𝓗𝓮 𝓲𝓼 𝓶𝔂 𝓼𝓽𝓮𝓹𝓫𝓻𝓸...

kookiebunny9497

2.5K 198 297

- Бях пиян и ти си се възползвал от мен, копеле! - Да не си пил толкова, че защо аз да съм ти виновен? - Майн... Еще

⓿⓿
⓿❶
⓿❷
⓿❸
⓿❹
⓿❺
⓿❻
⓿❽
⓿❾
❶⓿
❶❶
❶❷
❶❸
❶❹
❶❺
❶❻
❶❼
❶❽
❶❾
❷⓿
𝑸&𝑨 (𝒒𝒖𝒆𝒔𝒕𝒊𝒐𝒏𝒔 𝒂𝒏𝒅 𝒂𝒔𝒏𝒘𝒆𝒓𝒔)
❷❶
❷❷
❷❸
❷❹
Отговори
❷❺

⓿❼

71 4 2
kookiebunny9497

Времето минава и вторника идва, а това какво означава? Че ден ми е за нова глава...
Приятно четене и се надявам да ви хареса.
И, да, римуването не ми се отдава...ахаха 😁

За няколко часа успях да разопаковам и подредя дрехите си в огромния гардероб, който се простираше из цялата стена от ляво на огромната спалня, която би побрала трима. Бях изморен и физически, и психически. Седнах на леглото и въздишах измъчено, когато на вратата на новата ми стая се почука и изведнъж потръпнах, че може пак да е той, но се оказа, че е майка ми.

- Как си, скъпи? - усмихна се мама. Беше щастлива, поне тя беше и щях да дам всичко от себе си да не проваля щастието й. Тя наистина го заслужаваше, а приятелят й май наистина беше свестен и я обичаше наистина.

- Добре съм, мамо. Досега подреждах дрехите си в гардероба. - усмихнах се леко.

- Надявам се да се разбирате с Техюнг. Той е добро момче. - каза майка ми, а на мен ми се искаше да й се изсмея в лицето.

Добро момче? Хах, сериозно ли, майко? Той ли е "добро момче"? Добрите момчета не правят това, което той, а аз го мразя. По дяволите ненавиждам го. Скапва ме отвсякъде и аз не мога да ти споделя нищо.

- Ами, не мога да обещая нищо. - казах и се усмихнах леко. - Но ще се опитам да приема всичко ново в живота си. - казах и тя ме прегърна и ми се доплака.

- Благодаря ти, миличък. А сега се измий и слез долу в трапезарията за вечеря. - каза ми тя и стана от леглото ми. Кимнах и тя излезе. Измих си ръцете и лицето със студена вода, за да се успокоя малко и слузох долу, където вече бяха всички.

- Малкия, недей закъснява за вечеря, че умирам от глад и за жалост съм длъжен да те чакам. - каза грубо доведеният ми брат, който получи ритник под масата от баща си и вътрешно ликувах.

- Джънгкук, майка ти ми каза, че си в клуба по пеене и също така в баскетболния отбор. Техюнг също се записа в отбора по баскетбол. - усмихна се баща му.

- Чудесно. - казах саркастично и сега явно беше мой ред за ритник под масата.

- Мисля да се включа и в клуба по вокално пеене и танци. - обади се и Техюнг.

- Още по-хубаво. - усмихнах се фалшиво и оставих приборите на масата. - Аз приключих с вечерята и си отивам в стаята! - казах и просто си станах, качвайки се в стаята си, като заключих вратата и си легнах, гледайки в една точка в тавана, когато ми звънна телефонът и беше точно този, който ми трябваше.

- Чимиии. Вече ми липсваш, братле! - казах с усмивка, която веднага се настани на устните ми.

- Толкова ли е гаден доведеният ти брат, че звучиш така, все едно не сме се видели цяла година? - пошегува се.

- Ами да кажем, че това е адът за мен, а той е най-жестокият дявол, който някога е живял в Ада. - казах му и от другата страна настана мълчание. Явно се опитваше да осмисли думите ми.

- Нещо се е случило. Наред ли е всичко? - попита ме веднага. Сериозно нищо не му убягваше. Беше като радар за негативните ми емоции. Винаги разбираше, когато нещо не и наред с мен.

- Доведеният ми брат се оказа, че е онзи от бара и се държи ужасно с мен.

- Какво? Я, пак?! Какво ще правиш сега? - попита ме притеснен.

- Ами явно ще водим скрита война от нашите, но няма да му позволя да ме тъпче и да ме удари отново! - отвърнах му твърдо.

- Какво е направил копелето? - попита ме шашнат.

- Ще ти разкажа в други ден в училище. Сега съм много изморен и ще спя. Благодаря ти, че звънна и аз мислех да направя това. - казах и се засмяхме.

- Добре, приятел. Лека нощ, хубави сънища и не се предавай. Бъди силен! Файтинг! - каза ми и се усмихнах.

- Лека, Чимо. Благодаря ти, че си мой приятел. - отвърнах и затворихме. Съблякох се само по боксерки, облякох си една широка тениска, която стигаше малко под бедрата ми и си легнах. Беше ми трудно до заспя, но накрая успях след много опити. Броях до 100, броях агнета и най-накрая се унесох в страната на сънищата, или по-точно кошмарите.

♤♤♤

Това хлапе? Хах, сериозно ли? Е щях да имам забавление у дома. Чудесно. Не бил отрепка? Ех, ще му покажа всъщност що за стока е. Явно и сам не се познава. Как може такава прекрасна жена да има син, наподобяващ жиголо. Много лесно ми се бе вързал. Няма да лъжа сексът с него беше много по-запомнящ се от всеки друг, но толкова лесно да се поддаде? Мразя да ми е лесно, а той беше по-лесен от всеки с когото съм спал. Красиво лице, секси тяло и дупе и нищо стойностно, а се прави на добро хлапе. Може пред майка му да му минават театрите, но не и пред мен.

***

След първата ни семейна вечеря се качих в стаята си, или по точно се спрях пред вратата, обръщайки се към вратата на неговата стая. Направих две крачки и вече бях пред неговата стая и се опитах да отворя вратата, но се оказа, че се беше заключил. Хах, малък идиот. Не си правих труда да вляза и си отидох в стаята и се излегнах на леглото, звънвайки на най-добрия си приятел и вече съученик. Добре, че щяхме да бъдем в един клас.

- Охо, всеизвестният Ким Техюнг. Как си? - засмя се Юнги на телефонната слушалка.

- Всеизвестен? - попитах неразбиращо.

- Да, цялото училище говори за теб. Видели са те онзи ден, като беше дошъл да се записваш. Малчовците точат лиги по теб. Даже са те снимали тайно. - засмя се отново.

- Ех, явно не знаят, че това е подсъдимо. - казах без много интерес.

- О, я стига. - засмя се отново. - Е, как мина вечерята ви вчера и запозна ли се с братчето? Кой е? - попита ме.

- Да, оказа се една малка кучка, която бях изчукал преди два дни. - ухилих се. - Джънгкук.

- Джънгкук ли? О, сигурно се бъркаш. Той не е такъв. Не се дава лесно. Беше гадже на един от моя клас и докато го спечели минаха две години, чакай...вече нашият клас. - засмя се доволно Юнги.

- Защо всички това ми казват, като не е така? Явно си е играл с мозъците ви, защото е кучка, готова да вика под всеки. - ядосах се.

- Защото не е. Няма как да заблуди тези всички, които са ти казали, че не е такъв. Да беше видял как заряза гаджето си преди около два дни, заради изневяра. - каза ми и се кефеше явно на спомените си.

- Добре, не ми говори за този малък боклук. Хайде, лека. Понеделник ще се видим. Ще дойда да те взема. - казахме си "чао" и затворих. Беше ме ядосал. Всички го защитаваха без причина. Или имаха причина, която не ми казваха? По дяволите и отново думите напмайка му, че ще ми каже сам ли, ако сме достатъчно близки и спечеля доверието му. Какво толкова може да е станало, че всички да го пазят като очите си?

Защо изобщо го мисля толкова? Хайде заспивай вече, Тае. Мислиш за глупости.

Извинявам се и за грешки, ако има. Очаквам мнението ви - до.у в коментарите. Благодаря на всички, които ме подкрепят. Златни сте! 😘😘😘💜💜💜💜💜💜💜

Продолжить чтение

Вам также понравится

473K 25.2K 80
След сполетялото я нещастие, Роуз се премества от големия Ню Йорк, в красивото градче Портланд. Единственият човек, когото познава там, е гаджето й...
3.6M 231K 73
• Wattpad Offical Fanfic • Featured in the "K-pop & J-pop - Asian Waves" reading list on the official wattpad fanfic account since the 30th of march...
45.6K 1.6K 74
Тя беше неговото обсебване. Тя беше неговият лъч светлина. Тя беше лекарството за всичките му рани. Тя беше надеждата му за един по-добър живот. Тя...
3.6M 173K 35
[ completed ] -- TRANSLATION REQUESTS NOT ALLOWED. THANK YOU FOR UNDERSTANDING Where Jungkook tries to hide his relationship with Taehyung from...