Maffiózó vezér találkozása eg...

ZsoltneDellar

2.6K 192 66

Ez a történet Los Angelesben játszódik Tom Kaulitz egy maffia banda vezére, kinek van egy iker testvére Bill... Еще

Bemutatás
1. rész
2.rész
3.rész
4. rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9. rész
10.rész
11.rész
13.rész
14.rész
15.resz
16.rész
17.resz
18.rész
19.rész

12.rész

112 12 1
ZsoltneDellar

Figyelem ebben a részben 🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

Yamina szemszöge:

Amikor fel ébredtem láttam, hogy Tom alszik mellettem. Gondoltam , ha fel kelek mellőle úgy is utánam fog jönni. Így is tettem , fogtam magam és ki mentem a mosdóba.

10 perce már bent vagyok , úgy gondoltam , hogy Tom nem sokára kocogni fog az ajtón. Gyorsan le vettem magamról a pólót és a nadrágom és csak vártam. Kurvára kívánom Tomot és nem érdekel senki és semmi.

Amikor ki mondta , hogy szeret egyszerűen nem hittem a fulemnek. Amikor első nap megláttam nem hittem , hogy belé fogok szeretni , azok a szemek, az a mosolyogva, az a hang ,az a haj és az a SRÁC! Maga Tom Kaulitz egy maffia vezér , akijé lenni akarok , míg világ a világ. Azt akarom,hogy más nőre ne tudjon nézni csak rám! A gondolat mentemet egy kopogás zavarta meg.

Ki is nyitottam , majd be rántottam Tomot. Magunkra zártam az ajtót és a nyakára leheltem egy csókot , majd bele haraptam a fülcipajaba.

- Tégy a magadévá maffia vezér ! - suttogtam dögös hangon a fülébe.

Tom a kezével el tűrte a hajamat a nyakambol és apró csókkal kezdte el be hinteni azt.

- Mit szeretnél Yamina? - kérdezte két apró csók között.

- Lökj a falhoz,mondd,hogy ,szeretsz,
Nyomdd az ajakaidat az enyémhez és csókolj meg amilyen hevesen csak tudsz ! Ez az egy kívánságom van ! - mondtam mélyen a szemébe nézve.

Tette amit kértem, a falnak szorított és el kezdett úgy csókolni, ahogy eddig még soha nem tette. A nyalveink egymással táncoltak. Nem hezitalt Tom,semmi ujjal babrálás nem volt. Meg fordított a falnak lökött, szétt rúgta a lábaimat és belém hatolt.

Amire hatalmasat nyögtem, közben Tom a nyakamat szorította, ami nagyon jó érzés volt. Még durvábban csinálta, egy pillanatra ki szállt belőlem. Meg fogta a kezem és magához húzott, majd fel rakott a mosdó kagylóra és lejebb húzott. Ismét belém vágta magát én csak nyögtem alatta. Majd Tom az alsó ajkaimba harapott , amin én csak mosolyogtam.

- A nyögésedből érzem baby , hogy megörülsz értem! - mondta Tom miközben kettőt lökött rajtam.

Nem bírtam ra válaszolni , csak élvezni akartam minden percét, annak ,hogy ő csak az enyém. Nem bírtam tovább sikítva élveztem el egyszerre Tommal. Végeztünk az aktussal Tom ki szállt belőlem.

El kezdtünk vissza öltözni, Tomnak háttal voltam,már a gatyám rajtam volt és már csak a pólóm maradt. Hirtelen megéreztem az ujjait a gerincemen , ahogy végig húzza rajta. Éreztem, ahogyan elönti testemet a bizsergés.

- Tom ! Kérlek ne ! Tudod , hogy nem bírok magammal,ha így érsz hozzám. - mondtam neki sóhajtva, mire ő maga felé fordított.

- Nem baj baby ! - felelte és nagyon közel voltunk egymáshoz.

- Nem terveztem , hogy beléd szeretek ! De más képp lett! Olyat , mint veled senkivel , nem éreztem Yamina! - felelte Tom mélyen a szemembe nézve.

- Téged akarlak... Az ölelésed... A csókjaid... A szerelmed... Mindent ami te vagy... Mindent ami, mi lehetnénk... - feleltem Tomnak a szemébe nézve.

- Biztos ezt akarod Yamina? - kérdezte vissza Tom!

- Gyere és tegyél tönkre , leszarom kellesz! - mondtam és az ajkaira tapadtam.

Hosszas csókolózás után el váltak ajkaink egymástól.

- Akkor mától kezdve egy maffia vezér a pasid ! - felelte Tom mosolyogva.

- Szeretnék végleg hozzád tartozni ! - jelentettem ki komolyan.

- Ezt , hogy érted Yamina? - kérdezte Tom kíváncsian.

- Azt szeretném, hogy ki képezz Tom , olyan akarok lenni , mint te !! Csak így lehetünk együtt! - feleltem komoly arcal.

- Ha ezt szeretnéd, ám legyen ! De olyan soha nem leszel mint én! - húzta végig az ajkaimon az ujját és mosolygott.

- Meglátjuk Tom ! - feleltem és kacsintottam egyet.

Mielőtt ki mentem volna a mosdobol meg Tomnak sugtam egy mondatot.

- Az első pillanattól kezdve a szád lett a kedvenc ízem! - sugtam a fülébe utána szenvedélyesen megcsokoltam.

Majd kis sétáltam vissza a helyemre és le ültem a többiek csak rázták a fejüket.

- Most meg mi van ? - kérdeztem szét tárt kezekkel.

- Legközelebb halkabb legyél !!! - mondta Bill mérgesen.

- NEM !! SŐT KURVA HANGOS FOGOK LENNI !!!!! CSAK , HOGY TUDD TOMMAL MINDENT VÉGIG FOGUNK DUGNI A HÁZBAN AMINT HAZA ÉRTÜNK!!!!- feleltem neki vissza jó hangosan.

Majd hirtelen Tom huppant le mellém és rám nézett.

- Arra kíváncsi leszek baby !!! Tudod a nyögésed a második kedvenc hangom a világon !!! - mondta Tom perverz vigyorral.

- Mi az első? - kérdeztem kíváncsian.

- A nevetésed baby ! - felelte mosolyogva és engem nézett.

- Ez nagyon édes ! - mondtam és végig simitottam az arcán.

Tom meg fogta a combomat és rá tettem a másik lábamat is. Erre Tom nem kicsit lepődött meg. Nyelt egy nagyot és láttam , hogy dudorodik a nadrágja szegényemnek. Fogtam magam és bele ültem az ölébe vele szemben. El kezdtem lassan mozogni előre és hátra.

- Baby ne csináld, meg látnak ! - suttogta a fülembe.

- Nem látnak semmit nyugi ! - sugtam vissza neki.

Mielőtt le húztam volna a cipzarjat fel kellett , hogy álljak egy pledert , amit magam köré tekertem és le vettem a gatyám. Már csak egy bugyi volt rajtam és vissza ültem Tom ölébe.

- Nem bírom Tom , akarlak! - suttogtam a fülébe és le húztam a cipzárját, magamba tettem a farkát és lágyan ringattam a csipőmet.

Tom bele harapott enyhén a nyakamba és próbáltunk csendben lenni. Olyan érzés jött rám ahol sikitani tudtam volna de inkább Tom nyakába csokoltam. A kezei a fenekem voltak a pléd alatt és markolta. 45 perc alatt el is mentünk mind a ketten. Óvatosan vissza tettem Tom farkát a gatyába és le másztam róla.

- Baby teljesen megörítesz !! - mondta felém fordulva levegő után kapkodva.

- Nem baj Tom , mostantól ebben lesz részed fogadd el ! - feleltem mosolyogva.

- Alig várom, hogy haza érjünk!!! Olyat mutatok neked magamból ,amit még soha nem láttál! - mondta Tom vigyorogva.

- Kíváncsian várom! - feleltem mosolyogva.

Продолжить чтение

Вам также понравится

6.1K 230 30
Sziasztok ez a könyv Emily stallonerol fog szólni aki nem hisz a szerelemben de be lép az életébe a híres gitáros Tom Kaulitz aki miatt lehet meg vál...
5.3K 267 33
Taylor vagyok. Taylor Montana. A sulimban sok embert piszkálok és szégyenítek meg mindennap. De az összes közül a legjobb az Tom. Olyan nyomi. Na de...
Piton lánya agjjkp

Фэнтези

3.3K 207 38
Piton-nak van egy lánya és most megy a Roxfort-ba, bár a történet nagy része a 3. Évben játszódik A kitalált szereplőkőn kívül minden érdem J. K. Ro...
262K 12.6K 57
Mondd te hiszel a természetfeletti lényekbe? Elhiszed amiket a könyvekből olvasol? Elhiszed, hogy létezik egy másik világ? Mert létezik.... Sarah Eva...