Innocent (nevinný) Yoomin.

By ArmyBTS569064

2.9K 407 146

Jimin je milý a nevinný vysokoškolák, ktorý študuje tanec a hudbu. Je milý a veselý a má veľa priateľov a ob... More

PROLÓG.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21-Sejong
22
23 18+( pre silné povahy.)
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35 18 +
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50 🌟🌟🌟
51
52
53
54
55
56
57 18+
58
59
60 🌟🌟🌟
61
62
63
64
65
66 18 +
67
69
70🌟🌟🌟
71
72
73
74 18+
75
76
77
78 FINALE ⭐⭐⭐

68

23 4 0
By ArmyBTS569064

Yoongi pov.

Flasback.

,, čo robíš !" Ozval sa krik môjho otca zatiaľ čo ja som do neho drgol s on sa začal smiať. ,,Vždy som ťa mal za šialenca čo mi urobíš?  Čo mi urobíš nemôžeš urobiť nič nemôžeš mi zabrániť aby som si Jimina vzal pod svoje krídla je to dôležita zbraň .. a niekoho mi tak strašne pripomína ale neviem si spomenúť koho."  Hovoril zatiaľ čo moja tvár  sa stavala viac vražednou pričom som k nemu urobil ďalší krok no on pokračoval.

,,Jimin je vážne úžasný kde že je ? Musím ísť za ním."  Chcel ujsť no ja som ho zachytil a dobre si ho obzrel pričom som ani nemrkol ,,nikam nepôjdeš povedal som že za to zaplatíš myslíš že som žartoval?"  Tentokrát som ho hodil smerom k oknu no  pred pádom som ho zachytil.

,,Zbohom otec tvoja smrť nebude márna." Hovoril som no on začal mať strach keďže si  začal uvedomovať že to myslím vážne snažil sa vymaniť a spierať sa no ja som bol rýchlejší a hodil ním o okno ktoré sa ihneď rozbilo a môj otec začal padať z horného poschodia smerom  k zemi.

Jeho naraz bolo na predné sklo auta zatiaľ čo ja som sa na tú krásu kukal z úsmevom.  Po tomto som si vydýchol  a ihneď bežal dole zo slzami kde som prišiel do miestnosti z kamerami a vymazal ich z tohto dňa pričom som následne kamery výpol.

O pár minút som prišiel pred mŕtve telo Deana  a z povzdychom som do neho kopol zatiaľ do som vytiahol mobil  a dal si ho k uchu zatiaľ čo som si prehrábol moje čierne vlásy. ,,Dobrý deň polícia  tu je anonym na ulici  disoyon sa stala  vražda príďte prosím čo najskôr."

.
.
.
O pár minút prišla polícia zatiaľ čo ja som falošné plakal na zemi ktorá začala všetko kontrolovať a paskovať zatiaľ čo ja som bol v hroznom stave ktorý som len hral. O pár minút došiel Jimin  ktorý má ihneď objal zatiaľ čo ja som  si ho k sebe pritiahol viac zatiaľ čo som sa usmial nad mojím plánom a to ako mi to všetko hralo do kariet.

End of Flasback.

,, Poslúžil si mi.. otec keďže bol na mňa vydaní zatikač musel som niečo robiť, niečo  čo by ma udržalo mimo väzenia a tak som na teba hodil moju vraždu pretože chromeho človeka predsa nedokážu zavrieť pretože si mi vlastne pomohol a poslúžil mi zobral si svoju vinu na seba čo by neurobil starostlivi otec pre svojho syna?"  Hovoril som z úsmevom zatiaľ čo som sa kukol na muža ktorý sa tváril viac desivo keďže voda začala stúpať zatiaľ čo ja som mal nohy pri sebe.

Keď bola voda dostatočne plná vo vani v ktorej bol môj otec , položil som mu ruku na jeho hlavu a začal ju poznali ponarať do vody  moja tvár mala znova slzy  až som môjho otca ponoril na úplne dno. Pričom som sa chytil sa brucho ,, do you like me dad?" Povedal som zo slzami pričom som z vačku vytiahol striekačku

Zatiaľ čo mi cinkol mobil a ja ho vzal zatiaľ čo vo mne hrlko strachom a môj výraz sa zmenil na vystrašený bola to znova od toho neznámeho čísla.

Unkown Number.

Jimin už o všetkom vie stratil si ho :)

,,telefón som odložil zatiaľ čo som sa pozeral na strikačku ktorá mala v sebe ihlu ktorú som začal približovať k môjmu ramenu až som ju nakoniec do mňa pichol aj z latkou  ,au!" Vykríkol som pričom som vstal a začal kráčať k záchodu kde som ju hodil a jednoducho zachod splachol.

Toto je naozaj môj koniec Jimin už vie čo som urobil , môjmu otcovi neodpustí mi to a s tým žiť nemôžem. Chcel som kráčať späť k vane pričom stále tiekla voda no tentokrát z vani keďže bola už celkom plná až v nej bolo telo no ja som začal vidieť dvojmo a o pár minút som stratil kontrolu nad vlastným telom až som spadol na zem do bezvedomia.

.
.
.
.

Neviem ako dlho som bol bezvedomí no nabral som vedomie síce som chvíľami videl dvojmo než sa môj zrak dal zase do poriadku  videl som nadomnou niekoľko policajtou ktorý sa má snažili zobudiť. A keď sa im to podarilo konečne som vstal  a oni mi ihneď začali nasadzovať putá. Zatiaľ čo ja som sa snažíl spracovať čo sa práve deje.

,,August D ste zatknutý za pokus o vraždu, a vraždu niekoľkých mužov taktiež ste obvinený z nelegálnych činov máte právo na jeden hovor a právnika."  Povedal jeden z policajtov ktorý mi začal dávať putá ,,odpor by bol zbytočný."  Povedal zatiaľ čo ja som konečne prišiel k sebe a nechápavo sa pozeral na vaňu z ktorej vyberali pre mňa myslajuc si mŕtve telo.

,,Poďte s nami." Povedal zatiaľ čo záchranka sa snažila môjho otca oživiť ,,má pulz !" Zakričal jeden záchranca zatiaľ čo ja som sa otočil a zastavil sa aby som sa uistil či to myslí vážne no polícia má začala hneď do predu a ja začal kráčať z miestnosti z chladným výrazom.  Ako som kráčal dome schodami uvidel som Jimina ktorý bol celý od krvi a taktiež dobity no jeho šok v tvári bol viditeľný.

,,August!" Zakričal  zatiaľ čo ja som mu nevenoval pozornosť a len kráčal smerom k dverám z ktorých som višiel kráčajúci po chodbe smerom k výťahu zatiaľ čo som spozoroval ako Jimin utekal za mnou a ostatný ľudia sa na mňa pozerajú a hovoria o  mne avšak ja som bol mimo realitu vminal som len seba.

Vyšiel som von kde bolo niekoľko televíznych novin reportérov ktorý si ma začali fotiť  alebo mi začali dávať otázky no ja som ani na jednu neodpovedal a polícia ich dokonca musela  odhanať. Aby sme mohli prejsť k autu čo sa nám na koniec podarilo.

Jak sa to kurva mohlo stať?  Hovorila si moja myseľ  zatiaľ čo ja som sa pred autom zastavil keďže som neďaleko mohol vidieť mne známeho človeka ktorým bol Hoseok moja zlosť začala narastať načo do mňa jeden z policajtov opäť buchol obuskom

Čím som si do auta nasadol a už by sa chystali odísť lenže Jimin začal bušit na auto zo slzami a pokračoval by v tom zatiaľ čo ja som mu venoval zmätený pohľad ktorý sa menil na vražedný keďže k nemu prišiel  Hoseok ktorý ho chytil za pás zatiaľ čo som ako posledné stihol spozorovať bol  Jiminov nechápav výraz potom sa auto začalo hýbať.

.
.

Dorazili sme na policajnu stanicu pričom má začali viesť do celý pre predčasne zadržanie keď sme došli k celé dali mi dole putá pričom otvoril celu a následne na do nej hodili zatiaľ čo ja som padol na zem o malú chvíľu sa ozvalo zamknutie zámku a ja ihneď bežal  k mrežam ktoré som chytil.

.
.
.........

Jimin Pov (pred zatknúti Augusta.)

Autom som dorazil na adresu ktorá mi bola povedana pričom som vystúpil z bieleho auta pozorujuc prázdne okolie nikto nikde len vietor keď ten muž povedal že to bude naozaj na konci Soulu tak neklamal išiel som sakramensky dlho ale nakoniec som tu ale nikde tu nie je ani živej duše je to tu zastarale.

Ako keby tu už nikto nežije kto by na takéto miesto chodil ? Očami som skúmal zázemie okolie ale nikto nikde len vietor ktorý mi robil spoločnosť.


Povzdychol som si pričom mi o pár minút  začal zvoniť mobil a ja ho ihneď okamžite zdvihol. ,,H-halo? Čo tu mám robiť nikto tu nie je nechápem."  Znova sa ozval ten neznesiteľný smiech ktorý neznášam.

,,Choď rovno a pri červenej streche zahni do lava bude tam na teba čakať menší  domček do ktorého vstupiš, bude tam muž tomu mužovi povieš že si si prišiel kúpiť jahodu on to pochopi a dá ty zbraň budeš ju potrebovať takže urob čo ty hovorím." Než som stačil čokoľvek povedať  hovor sa vypol zatiaľ čo ja som si povzdychol a len začal robiť tak ako mi  bolo povedané.

Len dúfam že nikomu nebudem musieť ubližovať  nerád by som také niečo robil.  Kráčal som cestou zatiaľ čo mi až mráz prebehol po chrbte na takomtom mieste som ešte nikdy nebol... Vošiel som do malého domčeka a kráčal k pultu zrejme tu  kedysi dávno boli potraviny.

,, Prajete si ? Mladý muž ?" Povedal starec zatiaľ čo som mu venoval úprimný úsmev.  ,,Áno chcel by som si kúpiť jednu jahodu ak dovoľite."starší muž sa usmial a mal iskry v očiach.

,, Och isté chápem jahodu,  dlho tu nikto nebol tak ma prekvapilo že sem niekto došiel."  Hovoril zatiaľ čo začal chodiť niekde do zadu a ja si tam všetko pokojné obzeral.  Všetko vyzeralo tak zaprašene a staro docela rád by som sa toho starca spýtal čo sa tu stalo ale myslím si že to vedieť nepotrebujem.

O malú chvíľu sa starec vrátil aj z novinami ktoré položil na pult z úsmevom. ,,Tu máš "jahodu" synak zober si ju."  Ja som sa k tomu pultu priblížil zobral si noviny a potom som ucítil hrúbku a to čo v nich bolo zabalené. 

,,Ďakujem veľmi pekne."  Starec nad tým len mavol rukou a ja som z domu vyšiel pričom som odbalil od novin tu zbraň až sa mi na ňu naskytol pohľad bola to  jednoduchá čierna zbraň a dobre sa držala.

Po tomto som začal mať znova telefonat  a ja to zdvihol  kde sa ozvali ďalšie inštrukcie. ,,Máš zbraň ?" 

,,Áno držím ju  v ruke." Vyslovil som odhodlané čakajúci na odpoveď a na to čo bude nasledovať ďalej.

,,Super je to skoro už kúsok ver mi zbraň bude potrebná, pôjdeš park krorkov ešte a  tentokrát zabočiš do ľavá  prejdeš veľký kopec a za ním bude docela  staré sídlo choď tam a v jednej z izieb je položená truhlička , za roky sa jej nikto nedotkol zostala nedotknuta  choď a zober ju a keď ju budeš mať prečítaj si list ktorý a to čo v ňom je napísané potom sa dozvieš pravdu."  Pozorne som počúval jazdné jedno slovo a následne som zložil mobil a znova sa vydal na cestu.

.
.

Kráčal som niekoľko minút až som naozaj narazil na kopec ktorý som z ľahkosťou prešiel som mladý takže mi to dlho netrvalo než som sa dostal  k adrese a miestu na pohľad sa zdalo to sídlo taktiež opustené a bolo tiež veľmi staré len som si povzdychol a začal kráčať k nemu bol som docela smädný od toľkého vyčerpania a chodenia mi vyschlo v krku.

To sídlo bolo naozaj pekné také staré ako to že sa práve tu dozviem pravdu ? Taktiež to bolo celkom jednoduché prišiel som k bráne zatiaľ čo som sa odhodlal či vôbec stupit na pozemok.

,,Jimin ! Nebuď srab zvládneš to !"  Zakričal som pričom som vybral násobnik aby som sa uistil či su v ňom zbrane aspoň pre istotu áno dokázal by som streliť po tom všetko čo som zažil je toto najmenej čo dokážem urobiť.  Blížil sk sa k dverám pričom po mne  z nejakého dôvodu prešiel mráz po chrbte.

Chystal som sa to ignorovať a to som aj urobil očami som už hľadal zvonček , no potom som si vlastné uvedomil že to je opustené tak prečo by som mal klopať  nedávalo to zmysel ale aspoň vieme ako  má babka z dedkom vychovali a čiastočne aj moji rodičia predtým než zomreli.

Chytil som kľučku a rukou otvoril dvere na moje prekvapenie nebolo ani zamknuté zrejme tu naozaj nikto není , začal som kráčať cestou smerom k dverám zatiaľ čo som si všetko pozorne obzeral bolo to tak krásne miesto. No než som stihol vôbec k tým dverám dôjsť ozval sa výstrel našťastie som sa stihol uhnúť a schovať sa za strom ktorý tam bol pričom mi začalo silno byť srdce.

,,Už chápem prečo ťa zbraň.."

,,Hej ! Kde si !" Ozval sa  mne cudzí hlas zatiaľ čo na dvor prišlo niekoľko mužov a ja som sa telom viac tiskol k stromu pričom si dal ruku pred ústa aby som zmiernil moje dýchanie zatiaľ čo oni na seba hovorili iným jazykom myslím že to bola čínština nerozumel som im ani slovo sem tam sa mihla Korejčina   moje srdce bilo ako splašene a ja si začal uvedomovať akom pruseri to vlastne som pričom som pomaličky vykukol hlavou spoza stromu aby som zistil aká je situácia.

(⁠ノ゚⁠0゚⁠)⁠ノ⁠~(⁠ノ゚⁠0゚⁠)⁠ノ⁠~(⁠ノ゚⁠0゚⁠)⁠ノ⁠~(⁠ノ゚⁠0゚⁠)⁠ノ⁠~(⁠ノ゚⁠0゚⁠)

Dnes vyšli dve časti zajtra čakajte dalšu.😈

Bantagan boy.💜

Continue Reading

You'll Also Like

11.4M 478K 50
"did you just draw a dick on my face?" Highest ranking: #1 in FANFICTION [Featured in global and local news in SPH, Mothership, TodayOnline, Singapo...
30.7K 1.1K 29
Mala presne dva týždne do svadby jej kamarátky. Plánovala ísť sama, keď v tom sa odohrala nepríjemná situácia, ktorá ju donútila klamať. -začiatok:...
12.4M 349K 64
"A hidden connection is stronger than an obvious one." ©𝐉𝐈𝐊𝐎𝐎𝐊𝐈𝐄𝟏𝟕 No translations allowed. |*Contains some mature and triggering content*|...