Bloody Necklace

Autorstwa daisyjohson_

225 19 139

Adam yavaşça elini kadının giydiği elbisenin açıkta bıraktığı bacağına koyup yukarıya doğru kaydırırken kadın... Więcej

2

1-Giriş/Cast

160 12 94
Autorstwa daisyjohson_

"Richard! Buraya gel!"

Robert'in bağırmasıyla genç adam koltuktan kalkıp merdivenlere doğru yönelip basamakları ikişer ikişer atlayıp üst kata çıkmıştı, babasının koridorun sonundaki odadan bağırdığını anladığında ağır adımlarla koridorun sonuna doğru ilerlerken odasından ikizi çıkmış ve kendisine eşlik etmişti. Odaya girdiklerinde babalarının sandalyede oturduklarını gördüklerinde onlarda kapı tarafındaki sandalyelere oturup babalarının konuşmasını beklemeye başladılar, Robert kafasını dosyalardan çekip oğullarına baktıktan sonra konuşmaya başladı.

"Yarın akşam olacak açık artırmanın bir saat sonra partisi başlayacak, beni temsilen de siz gideceksiniz."
"Richard gitsin."
"Sebastian gitsin."

İkizler aynı anda konuştuğunda Robert gülerken sandalyesinin arkasına yaslanmıştı.

"İkinizi çağırıp söylediğime göre ikiniz gideceksiniz, başka çocuğum olsaydı onu gönderirdim."

Babasının dediğine Sebastian göz devirirken Richard derin nefes alarak çok uzun olmayan saçlarını geriye doğru atmıştı.

"Bu tür partiler sorundan başka bir şey değil ve bunu biliyorsun."
"Biliyorum, silahlar çekildiğinde ne yapacağınızı merak ediyorum."
"Babalar genelde oğullarını alıp balığa falan giderler."

Richard'ın dediklerine gülen Robert yavaşça ayağa kalktığında ikizler sessizce onun ne diyeceğini beklemişti.

"Neyse ki normal aile yapısına sahip değiliz, şimdi gidin ve hazırlanın."

İkizler aynı anda ayağa kalktığında birlikte kapıya doğru ilerlediler ve odadan çıktılar, koridorda ilerlemeye başladıklarında Sebastian sessizliği bozdu.

"Gelmek zorunda değilsin."
"Babamı sinirlendirmeye gerek yok, bir kaç saatliğine dayanabilirim."
"Tamam, yarım saate hazır ol."

Odalarına girdiklerinde Sebastian öncelikle üzerindeki tişört ve eşofmanı çıkarıp dolabına doğru ilerledi, siyah takım elbisesini eline aldıktan sonra yatağının üzerine koyup odasının içindeki banyoya girdi ve kabine ilerleyip suyun sıcaklığını ayarladı. Su istediği sıcaklığa geldiğinde altındaki boxerını çıkarıp kendini suyun altına attı. Su bedeninden süzülüp giderken nefesini tamamen dışarıya verip bedenini rahatlattı, bir kaç dakika daha suyun altında kaldıktan sonra suyu kapatıp kabinden çıktı. Bedeninden süzülen su damlaları yere damlarken mermerin üzerinde duran havluyu alıp beline sardıktan sonra çıplak ayaklarıyla banyodan çıkıp odasına girmişti.

Havluyla vücudunu iyice kuruladıktan sonra ilk olarak boxerını peşinede pantolununu giymişti, ayakkabılarını da giydikten sonra siyah gömleğini giydi ama düğmelerini iliklemeden ceketini elinde tutarken telefonunu ve kartlığını alıp odasından çıktı. Ağır adımlarla aşağıya, salona indikten sonra ceketini koltuğunun üzerine bırakıp mutfağa geçip dolaptan kendine bira aldığında kapağını kolaylıkla açıp salona geri geçip tekli koltukta yerini almıştı. İlk yudumunu alacakken ikizi yanına gelip şişeyi ondan almıştı.

"Araba kullanacaksın."
"Hazırsan gidelim."

Sebastian ayağa kalktığında Richard ikizine umutsuz vakaymış gibi baktıktan sonra onu takip etti ve birlikte evden çıkıp Sebastian'nın arabasına bindiler, kısa süre içinde anayola çıktıklarında Richard konuşmaya başladı.

"Her şeye ani yükselmemeye çalış, olaysız bir şekilde eve dönelim."
"Bu kadar sabırlı olman sinirimi bozuyor."
"Sinir olmaya yer arama Seb, başkalarının olayına karışmayı da aklından geçirme."
"Büyüğün ben olduğumu sanıyordum."

Sebastian'nın cümlesi üzerine Richard gülerek ikizine doğru döndüğünde gayet ciddi olduğunu görmüştü.

"Dört dakikanın lafını mı yapıyorsun."
"Bu abi olduğum gerçeğini değiştirmiyor."

Sebastian gülerek konuştuğunda Richard yine gülmüştü, otele geldiklerinde arabayı yolda durdurup inmişlerdi. Sebastian anahtarı valeye verdikten sonra birlikte içeriye girdiler ve doğruca asansöre yöneldiler, katta olan asansöre bindikten sonra Sebastian düğmeye basmıştı. Saniyeler içerisinde istedikleri kata ulaştıklarında açılan kapılardan geçip içeriye girdiklerinde bir kaç göz onlara doğru döndüğünde ikisi de umursamadan bar kısmına doğru ilerlemişlerdi.

"İki tane bourbon."

Richard sipariş verdiğinde birbirlerine dönük olacak şekilde tezgaha yaslandıklarında etrafı incelerlerken içecekleri gelmişti, etrafı inceleyen Sebastian konuşmaya başladı.

"Her partide olan kırmızı elbiseli o kadın yok."
"Erken konuştun."

Sebastian bakışlarını ikizinin baktığı yere doğru çevirdiğinde gördüğü kadınla elindeki bardağı tezgaha koyduğunda Richard konuşmaya başladı.

"Onu istiyorum."

_____

Crescent Maria Johnson

Henry Elvis Cavill

Sebastian Dean Stan

Daisy Diana Johnson

Elena Elizabeth Johnson

Arthur Johnson

Rose Johnson

Serena Iris Johnson

Robert Stan

Richard Robert Stan

Chris Cavill

Selene Johnson

Brian Johnson

Bill Anderson

Jensen Ivan Anderson

Czytaj Dalej

To Też Polubisz

448K 17.7K 48
Vikram, a senior officer, prioritizes his duty above all else, much like his father, ACP Rajendra. He has three siblings: one is an officer, and the...
1.7M 141K 65
RATHOD In a broken family, every person suffers from his insecurities and guilt. Successful in every field but a big failure when it comes to emotio...
1.8M 40K 46
Brianna Hollis, new girl to Beacon Hills. Only child to a single parent. Her mother died about a year ago and her father wanted to forget the past an...
301K 21.9K 26
Avantika Aadish Rajawat Aadi, with his fiery nature, adds intensity and excitement to their relationship, igniting a spark in Avni. Avni, like the ca...