Miattad..[1] [Befejezett]

By reekaa_a

10K 426 2

Max Verstappen-nek az apjának köszönhetően sok a lelki problémája. Olyan emlékek amiket nem tud elfelejteni... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
.

20.

302 16 0
By reekaa_a

Max Verstappen
📍Ausztrália

December 10 Vasárnap

A napok és a hetek teltek. Olyan tempóban amire nem számítottam. Az egyik nap még annak örülök hogy Jack véglegesen a családunk tagja, a másik nap pedig már utaznunk kell Daniel és Heidi esküvőjére. Jack gyorsan beilleszkedett a társaságába imádja az autókat már most amitől Vic előre fél. Nem szeretne érte is aggódni. Szerintem elég ha csak én ülök egy guruló koporsóba. Majd meglátjuk..
Charles Leclerc a hülye fejével kitalálta hogy elviszi gokárdozni. Ez volt két napja. El se tudom mondani hogy a kisfiam mennyire függött rá. Most csak azt hajtogatja hogy menjünk gokárdozni. Én örülök neki de a barátnőm nem.

Daniel és Heidi esküvőjére nem jött velünk Jack mert nekünk sok dolgunk van így nem tudtunk volna figyelni rá. Jack addig elutazott holladniába az anyukámhoz. Persze nem egyedül! Először elmentünk oda, majd onnan repültünk Ausztráliába.

                                 §§§

- Daniel jól nézel ki ne szórakozz!- nézek mostmár csúnyán a fiúra.- Ezt azért vetettem meg veled mert jól nézel ki!- mutattam az inger ami rajta van.- Heidie ruhája is gyönyörű!- nézek rá biztatóan.

- Köszönöm Max..- mosolyog rám. Mellé lépek hogy én is látszódjak az egész alakos tükörben.

- Mi aggaszt Daniel? Látom rajtad! Ne is próbáld tagadni!- teszem a kezem a vállára.

- Max biztosan Heidi is ezt szeretné?- néz rám kétségbeesetten.

- Igen! Szeret téged! Ahogyan rád néz az mindent elárul. Lehet hogy ő is fél, és lehet azt mondta pár napja hogy ez korai, de most itt van két szobával arrébb!- mondtam ki az összinte véleményemet.- Ha ő nem akarná, akkor ma nem állnánk itt Danny! Higy nekem!

- Rendben! Köszönöm Max, hogy mellettem voltál végig, és hogy segítettél mindenben.- felém fordult.- És a legény búcsút is.- nevetünk fel egyszerre.

- Bármikor!- ölelt meg férfiasan.- De azért remélem többször nem házasodsz meg!- mondtam neki mire mind a ketten nevezni kezdtünk.

- Én is..

Elkezdődött a szertartás. Először a koszorúslányok és a párjaik, aztán a feleség. Persze én Viccel sétáltam be. A nő bal oldalra állt míg én jobb oldalra. Az egész nagyon szép volt. Heidie olyan esküvői ruhát választott ami miatt Daniel nyála kifolyt. A legjobb barátom szülei sírtak, ami összintén fura volt látni. Amikor megyek az ausztrál házba akkor ott mindenki nevet és jó a hangulat. Heidie szüleit nem ismerem így róluk nem nyilatkozók. A szertartás után megvolt a hitvesi csók, aztán a jöhettek a csokor dobás.

- Vic édes te beszeretnél állni?.- nézetem rémülten a barátnőmre aki megindult a tömeg felé.

- Igen! Heidi a lelkemre kötötte.- mosolyog rám kacéran. A derekánál fogva rántom vissza.

- Csak óvatosan Donowen.- suttogtam a fülébe. Vic mosolyogva lépett el mellőlem.
Daniel Ricciardo mellém állt hogy jól lássuk melyik lány kapja el a csokrot. Heidi hátra nézett majd eldobta a csokrot. A csokor mintha céltudatosan Vic kezébe akart volna landolni. Amint a barátnőm elkapta a csokrot a fejemet fogva kezdtem el nevetni. Daniel felém fordult.

- Leszek a tanúd.- jelentette ki.

- Köszi haver.- nevettem..nem tudom hogy kindomban vagy tényleg élveztem a helyzetet.

- Max! Nagy esküvő legyen.- ért mellém Lando Norris akivel kezet fogtam.

- Hát egyedül majd nem tudom kifizetni a Red bullnál nem keresek elég jól..- húztam el a számat de egyszerre nevettünk fel.

- Kapsz fizetés emelést Max.- ért mellénk Christian Horner is.

- Köszi főnök.- fogok kezet vele. Heidi megölete Vicet aki utána hozzánk sétált mosolyogva.

- Mijn liefste biztos kellett az neked?- húzom magamhoz a nőt.

- Igen.- nevett a csokoral együtt. Mosolyogva csókolom meg.

- Na a következő házaspár is legyen szíves befáradni a terembe!- hallottunk meg Daniel hangját.

- Kérem jöjjön jövőbeli Mrs. Verstappen.- nyújtottam karomat neki. Mosolyogva elfogadta.

A teremben Danile Ricciardo és családja és Heidi és az ő családja ült a fő asztalnál azzal szemben a mi asztalunk volt. A mi asztalunknál volt több formula 1-es pilóta is, itt volt Lando Norris, Carlos Sainz, és valahogyan ide keveredett Nico Hülkenberg is. Aztán itt volt Christian Horner, és Helmut Marko. Több Red bullos tagot nem láttam. Az esküvő vacsora része remekül telt. Aztán elkezdődtek az ivos játékok amiből persze Daniel nem hagyott ki engem sem. Az első játékhoz sorba kellett állni. Egyik oszlopa lányok a másik fiúk. A sor végén áll a házas pár. Mindenki kapot egy rövid italt és azt kellett sorba felhúzni és amelyik csapat nyer az kérhet valamit a vezetestől. Én voltam a sor közepe velem szemben Vic volt. A nő még mindig megőritett.. a játékot elkezdtük, mindenki gyorsan felhúzta a shortát, de végül hiába voltunk gyorsak a lányok nyertek.

- A kihívás a következő!- csapta össze a kezét Heidi.- A vőlegény és annak tanúja!- nézett ránk.- Fekvőtámaszba kell lemenni és minden egyes fekvőnél inni kell a tálból ami előttetek van.- mosolyogt ördögien.- Persze lefegyelve tudjátok ahogyan kutyák szokták.- nevettet mindenki kivéve engem és Danielt.- A pia pedig Whisky lesz. Ja és! Miért az edzőitek elmondták mennyi fekvőt tudtok egymás után nyomni annyit kell! Ez azt jelenti hogy Maxnak 45 míg Danielnek csak 40-et kell.- fintorogva néztem a nőre aki előttem állt.

- Heidi ezt még megbosszulom...- morogtam miközben készültünk elő a feladathoz..
Daniel és én lementünk fekvőtámaszba. A két tányért pedig élénk rakták. És akkor ezek után beszédet kell mondanom..de sebaj Lando és én még nem is trolkodtunk.. A kihívást elkezdtük. Egész jól szórakoztunk Danielel. Én végeztem előbb még úgy is hogy nekem több fekvőt kellett nyomnom. Miután felálltam Vic lépett mellém és felém tartott egy pohár üdítőt.

- Köszönöm, de ezt nem felejtem el.- vettem el és meg is ittam egyből az egészet. Vic csak a szemét forgatta mosolyogva. Szeretem a Whiskyt de ez borzasztó volt. Ezek után jöhetett a torta. A torta után pedig a beszéd amit persze nekem kellett mondanom. Szent isten..

- Vic..- hajoltam a mellettem ülő nő füléhez.- Kell a segitséged...- a nő rám nézett.- Lando és én kitaláltuk hogy elraboljuk a feleséget, és pénzt kérünk cserébe ha vissza szeretné kapni Daniel.- Vic mosolyogva várta a folytatást.- De Heidi még nem tud róla és nem tudok úgy beszélni vele hogy ne legyen feltűnő. Szóval az a terv én elmondom a beszédet, aztán lesz a nyitó tánc majd utána Heidinek el kéne tűnni.- körbenézten hogy senki nem e hall minket.- Lando fekete Mercedese kint áll. Norris is kint lesz. Annyi a dolgod hogy kiveszed a feleséget és vissza jössz hogy ne legyen feltűnő..- fejeztem be a tervet.

- Hülyék vagytok Max! De csináljuk.- mosolygott rám. Egy csókot nyomtam az arcára.

- Köszönöm Mijn liefste..- a torta elfogyasztása után mondtam egy igen megható, és baszos szöveget. Szerintem én sem hittem el teljesen hogy ezt én hoztam össze. Na de mindegy is.
Daniel és Heidi elkezdtek támcolni. Gyönyörű tánc volt. Életemben nem hittem volna hogy Danielt majd látom így táncolni, erre is csak 12 évet kellett várnom. Aztán jött a móka.
Vic odament a lányhoz úgy mintha baj lenne. A barátnőm sutogot valami a másik nő fülébe aki rám nézett egy cinkos mosollyal. A két nő megindultak kifelé amikor Daniel nem figyelt. Én elindultam a legjobb barátom felé. Pár perc múlva újra visszajött Vic és máris kezdetét vehette a móka.

- Daniel..- szólítottam le a legjobb barátomat.- Elrabolták a feleséged.- néztem rá ő pedig körbenézett.- Az elrablói hajlandóak tárgyalni veled ha vissza kéred Heidit.- mosolygok rá.

- Ti kis rohadékok.- nevet fel Daniel.

- Nézd éppen Lando hív.- mutattam fel a telefont. A tömeg körénk gyűlt. Mindenkinek feltűnt hogy nincsen meg a feleség.- Szia Lando.

- Lando Norris! Kérem vissza a feleségemet.- háborgott Daniel Ricciardo.

- Annak ára van.- válaszolta a fiatal brit.

- Milyen ára?- kérdezi az ausztrál.

- Pénz..szép nagy összegű pénz.- mosolygok most én rá..

- Ti jobban kerestek mint én!- nézett rám Daniel.

- Kell az esküvőre.- nevettem fel és velem együtt a tömeg is.

- Oké! 100 dollár?- teszi fel a kérdést az ausztrál.

- Nem nem! Annál több.- szólal meg Lando.

- 400 dollár?

- Hát már elég jó de még mindig nem a legjobb. Mehet feljebb.- válaszolok most én neki.

- 800 dollár följebb nem megyek!- jelenti ki.

- Már a reptéren vagyunk Heidivel.- válaszolta Lando.

- 1000 dollár?- szóla meg gyorsan Daniel.

- Oké! 1000 dollár.- bólint rá Lando.- Indulunk vissza.- nyomja ki a telefont. A barátomra nézek.

- Ezt még visszakapjátok..- morogta az ausztrál amikor átutalta a számlámra a pénzt..

- Várom nagy szeretettel.- kacsintotam rá mire a középső ujját mutatta fel nekem.. végül így telet az este..


.

Continue Reading

You'll Also Like

81.5K 3K 51
Amikor egy cukrász és egy autóversenyző találkozik, az életük egyik legnehezebb időszakában, hogyan alakul a sikeres, fiatalok élete? Hogyan tudják e...
19.7K 896 23
Lydia Wolff az érettségi megírása után édesapjával tartott a Kanadai nagydíjra. Nagyon régen járt már bármilyen nagydíjon is, így nagyon a pilotákkal...
128K 6.1K 57
Carla Madrona, Samuel Madrona spanyol milliárdos lánya. George Russell a feltörekvő Formula 1-es pilóta, gazdag szülőkkel.
56.9K 2.7K 22
Elena egy teljesen átlagos, félig brit, félig olasz származású tizenkilenc éves lány lenne, a vezetékneve nélkül. Zak Brown, igen, az a Zak Brown az...