Aşk Paylaşılmaz❤️

By Ela_Ecenaz

45 5 6

Mert Ve Dora'nın Hikayesi More

-KARAKTER TANITIMI-
2. BÖLÜM

1. BÖLÜM

14 1 4
By Ela_Ecenaz

MERT VE DORA

Yazar'ın Anlatımıyla;

12.11.2013

Mert ve Dora okul çıkışı eve geldiklerinde onları ilk Dora'nın babası Akif görmüştü ve direk çocuklara doğru koşup Dora'yı kucağına almıştı ve Mert'e "Oğlum Dora'ya ne oldu?" diye sordu.

Mert'te "Akif Amca okulda bizimle 'zengin zübbeler' diye dalga geçtiler ama ben onların hepsini dövdüm.Dora da dalga geçtikleri için üzüldü onun haricinde bişey yok, çocukların velileri geldi onların velileriylede konuşup anlaştım şuanlık başka bir şey yok.Ben onu sakinleştirdim ama ağlamasını durduramadım özür dilerim,bende ağlamasını istemezdim valla."diye cevap verdi ama sonlara doğru sesi kısılmış ve kafasını yere doğru eğmişti.

Mert konuşurken sakinleşmiş olan Dora babasının kucağına daha çok kurulmuştu.Akif ,Mert'in cümlesine "Ne özrü oğlum çok iyi yapmışsın." diye cevap verdi karşılık olarak ve ekledi "Teşekkür ederim oğlum ve benim karşımda bir daha başını eğme kimsenin karşısında eğme olur mu?Tekrar teşekkür ederim oğlum,sen şu çocukların adlarını versene bir de ben velileriyle konuşayım onlarda suçlarını anlayıp çocuklarını uyarsınlar, sen bir şey olduğunda benide ara genede istediğini yapabilirsin ama." dedi.

"Tamam Akif Amca." dedi.Tam o sırada odaya Mert'in babası girdi,Mert koşarak gidip babasına sarıldı ve "Nasılsın baba?" diye sordu.

"İyiyim babacığım sen nasılsın,nasıl geçti okulunuz?" diye sordu.

"Baba bugün okulda 2 tane erkek 1 tane kız öğrenci bizimle dalga geçti bende dövdüm sonra çocukların velisi geldi ilk önce bize kızdılar Dora'yı bıraksam velileride dövcekti baya gözlerinde alev vardı.Sonra ben velileriyle konuştum azcık laf soktum azcık öğüt verdim azcık çocuklarıyla aralarını kızıştırdım,öyle işte başka bir şey yok."dedi Mert'te.

"Gerçekten de hiçbirşey yokmuş oğlum ya,niye bize haber gelmedi peki Mert Bey!"diye kızdı Mert'in babası Mete.

"Özür dilerim baba bir daha olmaz zaten Dora'nın ağlamasını da gelene kadar durduramadım."dedi Mert en kısık sesiyle ve cümle biter bitmez gözleri dolmuştu ağlaması belli olmasın diye "Neyse ödev var ben odamdayım rahatsız etmeyin.Dora ödevleri yapıcam gelmek ister misin?"diye sordu Mert.

Dora heyecanla "Olurr" diye atıldı Mert'in sorusuna aynı zamanda babasının kucağından ineyim derken neredeyse düşüyordu.

"Dikkat et!" diye kızdı Mert Dora'ya...

ŞİMDİKİ ZAMAN

"MERT" diye bağıdım yukarıdan aşağıdan duyduğum sesle rahatladım aşağıdan Mert'in "EVET" diye bağıran sesi evin içinde çınlamıştı.Hemen üstümü değiştirip aşağı indim,aşağı indiğimde mutfaktan enfes kokular geliyordu.Mutfağa girip Mert'in yanına geçtim.

"Günaydınnn"diye ona seslenip yanağından makas aldım bu çocuğun yanakları gerçekten çok yumuşak ve güzeldi.

"Günaydın kraliçe hazretleri, saat kaç farkında mısınız?"diye sordu.Gerçekten saat kaçtı hiçbir fikrim yoktu.

Daha saatin kaç olduğunu bilmiyor yaa dedi iç sesim bende cevap olarak 'sen bir sus iç ses' demeden yapamadım.

"Yoo bilmiyorum saat kaç ki?" diye sordum.Mert'in yüzüne bir anda senden adam olmaz ifadesi geldi.

"Saat 11.30 Dora kuaför randevuna 1.30 saat kaldı!"dedi.

"Oha o kadar nasıl uyudum ben yaa."diye mızmızlandım.

"Bencede Dora o kadar nasıl uyudun?Neyse hadi kahvaltıya otur bende Yiğiti çağrıp geliyorum."dedi ve mutfaktan çıktı bende dediği gibi kahvaltı masasının en başına oturdum ve gelmelerini bekledim.Mutfağa geldiklerinde Yiğit'in yüzü asıktı,Mert sol Yiğit ise sağ tarafıma oturmuştu.

"Ne oldu niye yüzü asık bunun?"diye sordum.

"Valla ne olduğunu bilsem ilk ben çözüm bulcam"dedi Mert demekki ona da söylememişti galiba iş ciddiydi ben sorsam söyler miydi acaba?

"Ne oldu ki Yiğit morelin niye bozuk,bir problem varsa söyle halledelim.Biliyorsun ben hallederim."dedim Yiğit sanırım yalan mı söylüyorum diye kontrol etmek için gözlerimin içine baktı.

"Gerçekten halledebilir misin?"diye sordu sanırım bir umut vardı problem her neyse.

"Tabi ki de hallederim manyak,ne zaman halletmedim?"diye sordum ama bu sorumda haklıydım ne zaman bir şey yapsam hallediyordum.

"Doğru sen her zaman hallettin.Hani benim hoşlandığım bir kız vardı ya Dicle işte ona açıldım ben ama red yedim üstüne herkesin içinde rezil etti beni duydunuz mu bu ezik bana aşıkmış diye oradaki herkesde benle dalga geçti."dedi Yiğit o sırada Mert'e doğru çevirdim bakışlarımı o da anladı ne demek istediğimi.

Ve aynı anda "Bu çok tanıdık geliyor bana."dedik.Yiğit bize o kadar şaşırmış bakıyordu ki gülmemek için kendimi zor tuttum o anlayamazdı tabi o zamanlar Yiğit'in anne ve babası yaşıyordu ve onlar ayrı evde yaşıyordu.

"Nasıl tanıdık geliyor ya."diye sitem etti Yiğit.

Ben hemen açıklama moduna geçerek "Bak şimdi biz bu Mert ile küçüktük ne zaman olduğunu tam hatırlamıyorum ama neyse işte o gün okulda bizle 'zengin zübbeler' diye dalga geçmişlerdi tamam mı sonra biz bunlarla kavga ettik Mert sinirden çocukları dövdü,bunların velisi falan geldi sonra Mert onlada kızdı laf soktu fazla hatırlamıyorum orayı.Öyle yani anlayacağın bizde o gün hem rezil olduk hem rezil ettik."dedim.

"Anladım güzel kraliçem şimdi ne yapmayı düşünüyorsun peki?" diye sordu.

"İlk önce sana gülenlerin bi işini bitirelim."dedim soğuk ve acımasız bir sesle.

"Olur ama lütfen şu ses tonuyla benim yanımda konuşma beni öldürüceksin sanıyorum Dora."dedi Yiğit.O cümlesini bitirir bitirmez kahkaha atarak gülmeye başladım.

"Bu kız hepimizden daha manyak diye boşuna söylemiyorum,şu güldüğü ses tonuna bak sanki hiç acımasız bir katil değilmiş gibi sanki o kadar işkenceyide babam yapıyor."dedi Mert'te korkmuş bir sesle.

"Ayıp ama yaa." dedim sitemle."Off sizin yüzünüzden kuaför randevuma geç kalıcam ben çıkıyorum.Mert ben motorla gidicem,geri dönmeden 5 dakika önce ararım, seni sen beni gelip arabayla al,saçım bozulmasın.Tamam mı?"diye sordum emir veren bir sesle.

"Tamam gelir alırım ben seni.Bişey olursa ara 2 dakikaya yanındayım aramakta çekinme hesaba yeni para yatırdım ordan kullan tamam mı güzelim hadi kendine dikkat et."dedi Mert.

"Tamam tamam dikkat ederim öptüm ikinizide."diyerek çıktım evden garaja geçip Kawaski Ninja H2R'a binip yola çıktım.Kuaföre geldiğimde direk aldılar ve saçımı boyamaya geçtiler boyanın yarısı olduğunda dışarıdan 2 el silah sesi geldi dükkanda olan herkes çığlıklar atıyordu "SAKİN,SAKİN HERKES YERE EĞİLSİN VE SAKLANABİLECEĞİ HER YERE SAKLANSIN KİMSE KIPIRDAYIP SES ÇIKARTMASIN CANINIZI SEVİYORSANIIZ YAPIN YOKSA ÇOKTA S!KİMDE HEPSİ KENDİNİZ İÇİN!"çantamdan hemen telefonu çıkartıp Mert'i aradım Allah'tan saniyesinde açmıştı Mert baskın yedim acil gel dışarısı kalabalık destek al da gel hızlı ol!" dedim ve yüzüne kapattım herhangi birşey olursa diye önlem alarak ikimizinde telefonunda olan konum takibini açıp Mert'in telefonuna bağlamıştım o yüzden içim rahattı.

İçerideki bir kadın çığlık atmaya devam ediyordu bende belimden silahımı çıkarttım ve kadını tam sol göğüsünden kalbinden vurdum.Biri çığlık atarak sordu "Masum bir insanı neden öldürdün şimdi?" diye hüngür hüngür ağlıyordu.

Buz gibi çıkan sesimle "Canım istedi öldürdüm,sende ölmek istemiyorsan sus."dedim kadın bana sanki hayalet görmüş gibi bakıyordu."Hayırdır ne bakıyon karı, ilk defa mı silah tutan bir kişi görüyorsun he?"dedim.

Kadın korkudan cevap veremedi o sırada dükkanın kapısı açıldı ve yüzlerinde sadece covid19 da takılan siyah maskelerden vardı ve bu düşmanlarımı çok yakışıklı yapmıştı o sırada önlerinde lider olan kişi "Dora hadi güzelim gidiyoruz işimiz var seninle, tek parça halinde çıkabilirsen evine geri dönersin."dedi alayla, o kadar alayla söyledi ki içimde tutamadım ve en güzel seslisinden bir nah çektim.Tam bana doğru adım atarken arkadaki Mert'in arabasını ve arkasında da bir sürü siyah mercedes vardı.

"Abi destek geldi gidelim sağ çıkamayız buradan yoksa." demekte geç kalmıştı arkasındaki çocuk.Çünkü Mert ve sürüsü çoktan dükkana girmişti ve Mert liderin yanına gelip ensesini sıkarak kafasını eğdi.

"Eee nasılsınız gençler ve kraliçem,bence gerektiğinden fazla iyisiniz fazlayı alıp götürelim dimi?Kraliçem tabiki senin için konuşmuyorum bide içerisi kan kokuyor ama burada ceset yok nerede nerden geliyor bu kan kokusu?"diye sıraladı sorularını ard arda.

"Cevap vermeye başlayayım mı?" diye sordum.

"Olur güzelim sen ver ben veremiyorum bu şekilde."dedi Mert'in elindeki lider bozuntusu.

"BEN NERDEN SENİN GÜZELİN OLUYORUM LAN LİDER BOZUNTUSU" diye hem kükredim hemde onlara doğru adımlayarak önlerinde durdum.

"Dora sakin yanlış bir şey yapma." dedi Mert boş eliyle çenemi kavrayıp kendine doğru baktırttı ve göz göze gelip göz teması kurarak konuşmaya başladım.

"Ben senin sorularını cevaplayım kadın boş konuşuyordu bende kalbinden vurup öldürdüm o yüzden de içerisi kan kokuyor." dedim.

"Hımm iyi yapmışsın." dedi ve çenemi bıraktı.Bende onun elinde olan adamın saçlarından çekip arabaya sürüklemeye başladım.

Continue Reading

You'll Also Like

272K 14.4K 48
Alya özer (asil ) küçük yaştan beri ailesinin intikamı için yanıp tututuşur tam herşey bitmişken gerçek ailesi ortaya çıkar.
6.6M 179K 55
⭐️ ᴛʜᴇ ᴍᴏꜱᴛ ʀᴇᴀᴅ ꜱᴛᴀʀ ᴡᴀʀꜱ ꜰᴀɴꜰɪᴄᴛɪᴏɴ ᴏɴ ᴡᴀᴛᴛᴘᴀᴅ ⭐️ ʜɪɢʜᴇꜱᴛ ʀᴀɴᴋɪɴɢꜱ ꜱᴏ ꜰᴀʀ: #1 ɪɴ ꜱᴛᴀʀ ᴡᴀʀꜱ (2017) #1 ɪɴ ᴋʏʟᴏ (2021) #1 IN KYLOREN (2015-2022) #13...
226M 6.9M 92
When billionaire bad boy Eros meets shy, nerdy Jade, he doesn't recognize her from his past. Will they be able to look past their secrets and fall in...
48.7K 2.7K 15
28 yıl önce karıştırılmış bir binbaşının hikayesi.Ben Asena Doğu namı değer Kızıl Dağların Kızılı ismini duyanların korkudan titrediği kadın Bu ben...