➼ boynextdoor reactions

By pyuniae

868 29 3

tumblr çeviri kitabı (˃ᆺ˂) More

⋆୨୧˚ 1
⋆୨୧˚ 2
⋆୨୧˚ 3
⋆୨୧˚ 𝚓𝚊𝚎𝚑𝚢𝚞𝚗
⋆୨୧˚ 6
⋆୨୧˚ 7

⋆୨୧˚ 4

124 4 0
By pyuniae

s/o'nun performansını izliyorlar











⭒ park sungho

Belli ki tüm bölümlerinizi ezberlemişti ve şarkı söyleme sırası size geldiğinde hemen şaşkına dönecekti. performansınıza ":0" yüzünü çıkarırdı ve sizin BU KADAR güzel olduğunuz dışında başka bir şey söyleyemezdi. sen ekranda belirdiğinde en büyük ve en geniş gülümsemeyi sergilemeden edemedi.










⭒ lee riwoo

sana o kadar hayrandı ki, konu performansına geldiğinde yüzündeki mutluluğu gizleyemedi. Kesinlikle atlayacak ve ne zaman destansı anlar yaşansa sizi çok heyecanlandıracaktır, özellikle de konu break dans olduğunda merkez olduğunuzda ve o artık buna engel olamadığında. seni en geniş ve en gururlu gülümsemeyle izledi.










⭒ myung jaehyun

o sizin heyecan verici çocuğunuz olacak ve konu performansınız olduğunda çok enerjik olacağı açık. hiç utanmıyor ve senin ona ait olduğun için çok gurur duyuyor. tüm koreografinizi biliyor ve şarkı söyleme sırası size geldiğinde en yüksek sesle şarkı söylüyor. diyelim ki bundan viral olacak.

(💋)










⭒ han taesan

Aralarında en sakini o olacak ama yüzünde kalan tek şey şimdiye kadarki en değerli gülümseme. Başlangıçta çok fazla bir şey yapmasa da performans ilerledikçe profesyonel yanını bir kenara bırakıp yüzünde kocaman bir gülümsemeyle sahnenin tadını çıkardı. Yüzünüzdeki güzel gülümsemenizle beyazperdeye çıktığınızda onu suskun bıraktınız.










⭒ kim leehan

Taesan'a çok benziyor, yüzü herkesin gördüğü en parlak gülümsemeyle dolu. Onun sevgi dolu gülümsemesi performansınız boyunca yüzünden hiç ayrılmıyor. yanındaki üyeyle senin ne kadar iyi bir sanatçı olduğundan ve onun gözünde ne kadar değerli olduğundan bahsediyor. aniden bir gülümsemeyle beyazperdede belirdiğinde, kameraya uçan bir öpücük veriyor, kamerayı sana doğru yönlendiriyor ve kalabalık çıldırıyor.










⭒ kim woonhak

O Jaehyun 2 yani nasıl davranacağını bileceksin. Jaehyun'un yanına oturduğunda bitti, tek yaptıkları zıplayıp şarkının tüm sözlerini şimdiye kadarki en enerjik enerjiyle söylemekti. aynı zamanda tüm dansları ezberledi ve performansınızı şimdiye kadarki en mutlu, en gururlu ve en geniş gülümsemeyle izleyen en mutlu insan olarak orada bulunuyor. o şimdiye kadarki en gururlu erkek arkadaş!!

Continue Reading

You'll Also Like

155K 6.1K 32
"Ne sanıyorsun sen kendini? Sevgili değiliz, asla olamayız, sen beni korkutuyorsun ve zarar veriyorsun!" Dedim direkt, kısa bir sessizliğin ardından...
21K 1.2K 54
Ateez Quotes 11.11.2020-29.09.2021
267K 11.8K 64
Ceylan Su Taşkın, öğretmenlik görevini yapmak için Şırnak'a atanan genç bir kadındır. Sırf görevini yapmak için geldiği bu yerde hiç beklemediği gari...
22.1K 413 14
❝hello, we are OnlyOneOf!❞ ― imagines for the seven talented angels of OnlyOneOf。 requests are ON-HOLD (09/26/2022) this book might be discontinued...