Innocent (nevinný) Yoomin.

By ArmyBTS569064

2.9K 407 146

Jimin je milý a nevinný vysokoškolák, ktorý študuje tanec a hudbu. Je milý a veselý a má veľa priateľov a ob... More

PROLÓG.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21-Sejong
22
23 18+( pre silné povahy.)
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35 18 +
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50 🌟🌟🌟
51
52
53
54
55
56
57 18+
58
59
60 🌟🌟🌟
61
62
63
64
65
66 18 +
67
68
69
71
72
73
74 18+
75
76
77
78 FINALE ⭐⭐⭐

70🌟🌟🌟

20 4 0
By ArmyBTS569064

Jimin Pov.

Moje srdce bolo na roztrhanie úplne mimo realitu nevedel som ako sa mám cítiť , ani kde sa tu vzal Hoseok no po tom ako som ho uvidel predomnou ma vzal ku mne domov zatiaľ čo ja som si musel sadnúť. 

Zatiaľ čo on mi nalial vodu ktorú mi doprial ja som chytil sklenený pohár a napil ša v spomienke stresu ktorý prúdil mojim telom udialo sa všetko tak rýchlo... A než som stihol čokoľvek spracovať  či už situáciu alebo jeho návrat   on ihneď začal rozprávať.

,,Asi máš veľa otázok v skratke ten skurveny bastard musel zaplatiť za to čo urobil môjmu otcovi Jimin môj otec mi pred smrťou povedal že ťa mám nájsť , a viesť ťa lenže musel som sa postarať najprv o Augusta. A po tom čo som sa dozvedel že jeho otec môže za smrť tvojich rodičov to bola hračka, nástražit pre neho päsť jeho chybou bolo že  sa nekukal pred seba ale len na teba." Hovoril zatiaľ čo ja som sa kukol na neho zo slzami v očiach.

,, Takže to ty si mi písal a povedal mi kde mám nájsť tento list?" Ukázal som na list ktorý som držal v ruke zatiaľ čo on len prikývol  ,,áno bol som to ja, nikto iný len ja." Priznal sa mi zatiaľ čo ja som sa postavil.

,,Mám toho všetkého dosť ! Ja už viac nemôžem nemôžem rozumieš? Som vyčerpaný už stačilo!" Kričal som ako zmyslov zbavený čo som určite aj bol zatiaľ čo Hoseok ku mne prišiel  a len ma objal zatiaľ čo ja som mu padol na hruď.

Po tom čo som sa vyplakal som konečne začal jasné uvažovať, keďže sa mi uľavilo síce sa mi  zle príjma fakt že som adoptovani čo iné ale môžem robiť ? Nie som tak zbabelý aby som si niečo urobil.  ,, Tvoj otec to vedel ale ako to ? Ako to vedel vie kto sú moji rodičia a kde žijú ?" Hoseok prišiel nahnevane k stolu z ktorého hodil pohár na zem.

,,Nie ! Nevedel chcel mi to povedať ale nestihol to !" Kričal zatiaľ čo ja som sebou cukol od strachu ,,takže čo bude terás ?" Opýtal som sa  pričom som mohol vidieť Hoseokov úsmev na jeho tvári.

,,Ten zasratý bastard je konečne za mrežami  stačí ak budeš vypovedať pozri Jimin ja vi m že má nemiluješ a že miluješ jeho do má kurva série ale dokážem to prijať ja ťa nútiť to aby si so mnou bol nebudem chápem to lenže budeš musieť vypovedať len pre spravodlivosť môjho otca dokážeš to? Ja ty sľubujem že tvojich rodičov ty nájdem."  Jeho vážnosť v tvári naznačovala že to myslí naozaj vážne, aveak ja som sklopil zrak smerom k zemi premýšľajuc.

A po rozhodnutí som len prikývol hlavou ,,dobré budem vypovedáť ale ty mi nájdeš mojich rodičov pomôžeš mi." Hoseok len súhlasné prikivol zatiaľ čo ja som si z povzdychom vstal nebol čas nemohol som sa ľutovať, a byť v depresii ja som bol plný zlosti návalu hnevu človek ktorého som miloval a milujem , ako to mohol jeho otec urobiť bolo mi zle skoro by som odpadol určite som chcel no musel som sa držať pri zemi.

.
.....
...
.

Začal som kráčať na policajnú stanicu,  pričom som chvíľu z Hoseokom čakal na chodbe až mnou prúdil stres každým končekom môjho tela až  ku mne prišiel policajt a ja som sa "ocitol" v miestnosti kde bola tma jedno svetielko jeden stôl a stoličky zatiaľ čo mi jeden policajt dával otázky ten druhý si začal všetko zapisovať.

,,Takže ty a August ste manželia už cez dva alebo tri roky?" Spýtal sa ma zatiaľ  čo ja som len prikivol.  ,,Dobré vedeli ste akými nelegálnymi vecami sa zaoberá ?"  A prišlo to otázka pravdy a ja som nevedel či mám klamať alebo hovoriť pravdu, ale ja som chcel vedieť pravdu nemohol som skryť jeho chyby a dostať ho von pretože moja výpoveď by aj tak k niečomu neviedla.

,,Vedel som o tom, viete.. August má špecifické zaujímavý čo sa týka sexu priťahujú ho zvláštne veci..."

.
...
...

Vyšiel som z miestnosti zatiaľ čo sa na mňa jeden z policajtov usmieval,,veľmi ste nám pomohli ďakujeme,  budeme vás informovať o súdnom konaní a bližších informáci."  Ja som len prikivol a chytil jedného s policajtou za ruku  pričom som prehltol ,,môžem ho vidieť?"

Opýtal som sa zatiaľ čo sa policajt zamyslel až povolil pričom má začal viesť do ďalších dverí ktoré odomkol a ja som začal kráčať pomedzi cele až som sa dostal pred jeho celu zatiaľ čo som ho videl sedieť na zemi kukajuc  na stenu,  akonáhle má uvidel nadšene bežal ku mne.

Musel som  priznať bolo mi to naozaj ľúto , je to divné ale ako mi predsa možné byt ľúto tohoto človeka ? Toto som vždy chcel nie ? Vidieť ho za mrežami platiť za každú moju ranu teda aspoň zo začiatku .. terás som chcel byť s ním avšak ako môžem zabudnúť na fakt čo spravil jeho otec mojím rodičom?   A ja viem že je nespravodlivé aby platil za chyby svojich rodičov  lenže  keď sa na jeho tvár pozerám cítim zlosť vidím  na jeho tvári preliatu krv mojich rodičov skz jeho otca a to je fakt  z ktorým sa  budem musieť naučiť žiť.

Yoongi pov.

Sedel som na zemi kukajuc sa do stani až z mojich očí vyšli niekoľko sĺz , o malú chvíľu som počul krorky ktoré sa  zastavili pri mojej celé okamžite som sa otočil smerom k celé a moje srdce skoro podskočilo keď sa mi naskytol pohľad na moju lásku.

,,Jimin." Povedal som zo šťastným nádychom pričom som bežal k mrežam  zatiaľ čo som si zotrel slzy ,,Jimin ... Ja ... Prisahám že som nič neurobil , neviem čo sa deje dostaň má odtiaľto  prosím len .. Jimin si v poriadku ?" Hovoril som nadšene zatiaľ čo som mu chytil ruku no on sa odo mňa vzdialil a mne sa z tváre stratil úsmev.

,, Nedostaneš sa odtiaľto, miloval som ťa  možno aj milujem ale nie viac ako mojich rodičov povedz mi ako dlho si to predomnou chcel tajiť ? Ako dlho si chcel predomnou tajiť že tvoj otec je vrahom mojich rodičov!?" Zakričal zatiaľ čo mne úsmev z tváre zmizol až som sa začal tváriť nechápavo.

,,Čože ? Čo to hovoríš?  Jimin ja ... Ja prisahám že som o takom nič nevedel ,   ty ... Má miluješ nie ? Dostaň má odtiaľto." Povedal som zatiaľ čo on uhol hlavou zatiaľ čo som ja jeho tvári spozoroval to pohrdanie mnou.

,, Každý rás musí zaplatiť za svoje činy , a možno prišiel čas aby si za ne zaplatíl  ty za všetkých mužov ktorých si zabil  za to že si vôbec prišiel do môjho zasrateho života za všetko  zaplatíš a ja  zaplatím za to že som sa zaľúbil do človeka ako si ty." Hovoril pričom  sa dal na odchod  zatiaľ čo sa v mojom tele objavila panika spoločné zo slzami  zatiaľ čo som rukou začal búchať na mreže.

,,Jimin ! Poď sem ... Ja prísaham že som to nevedel ! Jimin prosím !  Vráť sa..."   Hrkol som sebou od plaču pričom som skzlol dole k mrežam hlavou opretý o  mreže zatiaľ čo som  začal pozorovať určite miesto v celi až mi nekontrolovateľne z očí vypadla ďalšia slza ktorú som nechal tiecť po tvári.

,,Neplač...  August, neplač ... Žiadny plač nemôžeš vyroniť už ani jednu slzu." Hovoril som zatiaľ  čo som zadržiaval slzy a potom sa vlastne usmial obrátil sa smerom k mrežom a začal sa od hnevu "kolísať " do predu a do zadu. ,,Jimin má miluje , on sa len hnevá.. keď je nahnevaný nevie čo hovorí on - on ma miluje nenechal by ma tu on sa len hnevá  ako má môže nemilovať?  Ja  jediný ho dokážem milovať  Jimin sa len hnevá , to ho prejde a potom sa ku mne vráti ako by sa mohol nemiovať? Jako ? Predsa... Nie on ma miluje určite Jimin nesmie milovať niekoho iného okrem mňa."

Môj výraz v tvári sa zmenil pričom som chytil jednou rukou mreże a dal hlavu  k nim zatiaľ čo som zakričal nahnevaným tónom ,, Jimin!"  Po tomto som svoju hlavu začal mierne búchať o dvere pozorujuc v spomienkach jeho slová ,,Jimin má miluje musí milovať len mňa..."  Hovoríl som do po pod zub.

Jimin Pov.

Vyšiel som z miestnosti pričom má na chodbe čakál Hoseok popravde prvý krát za svoj život sa mi odľahlo zrejme to takto má byť, ja ho milujem ale seba viac  neviem či na neho má vôbec zmysel čakať okrem toho on je terás to posledné o čo sa  ja mám zaujímať dvoležitejšie je pre mňa dozvedieť sa pravdu a už aj viem kde začať.

,,,Tak ?" Spýtal sa Hoseok zatiaľ čo ja som mál na tvary vážny výraz. Zatiaľ čo ja som si dal z  prsta dole prsteň ktorý som položil Hoseokovi do dlaňe ,,je koniec medzi mnou a ním myslím  , som odhodlaný zistiť pravdu pridáš sa alebo ?"   Hoseok sa usmial  pričom má druhou rukou chytil za ruku až sme spolu začali kráčať von.

Keď sme prišli von Hoseok počas chôdzi hodil prsteň do koša pričom mal na tvári úsmev  ,,kam že ideme? " Opýtal sa  no môj výraz nebol zatiaľ schopný odpovedať len sme spolu v ruka v ruke začali kráčať.

.
.
.

Hoseok a ja sme dorazili ku mne domov zatiaľ čo ja som si zobral len najviac cenné veci  pričom som si do kufra taktiež zbalil aj nejaký denik ktorý bol na mojej posteli lenže  v tej rýchlosti som si to neuvedomil a kufor zavrel.

,,Poďme ." 

,,Ale mám ?" Hoseokova tvár bola plná nechápavosťi,   zatiaľ čo ja som si povzdychol ,,zistiť pravdu okrem toho musím vidieť mojich jediných príbuzných ktorý sú ešte na tomto svete." 

,,Do Busanu tam žije moja rodina teda aspoň to čo po jej zostalo budem si pýtať vysvetlenie  a oni mi ho daju takže."  Chcel som pokračovať,  zatiaľ čo do izby prišiel Jin z Namjoonom ktorý má v rozprávaní zastavili.

,,Kde je  August ? Chceš utiecť? Myslíš že ty to dovolím? Pôjdeš a Augusta zachrániš rozumieš! Je to jediná rodina ktoru mám ,  on pre teba urobil tak veľa ! A ty ? Zbabelo utekaš krby len vidí čo si zač znova doplatil  na svoju lásku ! Ty odporný potkan!" Zakričal zatiaľ čo jeho telo zoslablo a skoro by padol ale Namjoon ho zastavil.

,, Nezachránim ho !  Vieš prečo pretože vaša skurvena rodina môže za to že sú moji rodičia mŕtvy!  Zachráň si ho sám."  Taktiež som na neho zakričal zatiaľ čo som sa pozrel na Hoseoka a hlavou mu naznačil  že odchádzame.

Ja a Hoseok sme začali mieriť k dverám pričom sme do oboch mužov drgli zatiaľ čo som v diaľke počul to ako  Jin plače myslím že upadol do bezvedomia keďže sa domom ozival Namjoonov výkrik.   Ja som z Hoseokom začal chodiť k autu , ktoré bolo zaparkované neďaleko nastúpili sme do neho nasrettoval auto  a dali sa na cestu s tým že Hoseok šoféroval.

Yoongi pov.

,,  Hej !"  Zakričal jeden z policajtov ktorý vošiel do cely , zatiaľ čo ja son sedel u steny a búchal si hlavu o stenu  ,, počuješ! Vnímaj!"  Kričal zatiaľ čo ja som mu nevenoval ani jeden pohľad pričom som blúdil k spomímkam k Jiminovi  a k jeho chrbtu a to ako odchádzal..

,,J..imim je len môj ,  Ji-min je len môj !" Zakričal som pričom som ťažko prehltol , zatiaľ čo sa ten policajt tváril velmi nechápavo skoro až desivo no potom ma z môjho tranzu vybral obušok  ktorý mi bol darovaný  do oblasti brucha ,, vstávaj! Počuješ!"  Kričal  zatiaľ čo ja som zo seba nevidal ani hlasku .

Moje oči  nabrali červenú farbu keďže som sa do terás snažil zadržiavať slzy čo si vybralo svoju daň  ja som sa na neho pozeral vražedným pohľadom pričom som stál bol to pomerne mladý policajt zrejme začiatočnik ktorý práve dokončil školu. Postavil som sa zatiaľ čo som mu venoval vražedný pohľad.

Videl som to ako zostal v strese až sa v ňom začal objavovať strach chcel ma buchnúť no ja som mu pred nárazom chytil obušok a silou mu  ho vzal z jeho ruk zatiaľ čo som naklonil hlavu až som sa k nemu začal blížiť  pričom som ho reflexné celou silou udrel po tvári  a potom nasledovala ďalšia rána do brucha  zatiaľ čo on padol na zem kukajuc  sa na mňa vystrašení pohľadom.

Snažíl sa volať o pomoc lenže ja som mu celou silou vrazil do krku a potom do úst.

ლ⁠(⁠^⁠o⁠^⁠ლ⁠)ლ⁠(⁠^⁠o⁠^⁠ლ⁠)ლ⁠(⁠^⁠o⁠^⁠ლ⁠)ლ⁠(⁠^⁠o⁠^⁠ლ⁠)

August ide bomby 🤭💜🤣

Bantagan boy.💜

Continue Reading

You'll Also Like

30.8K 1.1K 29
Mala presne dva týždne do svadby jej kamarátky. Plánovala ísť sama, keď v tom sa odohrala nepríjemná situácia, ktorá ju donútila klamať. -začiatok:...
1.3K 103 23
Mladá krasokorčuliarka a profesionálny hokejista. Ona jemné, ladné dievča a on tvrdý, hrubý rival. Dva úplne odlišné svety, no osud si vybral práve i...
13.6K 252 13
Po rokoch sme sa vrátili naspäť z Kanady na Slovensko. Keď som ho uvidela som hned som vedela ...
472K 16.9K 79
Freya je tak trochu hanblivá 20 ročná panna, no keď nastúpi na výšku, všetko sa tak nejak zvrtne. Jej spolubývajúca je cool a šialená Lua, ktorá ju z...