İstemsiz Çınlamalar

By hayalxct

9.1K 3.1K 1.5K

Her kızın ilk aşkı babasıyken benim ne annem ne de babam vardı. Bu hayata ben yapa yanlız kilim kimsem olmada... More

1.bölüm
2.bölüm
3.bölüm
4.bölüm
5.bölüm
6.bölüm
7.bölüm
8.bölüm
9.bölüm
10.bölüm
11.bölüm
12.bölüm
13.bölüm
14.bölüm

15.bölüm

232 57 49
By hayalxct

Çaktırmadan bakmak isterken, göz göze gelinen o anın mutluluğu.

15.bölüm - Beklenmedik Karar

Çağan Efe'nin dilinden

Geçmiş zaman bundan 5 Yıll önce

"Ben onunla tanışmaktan çok memnum" dedi bakışlarımı kahve rengli gözlerine çevirdim gözleri mutluktan parlıyordu hafif bir şekilde gülümsedim.

Ardından yatakdan dikleşip Nazın belinden tutup Naza sıkıca sarıldım burnumu saçlarına sürtüm "Seni çok ama çok seviyorum Cennet bahcem her şeyden herkesten daha çok seviyorum"

Naz minik elerini belime doladı "Bende bende seni seviyorum Efem hayatımın sonuna kadar seni sevicem" dedi mutlukla elimi nazın saçına çıkarıp okşadım birden bulunduğumuz odanın kapısı dank diye açıldı.

"Hadi ama öğlen oldu ama siz hala yatakdasınız" dedi yağız içeriye böbürlenerek girmişti bakışları bize kaydığında çoktan uyanmış bir birimize sarılarak gördü elini anlına vurdu.

"Pardon sizi rahatsız etim diyilmi kusuruma bakmayın siz ne iş yapıyorsanız lütfen devam edin ben hiç gelmemiş gibi davranın" dedi otuz iki diş sırıtarak.

"YAĞIZ!" dedim bağırarak pardon resmen kükremiştim benim bağırmamla yağız hızla kulaklarını kapatmıştı Naz bana sarılmayı bırakıp yavaşca geri çekildi.

Senin ağzına sıçayım yağız güzel anımı boka çevirdi resmen üstümde nazın bakışını hissetince bakışlarım Naza kaydı "Yağız hakkında dediğim iyi cümleleri geri alıyorum ben" dedi ciddi çıkan sesiyle.

Başımı salayarak onayladım "Bencede çünki bu ayı o sözleri hakketmiyor Nazım" dedim nazın sözüne katılarak "Heyy!" dedi yağız ikimizin bakışları hızla yağızı bulmuştu.

"Amma ben burdayım ve sizi duyuyorum" diyip kolarını bir birine dolamış çatık kaşlarla bize bakıyordu "Siz aranızda ben yoken benimi çekiştiriyonuz"

Bakışlarımı tavana diktim "Ya sabır Allahın sen bunları bana sıraylamı gönderiyorsun neydi benim günahımda beni böyle cezalandırıyorsun" dedim hayıflanarak

"Aa aşk olsun çaça insan karısına hiç öyle dermi" dedi yağızın sözüyle hızla bakışlarımı tavandan çekip yağıza çevirdim "Ne karısı lan" dedim sinirle "Aşk olsun çaça hani" diyip dudaklarını buzerek Tuanayı gösterdi.

"Hani şu şılıktan ayrılıcaktım sen beni aldatıyormusun yoksa" demesiyle yüzüne yastık yemesi bir olmuştu "Sen bana şılıkmı dedin lan" dedi sinirle Yağız yüzündeki yastığı çekip geri tuanaya attı "Evet dedim" lan bu çoçuk mal ya kendi mezarını kazdığından hiçmi haberi yok.

"Gel lan buraya" diyip yatakdan ayağa kalktı bakışlarım yağızı buldu "Şimdi bitin yağız" dedim keyifle Yağız hızla odadan çıktı onun ardından Naz çıkmıştı "Gel lan buraya marul kafa boşuna kaçma senin o kıvırçık saçlarını teker teker yolup sana yediricem" dedi bağırarak.

Gülüp başımı iki yana saladım bunlar hiç akılanmıyıcaktı anlaşılan yatakdan hızla doğrulup üzerimi değişip yatağı topladım hala evde Yağızın ve Nazın sesleri vardı.

Anlaşılan yağız tüm evi turlamıştı yatak odasından çıkıp salona girdim ikiside nefes nefeseydi yağız koltuğun sol tarafında sağ tarafındaysa Naz duruyordu "Yağız güzel kardeşim hadi gel buraya vallaha hiç bir şey yapmıyıcam"

Yağız başını iki yana saladı "Hayır gelmeyicem gelirsem canıma okuyucaksın" dedi sesinde itiraz apaçık beli oluyordu "Eee sen kaşındın kardeşim naz ne yapsa hepsini hak ediyorsun" diyip kolarımı birleştirdim.

"Hadi marul kafa beni daha fazla sinir etmeden gel buraya" dedi sinirla yağız nazın sabırıyla oynuyordu yağız çiyinlerini indirip kaldırdı "Banane ben gelmiyorum" dedi.

Daha ne olduğunu anlamadan Naz koltuğa çıkıp hızla Yağıza yaklaşıp omzuna çıkıp yağızın saçlarını tutup çekmeye başladı "Ahh! Yenge bırak saçımı ya"

"Ben sana ne dedim yağız ya kendin gelicektin yada ben eger kendin gelseydin cezan hafiflerdi ama sen kendin gelmedin yani şansına küs" diyip daha çok yağızın saçına asıldı.

"Ahh! Yardım etsene ya al şu manyak karıyı omzumdan" dedi yüzünü buruştururak açıdın şimdi çoçuğa "Sen bana manyak karımı dedin" dedi saçlarını çekiştirerek.

"Ayy olurmu yengelerin en güzeli ben hiç öyle dermiyim" dedi şirince Naz bana baktı "Ben doğru duydum değilmi bu bana ilk şılık daha sonra manyak karı dedi değilmi" başımı olumlu anlamda saladım.

"Evet dedi" demele yağız omzundakı nazı umursamayıp bana baktı "Hayin kaleş alıcağın olsun insan hiç kuzenin satarmı" bu sefer omuzlarımı ben silktim "Bundan banane sende o sözleri söylemeseydin bu beni hiç ilgilendirmez"

Diyip tekli koltuğa oturdum "Sende iki kere düşünseydin bunlar olmazdı" diyip bakışlarımı naza çevirdim "Hadi ellerine kuvet bir tanem benim içinde yol" dedim naz bana gülümseyip havadan öpüçük atı.

Ve tekrar yağızı hırpalamaya başladı kısa süre sonra yağızın saçı başı dağılmış yüzünde ve boynun çizilmiş bir halde koları bağlı koltukda oturuyordu onun bu haline gülmeden geçememiştim.

"Sen gül Çağan efendi son gülen iyi güler ama" dedi sinirle gülüp başımı iki yana saladım Naz elindeki sandiviçleri masaya koydu ardından bana döndü.

"Her şey hazır hadi gidelim" başımı salayıp ayağa kalktım "Tamam o zaman artık yola koyulalım" diyip yağıza baktım hala koltukta oturuyordu.

"Hadi Yağız" dedim yağız başını salayıp ayağa kalktı hiç bir şey demeden salondan çıktı dış kapının kapanma sesi gelince evden çıktığını anladık.

Naz bana döndü "Şuana bak birde trip atıyor beyfendi" diyip başını onaylamaz biçimde saladı ardından masaya koyduğu yiyicekleri alıp oda salondan çıktı.

Bende Nazın bavulunu alıp evden dışarıya çıktım kulubenin kapısını kilitleyip bagaja bavulu yerleştirdim ardından şoför koltuğuna oturdum motoru çalıştırıp yola koyulduk.

Şuan İstanbula varmamıza bir saat kalmıştı arabada ölüm sesizliği vardı yola çıktığımızdan beri hiç konuşmamıştık aranadakı ölüm sesizliği Naz bozmuştu.

"Ay cidden şiştim bu ne ya konuşsanıza dilinizi kedimi yutu ya" dedi sitem ile ardından bana döndü "Şarkmı dinlesek ya canım cidden sıkıldı" ardından eliyle arkadakı yağızı gösterdi.

"Saatlerce şu siktiğim telefona gömüldü ben anlamıyorum saatlerce neye bakıyor" dedi Naz hafif gülüp bakışlarımı yoldan ayrıp "Kızlarla konuşuyordur o" diyip bakışlarımı tekrar yola çevirdim.

"Ciddenmi şu iki saatir kızlamı konuşuyor bir gün gözleri bozulucak yeminle" dedi Naz "Birinin gözleri bozulucaksa benin bozulucak senin değil Tuana" dedi yağız.

Tuana gözlerini devirdi "Seni düşünende kabahet" diyip eline telefonu alıp şarkı listesinden şarkı secip sesi fuleyip telefonu bir kenera koydu.

Kısa süre sonra arabayı müzüğün meledosi yayılmıştı bakışlarım Naza kaydığında göz göz geldik bana küçük bir gülümseme sunup bakışlarını yola çevirdi.

Ve çalan şarkıya oda eşlik etmeye başladı sesi o kadar huzur doluydu ki bıraksalar saatlerce onu dinlerdim, onu izlerdim, ve onunla saatlerce uyur kokusunu ciğerlerime doyunca çekerdim.

Bana sen gerek, şu küslüğü bırak
Gel konuşalım ordan burdan
Bahçemin deli, ey yaman gülü
Feda uğruna yansın bu orman

Sana ben ezelden geldim lan
Bi' çağır hele bak bu yerde durmam
O kara göze kaşa ben ki kurban
Taşıyor umudum aşkımdan

Sana ben ezelden yandım bak
Bi' çağır hele bak bu yerde durmam
O kara göze kaşa ben ki kurban
Taşıyor umudum aşkımdan

Söylemiyorum, çok özledim ama
Hasretin ağır, gel de kurtar
Ben inanırım, bu aşk bize umar
Kimse edemez onu tahtından

Sana ben ezelden geldim lan
Bi' çağır hele bak bu yerde durmam
O kara göze kaş bel ki kurban
Taşıyor umudum aşkımdan

Nakarat gelince naz susmuştu bakışlarım hem nazın hemde yoldaydı Naz bakışını kısa süreliğine bana çevirince göz göze gelmiştik.

Naz bana bakıp gülümsedi ardından bakışını benden çekip tekrar yolu izlemeye başlamıştı kısa süre sonra nakarat bitmişti ve tekrar arabanın içine nazın sesi gelmeye başladı.

Geçmişin yükü şimdi toz duman
Benbeyaz defterim her sayfam
Sen benim alın yazımsın tamam
Silmeye ne mecal, ne derman

Sana ben ezelden geldim lan
Bi' çağır hele bak bu yerde durmam
O kara göze kaşa bel ki kurban
Taşıyor umudum aşkımdan

Bakışlarımı nazdan çekip tekrar yola çevirmiştim yağız bile elindeki telefonu bırakmış sadece Nazı dinliyordu onun sesi o kadar güzeldi ki doktor olmak yerine şarkıcı olmalıydı bence.

"Yenge sen hiç şarkıcı olmayı düşündün mü?" dedi yağız merakla Naz yağızın sesiyle kendine gelip bakışlarını arkaya çevirdi "Hayır hiç düşünmedim neden ki?" dedi kaşları çatık.

Yağız sırtını koltuğa yasladı ve omzunu silkti "Şimdi düşüyorumda eger Çağan gitarı bırakmasaydı ünlü bir gitarisci olurda ve seninde sesin çok güzel eger sen doktor olmasaydın ünlü bir şarkıcı olurdun bundan eminim ben" diyip kısa süre sustu.

Ardından tekrar konuşmaya başladı "Merak ediyorumda eger öyle olsaydı yine bir birinizi deli gibi sevip tekrar dan sevgili olurmuydunuz" dedi bakışlarını ikimizin arasında mekik çekiyordu.

"Eger kaderimizde birliktelik varsa Yağız biz nerde olursak olalım yollarımız her zaman kesişir biz hangi evrende olursak olalım ben her zaman Çağanı severim" dedi gülümseyerek ardından bakışlarını yağızdan çekip tekrar önüne döndü.

"Ben hangi evrende hangi yılda olursam olayım hep Nazı severdim yağız ben onu yüzünün güzeliğine aşık olmadım ben onun kalbine aşık oldum bu hangi evrende yılda olsada ben hep tekrar naza aşık olurdum bu hiç bir zaman deyişmez" dedim sesim kararlı çıkmıştı.

"Naz hangi evrende olursa olsun onu hep bulurdum ve tekrar ona aşık olurdum" dedim bu defa yüzümde küçük bir gülümseme olmuştu.

Kısa süre sonra istabula gelmiştik arabayı Nazın evinin önünde park edip Naza döndüm naz bakışlarını karşıdan çekip bana döndü "Galiba geldik ha" dedi sesi üzgün çıkmıştı.

Gülümseyip başımı saladım ardından yağıza döndüm "Ben Nazı evine kadar geçirip geliyorum sen beni bekle burda" diyip arabdan inip arka tarafa geçip bagajı açıp Nazın bavulunu indirip bagajın kapısını kapatım.

Ardından öne geçtim naz arabanın kapısına yaslanmış beni bekliyordu benim geldiğimi görünce gülümseyip sırtını kapıdan ayrıp yanıma yaklaştı.

Elimi Nazın beline koydum ve beraber yürüyüp kapının önüne geldik naz evin kapısınl açıp içeriye girdi bende evin içine bavulu bırakıp Naz döndüm.

Naza yaklaşıp anlından öpüp geri çekildim "Yarın görüşürüz bir tanem o zaman kadar kendine iyi bak olurmu" naz başını salayarak beni onayladı.

"Sende kendine dikkat et efe ve eve varınca bana yaz olurmu" dedi bu sefer başımı ben onaylayarak saladım "Tamam cennet bahcem" diyip dudaklarına öpüçük kondurup geri çekildim.

Ve Naza son kes bakıp istemesemde ona veda edip arabaya yaklaşıp sürücü koltuğuna geçtim yağız öne oturmuştu arabayı tekrar çalıştırıp evime doğru sürmeye başladım.

Bölümün sonu

Huhu ben geldim Nasılsınız bakeyem iyimisiniz ben iyim çok şükür.

Gününüz nasıl geçti benim normal geçti ama biraz yoruldum desem yeridir ya djsjksk.

Sizce özel bölümde Çağan ve Tuanayı yağızın dediği gibi başka bir evrende başka karakterde yazayımı

Çağan hiç babasını kaybetmemiş ve çok istediği gitarı hiç bırakmamış ünlü bir şarkıcı yapayımı?

Tuana yaşamadığı anne ve baba sevgisini tadması ve oda ünlü bir şarkıcı olmasını peki?

Bence yazmalıyım ama bu kitap bitince özel bölüm yazmalıyım ya sizin fikirleriniz ne bakayem?

Bölüm biraz kısa oldu sanki ama şu aralar bölüm yazmaya pek vaktim olmuyor malsef anca zamanım oldu yazmaya.

Bölümü nasıl buldunuz bakayem?

Yağız hakkında düşünceleriniz neler sevdinizmi.

Çağan hakında ne düşünüyorsunuz sevdinizmi erkek karakterimizi?

Tuana hakında ne düşünüyorsunuz bakalım?

Diger bölümde biraz ortalığı karıştıralım diyilmi biraz ekşınımız olsun sjsjajjs

Gelecek hafta yeniden görüşmek dileyiyle sağlıcakla kalın lütfen.

Oy vermeyi satırlar arasına yorum yapmayı unutmayın sizin fikirleriniz benim için çok önemli canlarım 🧚‍♀️

Yazım hatalarım varsa kusuruma bakmayın arkadaşlar.

Kitapım sezon finali olunca kitapı düzenlemeye alıcam.

Diger kitapım olan Berdel kitabıma bakmayı unutmayın lütfen ve oylarınızı vermeyi unutmayın.

Continue Reading

You'll Also Like

1.2M 52.7K 46
~TAMAMLANDI~ 0545* Sizi "MAFYA" adlı gruba ekledi #Romantizm kategorisinde 1.Sıra✨ #3Ay kategorisinde 1.Sıra✨ #Siyah kategorisinde 1.Sıra✨ #Esir kate...
Haz By 🍀

Romance

379K 5.8K 19
Çocukluktan beri Karan Avcıoğlu'na karşı hisleri olan Efsun Alakurt'un hikayesidir. Sevdiği adamla birlikte olduklarından sonra her şeyin farklı ola...
637K 12.5K 21
༺༻ Bütün hakları saklıdır "Ben geldim" Gülümseyerek ve son harfi uzatarak kurduğum cümle ile o da gülümsedi. Sandalyesini biraz masadan geri çekti...
7.6K 620 30
Gənc Ədəbiyyatı/Slice of Life Həyatının ikinci ən vacib çağında qarşısına çıxan maneələri bir-bir aşan Ulduz, artıq divarın qurtaracağına gəlib çatmı...