilde koydu . Üstüme çıktı.

Ben ona yaramaz şekilde sırıtırken o ise ne yapmak istediğimi anlamış gibi değildi.  Hızlı bir şekilde üstündeki tişörtü eteklerinden tuttum ve yukarı kaldırdım.  Gozler onune serilen karın kasları beni deli ediyordu . Onu sağ tarafıma qtip üstüne çıktım.  Hafif şekilde erkekligine baskı uyguladım ve surtundum. O ise başına arkaya atmış iki alini kalcama koymuş şekilde yön veriyordu . Arada sırada ağzından çıkan hiriltilar ve inlemeler beni deli ediyordu.

Yavaşça eğilip pantolonunun kemerini gitti elim . Yavaş şekilde çözdüm.  Ve pantolonunu aşağıya indirdim . Bkxerine baktığımda siyahtı ve şişmiş olan kocaman erkekliği yutkunmama sebep oldu . O bana bakıp gür bir kahkaha attığında.  Konuştu

" Bebeğim bisey olmaz nazik davranicam ilkin olduğu için söz " dedi ben takmıyorum dercesine boynunu emmeye başladım.  Arada bıraktığım isiriklar hiriltili çıkan sesini ortaya çıkarıyordu.

Sonra ise ona ters bir şekilde oturdum (pozisyonu merak edenler için urazin yüzü şuan alevin kalcasina bakiyor alevin yüzü ise urazin erkekligine bakiyir )

Üzerine uzandım ve erkekliğini sivri tırnaklarımı üstünde gezdirdim . Uraz yapma dercesine kalcama attığı tokat ile büyük bir şekilde ineldim

" ahhhhhmmm " bu nü duyan urqz beni kendine dondurdu ve kucağına aldı yavaşça yere diz çökecek şekilde oturttu . Dizlerimin üstünde ona bakıyordum.  O hafifçe saçlarımı okşadı ve boxerini bir çırpıda assagi indirdi . Baktığımda kocam olmuş bir penis gördüm.  Yine yutkundum ve elimle sivazlamayq başladım.  Ben sivazladikca onunnagzindan bir inleme firar etti . Yavaşça dilimi gezdirdim ucunda .

Uraz ise uzun kirmizi saçlarımı eline doladı.  Ben ise tamamen başını ağzıma aldığımda ise bana gon veriyor ve hepsini almam için bastırıyor du . En sonunda bir kez daha ağzıma aldığımda oyke büyük bir şekilde bastırdıki hem öğürdüm hemde gözlerimden yaş aktı.  Sonra ise bir süre daha yapmamı ister bir şekilde yön veriyordu.  Sonra ise beni geri çekti kendisi bir kaç kez penisini sivazladi . Sonra ise Üstüme fışkıran meniler ile ağzımı açtım.  Ağzıma gelen menileri yuttum büyük goguslerime gelen meniler vardı.

Uraz beni yerden kaldırdı ve yatağa attı yine , yatağa attığı gibi sallanan goguslerim onu kışkırtıcı derece azdirdi ve menilerin olduğu yerleri yaladı.  Sonra omuzlarıma geçip emmeye başladı.  Yarına moraricagina emin olduğum isiriklar inlememi arttırıyordu.  Son olarak göğsümün altına bir ısırık bıraktı .

Sortumuda aynı şekilde yırttı ve kenara hırçınca fırlattı.  Tangama büyük bir açlıkla bakıyordu.  Sadece kandinligimi örten bir tül parçası vardı geri kalanı zaten ipti.  Ben utanircasına bacaklarımı birbirine sürttüğümde sert bir şekilde ayrıdır bacaklarımı.  Tepecigime uyguladığı baskı ile inkemelerim arttı.  Yavaşça tangami orta parmağı ile kenara ayırdı.  Tepecik noktamdan başlayarak yavaşça assagi doğru surttu parmağını. 

Ben deliler gibi inlerken o ise bundan zevk alıyordu.  Yavaşça tangami sıyırdı.  Tangam bacaklarimdan kayıp gitti . Uraz tepeme dilini surttu ve ben bir kez daha inkedim bu sefer uraz aşağıdan yukarı doğru bir kez daha yaladi kadınlığımı .

Benim dudaklarımdan bir kez daha inleme kacti uraz bu sefer dayanamıyorum dercesine gözlerime baktı.  Bende cevabı sesli bir şekilde inledim . Bu sefer dilini içime itti . Benim inlemekerim durmaksızın odanın içinde yankilaniyirdu . Sert şekilde ittigi dili içimde hem gelgit yapiyirdu hemde aşağı yukarı hareket ettiriyordu. 

" ahhh urazzh daha hızlı mhhhmm " diye inledjm

" Bebeğim adımı inle daha hızlı inle. " dedi nefessiz kalmış bir şekilde.  Önüne düşmüş olan siyah saçları onu çok sexi gözüküyordu.  Ve o gözleri koyulasmis gözleri içime girmek istercesine bakıyordu.

" uraazhh " diye inledim bu sefer deli oluyordum her içime girmediği saniye kendimi iyi hissetmiyordum. 

Yavaşça penisini kadinlığıma deydirdi . Her deyduginde Alev gibi yanan kadınlığım beni deli ediyordu.

" ahhhm urazzh gir hadi" diye inledim uraz bu sefer hiç nazik olmayacak şekilde sikini içime koklediğinde . Bir çığlık attim gözlerimden yaş geldi . İçimden inen sıvı yüzde yüz kandı.  Uraz içimden çıktı ve konuştu nefessiz kalmış bir şekilde

" Bebeğim korunmuyiruz "-dedi sonra pantolonunun cebinden bir prezervatif çıkardı.  Onun elinden kaptım.  Dilimle seksi bir şekilde açtım dizlerimin üstüne oturdum . Ve yavaşça penisine geçirdim. 

O sabırsızca beni kenara atıp içime hızlıca girdi.  Ben bir kez daha inleme ve çığlık karışımı bir ses çıkardım.  Uraz içimde gelgit yapıyordu.  Her ileri ve geri yaptığında yataktaki çarşafı sıkıyordum.  Uraz ise elinin biri belimi okşuyor diğer ise yatak başlığını tutuyordu . Her ileri geri yaptığımda büyük olan goguslerim sallaniyordu .

Bunu gören uraz ise durdu içimden çıkmadan goguslerimin birini emiyor diğerini ise sıkıyordu.  Sonra ise dayanılmaz bir şekilde inlediğimde iki gogusumu morarmış ve üstüne üstlük ısırık izleri ile doluydu . Şimdi ise isimde gelgit yaparken onun inlemeleri ve benim inlemem odanın duvarlarına çarpıyor ve geri kulağımıza geliyordu. 

tenimizin çarpışma sesleri bizi daha çok tahrik ediyordu.  Ten uyumuşum çok büyüktü ve sevişince de gelen hiis beni benden alıyordu

Sinirle urazi kenara attim içimden çıkmamasına özen göstererek ve sikinin üstüne oturdum.  Yavaşça bir hulohop çevirir gibi belimi donduruyordum.  Urazin inlemesini duyduktan sonra ise sikinin üstünde ziplamaya başladım.  Her zıpladigimda yukarı aşağı hareket eden giguskerimi büyük bir iştahla izliyordu uraz . Sikinin tamamen üstüne oturduğumda büyük bir inleme doluldu dudaklarımdan.  Uraz ise başını arkaya doğru atmış inliyordu . Bi s

Gözünden akan yaş ile daha sert zipliyordum . Bunaci dolu inlemelerim ardından gelen zevk kadinligimin kapılarını kırıp geçmişti.  Uraz yeniden bana baktığında o vazgeçemediği memelerimi ellerinin arasına aldı ve sıkmaya başladı.

  Arada sırada tırnaklarını batırıyor ve izinin kaldığını görüyordum .En sonunda kendimi Nirvanaya çıktığımı hissedince kendimi bıraktım ve urazin sikinin üstüne boşaldım.  ..  Yavasca akip giden menilerim onun kaskarina kadar ulasiyirdu .

Sonra kendisini içimden çıkardı ve  benj yatağa attı.  Hizlicq prezervatif i cikardi ve Yavaşça üstüme ağırlığını vermeden sikini goguslerimin oraya kadar getirdi . O ellerini  yatağın başlığında tutuyordu.  Ben ise sikini göğüslerimin arasına aldım ve bastirdim .urazdan çıkan inlemeler beni daha da tahrik ediyordu.  Bir süre sonra uraz goguslerimin arasında git gel yapıyor du .

Siki ağzıma degiyordu . Bir süre sonra uraz kendini bıraktığında hem ağzıma gelen meniler hemde göğsüme akan meniler ile urazda boşalmış ti . Ben ağzıma giren menileri uraza bakarak büyük bir iştah ile yuttum . Uraz bunu gördüğünde büyük bir sırıtış aldı yüzünü.  Ve bir hayvan gibi memelerime geken menileri yaladı emdi ve yuttu . En sonunda kendini kenara attığında konuştu

" Bebeğim bana özel olan bir tanrısın sen en mükemmelsin " dedi

Ben ise çok yorulduğum için ışıkları kapattım ve urazin göğsüne uzanıp uyuya kaldım. 

URAZDAN

o benim önümde diz çöktüğünde aynı bir tanrıça gibiydi bana özel bir tanrıça.  Menilerimi her yuttugundaki yükselişim beni gerçekten tahrik ediyordu.  Onun memelerine bosaldigimdaki  ağzını açtığı ve yuttuğu zamanki hali kendinj yucekten bir tanrica gerçekten çok sexi idi . Mükemmel ötesi bir kadına sahibim. Şimdi ise bu kadın göğsümde uyuyakaldı. Onu üstüme çıkarıp büyük bedenim onun minik bedeni ile uyuyakaldım....


Nasıldı uzun süre sonra shiness sahalara döndü neyse vote ve yorum lütfen öptüm sizi bayy

Continue lendo

Você também vai gostar

1.1M 29.6K 83
Cinsel içerik, şiddet vb olaylar içeriyor çok sık olmamak kaydıyla lütfen bunu bilerek okuyun!! Kendini bulunduğu durumdan kurtarmakla beraber ona...
Aşk-ı Mardin De yillmazey

Literatura Feminina

678K 30.4K 20
Yasmîn, annesiyle birlikte Zemheroğlu konağında çalışmaktadır. Zemheroğlu Mardin'in en köklü aşiretidir. Yasmîn'in babası bir gece ansızın annesini...