Nőgyógyászba Szeretve

By ZsoltneDellar

2.4K 124 76

Ez a történet 2009- ben játszódik a lány Karina Fisher 18 éves az anyukája Layla Fisher egyedül neveli. Úgy d... More

Bevezető
1.rész
2. rész
3. rész
4.rész
5.rész
6.resz
7.rész
8.rész
10. rész
11.resz
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész

9.rész

146 6 6
By ZsoltneDellar

Figyelem!!!!!!! Ebben a részben durva szexuális jelenetek vannak!!!!!!! Csak saját felelősségre olvassátok el !!!!!!!!!!!!!!!!

Tom el kezdett vadul csókolni , amit viszonoztam ,majd hirtelen el vált az ajkaimtól és le rántotta bugyimnál fogva a gatyámat. Én teljesen le döbbentem , hogy ennyire be vadul Tom , majd meg szabadult a gatyájától. Meg fogta a kezem és az erkély korlátjához vezetett , majd a jobb lábamat fel rakta a korlátra és a kezeimet is és belém vágta magát. 

-AHH.TOM... MEGLÁT...HAT..NAK...! - mondtam hatalmas nyögések között.

- Nem érdekel!!!! Vágyom a testedre kicsim ! - felelte Tom nyögdécselve és folytatta.

Annyira rá szorítottam a korlátra azt hittem , hogy el törik , majd Tom kezei a toppom alá csúsztak és markolászta a melleimet. Közben a nyakamat csókolta és harapdálta , ezután le tette a jobb lábamat és a csípőmet kijebb húzta és újra belém vágta magát szó szerint.

- JÉZUSOMMMM! - kiáltottam fel az élvezettől.

Egyre jobban mozgatta magát bennem éreztem , hogy mindjárt el fogok menni , ez meg is történt , de Tom folytatta tovább nem érdekelte. A lábam és a testem is el kezdett remegni az élvezettől. Majd Tom ki szállt belőlem , maga felé fordított és a szemében még mindig égett a vágy utánam.

- Nem végeztünk kicsim !- mondta Tom perverz mosollyal az arcán.

Én erre nem tudtam semmit se mondani , csak tágra nyíltak a szemeim , meg fogott és be vitt a szobámba és szó szerint le dobott az ágyra. 

- Van valami ragasztó szalagod kicsim ? - kérdezte az arcomhoz hajolva.

- Igen a fiókomba ! - feleltem és oda mutattam. 

Nem értettem , hogy miért kell neki , de nem is érdekelt mert kíváncsi voltam , hogy most mi jön , egyszerűen meg örülők tőle. Vissza sétált hozzám hanyatt döntött az ágyon és az egyik lábamat kicsit kijebb tette és  kezemet rá kötötte , majd ugyan ezt meg csinálta a másikkal is. 

Miután kész volt le tette az ollót és végig nézett a meztelen testemen és meg nyalta alsó ajkát , majd felém mászott és a bal mellemet kezdte el csókkal be hinteni , majd elég durván szívni és közben nagyon finoman rá csapott a mellemre . Amit én finom nyögéssel díjaztam , hogy kurva jó amit csinál velem. 

Ugyan ezt a tettet meg csinálta a másik mellem is , majd belém vágta magát ismét ,a mire gy hatalmasat sikítottam. Ez neki nagyon imponált és egy durvábban mozgott bennem láttam Tomon , hogy mindjárt el megy és én is így voltam. Majd éreztem magamban ahogyan Tom belém ereszti a magját és utána csókot nyomott az ajkaimra.

Fel állt és meg fogta az ollót és le vágta rólam a ragasztó szalagot , majd mellém feküdt és át ölelt.

- Szóval ez elég durva volt baby ! De tetszett többször is csinálhatnál ilyet ! - mondtam neki miközben a mellkasát simogattam.

- Tényleg tetszett kicsim ? - kérdezte Tom meglepő hangon.

- Persze , imádtam minden percét ! - feleltem és fel ültem és mélyen bele néztem a szemébe.

- Annyira jó hogy velem vagy ! - mondta és fel ült hozzám és homlokát az enyémhez nyomta.

- Nekem is jó , hogy itt vagy velem ! - feleltem és az ajkainak estem és Tom közben el kezdett hátra dönteni az ágyon.

Majd rajtam feküdve csókolóztunk órákon át , amíg el nem fáradtunk , majd egymás karjaiban aludtunk el. 

Másnap reggel nem kellett mennem dolgozni , de Tomnak sem mivel ma szombat van és ugye a nőgyógyászok nem dolgoznak hétvégén. Na de éppen az ágyamban fekszem meztelenül Tom mellett és nézem ,ahogyan alszik. Egyszer csak anya lép be a szobámba kopogás nélkül én meg csak ijedten nézek rá.

- Ez az lányom ! Csak így tovább drukkolók nektek ! Pussy ! - mondta anya és ki is ment. 

Láttam Tomon , hogy vigyorog és ki nyitotta a szemét és rá néztem és én is el mosolyodtam , majd adtam neki egy reggeli puszit.

- Jó reggelt kicsim ! Csípem anyukád ! - köszönt Tom, majd mosolygott.

- Jó reggelt Baby ! Örülök neki ! - feleltem mosolyogva.

Fel keltünk Tommal és el mentünk fürdeni együtt , nagy nehezen le tusoltunk , Tom fel vette a nadrágját. Én meg ki néztem , hogy milyen idő van kint és egy kicsit hűvös volt és fújt a szél , az a tipikus őszies idő volt már.

Ezért elő vettem egy megfelelő szettet , majd ezzel meg voltam tettem fel egy kis sminket , majd ki fésültem a hajam és hagytam a vállamra omlani. Ki sétáltam Tomhoz , aki csak nézett és az ajkát nyalta , majd fel állt és oda jött hozzám és a derekamnál fogva magához húzott és egy hatalmas csókot adott.

Karina szettje 

Karina sminkje

- Olyan gyönyörű vagy kicsim ! - mondta Tom miután el vált az ajakamtól.

- Te meg olyan , jól nézel ki ! - haraptam be az alsó ajkamat.

Végig húztam a ki dolgozott meztelen testén a kezeimet , amire Tom reakciója az volt , hogy bele markolt a fenekembe. 

- Figyelj kicsim , ki tudnál venni a jövő hétre majd szabit? - kérdezte mosolyogva Tom.

- Persze Baby! De miért hova megyünk ? - kérdeztem kíváncsian.

- Los Angelesbe Billhez , be szeretnélek mutatni egymásnak titeket! - mikor ezt Tom ki mondta a nyakába ugrottam.

Le mentünk Tommal a konyhába és el készítettem magunknak a reggelit , ami egy kis müzli volt , raktam bele epret is , mert tudom, hogy Tom szereti.

Ez csináltam Tomnak és magamnak!

Nagyon ízlett mind a kettőnknek és Tom el köszönt tőlem , haza ment át öltözni , meg mondta , hogy be megy a városba , mert ma este meg hívott magához vacsorára. Annyira boldog vagyok , nem hittem volna , hogy a kanos dokim be fogja adni a derekát. Soha nem fogom el engedni történjen bármi ő csak az enyém és senki másé ! Egy fél istent hódítottam meg és nem fogom senkinek sem oda adni azt a testet és akkor még nem is beszéltem a cobrájáról ! Ő egy tökéletes pasi és az én pasim !!!!!!! 


Sziasztok !!!!! Itt egy újabb rész , nagyon köszönöm , hogy ennyien szeretitek ezt a storyt , és , hogy ennyire aktívan olvassátok!!!!!!!! Imádlak titeket , szép hétvégét !!!!!!!!!!! Pussy nektek !!!!!!!!! 

Continue Reading

You'll Also Like

27.8K 1.9K 46
Minsung oneshotok minden temában és mennyiségben! Yeey!
2.4K 171 20
Ez a történet Los Angelesben játszódik Tom Kaulitz egy maffia banda vezére, kinek van egy iker testvére Bill. A története 2009 ben fog játszodni ,aho...
5.1K 262 60
Sziasztok elhoztam a A painter's game - Tom kaulitz magyar fordítását. Remélem tetszeni fog, addig is puszillak benneteket💋
2.8K 189 36
Piton-nak van egy lánya és most megy a Roxfort-ba, bár a történet nagy része a 3. Évben játszódik A kitalált szereplőkőn kívül minden érdem J. K. Ro...