Nőgyógyászba Szeretve

By ZsoltneDellar

2.4K 124 76

Ez a történet 2009- ben játszódik a lány Karina Fisher 18 éves az anyukája Layla Fisher egyedül neveli. Úgy d... More

Bevezető
1.rész
2. rész
3. rész
4.rész
5.rész
6.resz
8.rész
9.rész
10. rész
11.resz
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész

7.rész

141 9 5
By ZsoltneDellar

Reggelre be állítottam az ébresztőmet 5 órára , mivel ma dolgoznom kell menni , ezért gyorsan le nyomtam. Nem akartam , hogy Tom felébredjen rá , olyan édesen alszik, mivel tegnap este elég vadak voltunk ezért a bugyimat kerestem , amit meg is találta , de el volt szakadva. Amin csak mosolyogtam egy jót, a ruháimat fel szedtem a földről és el vettem egyet Tom pólói közül , majd hamar magamra kaptam. Oda sétáltam Tomhoz és nyomtam az arcára egy puszit , majd a füléhez hajoltam és bele suttogtam.

- Nagyon köszönöm ezt a vad éjszakát baby , majd folytatása következik ! Imádlak ! - suttogtam bele a fülébe és gyorsan le siettem az emeletről.

Annyira siettem az ajtó fele , hogy meg csúsztam a járó lapon , olyan seggest vágtam , hogy egy kicsit felszisszentettem. Majd gyorsan a szám elé tettem a kezemet és fel álltam közben a popómat simogattam, nagyon fájt. De nagy nehezen el értem az ajtóig , majd halkan ki is mentem és sántikálva , de haza értem. 

Gyorsan fel mentem a szobámba és el kezdtem készülődni, le tusoltam és sminkeltem egy keveset , majd meg szárítottam a hajamat is. Majd vissza mentem a szobámba és fel vettem azt a fekete fehér munkaruhámat ( amit már láttatok).  A hajamat megfésültem és fel kötöttem ló farokba , a sminkem csak egy szempillaspirálból állt semmi másból. Hamar mentem is le a konyhába és tettem a táskámba egy banánt is. 

Ki léptem az ajtón és be is zártam , azt majd sántikálva el indultam a melóba , ahogy a szomszédba néztem , még semmi mozgás nem volt. Na de sétáltam a melóba , olyan 20 perc múlva oda is értem. Olivia még sehol nem volt, ezért úgy döntöttem , hogy rá gyújtok , majd szívom a cigimet és meg rezzen a telom. Hamar elő veszem a táskámból nagy nehezen és láttam , hogy Tom az.

SMS váltás!

- Jó reggelt te rossz kis lány ! Remélem , hogy a pólómat vissza szolgáltatod , mert ha nem akkor el leszel fenekelve! 

- Jó reggelt baby ! Megint nagy a szája a doktor úrnak , csak ne hogy ma is le rendezzelek úgy mint az este ! Nem áll szándékomban vissza adni , el szakítottad a kedvenc bugyimat , örülj neki , hogy csak a pólódat vettem el ! 

- Nekem nagy a szám , na majd meg kapod ! Úgy meg baszlak kislány , hogy 2 hétig fogsz sikítani azt garantálom !  Amúgy meg minek rád bugyi felesleges , ha velem vagy , mert ez lesz a vége! 

- Jaajjjj Baby ! Kíváncsian várom , azt a pillanatot , és tudod mit teljesen igazad van ! Mert eléggé kényelmes így bugyi nélkül , lehet , hogy szokássá teszem , hogy nem veszek fel ! De most mennem kell dolgozni , majd délután beszélünk ! Csók !!!! Imádlak!!!!!!!

SMS váltás vége !

Na most meg írtam neki , nem volt időm meg nézni , hogy mit írt vissza , mert már meg láttam Oliviát. Köszöntünk egymásnak én el nyomtam a cigimet és mentem be utána , le szedtük a székeket az asztalról. Le főztük az első kávét és már el is fordítottam a táblát , a főnők , ma nem volt bent, mert valami dolga volt. Az idő 12:00 át mutatott meg fogtam a cigimet és a banánomat el mentem hátra , ki mentem az utcára hátra. Éppen ettem a banánomat , majd meg hallottam egy ismerős hangot.

- Szia rossz kis lány ! - köszönt perverz vigyorral Tom 

- Szia Baby ! - köszöntem vissza miközben a számba vettem a banánt.

- Istenem , olyan szexi vagy , ahogyan eszed azt a banánt! - mondta Tom és közben neki nyomott a falnak.

- Tényleg baby ? - kérdeztem , majd a fél banánt be is kaptam és le nyeltem.

- Meg őrítesz teljesen , nagyon rossz kis lány vagy ! - felelte és végig nyalta az arcomat.

- Mi van veled baby ? Nem szoktál ilyen lenni !? - néztem rá vigyorogva.

- Mert meg bolondítasz teljesen , legszívesebben most itt helyben meg dugnálak ! - mondta vágytól éget tekintettel.

Az ajkának estem , amit ő persze viszonzott és be nyúlt a szoknyám alá és megnézte , hogy van e bugyi rajtam. Közben én bele mosolyogtam a csókunkba, majd nem állt le félre tolta a bugyim és el kezdte izgatni a csiklómat.

- Tom.... vissza ... kell.... mennem... ! - nyögtem ki nehezen.

- De ezt még nem fejeztük be kicsi lány , folytatjuk délután ! - mondta és ki vette a kezét a bugyimból és le nyalta az ujját.

El sétált Tom én meg gyorsan vissza a kávézóba és láttam, hogy be jött Tom és le ült ahhoz az asztalhoz , amihez múltkor. Oda mentem hozzá , hogy fel vegyem a rendelését , ott álltam mellette és a kezét óvatosan fel vezette a lábamon.

- Mit hozhatok ? - kérdeztem a tollamat harapdálva.

- Egy epres sajt tortát szeretnék kicsi lány ! - mondta és meg nyalta duzzadt ajkait.

- Rendben hozom már is ! - feleltem és el mentem a sütijéért.

Vissza sétáltam hozzá és le tettem elé , majd a füléhez hajoltam és bele súgtam neki.

- Ha nem vigyázol baby , ma úgy le cummantalak , hogy el durran a tököd ! - súgtam bele a fülébe és meg nyaltam a fülét.

Hallottam , hogy Tom nagyot nyelt és vissza mentem a pultba , majd pár percel később oda jött hozzám Tom. Kifizette a sütit és kérdezte , hogy mikor végzek mondtam neki , hogy 4 kor , azt mondta , hogy értem jön. Már el is ment a dolgára , a délután hamar el is jött, megjött a váltás és pont ki léptem a kávézóból és meg láttam Tomot. 

Hamar oda szaladtam hozzá és rá ugrottam, amikor a popómat meg markolta egy kicsit fel szísszentem.

- Mi a baj kicsi lány? - kérdezte aggódva és le is rakott.

- Semmi baby , csak reggel el csúsztam a házadba , amikor siettem ki az ajtón és vágtam egy seggest és azóta fáj ! - feleltem Tomnak , aki csak mosolygott rajtam.

- Értem , picim majd haza érünk és le ápolóm ,majd nem fog fájni ! - felelte perverz vigyorral az arcán.


Continue Reading

You'll Also Like

227K 10K 57
(...) "Johns! Walker! Csendet ott hátul!" emelte fel a hangját Mr. Anderson aki épp a nitrogén tartalmú vegyületek tulajdonságait próbálta elmondani...
19.3K 1.8K 89
Türannosz. Hallottál már róla? Vespera sem, egészen addig, amíg egy nap le nem ült mellé egy csokiimádó idegen. Az iskola malackájának csúfolt lány n...
4.7M 141K 52
❝Y/N Parker? I like the sound of that.❞ // ❝Yeah, me too.❞ | Peter Parker x Reader | SECOND PLACE WINNER OF THE TURQUOISE AWARDS! THIS BOOK IS COP...
643 93 10
Ez a story 2010- ben fog játszodni Berilneben. Ez a történet Szonja Petterzonrol és Tom Kaulitzrol fog szólni. Szonja élete egy éjszakai buli után me...