Nőgyógyászba Szeretve

By ZsoltneDellar

2.4K 124 76

Ez a történet 2009- ben játszódik a lány Karina Fisher 18 éves az anyukája Layla Fisher egyedül neveli. Úgy d... More

Bevezető
1.rész
2. rész
3. rész
5.rész
6.resz
7.rész
8.rész
9.rész
10. rész
11.resz
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész

4.rész

154 7 3
By ZsoltneDellar

- Neked az a távcső Tom ? - kérdeztem össze ráncolva a homlokomat.

- Amiért neked Karina, a madarak miatt. - felelte kuncogva Tom.

- Csak ne hogy olyan madarat láss vele majd , ami meg bolondit ! - válaszoltam nevetve.

- Már láttam olyat Karina és már nagyon nehezen bírok magammal ! - felelte Tom és közben nyálazta a duzzadt ajkait.

- Hát ez van Tom , nem baj majd egyszer talán hagyja magát a madárka , hogy el kapd ! Na de én most megyek , mert dolgom van ! Na Szia Tomy! - köszöntem mosolyogva.

Gyorsan be mentem a szobámba be csuktam az erkély ajtómat és neki dőltem az ajtónak és megint a szívem ki akart szakadni a helyéről. * Én állat tényleg most flörtölök a dokival és azt mondtam neki , hogy Tomy ! Nem vagyok normális az már biztos!*. Azon gondolkoztam , majd ha arra kerül a sor , hogy szex vele , akkor mit is kell csinálnom. Gyorsan meg fogtam a laptopomat és az internetre be írtam , hogy szex és egy csomó pornó videot dobott ki. Az egyik rá mentem és meg nyitottam. 

El is indult a videó először csókolóztak és a férfi le vette a nő felsőjét és melltartóját és el kezdte szívni a mellbimbóit. Bele néztem a pólóm alá és vissza a videóra , csak meg húztam a vállamat , haladtam tovább. Most a csaj kényeztette a pasit , le húzta a gatyáját és a szájába vette a férfi farkát. * Jézusom , ha én Tom cobráját így a számba veszem fen akadnak a szemeim és meg fulladok a francba! De hülye vagyok, most jut eszembe az orrodon kapsz levegőt ó Mária gyere le! *. 

Véget ért a szex videó egy 30 perc múlva , most , hogy tudom mit kell nagyjából csinálni , le mentem. Kerestem valami édességet és mit találtam nyalókát epret , meg bontottam és gondolkoztam. Az a perverz ötletem támadt , hogy ki megyek az erkélyemre és el fogyasztom , így is tettem. Fel mentem a szobámba és ki nyitottam az erkély ajtót a távcső a földön volt a számba tettem a nyalókát és figyeltem Tomot. 

Majd hirtelen irányt kellett váltanom a távcsővel , mert naná , hogy ki jött az erkélyre .

- Láttál valami érdekes madarat a környéken Karina ? - kérdezte Tom a korlátnak támaszkodva.

- Talán Tom ! - vettem ki a nyalókát a számból és mosolyogtam , majd vissza tettem. 

- Ne hogy félre nyelj Karina ! - mondta Tom perverz vigyorral az arcán.

- Nem fogok ne aggódj Tom ! - feleltem vigyorogva.

Gondolkoztam , hogy mivel húzhatnám még az agyát és rá jöttem , be ejtem a cicim közé a nyalókát.

- Jajj de ügyetlen vagyok , most ragadni fogok ! - kiáltottam fel és a melleim közé nyúltam és vissza raktam a számba.

Szegény Tom félre nyelte a füstöt és nagyon köhögött, fel ugrottam a székről.

- Tom jól vagy ? Ne segítsek ? - kérdeztem egy kicsit aggódva.

- Nem kell Karina ! Ne aggódj jól vagyok! - felelte Tom mosolyogva. 

- Oké ! Szia Tomy ! Majd később! - köszöntem el és be is csuktam az ajtót.

Csak mosolyogni tudtam ezen az egészen és rá néztem az időre már este 8 óra volt , gyorsan le mentem a konyhába. Össze dobtam magamnak egy salátát és le ültem a konyhába a pulthoz és el kezdtem enni a salátámat. Közben rám csöppent a szósz és le vettem a felsőm , mivel úgy sincs itthon senki. ( közben Tom a távcsővel kukkolta , hogy mit csinálsz a konyhában) Na szóval felső nélkül ültem és meg ettem a salátámat és el is mostam a tálamat. 

Meg fogtam a felsőm ,majd mielőtt meg fogtam volna , gondoltam le veszem a gatyámat úgy is fürdeni megyek. Meg is tettem és fogtam a ruháimat és fel sétáltam a szobámba , közben a hifimen nyomtam be egy kis zenét. Elő kerestem , hogy mit veszek fel estére alváshoz , egy fekete tangát találtam meg egy fekete trikót és egy fekete vékony picsa gatyát. Az ágyamra tettem és be sétáltam a fürdőbe és le tusoltam közben meg mostam a hajamat is. Hamar meg törölköztem és meztelenül ki sétáltam az ágyamhoz. Majd nyeltem egy nagyot eszembe jutott , hogy Tomnak is van egy távcsöve. De nem érdekelt gyorsan fel is öltöztem ki mentem az erkélyre és el szívtam gyorsan a cigimet.

Vissza mentem a szobámba és gondolkoztam mivel , holnap szabad napom van ezért nem kell olyan , korán le feküdnöm. Meg hallottam , hogy anya haza jött , meg vártam amíg el alszik , csendben ki másztam az ágyból. Oda sétáltam az erkély ajtómhoz és ki nyitottam , majd gyorsan le hasaltam és a távcsövemet a kezembe vettem. Be kapcsoltam rajta az éjjel látó módot és néztem Tomot. Meg is pillantottam , ahogyan ő is engem figyel a távcsövén keresztül , gyorsan le tettem a távcsövemet. Majd pár perc múlva újra rá néztem Tom ablakára , de már nem láttam , szóval arra gondoltam, hogy biztosan le feküdt. 

Éppen fel álltam és háttal voltam az erkélynek , valami furát éreztem magam mögött , majd a kezembe fogtam valami kisebb tárgyat. Meg fordultam és el dobtam és valaki meg szólalt , elég ismerős volt a hangja.

- Basszus Karina ! - mondta Tom , azonnal fel kapcsoltam az éjjeli lámpámat.

- Úristen Tom , ne haragudj ! Nagyon fáj ? - térdeltem le mellé és néztem az arcát aggódva.

- Semmi baj Karina! Jól vagyok ne aggódj ! - szólalt meg Tom rám mosolyogva. 

- Maradj itt hozok a fejedre jeget! - segítettem fel az ágyamra és le ültettem.

Le mentem csendben a konyhába jégért Tom fejére meg az első segély dobozért , magamhoz vettem és már mentem is fel. 

- Na itt is vagyok Tom ! Meg nézem a sebedet , hogy mennyire súlyos ! - tettem le magam mellé az első segély dobozt .

Meg néztem Tom homlokát , csak felületi sérülés hála a jó égnek , meg egy kicsit el kezdett fel dagadni.

- Semmi komoly , nem kell varrni , de viszont le fertőtlenítem és kapsz egy szép tapaszt , meg jeget , hogy le lappannyon a kis pukli a homlokodon. - mondtam Tomnak miközben csak engem nézett.

- Nem is tudtam , hogy ilyet is tudsz Karina ! - nézett rám Tom meg lepődve.

- Los Angelesben ápoló nő szerettem volna lenni , de nem lehettem az ! - feleltem könnyel a szemembe.

- Nyugi Karina , sajnálom , hogy ha egy régi sebet téptem fel benned ! - mondta Tom.

- Semmi baj Tom tényleg , csak egy kicsit még mindig meg visel ez az egész , majd talán idővel el mondom. - feleltem és közben össze pakoltam a dobozt és le is zártam.

Fogtam a jeget és Tom homlokára helyeztem finoman és egy kicsit ott tartottam neki.

- Jobb már Tomy ? - kérdeztem meg Tomtól , akkor realizáltam , hogyan is hívtam.

- Igen jobb Karina! - felelte és végig simította az arcomat a puha kezével, majd az alsó ajkamat a hüvelyk ujjával.

Nem telt bele pár perc az ajkaimnak esett , nagyon jól esett és egyből viszonoztam , nem bírtam vissza fogni magam és rá másztam Tomra....................................................................................... 

Continue Reading

You'll Also Like

182K 3.8K 27
Josefine had a crappy situation at hand; what if you fall in love with your best friend? what if he loves you back? But if you're both too scared to...
4.3K 279 21
Te félsz a sötétben? Nem? És, ha azt mondom szörnyek lapulnak benne? Angel Garcia tudja miféle lények rejtőznek az éjszakában. A szüleit vámpírok ölt...
93.1K 6.6K 41
Freja egy földműves egyetlen leánya. Sárkányokkal teli világban él, ahol megszokott már e hüllők létezése. Freja minden áldott nap dolgozik. Saját ot...
152K 6.5K 39
!FORDÍTÁS! EREDETI: @nojamsbts Killian King: hideg, távolságtartó, domináns és birtokló az övével szemben, az iskola legjobb alfája, és rosszfiúként...