Megjelölve (18+)

By emilia_larkk_

150K 6.8K 630

Megosztják a testemet a vad gyönyörükre. És én szeretni fogom. Üvöltés az erdő szélén. Több mint egy. Már maj... More

Prológus
1. R É S Z
2. R É S Z
3. R É S Z
4. R É S Z
5. R É S Z
6. R É S Z
7. R É S Z
8. R É S Z
9. R É S Z
10. R É S Z
11. R É S Z
12. R É S Z
13. R É S Z
14. R É S Z
15. R É S Z
16. R É S Z
17. R É S Z
18. R É S Z
19. R É S Z
20. R É S Z
21. R É S Z
22. R É S Z
24. R É S Z
25. R É S Z
26. R É S Z
27. R É S Z
28. R É S Z
29. R É S Z

23. R É S Z

4.6K 274 22
By emilia_larkk_

Freya

Nézem, ahogy Kadmon farka kicsúszik belőlem, és még több ondója folyik le a fenekemen. Üresnek érzem magam, miután olyan mélyen bennem volt.

De esélyem sincs pihenni. Azonnal Hasker durva, bőrkeményedő kezei megragadnak a csípőmnél fogva. Az erős alfa durván megfordít, és arccal lefelé elterülve találom magam az emelvény mohaszőnyegén.

Hátulról fog megdugni, mint egy kutyát, és tudom, miért. Nem akar rám nézni. Nem tudom, hogyan kellene kötődnöm ehhez az Alfához, amikor gyűlöli a létezésemet is.

Egy durva rántással felránt négykézlábra, és meztelen, nedves fenekem az ölébe csapódik. Vastag erekciója beékelődik a fenekem közé.

Talán így a legjobb, hogy hátulról követel engem. A farka vastagabb, mint Kadmoné, és csak elképzelni tudom, hogyan fog megnyújtani engem odalent. Örülök, hogy nem fogja látni, hogy megrándulok, amikor belém veti magát. Nem akarom megadni neki ezt az elégtételt.

- Apropó, szép segged van - morogja mögöttem.

Felüvöltök, amikor a keze a fenekemre csap. Az éles hang visszhangzik a bálteremben, és mormogás fut végig a bámészkodó tömegen. Érzem, ahogy a húsom megremeg. A második csapásnál sikerül elfojtanom a kiáltásomat, és Hasker mélyen elégedetten dorombol.

- Jó omega. Megtanulsz viselkedni. De még annyi mindent kell megtanítanom neked.

Még néhányszor végigsimít rajtam, majd a farkát a bejáratomhoz igazítja.

- Bassza meg, alig várom, hogy lássam, ahogy a farkam eltűnik benned. Akarod ezt, omega?

Visszaharapok egy nyöszörgést, és bólintok. De ez nem elég neki. Ököllel belemarkol a hajamba, és felkiáltok, amikor hátrarántja a fejemet.

- Mondd ki - vicsorítja. - Mondd el, mit akarsz.

Az érzelmeim kavarognak, és annyira zavarban vagyok. Kadmonnal minden olyan egyszerű volt. Tudom, hogy szeretem őt, és ő is szeret engem. Bárcsak négyszemközt szeretkezhettem volna vele, távol az összegyűlt törzs figyelő szemeitől. De ő legalább gyengéd volt velem.

Erre volt szükségem, és tudom, hogy Addom ezért engedte, hogy Kadmon legyen az első.

De Hasker nyilvánvalóan nem lesz ilyen kíméletes velem.

- Mondd ki!

Érzem, hogy a düh robbanásszerűen felgyülemlik bennem. Hasker az első naptól kezdve csak megvetést mutatott felém. De a dühöm legalább annyira irányul magamra, mint az Alfa felé. Magamra haragszom, amiért a durva bánásmódja felizgat. Dühös vagyok, amiért a puncim még nedvesebb lesz tőle. Dühös vagyok, amiért azt akarom, hogy töltsön meg a kemény farkával.

- Azt akarom, hogy megdugj! - fújom ki dühösen a levegőt.

- Jó.

A fejemet a mohához nyomja, hogy a seggem a levegőbe lógjon, majd elkezd belém hatolni. Kadmon rövid, de élvezetes dugása segített megnyitni engem, és a bejáratom még mindig csúszós a magjától. Reméltem, hogy ez egy kicsit könnyebbé teszi majd a dolgot.

De ahogy Hasker húsos feje belém hatol, tudom, hogy ez nem lesz könnyű. A fejét ki-be dolgozza, és érzem, ahogy a piercingjének kemény golyója súrolja és horzsolja a gyengéd belső szövetemet.

Mégsem hagyhatom, hogy megtudja, mennyire meg vagyok ijedve.

- Mire vársz még? - Sziszegem a vállam fölött.

Hasker szórakozottan felhorkant. Átlát rajtam. Úgy olvas bennem, mint egy nyitott könyvben. És látja, hogy blöffölök.

Embertelenül erős medencéjének teljes erejével keményen belém tolja a farkát, és mélyen belém temetkezik.

A hang, ami elhagyja az ajkaimat, egy zihálás és egy sikoly keveréke. Ökölbe szorulnak a kezeim, körmeim a mohaszőnyegbe vájnak. Könnyek homályosítják el a látásomat.

A farka hihetetlenül szétfeszít. A feje legalább hajlékony és húsos volt. A szárát viszont olyan keménynek érzem, mint a csiszolt kő. Egy kicsit sem enged. Kényszeríti a puncimat, hogy engedelmeskedjen és alkalmazkodjon minden egyes kontúrjához, gerincéhez és lüktető erezetéhez.

- Ó, Istenem, ez túl nagy - nyöszörgöm.

- Túl nagy? - Hasker gúnyolódik. - Fáj?

Bólintok, arcomat a mohás padlóhoz szorítva.

- Akarod, hogy megálljak?

Visszacsúsztatja a csípőjét, kihúzza belőlem a hosszát, amíg csak a feje marad bennem. A visszavonulás megkönnyebbülést okoz, de ugyanakkor ürességérzetet hagy bennem. Még ha fájt is, Hasker vastag farka a teljesség olyan érzését adta nekem, amit nehéz felfogni.

- Nem. - A hangom szaggatott, kétségbeesett. - Ne hagyd abba. Kérlek, ne hagyd abba.

Nem tudom, hogy valójában akkor is abbahagyná-e, ha megkérném rá. Valószínűleg nem. De a válaszom tetszik neki.

- Jó omega.

Kiáltok, ahogy újra belém csapódik, ugyanolyan keményen. Szilárd, izmos medencéje a fenekemhez csapódik. Nehéz, ondóval teli golyói lengnek és csapódnak bizsergő csiklómhoz. Az egész testem előre rándul a csapódás erejétől.

- Ó, Istenem - nyögöm.

A medencém izmai fájnak, ahogy feszülnek, hogy befogadják vastag húsát. De a fájdalom alatt a közelgő gyönyör egy másik, ijesztő méretű érzése terül szét bennem.

Visszahúzódik, és újra belém döf. A puncim megpuhul a nedvességemtől és Kadmon ondójától, amely most már vastag cseppekben csöpög belőlem Hasker farkának minden egyes pumpálásakor.

- Tetszik ez neked, kis omega? - Morogja. - Szereted, ha keményen megdugnak?

Durva kezei végigsimítanak a hátamon. A bőrkeményedései felhorzsolják a sokkal puhább bőrömet, de a simogatás gyengéd, legalábbis Haskerhez képest. A kemény és a puha, a fájdalom és a gyönyör kombinációja összezavarja az elmémet.

Ez az Alfa végtelenül feldühít. Nem szabadna tetszeni, amit velem művel, de többet akarok. Keményebben akarom. Azt akarom, hogy engedelmességre kényszerítsen. Hogy szétzúzzon. Hogy tönkretegyen.

- Igen - nyögöm. - Ó, bassza meg, igen.

A kezei a csípőmre csúsznak, és szorosan megragadnak, mielőtt felgyorsítaná a tempót. A lökései ugyanolyan kemények, mint korábban, de most gyors egymásutánban jönnek. Már a fenekem is kezd fájni attól, ahogy a medencéje beleütközik.

- A Forrásnál fogva nagyon feszes vagy - morogja.

Miután a nyomást leveszi a vállamról, felemelem magam a kezemre, és meggörbítem a hátam. Olyan keményen belém veti magát, hogy úgy tűnik, meglazulnak az ízületeim, de lökésről lökésre felveszem vele a versenyt.

Gyűlölettel kefél engem. Minden agresszióját a puncimon vezeti le. Megpróbál fájdalmat okozni nekem, de ehelyett csak egy újabb robbanásszerű orgazmus felé hajt.

- Vezesd le rajtam, Hasker - nyöszörgöm, a hangom remegve és orrhangon jön ki. - Büntess meg!

Lekényszerít a mohára, és elterül rajtam. A farkát elsöprő lökésekkel döngeti bennem. A farokfejének gumója pont az én különleges helyemnek ütődik, amitől a falaim szorosan átölelik.

Belém veti magát, és harsogó üvöltést ereszt ki, amikor magját kiereszti. Ragadós melege betölti a mélységemet, keveredik az én folyékony nektárommal és Kadmon töltetének maradványaival. A fiatalabb Alfához hasonlóan Hasker is visszatartotta magát attól, hogy teljesen belém hatoljon, így a csomója a külsőmhöz nyomódik, ahelyett, hogy a bent záródna, ahová való.

Hálás vagyok ezért. Figyelembe véve, hogy a vastagsága már így is mennyire feszít engem, a csomója biztosan összetört volna.

Hasker újra és újra belém lökődik, egyre több forró, ragacsos folyadékot spriccel belém, míg végül a hátamnak dől, kemény, nehéz teste betakar és a földbe nyom.

És abban a pillanatban valami különös történik.

Biztonságban érzem magam e durva és vad alfahím alatt. Úgy érzem, teljesen egy olyan harcosé vagyok, aki mindenáron megvédi, ami az övé. Betakarva, behatolva és alaposan uralva, az övé vagyok. Teljesen az övé vagyok.

- Freya. - A hangja durva és szaggatott, de az ajkai lágyan simulnak a fülem kagylójához. - Freya...

Ekkor rájövök, hogy tévedtem vele kapcsolatban. Amit gyűlöletnek hittem, az valami egészen más volt. Talán nem is egészen szerelem. Talán valami még jobb.

Megcsókolja az arcomat, és legurul rólam. A puncim csöpög a spermától, ahogy kihúzódik belőlem.

Kimerültnek érzem magam. A bőröm forró és izzadt. Az izmaim petyhüdtnek és gyengének érzem.

De az Alfák még nem végeztek velem. Még messze nem.

Erős kezek megfordítanak, mint egy törött babát, és azon kapom magam, hogy felbámulok Addomra és az Ő lüktető farkára.

Continue Reading

You'll Also Like

191K 5.9K 35
Figyelmeztetés: Ez egy sötét erotikus romantikus történet. De nem édes vagy aranyos. Érett tartalom, erős nyelvezet, bántalmazás, nemi erőszak és erő...
159K 6.9K 38
Mit tennél, ha a szüleid össze akarnának hozni az ex legjobb barátoddal? Persze, hogy alkut kötnél vele! Skylar Lynch vállára súlyos teherként nehez...
66.7K 3K 27
.· 𝙬𝙚 𝙖𝙡𝙡 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙨𝙤𝙢𝙚𝙤𝙣𝙚 𝙩𝙤 𝙨𝙩𝙖𝙮 ·. Amelia Solane több mint két éve tartó kapcsolata egy pillanat alatt ér véget, miután a lány t...
3.4K 83 7
Egy igazgató diák könyv. A történet nagyon részletes főleg a negyedik részről. Nagyon boldog lennék ha rá lesnél. A történet idővel tartalmazni fog 1...