Tiltott szerelem... 🥀💕||✅

By __RekAA__

20.4K 872 162

De ez egy tiltott szerelem🥀🥀 More

Szereplők
Instagram
1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész (Szerelem Rész)
13.rész(Szerelem Rész)
14.rész
15.rész
16.rész
17.rész
18.rész
19.rész
20.rész
21.rész
22.rész
23.rész
24.rész (Szerelem Rész)
25.rész (18+)
26.rész
27.rész
28.rész
29.rész
30.rész
31.rész
32.rész
33.rész
34.rész
35.rész
36.rész
37.rész
38.rész (Szerelem Rész)
39.rész
41.rész
42.rész
43.rész
44.rész (Vége)

40.rész

272 13 5
By __RekAA__

Az szakított félbe mindent, hogy a Daninak csörögni kezdett a telefonja.
-Szerintem hiányolnak - nevettem fel. Röhögve nyúlt a zsebéhez és kivette azt.
-Lehet - közölte, mikor látta a menedzsere nevét. - Van 10 perced felöltözni - nézett rám. Összehúztam a szemeim - Ne gondold, hogy nem jössz velem - röhögött ki.
-A bátyámnak azt mondtam nem megyek
-Akkor én majd azt mondom, hogy sikerült meggyőznöm - vágta rá. Nevetve mentem be a fürdőbe, hogy átöltözzek. Pontosan 10 perc múlva megálltam előtte, átöltözve.
-Ez rekord - nézett az órájára. Megforgattam a szemem és megfogtam a kezét. Lementünk a kocsijához és elindultunk a Park felé.
-És mégis... Mióta tudod? - kérdezte.
-Egy hete nagyjából. És 13 hetes - válaszoltam.
-Nem akartad, hogy tudjam... Igaz? - pillantott rám.
-Igen - fújtam ki a levegőt - Nem szerettem volna, ha nehezíti ezt az egészet. Ígyis nehéz volt mindkettőnknek, de az csak jobban fájdította volna a te szívedet is - magyaráztam meg az okát. - Viszont az eszembe se jutott, hogy bántsam őt! - tettem hozzá gyorsan.
-Azt gondoltam - bólogatott. Leparkolt a Budapest Park előtt és a hátsó résznél bementünk. Valahogy hátramentünk a színpad mögé, miközben én a kint összegyűlt tömeget néztem. Rengeteg ember és mind azért vannak itt, hogy őt hallják. Mérhetetlen büszkeség fogott el hirtelen. Hátul voltak a srácok akik idegesen pillantgattak körbe, Danit keresve a tekintetükkel, akinek 10 perce a színpadon kéne lennie. Ahogy Kevin meglátott minket, ahogyan kézen fogva sétálunk feléjük megkönnyebülten elröhögte magát.
-Nem is ti lennétek - közölte mikor odaértünk. Dani elment átöltözni gyorsan, én pedig megöleltem a fiút.
-Bolondok vagytok - suttogta a hajamba.
-Tudom - váltam el tőle és nevetve néztem a szemébe. Nyomott egy puszit a homlokomra.
-Amikor azt mondtam, hogy beszélj vele nem arra gondoltam, hogy késse le miattad az eddigi legnagyobb koncertjét - lépett mellénk a bátyám.
-Én igen - közöltem elgondolkodva. Röhögve elkapta a vállam és magához húzott.
5 perccel később Dani is megérkezett, egy másik ruhában. Fekete póló, egy piros mellény, elöl csatólhatós és egy fekete nadrág. Elismerően néztem rá, jól nézett ki. Összepacsiztak a fiúkkal, aztán megállt előttem. Lábujjhegyre álltam és nyomtam egy csókot a szájára.
-Ügyesen - mosolyogtam rá. Egy féloldalas mosolyra húzta a száját. Nyomott egy puszit a homlokomra, majd hátat fordítva nekem felszaladt a színpadra, hogy elkezdje élete koncertjét. Miközben előre sétált felcsendült a Megmondtam jól ismert dallama.
-Megmondtam, de ti nem hittétek - emelte a szájához a mikrofont. - Tényleg semmire nem vittétek! Nem tudják mennyi szart átéltem, Nincsen gond végre van már pénzem - ért a színpad elejére. Lement a zene és mosolyogva nézett körbe a közönségen.
-Hát helló Budapest Park - mondta a mikrofonba. Hatalmas sikítás volt a válasz - Láttam, előttem a fiúk már megcsinálták a bulit, dehát természetesen nem olyan jót, mint én - poénkodott, mire a közönség elnevette magát.
-Na viccet, félretéve. Még jó, hogy ez nem volt vicc - folytatta a hülyéskedést, mire a fiúk mellettem nevetve mutogatták neki a középső ujjukat. Leénekelt pár zenét még, aztán egy pár pillanatra megállt.
-Mit szólnátok, az Akárki-hez? - kérdezte meg végül.
-Nem kell nekem akárki
Te vagy az a lány, akire tudok várni - énekelte, aztán a közönség felé tartotta a mikrofont, jelezve, hogy szeretné megénekeltetni őket.
-Veled én nem játszom
Mindig megmentesz - fordult meg és folyamatosan a szemembe nézve sétált hátrafelé.
-Te vagy minden álmom
Nem mindegy
Téged akarlak - folytatta, majd abbahagyta, és miközben a közönség énekelt tovább mögötte, ő kinyújtotta a kezét felém, azt jelezve, hogy szeretné, ha odamennék. Rápillantottam az éneklő tinikre/fiatalokra, majd megint rá. Elmosolyodtam és a tenyerébe csúsztatva az enyémet, hagytam, hogy a kezemnél fogva előrébb húzzon.
-Nem kell nekem akárki
Te vagy az a lány, akire tudok várni
Tudom azt, hogy hogy kéne veled jól bánni
Enyém leszel egyszer, legyen akármi - fejezte be és csillogó szemekkel nézett engem, miközben a dallam elhallgatott és a színpad előtt álloktól különböző kérdések záporoztak. Elmosolyodtam és picit oldalra döntöttem a fejem, várva, hogy mit szeretne. Kérdőn nézett rám, mint egy megerősítésre várva, hogy szabad-e? Aprót bólintottam, mire lehajolt hozzám és nyomott egy óvatos csókot a számra. Homlokát az enyémnek döntötte és a sikoltozást hallva, egymásra nevettünk. Nyomott egy puszit a homlokomra és elengedett. Hátrasétáltam a többiekhez és egy hatalmas vigyorral a fejemen megálltam mellettük. Kevin oldalról átölelte a vállamat és nyomott egy puszit a hajamba.
Pár órás koncert volt, mégis mintha egy pillanat lett volna az egész. A színpadon ugrált, teljes beleéléssel, talán mint még soha, a fiúkkal az ének mellett hülyültek is a színpadon. Nekem mégis a kedvenc részem a vége volt, mikor sírva guggolt a színpad elején a fiúk pedig hátulról átölelték. Egy oszlopnak dőlve néztem az egészet, mosolyogva, miközben megsimítottam a hasamat.
-Te leszel a következő, akire ennyire büszke leszek - suttogtam. Összetartóbb társaságot nem tudnék mondani, mint ők. Jóban-rosszban, mindenhol. Kiállnak egymásért és segítik a másikat. Emellett pedig büszkék egymásra, mert mind elértek az életben mindent, amit szerettek volna. A lábuk előtt volt minden, mégis nem felejtették el, hogy honnan jöttek. Együtt sétáltak le, én kicsit arrébb mosolyogva figyeltem, ahogyan összenevetnek. A barátom azonnal engem kezdett keresni a tekintetével, aztán amikor megtalált elindult felém. Közelebb léptem és megöleltem.
-Büszke vagyok rád - suttogtam a mellkasába.
-Sokadjára hallom már ezt a mai napon, de tőled esik a legjobban - motyogta a hajamba. Felemeltem a fejem és mélyen a szemébe néztem - Hogy voltam képes egy ilyen csodát, mint te eldobni magamtól? - kérdezte, sóhajtva egyet.
-Nem az a lényeg - ráztam a fejem. - Csodálatos volt, amit lehoztál most. - tereltem vissza a témát a koncertjére.
-Sok mindenki más is közre játszott ebben
-Értjük, hogy nagyon szerelmesek vagytok, de mi meg szomjasak, úgyhogy mehetnénk? - állt meg mellettünk Bruno.
-Hangulatgyilkos - forgattam meg a szemem, mire Dani nevetve átölelte a derekam és nyomott egy puszit a fejemre. Kimentünk a kocsikhoz, majd a fiúk lakására mentünk. Megálltam a ház előtt és felnéztem arra. Hiányzott ez, hogy újra teljes legyen minden. Ugyanolyan már soha nem lehet, de teljes egész még igen. Dani lépett mögém és átölelte a derekamat.
-Min gondolkodsz? - morogta a nyakamba. Az érintésétől kirázott a hideg.
-Csak... Annyi minden történt, de mégis itt vagyunk - fordultam felé és megfogtam a kabátja két részét.
-Mert sajnos vagy nem sajnos mindig a szerelem győz - mondta, a szemembe nézve, miközben elhúzta a száját.
-Szerintem nem sajnos - simítottam meg az arcát. Elmosolyodott és nyomott egy puszit a homlokomra.
-Köszönöm, hogy megbocsátottál - mondta.
-Szeretlek és ezen nem változtat semmi. Sajnos - tettem hozzá, elfojtott mosollyal.
-Persze, gondolom - bökött az oldalamba, mire nevetve összegörnyedtem.

Naaaaaa, talán egy story aminek a vége happy end? 4 rész és kiderül🤭❤️

Continue Reading

You'll Also Like

19.8K 564 13
Lilla vagyok 19 éves pesti lány. Legjobb barátnőmmel, Petrával nagy Bruno x Spacc rajongók vagyunk. Számos koncerten voltunk már. Most is épp a VIBE...
Kettős gyilkosság By Léda

Mystery / Thriller

1.4K 170 7
___ Új hotel nyílik meg Londonban - a neve Három nárcisz, alapítója pedig egy gazdag üzletember, John Watson. Monsieur François Chevalier-t, a szerén...
5.2K 237 16
Ez egy kicsit vadabb történet lesz mint a többi 2okos gaystory! A sztori kettő húszéves fiúról szól akikről már szinte biztos hogy hallottatok, ugya...
14.5K 1.1K 26
Odett legjobb barátnője, Szandra randizgat valakivel de titokban tartja. Ő ezt nagyon furcsálja de nem is zargatja vele a lányt, úgy van vele hogyha...