KAN EMİCİLER

By ZeynepSen423

5.8K 3.3K 470

Vampirler dünyasına giriş yapılabilir mi ?Bence yapılabilir. Sizce de öyleyse bu kitap tam size göre. More

Tanıtım
1 BÖLÜM
2. BÖLÜM
TEŞEKKÜRLER
3.BÖLÜM
DUYURU
4.BÖLÜM
5.BÖLÜM
6.BÖLÜM
7.BÖLÜM
8.BÖLÜM
DUYURU
9.BÖLÜM
10.BÖLÜM
11.BÖLÜM
12.BÖLÜM
14.BÖLÜM

13.BÖLÜM

136 94 36
By ZeynepSen423

13.Bölüm:Şuan ki ben ben değilim sadece hayat tarafından şekillendirilmiş bir kuklayım.

"Ama biz vampir değiliz o ne olacak?"

      Bu çok basitti ama onları heyecanlandırarak cevap vermek istiyordum.

    Kızlara biraz daha baktım ama hala konuşmuş değildim Su ise 'hayırdır' dercesine kafa salladı.

    Biraz sonra ise dudaklarıma kendini beğenmiş bir gülümseme yerleştirip konuşmaya başladım.

   "Hala vampir olmak istiyor musunuz?"

Bu ani sorumla beraber Ayşe'nin bakışları bir anlığına değişmişti fakat hızlı bir şekilde kendini toparladı "Ne demek bu?" diye çıkıştı.

   Su da bana aynı bakışlar ile bakıp cevap beklerken ben onlara bir soru sordum "Sorumu duydunuz. Cevabınız ne?"
  "Pekii, evet desek nasıl olacak, biz nasıl vampir olacağız? Hem de o okula neden gideceksin? Veya biz neden senle o okula geleceğiz?"

   Tabii ki bu sorulara bir yanıtım vardı ama biraz daha sürpriz yapmak istiyordum.

  "Sakin, anlatıyorum. İlk öncelikle o okula eğitim alabilmek için gideceğiz, yani öyle ya da böyle sizde geleceksiniz. Bunun dışında geri kalan cevapları siz bana vampir olmak istediğinizi söylediğimizde bende sizlere sorduğunuz soruların yanıtını vereceğim. Anlaştık?"

Aslında bana verecekleri cevap hayır olursa onları zorlamayacaktım fakat bu şekilde dersem daha ikna edici olabilirim diye düşündüm ve haklı olduğumu ise Ayşe söze başladığında fark ettim. İçin de hala ilk günkü gibi vampir olma isteği vardı fakat yaşadıklarımızdan sonra diğerleri ile beraber değil biz bize olmak istiyordu, onu anlıyordum çünkü burada benim ve bizim üzerimize oynanan bir oyun vardı.
  Oyun mu istiyorlardı o zaman oyunun kralı ile tanışacaklardı.

"Tamam, kabul fakat bizim de şartlarımız var. Sende bunları anlayışla karşılarsın herhalde." Su'dan normalde beklemediğim bir anlayış ile beni karşıladı, şartını elbette tahmin etmişsinizdir. "Şartın neler?"

   Bu cümlemi bekliyormuş gibi ikiside birbirlerine sinsi bir sırıtış ile baktı yani benim bilmediğim şeylerde vardı.

Ayşe kendinden emin adımlar ile birkaç adım atarken söze girdi cümlesini ise Su devam ettirdi " Elbet tahmin etmişsindir fakat biz senden daha farklı bir şey isteyeceğiz." Şimdi ise sözü Su devralmıştı.

"Bizi sen tanıştırdın şimdi ise uzaklaştırmanı istediğimizi düşünüyor olmalısın, fakat biz onu istemiyoruz." buradan sonra ise Ayşe başlattığı cümleyi tamamladı "Uzaklaştırabiliyorsan, yakınlaştırabilirsin de, değil mi?"
 
  Şimdi işler değişmişti ne diyorlardı böyle "Siz ne dediğinizi biliyorsunuz değil m-"

   Su bir an da histeristik bir şekilde gülmeye başladı ardından az önce ki yüz ifadesine dönüp buz gibi sesiyle konuşmaya başladı.

  "Ah canım benim ben seni üzen birisini yanımda ister miyim sence? İstediğim şey intikam seni bu hale getirenlerden intikam almak istiyorum, istiyoruz bu yüzden biraz samimiyet lazım sonrası çocuk oyuncağı."

Su'yu hiç bu kadar hırslı görmemiştim sanki serbest kalsa herkesi , her şeyi yok edecek gibiydi. Aynı şekilde Ayşe'nin de gözünü kan bürümüştü, bu halleri beni  biraz ürkütsede benimle aynı fikirde olmaları hoşuma gitmişti doğrusu.

Daren'in Anlatımıyla:

"Ne demek söz verdim! Daren sen aptal mısın! Yoksa aptal rolü mü yapıyorsun! Tanrı aşkına böyle bir şeyi nasıl bizden izin almadan yapabiliyorsun?"

  Lalin ile olan konuşmamızdan sonra Amber'a konuştuklarımızı anlattım.

   Lalin'i geçmişte olan hatıralardan geri getirdiğim de benden yanına kızları göndermemi istemişti. Bella hariç, onu hala kendi içinde hem suçlu hemde suçsuz gösterip kendine işkence çektiriyordu resmen, bu sorunu en yakın zamanda çözmem gerekiyordu ama ondan önce Lalin benden bir şey daha istemişti.
  O okula gitmek için bir şart koymuştu bende düşünmeden kabul etmiştim fakat şimdi başım dertteydi.

  "Ayşe ve Su onları da vampir yapacaksınız ve benle gelecekler! Diğer şekilde o okula da gitmem sizi de kurtarmam, yani bana muhtaçsınız kabul et."

  Aynen bunları söylemişti yaşadıkları mı bunu ona ittirmişti yoksa gerçekler böyle miydi?

   Ağzım mantığından ters çalışıyordu zaten her türlü de kabul edecektim fakat çok kolay ikna olduğumdan onun neler düşündüğüne,  neler planladığına bakamadım yani bundan sonra olacak en küçük hata benim sorumluluğumdaydı.

  Şimdi ise yaptığımız planı bozduğumdan dolayı kraliyet ailesi üyeleri ile oluşturulan kraliyet meclisinde verdiğim sözün tutulup tutulmayacağı, tutmazsak neler olabileceği ve benim plana uymadan hareket etmem tartışılıyordu. Tartışmanın sonlarına doğru kral Magnus ayaklandı. "Kararımı açıklıyorum. Yaratılmışa söz verilen yapılacaktır aksi takdirde onun güvenini kazanamayız ve bu bizi bitişe götürür. Daren'i ise sadece uyarıyorum bir daha plandan saparsa onu bu görevden ebediyen uzaklaştıracağım. Hazırlıklar yapılsın en kısa sürede Ayşe ve Su da bizden olacak."

  Kral Magnus'un beni görevden almaması iyi olmuştu yoksa asla Lalin'in güvenini kazanamazlardı, bir de Ayşe ve Su derken kızların isimlerini tam telaffuz edememesi çok komikti.

  Bir süre yapılacak bir şey olmadığından bizimkilerin yanına gittim. Lalin o derin uykuya daldığından beri doğru düzgün konuşamamıştık onlarla da, beyefendilere beklemedikleri o haberi verirsem nasıl olurdu acaba?

"Nabersiniz?" sırasıyla aralarını dönerlerken ben de onların önlerine geçtim "Vay sonun da yanımıza uğrayabildin, hem senin savaşa hazırlaman gereken birileri yok mu gitsene onların yanına."
 
  Tuncay'dan başka nasıl bir tepki bekleyebilirim ki "Geç otur kardeşim, nasılsın, plan ilerliyor mu?" Tuncay, Ahmet'in bu ilgili sorusuna burnundan bir gülme sesi ile karşılık verdi.

  "İyi gibi , planda öyle fakat küçük bir değişiklik var bende sizleri haberdar etmek için geldim." Bu söylediğim üçünün de dikkatini çekmişti.

  "Ne oldu birden, planı neden değiştirdiniz?" Araz planın değişmesinde bir işler olduğunu anlamış gibiydi resmen bana 'hayırdır' dermiş gibi bakıyordu. "Lalin ile bir anlaşma yapmak zorunda kaldım, yoksa o okula gitmeyecekti."

"Bu anlaşmanın bizimle ne alakası var peki?"

"Lalin kızlarında onunla beraber o okula gelmesiyle kabul etti."

"İyi beraber gitsinler o zaman bu bizi ne ilgilendiriyor abi."  galiba olayı biraz yanlış anlaşılmıştım "O şekilde değil vampir olarak kabul etti." Tuncay içine çektiği kanı ben bunu dememle beraber püskürttü, karşısında oturan Ahmet Can ise hem olayın şaşkınlığı hemde üzerine bulaşan kandan dolayı hiç bir şey diyemedi aslında bende pek bir şey dememiştim. Asıl olay şimdi başlıyordu "Kızlarda sizin onları vampir yapmanızı istediler, mecbur bunuda kabul ettik."

  Bu sefer ise Ahmet'te, Tuncay'da boğulurcasına öksürüyorlardı, Araz ise gayet neşesi yerinde gözüküyordu "Hadi ama bu kadar da değil, toparlanın yarın akşam şato da olacak olan dönüşüm törenine hizmet verenler olarak davetlisiniz. Bence mutlu olmalıydınız, öyle değil mi?" Araz benim neden bu şekilde konuştuğumu anlamıştı ve o da onlarla dalga geçmeye başlamıştı.
   Ah Tuncay efendi siz benimle dalga geçerken iyiydi şimdi sıra bende, bu sefer ben eğleneceğim.

  Lalin'in Anlatımıyla:

Daren ile olan konuşmam üzerinden iki gün geçmişti ve o gündeydim benim planımın başladı artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktı fakat şimdi bir şeyler belli edip tüm her şeyi çöpe atmak istemiyordum. Dün son isteğim olan şeylerden birisini kızlarla konuşup anlaşmıştık. Onlarda benim gibi intikam ateşiyle yanıp tutuşuyorlardı ve böylece her şeyi daha kolay yerine getirebiliyorduk. Kızların Tuncay ve Ahmet ile biraz daha samimiyet kurması gerekiyordu ve bizde en kolay çözüm olan dönüşüm gününü kullanmaya karar verdik.
 
  Birazdan ise tamamen başlama zamanıydı. Ayşe hala aynı heyecanla hazırlanıyordu Su ise yaptığımız plan için hazırlanıyor gibiydi.

Büyük çan çalmaya başladığında kızlarla beraber aşağıya indik ve ben kenara çekilip onların devam etmelerine izin verdim.

Bu akşam o akşamdı hem her şeyin başladığı, hemde her şeyin sona erdiği.

Merhaba canlar işte her şeyin değiştiği o bölüm ama belki de değişmiyorsa bunu kim bilebilir?

Ben bilirim fakat sizleri bu soruyla başbaşa bırakıp sözü daha fazla uzatmadan kaçıyorum.

Bu arada bir oy bir yorum çok mu su garibana

İnstagram adresim
a.book_llove

Neyse ben kaçar
Bay bay
🧛‍♀️🧛

Continue Reading

You'll Also Like

2.2M 218K 31
"Hoşuma gidiyorsun ama seni öldürürüm."
225 62 5
"Ay Güneşle birleştiği vakit olacaktır kainatın bittiği vakit fakat vardır her zaman bir ümit "
7K 615 31
Şu zamana kadar hiç bir haksızlığa boyun eğmedim eğmem de,çünkü ya boynumu keserler ya da ısırırlar.Ama aşk... Ben nereden bilebilirdim okulun zorbal...
25.3K 1.1K 16
Bir vampirin kucağına düştüm. Burada kalmam için her şeyi yapabilecek bir vampir... Bir gece ansızın duyulan o ses Kulağımı tırmaladığında, Ne olacağ...