Kurt Kralın Ayperisi ( Mühür )

By mavi20023

2.4K 211 53

Mühür aşkın bile ötesinde bir duyguydu . Mühürlüsü için dünyayı yok etmeyi göze alırlardı kurtlar . Ama bir... More

2. Bölüm
3. Bölüm
4. Bölüm

1. Bölüm

746 50 11
By mavi20023

Yaşadığım anın huzurlu ile gözlerimi kapattım . Kulaklarıma gelen kuş cıvıltıları , börtü böcek sesleri dışında başka ses yoktu . Yüzüm vuran kamp ateşinin sıcaklığı resmen içimi ısıtıyordu . oturduğum kamp sandalyesine iyice yayılırken başımı arkaya yatırdım ve derice bir nefes aldım . en son ne zaman bu kadar . temiz bir hava solumuştum acaba . Aldığım temiz hava ile birlikte ciğerlerime istila eden ormanın kokusu da başımı döndürdü . En sevdiğim ise çam kokusuydu .

Gözlerimi yavaşça açtım . Gözlerimi açmamla ile gördüğüm manzara muazzamdı . Gökyüzünde resmen ben buradayım dercesine parlayan milyonlarca yıldız . En son ne zaman bu kadar yıldızı bir arada gördüğümü düşündüm ama cevap bulamadım çünkü görmemiştim . Zaten şehirde nasıl görebilirdim ?

kamp ateşinin sıcaklığı ile iyice mayışmışken en yakın arkadaşımın sesini duydum . Karşıma baktım .'' Ya Ayperi biz buraya eylenmeye geldik ama ben sıkıldım . '' Büge iyice sıkılmış olmalı ki saçları ile oynuyordu . Büge sadece çok kızınca ve sıkılınca yapardı bu hareketi . aklıma gelenler ile burukça gülümsedim . '' Bügem sana bir hikaye anlatıyım mı ? '' Büge gözlerinin içi parlayarak baktı bana . o an cevap vermesine bile gerek kalmamıştı .

'' Uzun yıllar önce bu diyarlarda bir tek insanlar değil farklı türde varlıklar da yaşarmış . Bu varlıklar insanlara ne kadar çok benzeseler de bir o kadar da farklıymış . bu varlıklar ve insanlar ne kadar anlaşamaz olsalar da düşman da değillermiş ta ki o güne iki varlık arasında olan ihanete kadar ''

'' Ee ne ihaneti ? Kim kime ihanet etmiş ? bu varlıkların adı ne ? Hadi ayperi hadi anlat .'' Ah benim meraklı arkadaşım . '' Bir sakin ol Büge anlatacağım .''

'' Bu sorun vampirler ve kurt adamlar arasında çıkmış . Kurt adamlar verdikleri söze ne kadar sadıklarsa vampirler de bir o kadar umursamazlarmış . Birbirlerine tamamen zıtlarmış . Kurt adamlarda mühür diye bir kavram vardır . Mühür kısaca aşkın daha yoğun yaşanması gibi söylenir ama mühür bundan daha farklı daha daha yoğundur . Bir kurt mühürlendiği kişiyi hayatının merkezine alır . Bütün hayatı o kişi olur . mühürlüsü için tüm sürüsünü bile öldüre bilir .

Kurt adamlardan biri bir vampire mühürlenir ama vampirlerde mühür diye bir kavram yoktur . hatta onlarda duygu bile yoktur . vampire mühürlenen kurt bir delta kurttur . bu kurda alfaların alfası , kurtların kralı denirmiş . Kurtlar kendi aralarında ise dörde ayrılırlar bunlar delta , alfa , beta ve omega kurtmuş .

Omegalar sürüye dahil olmaya kurlar betalar ise sürüde bulunan alfalar ise sürünün başı oluyor deltalar ise bütün kurtların başı , kralı olarak biliniyor .

Delta mühürlendiği vampir ile konuşur onu yanına almaktan bahseder . Vampir ise onun mühüründen yararlanır . Kurtları bitirmek için deltayı öldürmek ister çünkü delta ölürse kurtların kralı , başı , lideri olmayacak ve vampirler kurtlardan kurtulup egemen olacaklardı dünyaya . Vampir deltayı tuzağa düşürdü ve onu öldürüt . Kurtlar için en acı ölüm şekliydi mühürlüsü tarafından öldürülmek . Delta kurt dünyanın en güçlü kurduydu ama mühürlüsüne duyduğu güven yüzünden öldü .''

'' Ayy hikaye çok güzelmiş . '' Arkadaşımın gözlerine baktım hikayeyi hayranlıkla dinliyordu . '' Hikaye daha yeni başlıyor bebeğim . '' Gözlerimi yanan kamp ateşine diktim . Ne kadar anlatmak istesem de bu hikaye beni hem üzüyor hem de yaralıyordu .

'' Ama vampirlerin bildiği sadece bir delta olurdu . Bu gerçekti ama bir delta öldüğünde yerine yenisi doğardı . Deltanın öldüğü gün yeni delta dünyaya geldi . Yeni delta doğduğu zaman ihanete uğrayan kurtlara bir defaya mahsus çok fazla güç bahş edildi . Kurtlar ve vampirler arasındaki savaş ta vampirler mahlup olurken kurtlar kazandı . Vampir ırkı o savaşta çok fazla güç kaybetti .

Yıllar geçti bu hikaye kurtlar arasında anlatıldı . Her geçen gün daha çok nefret ettiler vampirler den .

Bu hikaye en çok yeni deltayı etkilemişti . Bundan tam ikiyüz yıl sonra bu hikayeyi öğrenmişti delta . O güne kadar mühürün ne kadar kutsal birşey olduğunu savunan , inanan , her yerde mühürlüsünü arayan delta artık mühürlenmek istemiyordu . Artık mühür onun için kutsal değil bir zaaftı , zayıflıktı ve kendisi hiç bir zaman zayıf olmayacaktı .

" Eee hani mühür çok büyü bir aşktı . Hatta sürüsünü yok ederdi . Adama bak ya mühülüsünü istemiyir . " Hafif gülerek canım arkadaşıma baktım . Kamp ateşinde parlayan sarı saçına , zümrütü aratmayan yeşil gözlerine . " Öyleydi ama korktu . Zayıf olmaktan , zaafı olmsadından en önemlisi zarar görmekten "

" Kortu diye gelecekten vaz mı geçti ? " " Evet ama hikaye daha bitmedi dinle devam ediyorum bu arada kurtlar normel insanlardan 200 kat yavaş yaşlanırlarmış ona göre dinle . " Ben anlatmaya devam ettim .

" Delta zaten çok gaddar ve öfkeli biriymiş . Bütün güç onda olması onu çok daha zalim birine dönüştürmüştü . Günlerde bir gün delta bir duygu hissetti . Hissettiği duygu o kadar güzeldi ki içinde kelebekler uçuyor , ılık bir şeyler akıyor gibi hissediyordu . Bu duyguya çok yabancı olan delta hiç düşünmeden büyücüye gitti ama öğrendikleri onu hiç ama hiç memnun etmedi o gün gelmişti zaafı , zayıflığı ve en önemlisi lanetli kişi olarak düşündüğü mühürlüsü doğmuştu . Hemde bir insandı . Kurt adam değildi .

Delta önce büyücüden mühürlüsünün yerini öğrendi . Aklından geçenleri bilse bütün kurtlar isyan ederdi . Delta en güvendiği kurt muhafızı çağırdı ve gizlice verdiği adresten mühürlüsünü almasını istedi . "

" Ayperi baksana mühürlüsüne değer veriyor baksana almasını istedi . Bence yanına alınca bütün düşünceleri değişecek . " Olmayan kardeşim yerine koyduğum kıza baktım o kadar masumdu ki düşündükleri kalbimde ki merhamet duygusunu bir an tekrar çıkardı " keşke " fısıltı şekilde söylediğim şeyi duydu ama anlamdı . " Efendim ne dedin ? analamadınm . " " Yok birşey hadi biz hikayeye devam edelim . "

" Duyduğu emir ile sevinmiş muhafız çünkü daltası yani kralı artık kraliçesini bulduğu için hemen gitmiş getirmeye ama gördükleri ile şok yaşamış çünkü kraliçesi yeni doğmuş bir bebekmiş . Muhafız yeni doğan bebeği beşiğinden içi yana yana almış . Aslında hiç almak istememiş ama deltanın emrine karşı gelemezmiş . Bebeği aldığı gibi deltaya götürmüş .

Bebeği gören delta kucağına almış o an hiç hissetmediği kadar huzurlu hissetmiş . Bebeğin cam mavisi gözleri , sarı sacları , pembe yanakları ve büzdüğü dudakları o kadar güzelmiş ki delta gülümsemiş . O an işte şimdiden zayıflığım oldun diyip bebeği muhafıza vermiş .

Muhafıza bebeği mühr devreye girmeden öldürmesini istemiş . "

" Ne ? Öldürmek mi ? Yeni doğan mühülüsünü . Şerefsiz . " Hafiften gülümsedim . Nerdeyse sönmek üzere olan kamp ateşine odu attım . " Ayperi bu bebek sana ne kadar benziyormuş . Dudak büzmeniz bile ." " Ya evet çok benziyormuşuz bende yeni fark ettim " dedikten sonra hikayeye devam ettim .

" Bir kurt adam mühürlendiğinde mühürlüsü ölürse kurt ta ölür ama önce mühürün devreye girmesi gerekir . Muhafız bebeği kucağına aldığında bebek çığlık atarak ağlamaya başlamış . Hem ömrünün yarısından ayrılmış hem de öleceğini hissetmiş bebek .

Muhafız bebeği aldığı gibi en iyi büyücüğe gitmiş . Bebeği öldürememiş çünkü bebek onun kıraliçesiydi hemde bir bebek öldürmek istemedi . Büyücü tüm gücünü kullanarak bir kolye yaptı ve bebeğe taktı bu kolye onu deltadan ölene kadar koruyacak ve delta onu hiç bir şekilde hissedemiyecekti . Kız büyüdü herşeyi öğrendi . Korkuyordu . Hemde çok korkuyordu çünkü deltanın onu eninde sonunda bulup öldüreceğini biliyordu . Kurt adamlar ise delta ya rağmen hala mühürlülerini arıyorlar . Ormanda geziniyorlar "

" Bitti" konuşmam bittikten sonra kamp sandalyesi dan kalktım ve gerindim . Benle birlikte büge de kalkmıştı . Oda gerindi ve geri oturduk . " Ayperi sence pişman olmuş mudur ? " " Bence pişman olmadı her yerde kızı öldürebilmek için arıyor . "

" Peki hiç kurt adam varmıdır ? " " Bence varlar hep mühürlülerini arıyorlar . " " Peki bu ormanda " " bilmiyorum " Bulunduğum kamp sandalyesinde arkama yaslandım başımı arkaya doğru yatırıp yıldızlara bakmaya başladım tam o anda dört yıldız kaydı . İçimden aynı dileği dört defa diledim . Büge ye baktım " hadi yatalım artık . "

Ne olur beni bulamasın .

Ne olur beni bulamasın .

Ne olur beni bulamasın .

Ne olur beni bulamasın .

Continue Reading

You'll Also Like

2.8K 168 7
Gökyüzü krallığının Prensesi Ellis gökyüzü ve yer arasındakı sınırı geçib yere ayak basar Ama gökyüzü sınırını geçtiği için büyü bozulmuş ve kokusu y...
535K 24.3K 41
Eşini ilk kalp atışlarında bile hissetmişti Marcos Vidal. Peki mühür onları bir arada tutabilecek mi? Bunca zaman normal bir insan olduğunu düşünmüş...
138K 8.1K 33
Ölüm kokan bir kurdun aşkına tanık olmaya hazır mısınız? ___________ DÜZENLENECEKTİR
116K 3.7K 31
Siz: Hanginiz benim bebeğimin babası? Batu: Ne diyorsun sen bacım? Özgür: Ne bebeği be? Aren: Bebek mi? Yankı: Bu bir şakaysa hiç hoş değil ve benim...