Innocent (nevinný) Yoomin.

ArmyBTS569064 द्वारा

2.8K 407 146

Jimin je milý a nevinný vysokoškolák, ktorý študuje tanec a hudbu. Je milý a veselý a má veľa priateľov a ob... अधिक

PROLÓG.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21-Sejong
22
23 18+( pre silné povahy.)
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35 18 +
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50 🌟🌟🌟
51
52
53
54
55
56
57 18+
58
59
60 🌟🌟🌟
61
62
63
64
65
66 18 +
67
68
69
70🌟🌟🌟
71
72
73
75
76
77
78 FINALE ⭐⭐⭐

74 18+

23 4 4
ArmyBTS569064 द्वारा

Hoseok pov

(Na odľahčenie Jiminovej situácie 🤣)

Po tom čo som dohovoril  som sa priam prosebne pozrel na  staršu pani ktorá sa len usmiala zatiaľ čo ja som to pochopil ako jasný náznak pre ,,áno môžeš sa schladiť."  Myslím že sa prebralo moja baby slayy dievča keďže som k tomu bazénu bežal ako o život pričom som si dal zo seba dole všetko oblečenie teda okrem treniek , rýchlostné som si stúpil do bazénu zatiaľ čo som v ňom relaxačné začal plávať bol som v ňom jediný... Teda okrem slečny ktorá sa rozprávala z Jiminovou babku takže jediný.

Síce som menší bazén nevidel ale nebolo to tak zle , vlastne keď som tu bol ja dalo by sa povedať že jeho priestrannost bola viditeľná zrejme je len pre jedného človeka tak malý ja mám doma veľký  po ktorom môžem plávať tam a naspäť zatiaľ čo tu plávam ako  rybička do okola..


Bolo mi naozaj príjemne , vlastne veľmi zaslúžený relax  po veľmi dlhej dobe... Ešte by to chcelo nejaké ľadové nápoje a cítil by som sa ako na pláži akože tu v Soule je pláž ale je ďaleko každopádne toto je dokonale ani si nepamätám kedy som na posledy takto chilloval páčilo sa mi to taká menšia dovolenka v  J hope štýle.

Úžasné ešte aj slniečko svieti čo viac si priať?

.
.
..

Nakoniec som s toho bazénu bol donútený vyjsť čo bolo síce fér keďže sa ochladovalo a mnou prešla zimnica ale aj tak ! Och kiežby deň nemá 24 hodín ale viac o mnoho viac potom by som mohol byť v tom bazény lepšie tiež mi v tom bazény bolo dobré..  dával som si na seba župan, zatiaľ čo som sa dal rovno už do pyžama ešte že som si zobral moje jemne papučky.

Po tomto som sa pozrel do zrkadla pričom som si prehrabol vlasy a z úsmevom a spokojnosťou som sa vydal ku schodoch dole kde sa podávala večera bol tam aj dedko konečne som ho mohol vidieť bol milý hneď ako má videl usmial sa takže mu zrejme nevadí že som tu , sú to celkom milý  ľudia .. nie Hoseok sú to milý ľudia..

Sadol som si k stolu zatiaľ čo sa pokladala večera , pričom si o pár minút všetky sadli za stôl a medzi všetkými nastalo hrobové týcho to je tu bežné ?  Pozerel som sa na Jimina ktorý sa v tom jedle len hrabal byť krtko tak v ňom určite urobí dieru.

Chcel som niečo povedať avšak zastavil má až nieči hlas , ktorý si znova  sadol oproti mňa ,, dobrý večer rodiná aj keď nie ste moja rodina ale vždy som to chcel povedať." Moje srdce začalo bit nervózne zatiaľ čo ja som od neho odtrhol zrak pričom som sa začal venovať jedlu, ktoré bolo dobré.

,,Hoseok zajtra odchádzame a to skoro ráno tak o 7 :50." Jimin povedal zatiaľ čo ja som len prikivol avšak v jeho hlase bol cítiť zármutok viac než to no bol pri ňom Lui sing  Jimin  mi o ňom hovoril zrejme to je jeho kamarát z dectva.

.
.
Všetky boli unavený a bolo už dosť neskoro ostal som v kuchyni len ja zatiaľ čo sa ostatní dali na odchod teda len ja a on ... Zatiaľ čo ja som umýval riad ktorý som potom položil na svoje miesto v poličke ucítil som menší nátlak na mojom zadku presnejšie niečíe ruky ktoré stlačili môj zadok a ja sa napol až som sa priam okamžite otočil.

,, Č-o robíš ?" Hovoril som očami ktoré boli do široká otvorené, zatiaľ čo som sledoval na mužovi znova ten jeho uškrn ktorý na znervóznoval o to viac.

,,Príď za mnou v noci na záhradu budem ťa čakať." Povedal pričom mi môj zadok stlačil viac až som zo seba vydál výdych od nátlaku , zatiaľ čo ja som sa pozeral do jeho sokolovich oči ktoré sa v nočnom svetle menili na žlté teda určite. ,,P-prečo?"  Zakoktal som zatiaľ  čo som sa v duchu preklínal prečo koktam?

On sa ku mne nahol viac , a moje celé telo sa naplo od vzrušenia keďže mi pošepkal  ,,no... Chcem si zopakovať to čo v bare." Po tomto na mňa len mrkol a vydal sa smerom ku schodom zatiaľ čo mne padla utorka z úst čo značilo môj  šok  ktorému som bol práve vystavený a že to nebol len leda jaký šok.

Kľud  Hoseok jednoducho tam nepôjdeš a hotovo , netreba sa stresovať jednoducho pôjdeš tak spokojné spať zajtra odchádzam áno správne.

...
....

Nastala hlboká noc zatiaľ čo Jimin už dávno spal zrejme od vyčerpania keďže  bolo okolo 0:00 keď zaspal   áno spali sme spolu v jednej posteli  ale ja prísaham že medzi nami nič nebolo ako by mohlo ? Keď som sa stále pretačal zo strany na stranu a okrem toho sme kamaráti, nie to by nebolo vôbec správne.

,,Prečo nemôžem spať!? Proste zajtra ráno odchádzam..."

Práve že zajtra ráno odchádzaš ty idiot! Kedy si budeš mať možnosť znova takto zajebat?  Nebuď IDIOT Hoseok proste sa postáv opatrne s tej postele a choď si to kurva užit vieme ako sa ty to páčilo.... Tá jeho hadica medzi nohami s tebou vie urobiť hotové zázraky.   Ozvalo sa moje svedomie zatiaľ čo ja som rýchlostné vstal keďže sa mi vôbec nedalo zaspať , ale je fakt že pri pomýsleni na to..

Opatrne som prišiel k dverám ktoré som otvoril, a pomalí z nich vyšiel von na chodbu zatiaľ čo som rýchlostné silou vetra ktorá má sprevádzala bežal  do záhrady ja dúfam len že sa nikto  nezobudí inak by som mal akože iný problém než ten ktorý sa mi vytvoril v pomýsleni na jeho dokonalé telo...

Prišiel som na záhradu pričom mnou prešla zima na chrbte zatiaľ čo som očami hľadal toho veľkého giganta ktorý má penis v tvare samopalu taký dlhý a hrubý ho má pochybujem že za to môžu steroidy keďže cvičí neotravuje žiadne pilulky a možno riskujem že sa zajtra nepostavim a že môj anál bude znova roztrhnutý ale toto mi za to fakt stojí teda on mi za to stojí... Aj niečo iné mi stojí ....

Kráčal som chvíľu po záhrade pričom som došiel k bazénu až som o malú chvíľu ucítil ruky ktoré má pritlačili k jeho telu. ,,Bu" zašepkal zatiaľ čo ja som prehltol.

,,Ahoj.." povedal som pričom som sa ja sám červenal celá táto situácia bola trápna keďže som nevedel čo mám povedať.

,,Môžeme ísť do vnútra?"  Navrhol som pričom on so mnou začal kráčať až k bazénu do ktorého má následne jednoducho  hodil ako keby som bol nejaké zviera ktoré má ísť na pekač,  ešte že som sa stihol nadýchnuť a hneď následne vynoriť no vodu som mal všade ja viem.. povedal som že v tom bazény chcem byť večne ale nie  cez chodbu noc ! Zima...

Triasol som sebou ako osika, keďže mi začala byť nehorázne veľká zima a čuduje sa mi vôbec niekto ?  ,,brrr" vyšlo zo mňa pričom sa moje telo triaslo zatiaľ čo on sa len usmial  pričom si dal dole svoje červené tričko ktoré mu ladilo z modrima teplákami.

Ktoré skončili dole aj z jeho spodnim pradlom takže  on bol ako drak ktorý priam kričal vezmem si ťa či chceš alebo nie,  očami som sklzol po jeho tele zatiaľ čo sa on sám začal približovať   až vstúpil do bazénu. Prišiel ku mne a ja som začal cítiť túto tesnosť  v bazéne keďže nebol až tak veľký a nie pre dvoch dospelých takže sme sa tam viac menej tlačili.

Jeho ruky sa ocitli na mojom krku č
ím si ma priblížil bližšie k nemu až desivo spojil naše pery , ja som mal síce pocit že má udusi ale nakoniec som začal spolupracovať jazykmi pričom po mojom chrbte prebehli zimomriavky no nie od zimy  ale od vzrušenia ktorému som bol vystavený.

Mal som pocit ako keby sa má snažil zadusit , svojim jazykom a ja sa kurva podavam o pár minút sme sa žiaľ od seba museli oddeliť zatiaľ čo ja som si že seba dal dole tričko čím som mu odhodil svoje telo zatiaľ čo on zo mňa strhol spodok. Po tomto má znova pobozkal , a ja som mu bozky začal oplácať  pričom rukou  jazdil po mojom tele a ja som mu ruky omotal okolo krku.

O pár minút  som bol nad ním zatiaľ čo medzi nás bola len a len voda , a keby naše vzrušenie vedelo páliť tak tento bazén by bol už na popol. Rukou som mu jazdil po jeho tele zatiaľ čo on zavzdichal do bozku  zatiaľ čo sme sa od seba hlavami odelili pričom bolo vidno na mojej tvári uškrn  ktorý bol priam diabolský tentokrát som ho chcel cítiť  v sebe viac ako kedikolv k predtým.

Vzrušenie išlo celým mojim telom zatiaľ čo sa mojou záhradou ozval smiech keďže som mu dal jeden  môj prst do jeho úst pričom som sa  mojim telom začal trieť zadkom o jeho penis zatiaľ čo on od tohoto všetkého vzrušenia nehorázne vzdychál.

Až   rukou chytil okraj bazéna a začal tlačiť keďže intezivitia bola až príliš vysoká pričom sa jeho anakonda prebudila.  On vypustil trošku vody von pričom sme sa obaja zasmiali.

,,Vieš prečo s-ahh som nechcel ísť do vnútra?" Zavzdichal zatiaľ čo ja som len prikivol na náznak  "nie neviem"  on si ma rukou pritiahol viac k
svojmu telu, a tentokrát som to bol ja kto zavzdichal. ,,Pretože som chcel počuť tvoje vzdychy v plnej agoni."  Moje lica nabrali červeň zatiaľ čo som mu chcel urobiť cucfleky no on ma zastavil.

,,Nie cucfleky nie." Zastavil má zatiaľ čo  som sa na neho pozerel nechápavo a tak som urobil to o čo na požiadal,,kurva chcem už zasunuť!" Slsbo vykríkol keďže som ho do terás dráždil mojim zatkom o jeho penis.

,, Zavzdichal som od inteziviti ktorá  mi bola dopriata ,,až keď ma pekne poprosiš."  Začal som túto hru zatiaľ čo on mi venoval nechápavi výraz.

,,Čo kurva odo mňa chceš ? Na nejaké prosenie ty kašlem."  Povedal pričom vstal chytil ma za vlasy za ktoré zaťahal pričom má rukami donútil skloniť sa zatiaľ čo on do mňa vstupil bez varovania ! Tá hlúpa hora steroidou ako si to ,,ahhh" vydal som zo seba ston zatiaľ  čo on začal pripražat viac. Zatiaľ čo on do mňa vstupil  po koreň.

Zatiaľ čo porážal a ja som sa snažil zadržať slz no musím priznať že sa mi táto jeho stránka páči je tu niečo nové ,  musíš si to užiť Hoseok!  Podzdvihol som sa pričom som sa chrbtom oprel o jeho telo   pričom som sa k nemu hlavou otočil a privlastnil si jeho pery zatiaľ čo on do mňa priražal celou rýchlosťou.

,,Ahhh" stonal som pričom sa moje stoni zmiešali  s tými jeho   ,,och kurva !" Zakričal pričom priražal viac zatiaľ čo má jeho rukami držal za  boky môjho tela zatiaľ čo ja som sa  k nemu otočil a hodil ho  späť  do sadu takže voda vyšplechla d ja som si na neho sadol obkročmo zatiaľ čo som si jeho penis znova dal do môjho análneho rozkroku zatiaľ čo som si kúsol do  pery a jazykom olizol  moje pery.

Začal som jazdiť  na jeho penise zatiaľ  čo voda vydavala  plaskivi zvuk , pričom som si prívlasnil jeho pery , a jazykom začal sklzat po jeho tele zatiaľ čo on vzdychál až napol svoje päste od  intenzity zatiaľ čo on prevzal kontrolu nad prirazmi ktoré sa stavali intenzívnejšimi zatiaľ čo do mňa vražal všetkou silou zatiaľ čo mi rukami chytil zadok ktorý jemne stlačal.

,,Ach kurva!" Znova som si prívlasnil jeho pery ,  pričom som cítil každý jeho priraz   načo moje telo spätné na ne reagovalo  pozitívne ,  keďže môj penis bol kurva tvrdý zatiaľ čo ja som každým jeho prirazom kúsok do mojej spodnej pery. ,,Ach kurva jeb má ach... Ach .... Lao  Hang!" Z vykríkom jeho mena  v naprostej spokojnosti a zároveň zúfalstve  moje telo doprialo mi doprialo úľavu v podobne orgazmu zatiaľ čo   on do môjho anala stále priražal až sa tiež o pár minút urobil tak ako ja  ja som unavené ale zároveň spotené padol na jeho telo.

Zatiaľ čo naše dýchanie bolo obzvlášť zrýchlené... Až  sa nám obom o pár minút zavreli oči a obaja sme zaspali.

.
.

Pokojne som spal pričom má prebudil krík. ,, Hoseok!" Bol to hlas Jimina zatiaľ čo som unavené vstal a začal panikáriť mi sme zaspali! Ja som spal do rána v bazéni a na jeho  hrudi ,,kurva !" Vykríkol som pričom som ihneď začal chodiť z bazéna preč ,  obliekol som si svoje mokre a spínave oblečenie a chcel bežať do vnútra avšak bolesť silná bolesť v zadku mi to nedovolila.

<⁠(⁠ ̄⁠︶⁠ ̄⁠)⁠><⁠(⁠ ̄⁠︶⁠ ̄⁠)⁠><⁠(⁠ ̄⁠︶⁠ ̄⁠)⁠><⁠(⁠ ̄⁠︶

Dúfam že na odľahčenie ideál ✨

Btw sledujte ma na ig keďže tam bude o pár dní či týždňov jedno dôležité hlasovanie  ohľadom tohoto príbehu.❤️💜

Ig:kikusoo_dr

Bantagan boy.💜

पढ़ना जारी रखें

आपको ये भी पसंदे आएँगी

4.9K 197 22
Alexandra Jerkovičová, krasokorčuliarka s veľmi zapleteným životom. Juraj Slafkovský, hokejista ktorý hľadá samého seba. Dvaja ľudia, jedna olympiáda...
471K 16.9K 79
Freya je tak trochu hanblivá 20 ročná panna, no keď nastúpi na výšku, všetko sa tak nejak zvrtne. Jej spolubývajúca je cool a šialená Lua, ktorá ju z...
94.1K 2.5K 64
Milovať hokejistu nemusí byť vždy jednoduché. Ona to aj tak skúsi a nazrie do života plného úžasných zážitkov. Spoznajú sa počas dôležitých životnýc...
30.2K 1.1K 29
Mala presne dva týždne do svadby jej kamarátky. Plánovala ísť sama, keď v tom sa odohrala nepríjemná situácia, ktorá ju donútila klamať. -začiatok:...