Was it really a coincidence...

By nicosbeingwriter

12.3K 816 290

Neznámý muž, známá kavárna a všechno při starém. Co když si ale Zoe přisedne k cizinci, který na ni bez váhán... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17
18.
19.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
32.
33.
31.
34.
35.
poděkování
?
??

20.

388 23 10
By nicosbeingwriter

Oblékám na sebe bílé šaty kousek nad kolena a na nohy nasazuju stejně ladící podpatky. Jsem šíleně nervózní, ale to se zvládne. Charles slíbil, že to bude dobré, takže bude. Už je nachystaný ve svém Ferrari triku a volných modrých džínách.

„Jsi připravená?“

„Asi jo..“ popadla jsem kabelku přes rameno a vyšla ze dveří hned za ním. Doufám jen, že mi nebude zima. Přestože je hezké počasí, stejně se kdykoliv může ochladit.

Je to tady. Pomalu vedle něj kráčím na cestě do Paddocku. Jede se Grand Prix Austrálie a já slíbila Charliemu, že tu pro něj budu, i když to bude těžké. Nesu si svůj obří foťák v ruce stále zavřený v obalu a snažím se být v klidu. Všechno je to tak hlasité a ti lidi.. hrozně po něm šílí. Každý z nich chce podpis nebo fotku.

Prošli jsme davem lidí a vydali se dovnitř. Přiložila jsem svou VIP kartu a za chvíli uviděla Arthura, jak se blíží k nám. Sice se stále moc nebavíme, ale jsem přesto ráda, že tu s sebou někoho mám. S nadšením se s Charlesem objal a mně i přestože jsem to nečekala s úsměvem obejmul taky.

„Jak se máš?“

„Um.. dobře a ty?“

„Super. Charles za chvíli zmizí, takže si tu zbydem.“

„To asi nejsi moc nadšený, co?“ Uchechtla jsem se a schytala jeho nepříjemný pohled. Co? Přece jsem řekla pravdu. Rozhodně není nadšený, že tu dneska jsem.

„Choval jsem se jako blbec, promiň mi to. Mohli bychom začít od znova?“

„Jo, proč ne?“ Usmála jsem se a on mi úsměv věnoval nazpět. Přece jen tu celý víkend strávíme spolu, takže by bylo fajn, kdybychom se usmířili.

„Ukaž, vezmu ti to.“ Popadl můj foťák z mých klepavých ruk a já mu vřele poděkovala. „Půjdeme k němu do stáje.“

„Dobře..“ Následovala jsem ho a nervózně si kousala ret.

„Děje se ti to často?“ ukázal na mé ruce a já si je přitáhla k tělu a založila na hrudi.

„Jen když jsem ve stresu nebo moc nervózní. Úzkosti mě trápí už dlouho..“

„Neboj, bude to dobrý.“ Dovedl mě až do stáje a za cesty jsme si povídali. Všichni ho s úsměvem na tvářích zdravili a objímali. „Vážení, tohle je Zoe, Charlesova fiancè.“ Všechny pohledy tak upadly na mě a já se polekaně zasmála.

„Zdravím, jsem Alessandro.“ Došel za mnou vysoký muž a podal mi ruku. Okamžitě jsem ji přijala a představila se nazpátek. Pak jsem uviděla vejít jeho. Mého Charlese Leclerca.

Ma Bulle!“ Nadšeně mě objal a já mu objetí opětovala. Vlepil mi cudný polibek na čelo a já zrudla. „Všechno v pohodě? Arthur je na tebe hodný?“

„Jo. Vlastně.. docela si rozumíme.“ Šťastně jsem se usmála a roztěkaně jsem se podívala okolo sebe a pak uviděla mladou blondýnku tak v mém věku. Vedle ní už stál sám Sebastian Vettel a něco ji nadšeně vyprávěl.

„To jsem rád. No každopádně, když Arthur bude balit kočky Paddocku, tak tě nechci nechat osamocenou. Tohle to je Hanna. Sebova manželka a Sebastian.“

„Moc mě těší, Hanna.“ Natáhla ke mně ruku a já ji nadšeně přijala.

„Zoe.“

„Seb. Slyšel jsem toho o tobě už hodně, ale v realitě jsi ještě víc ohromující.“

„Děkuju, taky toho o tobě dost slýchám.“

„Charles o mně mluví, jo?“

„Spíše moje starší sestra.“ Uchechtla jsem se a on naprosto vybouchl smíchy. To mu stačí tolik, aby ho něco rozesmálo? V tom případě si docela sedneme a bude to jednoduché. Protože já, já nejsem absolutně vtipný člověk, takže jsem ráda, že tu je někdo, kdo se zasměje nad maličkostmi.

„Dámy, moc nás to mrzí, ale musíme se vydat na bojiště. Takže si užijte náš zámek.“ Mrkl na nás obě Sebastian a Charles mě jemně objal. Nechtěla jsem ho pustit na tu trať. Držela jsem ho pevně.. vím, že je to jen tréning, ale to nemění nic na tom, že se může něco špatného stát.

„Buď na sebe opatrný, prosím..“ Zašeptala jsem a přitáhla si ho ještě blíž k sobě.

„Budu v pořádku.“ Mrknul. Bože.. vím, že bych mu měla věřit, že se cítí v pořádku, ale je to problém, když vím, že se do té formule bojí nastoupit.

„Bude to dobré, Charlesi. Zvládneš to. Jsem tady s tebou..“ Vlepila jsem mu polibek na tvář a on mě nechal za sebou. Odcházel pryč a šel se chystat na 1. tréning.

„Já vím, princezno.“ Naposledy se na mě usmál a úplně zmizel z mého dohledu, protože už mě Hanna táhla s sebou do kantýny na nějakou vydatnou snídani.

„Tak? Co ty a Charles?“

„Co tím myslíš?“

„Tak mi o něm něco řekni.. něco, co neví skoro žádná holka!“

„Občas mrmlá a mluví ze spaní.“

„Co třeba?“ Uchechtla se a sedly jsme si na nejbližší místo.

„Nevím.. většinou blbosti, ale jednou křičel box box.“ Na to konto už jsme se obě naprosto rozesmály. „A teď něco o Sebovi.“

„Na trati si nenechá nic líbit, ale v posteli je jak andílek.“

„Aha takže Sebastian je andílek v posteli, jo? Tak to je zajímá informace. Ta se určitě mojí sestře bude líbit.“

„A Charles? Jaký je miláček dívčích srdcí při sexu?“

„Když řeknu, že jsem ráno nemohla skoro chodit bude to stačit?“

„Myslím, že jo.“ Zasmály jsme se a dál kecaly o všemožných kravinách. Hanna už je teď jedna z mých nejoblíbenějších lidí tady. „Pojď, s někým tě seznámím!“ Táhla mě zas úplně jinam a já myslela, že se zblázním. Ta holka má tak moc energie na rozdávání! Rychlým krokem jsme došly do stáje McLarenu a když říkám rychlým, myslím tím to, že jsme skoro běžely.

„Hanno!“ Objala ji bruneta naproti mě a já se šťastně usmála. Nevím, kdo to je, ale jde z ní naprosto skvělá energie.

„Zoe, tohle je Luisinha. Je to Landova přítelkyně a Lui, tohle je Zoe. Ta je zase od Charlese. Dneska je tady poprvé.“ Představila nás a Luisa mě okamžitě vtáhla do pevného objetí.

„Ráda tě konečně poznávám osobně. Řeknu ti zcela upřímně, že jsem jen čekala na to, až tě tu konečně uvidíme.“

„A jdeme dál! Koho bychom ti představily dál? Katarina už tu je?“

„Myslím, že ještě ne.“

„Málem bych zapomněla. Tohle vzadu to je Isa. Carlosova přítelkyně.“ Blondýnka na nás jen zamávala a dál se věnovala Carlosovi, který jí něco vášnivě vysvětloval.

„Kolik máme ještě času než se pojede 1. tréning?“

„15 minut.“ A tak jsem za ní vlála jako praporek, když mě rychlostí blesku táhla zpátky do stáje Ferrari. „Tak mě napadlo.. večer jdeme s holkama na společnou party do klubu. Nechceš jít s námi?“

„Asi bych měla říct ne, protože v mládí jsem si toho užila až až, ale nedokážu odmítnout.“

„Zoe! Pořád jsi mladá, holka! Musíš si pořád užívat. A když je tvůj přítel Charles Leclerc, celý večer jsou drinky na něj.“

„Půjdou tam i kluci?“

„Pár jich půjde, to ano. Nevím, jestli všichni, ale určitě tam bude Lando, bude si hlídat Luisu. Pak Lewis, Seb a já, Isa a Carlos a Charles, ten by šel, i kdybys tu nebyla. To je jasný párty zvíře.“

„To máme společné..“ Uchechtla jsem se, když jsme si na uši nasazovaly sluchátka naši muži vyráželi z boxů na trať. S Hannou to byla neskutečná zábava. A  i když jsem se docela divila, byl tu s námi celou dobu i Arthur, který ze mě nespouštěl oči. Pořád mi něco říkal nebo dělal nějaké zábavné vtipy.

„Nezajdem na oběd? Mám celkem hlad.“ Optal se Arthur, když se po tréningu Hanna odebrala za Sebastianem. Charles mi zmizel na oběd s Carlosem a Landem, a tak já kývla na Arthurovu pozvánku. Celou cestu do kantýny mi vyprávěl vtipné zážitky, které s Charlesem v dětství zažili.

„Taky jsem jako mladá docela vyváděla.“ Zasmála jsem se, když jsme se usadili u stolu i s pořádnou porcí špaget. Chtěla jsem si dát salát, ale Arthur mě donutil dát si to co on se slovy, že mu Charles doslova vyhrožoval, že na mě dává pozor a pořádně se o mně stará, jinak ať si ho nepřeje. Přišlo mi to k smíchu.

„Vážně? Nějaká zajímavá zkušenost z nějaké párty?“

„Když mi bylo 16, tak jsme šly s kamarádkami pít do jednoho klubu v Monacu. Drinky drahé jako blázen a málem bych tam nechala celou svou výplatu z brigády, kdyby se mě neujal nějaký postarší chlapík, který si myslel, že ho chci, protože jsem na triku měla napsáno "i love hot dads". Celý večer za mě zakásnul a při našem společném odchodu, který jsem teda neplánovala mi sdělil, že jestli s ním chci spát, musím připustit, že mi bude říkat jménem jeho dcery. Sehrála jsem, že je mi zle a zmizela, když jsem mu řekla, že mu ty prachy nevrátím a nechci s ním mít nic společného.“

„To je.. to je docela zajímavý příběh.“ Zasmál se Arthur a já přikývla.

„V 17 mě nějaký starý muž zatáhl na záchody a nutil mě k tomu, abych se s ním vyspala. Nesouhlasila jsem a on to chtěl udělat bez mého svolení i tak. Sundala jsem mu kalhoty a.. povolila pásek a pak, když jsem ho sváděla tím, že to mám ráda tvrdě.. prostě jsem ho tím páskem přivázala k trubce u záchodu a nechala ho tam se staženým spodním prádlem stát.“

„Jsi docela.. šílená..“

„Improvizuju. V krizových situacích jsem to před chozením s Marcem zvládla levou zadní. Jenže pak jsem se až moc začala spoléhat na to, že mě vždycky ochrání a přestala jsem myslet na to, že se za sebe musím postavit hlavně sama..“

„Charles Marca zmiňoval.. ale moc o něm nemluví a říkal, že se tě na něj nemám radši ptát.“

„Ví, že o něm nerada mluvím. Když o něm nezačnu sama od sebe, nesnáším, když mi ho někdo připomíná.“

„Moc mě to mrzí..“

„Díky.. ale už je to tak nějak za mnou.. Charles mi hodně pomáhá.“

„To on by dělal nejradši pořád. Přísahám, že pro tebe udělá VŠECHNO.“

„Jsem po jídle. Nejdem kouknout na 2. tréning?“

„Jasně, proč ne?“ Vrátili jsme se do stáje. Celé to probíhalo v klidu. 1. tréning Charles dojel 6. a 2. tréning se vyšoupl výš a dojel 3. a to hned za Sebem.

Nastal čas, kdy jsme se s Charlesem měli chystat na zmíněnou párty. Nadšeně jsem se malovala a u toho si pobrukovala písničky. Na večer jsem si na sebe dala černé šaty s třpytkami. Černé boty na podpatku a černé kabelka přes rameno. Charles se ke mně sladil a dal si černé kalhoty. Dlouho přemýšlel, jaké si k tomu vezme triko a nakonec zvonil černou košili. Ty jeho zatracené košile. Ty zatracené dva horní knoflíčky, které zásadně nechává rozepnuté.

„Dej na mě taky trochu třpytek.“ Zaškemral a já se zasmála. Mám tu třpytky ve spreji a bez váhání jsem ho jimi trochu nastříkala. Ale jen decentně tak, jak to chtěl. Kabelku, kterou jsem měla přehozenou přes rameno mi vzal a celou dobu mi ji nesl. Nasedli jsme do přivolaného taxíku a ten se rozjel na adresu, kam mu Charles nařídil.

Když jsme dojeli, spoustu lidí už tu bylo, a tak jsme pomalu kráčeli dovnitř. Bylo tu přeplněno. Už dlouho jsem nebyla v takhle velké společnosti, a tak na mě stres trochu dolehl. Nejen proto, že jsem se chtěla všem Charlesovým kamarádům zalíbit. Chytl mě za ruku a pevně mě držel. Došli jsme za ostatními se kterými jsem se okamžitě seznámila. Nejvíc mě zaujal Daniel a jeho šílený humor. Nebo taky Lando a jeho dětinské chování. Carlos a jeho extrémně objemné vlasy.

A i když jsem se snažila trávit čas s holkama jak to jen šlo, můj pohled vždycky utíkal na toho muže. Na Charlese Leclerca. Jak krásně vypadal, jak dokonale slazení jsme byli.. jak on sám chtěl, abychom k sobě pasovali i oblečením. Protančila jsem celou noc. S Maxem, Landem, Carlosem.. s holkama. S kýmkoliv z Charlesových známých, kteří mě požádali o tanec. A stejně jsem nejvíc čekala na to až mě vyzve on.

Chtěla jsem, aby se mě dotýkal. Aby se mě dotýkal stejně jako v jeho rodném domě. Měla jsem už přehnaně moc drinků, ale necítila jsem se tak moc opilá.  Přesto už jsem chtěla domů a strávit s Charlesem chvíli o samotě.

„Zoe?“

„Charlesi?“

„Nejdeš tancovat?“

„Jsem ráda, že se na to konečně ptáš, ale radši bych už jela na hotel.“

„Unavená?“

„Něco jiného.“ Mrkla jsem na něj a padla mu okolo krku. Vyzvedl nás taxík a za pár minut už jsme byli na hotelu. Zbytek naší společnosti nejspíš ani nevšiml, že jsme zmizeli.

Vtáhla jsem Charlese prudce do pokoje a zavřela za námi dveře. Bez váhání jsem se vrhla na rozepínání jeho košile a když jsem mu ji konečně sejmula, s úsměvem jsem položila své teplé ruce na jeho holou hruď. Příjemný pocit v podbřišku, který jsem šíleně chtěla ukojit.

„Zoe..“ Prudce vydechl, když jsem mu rozepla kalhoty a sundala jsem je zároveň se spodním prádlem.

„Nelíbí se mi, že toho na sobě máš ještě tolik..“

„Tak s tím něco dělej.“ Jemně jsem ho svými zuby zatahala za spodní ret a mu se začal zvedat hrudník o to rychleji. Zhluboka dýchal. Vysvobodil mě z mých upnutých šatů. Zůstaly mi na nohách jen ty vysoké podpatky. Opatrně jsem si sedla na postel a chtěla si je sundat. Chytl mi ruku a sám se vrhl na rozepínání. Pomalu mi sundal jednu botu a pak mě od kotníků líbal až k vnitřní straně mých stehen. A pak druhá bota. Naprosto mě mučilo, jak šíleně pomalu to všechno dělal.

„Charlie..“

Zatahala jsem ho za vlasy, když mi konečně sundal poslední kus mého prádla. A pak se objevil nade mnou..

ČAUVEEC!!!

Jedna pozdní večerní část. Trochu.. spicy. Ale ne zase moc.

Miluju vás!!

Zanechte nějakou zpětnou vazbu, pokud se vám část líbila!

Nico. <3

Continue Reading

You'll Also Like

10.7K 800 37
Ruby nedokáže vystát mamky nové přítele. Rozhodne se kvůli němu přestěhovat na rok do Německa ke svému otci, a to jí změnilo život. Už od malička hra...
191M 4.5M 100
[COMPLETE][EDITING] Ace Hernandez, the Mafia King, known as the Devil. Sofia Diaz, known as an angel. The two are arranged to be married, forced by...
5K 510 45
Mnoho vody v řece uplynulo a oni už nejsou studenty na škole čar a kouzel v Bradavicích. Naopak, osud si přál, aby se stali řediteli kolejí. Hermion...
55.1M 1.8M 66
Henley agrees to pretend to date millionaire Bennett Calloway for a fee, falling in love as she wonders - how is he involved in her brother's false c...