kpop bands as your

By kim_kimberly15

7.9K 370 27

A könyvben rövid leírásos részeket találhatsz kpop bandákról mint neked valakid. Kéréseket szívesen fogadok. More

nct dream mint osztálytársad
Itzy mint szomszédod
Blackpink mint bébiszitered
AB6IX mint legjobb fiúbarátod
Twice mint a nővéred
Seventeen mint a padtársad
Monsta x mint a táncpárod
Cix mint apád
Bts mint a bátyád
Mamamoo mint a tanárod
Got7 mint a munkatársad
Wanna one mint szobatársad
Everglow mint az osztály társad
Exo mint tanulótársad
Wayv mint nemezised
Stray kids mint versenytársad
Dreamcatcher mint legjobb barátnőid
TXT mint a tánctanárod
A.C.E mint személyi asszisztensed
Kis promó
Aespa mint stylistod
Nct 127 mint mentoráltjaid
Treasure mint ibffeid
Ikon mint maffia tagok
Enhypen mint osztálytársaid
Red velvet mint menedzsered
SuperM mint gyerek, akire vigyáznod kell
Sf9 mint bátyád
Birthday special: Would you rather?
Külön kiadás
Ateez mint gyerekkori barátod
Itzy mint mentorod
Oneus mint tanárod
Mirae mint szobatársad
Cix mint külön tanárod
Tnx mint új osztálytársad
Blackpink mint munkatársad
Purple kiss mint őrangyalod.
Ciipher mint kis testvéreid
Birthday Special: Would you rather II.
Le sserafim mint fotósod
Newjeans mint gyereked

Txt mint tanárod

38 3 0
By kim_kimberly15

Sziasztok. Mint ahogy ma realizáltam, ezer éve nem volt itt rész, amin változtatni szerettem volna, így gyorsan összedobtam egy részt. Remélem tetszeni fog, ez a rögtön rész. Jó szórakozást hozzá.


Soobin:

-Tipikusan az a tanár, akinek a szavára egyik gyerek se ad. Halk szavú, nem tud, vagy csak szimplán nem mer fegyelmezni, mindig kész káosz van az óráján.

-Ennek ellenére mindenki imádja, mivel laza és olyan dolgokért, amiért más tanár lecseszne ő csak mosolyog, bár ez származhat abból, hogy tényleg nem szól rátok soha.

-Azért egy kicsit halkabban gyerekek-próbál titeket csitítani kevés sikerrel, amikor egyik matek órára ő jött helyettesíteni. Szemmel láthatóan mégse zavarja, hogy nem hallgattok rá, csak mosolyog.

-Nagyon nagy szíve van, annak ellenére, hogy nem érdemlitek meg néha, mindig ad nektek javítási lehetőséget, ad plusz pontokat akár a konkrét semmire is, sőt volt már, hogy olyan jegyet, ami még nem fölfelé kellett volna kerekíteni megadott.

-Legyen ez a mi kis titkunk-kacsint rád miközben a totális kettes átlagodra beírja a naplóba a hármast, amiért végtelenül hálás vagy neki.

Yeonjun:

-A lázadó tanár, aki mindenben máshogy gondolkodik mint a többi tanár. Kész csoda, hogy még nem rúgták ki.

-A tankönyv unalmas, száraz és régi módi. Helyette egy korabeli filmet fogunk megnézni, hogy megértsük, hogyan is éltek akkoriban az emberek-magyarázta, a vetítővel szenvedve.

-Az igazgató gyakran bejön megnézni, hogy egyáltalán mit művel órán, de ő még ennek hatására se csinálja azt, amire kérik őt, ő megy a saját feje után.

-Na gyerekek mint megtudtam, nem osztályozhatom azt, hogy ki mennyire tudja gyakorlatban alkalmazni a tananyagot. Szóval sajnos kell írnunk egy dolgozatot-sóhajt fel és érződik, hogy ez minimum annyira rosszul érinti mint titeket.

Taehyun:

-Az elvarázsolt tanár, aki soha nem tudja, hogy hol van, és, hogy mit kéne tennie. Ritka amikor egyáltalán megtalálja a termet.

-Bocsánat gyerekek, azt hittem, hogy most nincs órám ezért elmentem egy étterembe-szabadkozik, mikor óra vége előtt öt perccel beesik órára.

-A tananyagot magatoktól kell megtanulnotok, mert nem nagyon tanít még akkor se ha sikerül jó terembe, időben érkeznie. Az élet bölcsességeit adja át, ami nagyon vicces tud lenni.

-Szóval a rendőrök gyorsan tudnak futni, lehet, hogy akkor is beérnek ha te atléta voltál az iskoládban. Lehet, hogy ők is-mondja szomorú arccal és látszik rajta, hogy nagyon megrázza még így visszaemlékezve is ez a gondolat.

-Egyébként ő az iskolában az egyik kedvenc tanára mivel nagyon személyes kapcsolatot épít ki a diákokkal, plusz viccesek az órái.

Beomgyu:

-Az iskola szívtiprója a tanárok közül. Minden lány oda van érte, mert minden meg van benne. Kedves, segítőkész, vicces, ja és elképesztően helyes.

-Az összes óráján, vagy fakultatív programján, a lányok csak úgy tobzódnak, ami nagy valószínűséggel neki is szemet szúrt és tud a dolgokról.

-Örülők, hogy ennyien részt vesztek a sport napon. Az egészség nagyon fontos és ezért tenni is kell-mondja halvány mosollyal az arcán végig nézve a társaságon. Több mint a fele lány, a legtöbb utálja a sportolást és ezt mindenki tudja.

-Beomgyu amúgy nagyon távolság tartó tud lenni a diákokkal. Órán jól kijön mindenkivel, sulin kívüli programokon el van mindenkivel, de azon kívül nem.

-Hányszor mondjam meg gyerekek! Se Facebookon, se Instagramon ne jelöljetek be, senkit nem fogok visszaigazolni. Ez a magánszférám, amihez semmi közötök!-oktat ki titeket sokadjára, de tudja, tudjátok, hogy totálisan feleslegesen. Úgy is lesz még ilyen eset.

Kai:

-A legszigorúbb tanár az egész iskolában, mindenki rémálma, mindenki fél tőle, akár bevallja akár nem.

-Hatalmas tekintélye van, akárhol megjelenik, legyen ez akár csak a folyosó, még a legrosszabb diákok is rögtön fegyelmezik magukat.

-Sutyorgást hallottam. Az én órámon nem lehet beszélni, felteszed a kezed, válaszolok, de egymás között nem lehet!-néz végig villámokat szóró tekintettel a termen. Még te is kihúzod magad, holott nem is tettél semmit.

-Az a tanár, aki azt hiszi, hogy mindenhez is ért, ezért ha helyettesíteni is jön be, akkor sincsen lazítás, ő folytatja a tananyag leadását. Akár tudja akár nem.

-Várjatok egy pillanatot mindjárt meg lesz-mondja fizika órát tartva. A táblánál állva próbál levezetni egy egyenletet, ami nem megy neki. Ti pedig alig bírjátok visszafogni a nevetést, mert ezt tanultátok és tudjátok mit ront el.

-Mindig mindent a kezében kell tartani, mindig mindenről tudnia kell és az a legijesztőbb, hogy tud is mindenről, és képes felkeresni téged hogy elbeszélgessen róla.

Continue Reading

You'll Also Like

14.5K 733 47
Korhatár: 18+ Párosítás: Aemond Targaryen & OC (saját karakter) Jellemzők: romantika, akció, dráma, sötét Figyelmeztetések: kínzás, erőszak, lemon (s...
3.7K 253 9
-Engedj már el!-szóltam rá, de mostmár inkább könyörögtem. -Dehogy engedlek!-vigyorgott. -Azt mondta, hogy enged el!-hallottam meg az ismerős hangot...
5.2K 405 23
,,Enyém vagy, és nem osztozom rajtad senkivel!" Ha tippelhetnél, mit csinál egy milliomos sztárorvos mikor unatkozik, mire gondolnál? Biztosíthatlak...
11.1K 658 73
Ez egy Drarry (Draco Malfoy × Harry Potter) könyv lesz. Aki nem szereti a témát vagy nem érdekli ne olvassa. A lényeg hogy elkezdődik a tanév Harryék...