Borítóverseny

By EmesAth811

5.2K 777 1.2K

Úgy gondoltam én is csinálok egy ilyen könyvet... akkor is, ha ez a 10001. borítóversenyes könyv 😊 Itt nem k... More

Tudnivalók
I. Verseny
I. Verseny Eredményhirdetés
II. Verseny
II. Verseny Eredményhirdetés
III. Verseny
III. Verseny Eredményhirdetés
IV. Verseny
IV. Verseny Eredményhirdetés
IV. Verseny Eredményhirdetés/2
IV. Verseny Dobogósok + Nyeremények
V. Verseny
V. Verseny Eredményhirdetés
V. Verseny Eredményhirdetés/2
V. Verseny Dobogósok + Nyeremények
VI. Verseny
VI. Verseny Eredményhirdetés
VI. Verseny Top6 + Nyeremények
VII. Verseny
VII. Verseny Eredményhirdetés
VII. Verseny Top10 + Nyeremények
VIII. Verseny
VIII. Verseny Eredményhirdetés
IX. Verseny
IX. Verseny Eredményhirdetés
X. Verseny
X. Verseny Eredményhirdetés
XI. Verseny
XI. Verseny Eredményhirdetés
XII. Verseny
XII. Verseny Eredményhirdetés
XIII. Verseny
XIII. Verseny Eredményhirdetés
XIV. Verseny
XIV. Verseny Eredményhirdetés
XV. Verseny
XV. Verseny Eredményhirdetés
XVI. Verseny
XVI. Verseny Eredményhirdetés
XVII. Verseny
XVII. Verseny Eredményhirdetés
XVIII. Verseny
XVIII. Verseny Eredményhirdetés
XIX. Verseny
XIX. Verseny Eredményhirdetés
XX. Verseny
XX. Verseny Eredményhirdetés
XXI. Verseny
XXI. Verseny Eredményhirdetés
XXII. Verseny
XXII. Verseny Eredményhirdetés
XXIII. Verseny
XXIII. Verseny Eredmenyhirdetés
XXIV. Verseny
XXIV. Verseny Dobogósok+Nyeremények
XXV. Verseny
XXV. Verseny Eredményhirdetés
XXV. Verseny Dobogósok + Nyeremények
XXVI. Verseny
XXVI. Verseny Eredményhirdetés
XXVI. Verseny Top3 + Nyeremények
XXVII. Verseny
XXVII. Verseny Eredményhirdetés
XXVIII. Verseny

XXIV. Verseny Eredményhirdetés

47 10 8
By EmesAth811

Sziasztok!

Ma van egy kis szabidőm, így meghoztam nektek az eredményhirdetést 😊
Köszönöm a rengeteg borítót, az összes gyönyörű lett, különösen tetszett, ahogy néhányan megoldottátok a feladatot 💕

claradassler nem adott le borítót, a többiektől mind megkaptam 🦋

21. KingaaPJO

A borítód letisztult lett, ez nagyon tetszik. A 'Lottie' és a felhasználóneved betűtípusa nagyln tetszik, de a 'Forever'-nél is jó. Kicsit fura, hogy a cím lelóg a képről. A borítód egy kicsit azt a tipikus 'képre szöveg' hatást kelti, szerkesztetlennek érzem.

20. KingaaPJO

Az alapkép nem rossz, a színvilága jó lett a borítónak. A címnél és a felhasználónévnél is tetszik az árnyék. A betűtípus nekem túl egyszerű, és felőlem lehetett volna nagyobb is a cím. Ezt a borítódat is szerkesztetlennek érzem.

19. Ginny_Weasley_6p

Tetszik a blend, és az alapkép is. A cím nekem egy picit kicsi, és a színe nem illik a borítóhoz, elveszik ott fent. A felhasználónevedre is ugyanezek vonatkoznak, viszont a betűtípus jó.

18. Ginny_Weasley_6p

Az alapkép itt is jó, ugyanakkor nálad is azt a "képre szöveg" hatást érzem, kicsit szerkesztetlennek találom. A szövegre ugyanaz vonatkozik, mint az előző borítódnál, leszámítva azt, hogy itt már sokkal jobb a betűszín.

17. PLili14

Az alapkép és a betűtípus tetszik, ahogyan a felhasználónév is. A cím lehetett volna egy kicsit nagyobb, illetve egy picit szerkesztetlennek érzem.

16. zsozso-writer

Az első, amit szeretnék megjegyezni, az az, hogy nem borítóméretű (512×800). Tetszik a szíves-virágos keret, ötletesnek tartom, pláne azért, amiért kapcsolódik ahhoz, amilyen oldalról te megközelítetted a témát. Amit hiányolok egy kicsit a borítóról, az a nagyobb szerkesztés, illetve nekem a betűtípus is picit túl egyszerű, a cím egy része pedig a háttérbe olvad.

15. lilko_writer

Nekem egy picit fakó a kép, de persze ez amolyan ízlések és pofonok, viszont nálam ezért került hátrébb. A 'Forever' nekem kicsi lett egy picit, nagyobbra meg tudtad volna csinálni, ha nem húzod ennyire szét a betűket. De egyébként az árnyék tetszik a címben. Nálad is a nagyobb szerkesztéseket hiányoltam.

14. _Cramell_Writer_

A te borítóidban különösen tetszik a Hamupipőkés stílus, nagyon ötletesnek tartom. A cím betűtípusa illik a témához, talán annyit csináltam volna vele, hogy másik színnel írom, de így is látszik annyira, amennyire látszódnia kell. Ami nem annyira tetszik a borítódon, az a szöveg és a felhasználóneved betűtípusa, lehetett volna egy kicsit kevésbé egyszerű.

13. _Cramell_Writer_

Még mindig imádom a Hamupipőkés vibe-ot, pláne, hogy ezesetben a filmből vetted, Lily James nálam egyik nagy kedvenc. A cím tetszik, jó a betűtípusa, talán a 'Lottie' lehetett volna nagyobb, hangsúlyosabb. Azok a kis szövegelválasztószerű valamik nagyon tetszenek a címnél, itt is a szöveg és a felhasználónév betűtípusába kötnék bele.

12. lilko_writer

A borítód színvilága nagyon tetszik. Az idézet rajta tökéletes, magyon megfogott. Az is tetszik, ahogy a címmel gyakorlatilag egy keretet adsz a lány köré, bár elsőre egy picit fura volt az elhelyezése (ez a másik borítódra is igaz, csak ott nem ennyire látványos). Tetszik, hogy adtál egy kis árnyékot neki. Itt is a nagyobb szerkesztéseket hiányoltam.

11. _Cramell_Writer_

A borítóid közül ez fogott meg a legjobban. Ez nekem még mindig a Hamupipőkés stílust tükrözi, ezzel a képpel én is készítettem már borítót. A címet egyszerűen imádom, a homályosságot pedig betudtam a wp... minőségének. A felhasználónevet egy picit nagyobbra raktam volna, a szöveget pedig kisebbre.

10. dormamorka34

Nálad is a színvilág fogott meg talán a legjobban, illetve a borító hangulata. Nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem az a közepén táncoló lány Lottie, ha így gondoltad, ha nem, tetszik, ahogy megjelenítetted. A fenti szöveg jó, és a betűtípus is tetszik, ahogyan a 'Lottie'-nál is, viszont az nekem kicsi lett egy picit. Amibe még bele tudnék kötni, az a 'Forever' betűtípusa, számomra túlontúl egyszerű. A felhasználóneved viszont nagyon jó, ott nekem bejön ez az egyszerűbb betűtípus.

9. shinedreamsmile8

A borítód színvilága igazán egyedi. Az alapkép jó, és a betűtípusok is tetszenek. Igazándiból nem tudom az okát, miért is került hátrébb.

8. ILovesWriteStories

Amit kiemelnék, az a cím különleges betűtípusa, nagyon kreatív. A felhasználóneved egy picit kicsi lett, a szöveg jó. Amit hiányolok, azok a színek, nekem sivár anélkül.

7. dormamorka34

Mint annyi másik borító, ez is a színvilágával nyert meg magának. A képhez illik ez a picit sötétebb színvilág, a fekete és a rózsaszín jó kombináció. A 'Lottie' nagyon tetszik, ahogyan az összes szövegnél az árnyék is. Itt is a 'Forever'-nél túl egyszerű a betűtípus, de a szöveghez illik. Részemről a felhasználóneved is lehetett volna nagyobb egy picit.

6. bad_and_crazy_

Először is, ne haragudj, hogy ilyen borzasztó minőségben rajta be a képet. Tetszik a kékes színvilág, és a mindenféle díszítés. A címnél nekem kicsit zavaró, hogy többször írtad le, de összességében szép borító lett.

5. raczannamaria

Tetszik, ahogyan megragadtad a történelmi stílust, jó az alapkép. Tőled megszoktam az ehhez hasonló letisztult borítókat, a legjobban a cím tetszik rajta. A keretével, a hátterével és a picit talán túl egyszerű betűtípusával így passzol az egész borító stílusához. Egyedül a felhasználóneved lehetett volna nagyobb.

4. raczannamaria

Imádom az alapképet, és ha jól látom, a lány esküvői ruhában van rajta. Tetszik maga a borító, van egy titokzatossága, viszont a címet és a felhasználónevet is nagyobbra csináltam volna. A 'Lottie' különösen tetszik, de főleg az lehetne nagyobb.

DOBOGÓSOK ÉS NYEREMÉNYEK A KÖVETKEZŐ RÉSZBEN!

Continue Reading

You'll Also Like

116K 3.6K 39
A könyvben találhattok kész borítóképeket, valamint rendelhettek is. Mielőtt képet visztek, vagy rendelni szeretnétek, kérlek olvassátok el a tájékoz...
6.1K 1.6K 137
─── ⋅🦋⋅ ── ˚ ༘♡ ·˚꒰ᥕᥱᥣᥴ᥆꧑ᥱ, 𝓭𝓪𝓻𝓵𝓲𝓷𝓰 𝓽𝓸 𝓜𝓪𝓻𝓰𝓪𝓻𝓮𝓽 '𝓼 ˡⁱᵗᵗˡᵉ ᶜᵒᵛᵉʳ ˢʰᵒᵖ!₊˚ˑ༄ ─ • ʙᴜᴛᴛᴇʀꜰʟʏ ɢᴀʀᴅᴇɴ | ᴄᴏᴠᴇʀꜱ 2. • ─ • Borítók: ⋅...
1.9K 647 88
A kpop mémek és viccek 2. kötete!!❤️ Tessék az elsőt is meglesni!😏❤️ Kezdés: 2024.04.27. Befejezés:❌🤷🏻‍♀️