Nőgyógyászba Szeretve

By ZsoltneDellar

2.4K 124 76

Ez a történet 2009- ben játszódik a lány Karina Fisher 18 éves az anyukája Layla Fisher egyedül neveli. Úgy d... More

Bevezető
1.rész
2. rész
3. rész
4.rész
5.rész
6.resz
7.rész
8.rész
9.rész
10. rész
11.resz
12.rész
14.rész
15.rész

13.rész

197 8 4
By ZsoltneDellar

Másnap reggel 7 kor megébredtem mint a kakukkos óra és ki mentem a fürdőbe le tusoltam és el is készülődtem. Mivel javában már őszies idő volt és esett az eső így annak megfelelő ruhát kaptam magamra. Sminknek csak egy kis alapozót tettem fel és egy kis szempillaspirált a hajamat csak ki fésültem és úgy hagytam. Vissza mentem a szobába Tomhoz , aki nagyban még aludt , pedig 9 kor indul a gépünk ,hamar fel is öltöztem és mentem Tomot kelteni. 

Karina szettje : 

Próbáltam kelteni Tomot simogattam az arcát ,de semmi haszna nem volt , fel álltam és , azon gondolkoztam , hogy , hogyan a picsába másszak fel rá , amikor a szoknyám nem engedi mert egyből felcsúszik. Különben is mit izgulok , hiszen itthon vagyunk még , na gyerünk csajszi ne légy nyuszi. Fel ültem a csípőjére és a szoknyám már a hasamnál volt és a seggem ki volt , majd egy csókot nyomtam az ajkaira. 

- Jó reggelt kicsim ! - mondta Tom mosolyogva, majd át fogta a derekamat.

- Jó reggelt baby ! - mondtam és meg öleltem. 

- Hmm! Van rajtad bugyi ! Pedig nem kéne , hogy legyen rajtad ! - felelte Tom miközben a fenekemet fogta. 

- De igen , Baby , mivel 9 kor indul a gépünk és most már 7:30 van úgyhogy kelj fel szépen! - mondtam mélyen a szemébe nézve. 

- Akkor még van időnk kicsim ! - csókolt meg , majd megállítottam az ujjammal. 

- A-A baby ! Most nem , mert le késsük a gépet! Majd meg kapsz , ha ott leszünk már ! - feleltem és fel álltam róla. 

- Boszorkány vagy tudod! De ezért is szeretlek ! - mondta és közben a fürdőbe menet rá csapott a seggemre. 

Addig meg igazítottam magamon a ruhámat és le mentem a konyhába , hamar össze dobtam egy kis reggelit. Főztem egy kis capuccinot Tomnak , mert rá jöttem , hogy azt szereti és epreset csináltam neki. A csomagjainkat tegnap este le hozta Tom így már csak tényleg el kellett indulnunk a reptérre. 

 20 perc múlva megjelent előttem Tom , irtó szexi volt, éppen a banánomat ettem és , majdnem megfulladtam. 

- Kicsim óvatosan egyél nekem ! Ne hogy félre nyelj nekem ! Csak nem ennyire tetszik a látvány , amit nyújtok ? - kérdezte Tom húzogatva a szemöldökét. 

- Hmm. Nagyon jól nézel ki baby ! Ha most nem a reptérre kéne sietnünk , akkor már rég le téptem volna rólad !- feleltem és a nyakába csókoltam. 

- Ne csináld ezt kicsim , tudod , hogy mit váltasz ki ezzel belőlem! - mondta és fenekemnél fogva a pultra rakott. 

- Tudom baby , de inkább reggelizünk és menjünk, mert nem sokára itt a taxi értünk. - feleltem mosolyogva. 

Tom és az én reggelim:

Tom capuccinója: 

Tom szettje: 

Nagy nehezen meg ettük a reggelit és már ott is volt a taxi értünk , Tommal gyorsan be is szálltunk és már mentünk is a reptérre. A taxiban ültünk és egy kicsit dugóba kerültünk és Tom a fülemhez hajolt. 

- Vedd le a bugyidat most ! - suttogta a fülembe ! Tettem , amit mond és oda adtam neki a kezébe a bugyimat , amit ő zsebre vágott. 

Tom keze a combomon volt és egyre beljebb haladt szét húzta egy kicsit a lábamat és már az ujjai bennem voltak. Szaporán vettem a levegőt , nyögni akartam ,de nem tudtam , mert nem csak mi voltunk. Ezért Tom kezét szorongattam , majd el indultunk és addig amíg oda nem értünk a reptérre Tom ujjai bennem voltak és mozogtak bennem. 

20 perc múlva meg is állt a taxi Tom kezét ki vette a lábaim közül és fizetett én addig ki szálltam és végre nyugodtan lélegeztem. Tom meg fogta a csomagjainkat és mentünk is a csarnokba, le adtuk a csomagjainkat és szó szerint futni kellett a gépre, mert majdnem le késtük. Tom első osztályra foglalta a jegyeket , ami kurva kényelmes volt és a kaja is finom volt. Nagyon kellett már pisilnem így fogtam magam és el mentem. 

5 perc múlva kopogtak az ajtón , gondoltam meg nézem , hogy ki az ki is nyitottam és Tom egyből nekem esett. Be vágta maga mögött az ajtót és rá zárta , majd el kezdett vadul csókolni az ajkaimat , fel húzta a szoknyámat , majd fel rakott a wc-re lejebb húzott. Addig ki gombolta a nadrágját és le is tolta az alsó gatyájával együtt és belém vágta magát. Sikítani akartam ,de nem hagyta mert csókkal be fogta a számat és csak járatta magát bennem ki és be. Közben a mellemet masszírozta a ruhámon keresztül. Nagyon élveztem ezt az egészet és ,ami előtt el ment volna ki húztam magamból és le ültettem a wc-re és le térdeltem a lábai közé. Tomnak az arcán akkor vigyor lett, mint még soha , el kezdtem a műveletet. Meg fogtam és el kezdtem fel és le húzkodni közben erő teljesen szoptam. Majd láttam rajta , hogy már el fog menni rá néztem ki öltöttem a nyelvemet és hatalmas mosollyal teljesítette , amit kértem. 

20 perc múlva fel öltözött Tom és vissza ment a helyére , utána 5 perc múlva mentem én is . Csak mosolyogtunk egymásra, el fáradtam egy kicsit és szóltam Tomnak , hogy egy picit le pihenek. Azt mondta , hogy nyugodtan pihenjek , addig ő dolgozik a laptopján , meg nézi , hogy kik foglaltak nála időpontot , meg hogy kapott e e-mailt. Mondtam neki , hogy rendben én addig le hunytam a szemeimet és sikeresen el is aludtam. 

Hirtelen fel riadtam ,mert nagyon rosszat álmodtam és a hasamhoz kaptam , Tom rám nézett és egyből felém fordult. 

- Mi a baj kicsim ? - kérdezte aggódva. 

- Semmi baby! Csak rosszat álmodtam ! - feleltem és hozzá bújtam. 

- Akarsz róla beszélni? - kérdezte Tom, mire én csak a fejemet meg rázva adtam neki nem leges választ. 

- Jól van kicsim ! Én mindig melletted leszek ! - felelte és bele puszilt a hajamba. 

- Szeretlek baby ! - mondtam Tomnak miközben bújtam a mellkasába. 

- Szeretlek kicsim! - felelte és jó szorosan magához húzott. 

Meg tudtam nyugodni Tom karjai között és újra el is aludtam a karjaiban , most meg sem ébredtem . Csak annyit érzek , hogy Tom egy csókot nyom az ajkamra , hogy keljek fel, én ki nyitottam a szemeimet és az ő gyönyörű szemeit pillantottam meg. 

- Istenem milyen gyönyörű ! - mondtam Tomra nézve mosolyogva. 

- Mi kicsim ? - kérdezte Tom mosolyogva. 

- A szemeid baby ! Egyszerűen el tudok veszni bennük ! - feleltem még mindig a gyönyörű szemeit nézve. 

- Azért , te sem panaszkodhatsz kicsim ! Mert a tied a leg gyönyörűbb amit eddig láttam ! - mondta Tom és én az ajkaira tapadtam. 

- Na kösd be magad kicsim ! Majd ezt nem sokára folytatjuk ! - mondta vigyorogva. 

- Okés baby! - feleltem és be is kapcsoltam az övemet ! 

Continue Reading

You'll Also Like

4.3K 276 21
Te félsz a sötétben? Nem? És, ha azt mondom szörnyek lapulnak benne? Angel Garcia tudja miféle lények rejtőznek az éjszakában. A szüleit vámpírok ölt...
643 93 10
Ez a story 2010- ben fog játszodni Berilneben. Ez a történet Szonja Petterzonrol és Tom Kaulitzrol fog szólni. Szonja élete egy éjszakai buli után me...
6.6M 266K 99
Join hogwarts for a mission to change the fate of Lord Voldemort, when he was still the mysterious, two-faced Tom Riddle as you travel back in time i...
184K 10.7K 73
Isaac Brown egy hatalmas hírnévvel rendelkező alfa család örököse, ami miatt mindenki retteg a fiútól és ő ezt ki is használja, mígnem az utolsó gimn...