Innocent (nevinný) Yoomin.

By ArmyBTS569064

2.9K 407 146

Jimin je milý a nevinný vysokoškolák, ktorý študuje tanec a hudbu. Je milý a veselý a má veľa priateľov a ob... More

PROLÓG.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21-Sejong
22
23 18+( pre silné povahy.)
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35 18 +
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50 🌟🌟🌟
51
52
53
55
56
57 18+
58
59
60 🌟🌟🌟
61
62
63
64
65
66 18 +
67
68
69
70🌟🌟🌟
71
72
73
74 18+
75
76
77
78 FINALE ⭐⭐⭐

54

33 3 5
By ArmyBTS569064

Minulosť je zvláštna vec , nie je to ani vec je to súčasť nás samých  nech je akákoľvek nie je možné na ňu zabudnúť preto ľudia ako  ja robia opak a nájdu si niečo aby mu ju stále pripomínalo.


! UPOZORNENÍE!

!V TEJTO ČASTI SA VYSKYTNÚ DROGY, A SEBE POŠKODENIE.!

Jimin Pov .

Po  tom čo som dojedol  som sa postavil a znova si obzeral miestnosť v ktorej som sa nachádzal.  ,,Naša spoločná izba." Povedal som z motýlikami v žalúdku pričom som sa postavil pred zrkadlo zahambene kukajuc sa na retiazku ktorú mi daroval.bola stará ale určite starožitna no zároveň moderná... 

Bol to prekrásny náhrdelník z určite zlatým podpisom okrúhli amulet z finálovými perlami zatiaľ čo bol v stredu jeden veľký nakoniec som si všimol nejakých  znakov ktorým som nerozumel takže som im nevenoval príliš veľkú pozornosť. Rukou som ho ohmataval a musím uznať naozaj mi pristane. 

Z  jennnim povzdychom som začal kráčať z izby pričom som si prezeral každu stenu či okolie domu , chodbu

Aj keď som tu bol  pár krát tentokrát je to iné prišiel som k  zábradliam kukajuc sa dole až som sa o pár minút vydál dole po schodoch zatiaľ čo som mal jednu z nich rúk na  železnej ticke ktorá robila schody schodami.

Krscal som dole schodami do  predsiene pričom  som sa obzrel po dome  nikde nikto  chcel som ísť na záhradu avšak ozval sa zvuk z neďaleká ,  a ja sa vydal za ním.  Keď som došiel k dverám  dvere boli už otvorené  pričom som zakričal ,,haló !"  Týcho zatiaľ čo ja som zavrel oči a začal chodiť do vnútra a znova dole schodmi no tieto neboli až tak dlhé. Predomnou stal chlapec ktorý by bol známy.

,,Dean čo tu ?'

,,Robím ? Spýtaj sa svojho ak sa nemýlim ste vydati  zabudol si na svoju pomstu ako si mohol zradiť mňa Taeho a Hwanga budeš taktiež mŕtvy!" Zakričal zatiaľ čo ja som trošku ustúpil.

,,Ja ... Som to neplánoval milujem ho , a keď viem že aj on mňa prečo by som nebol z niekým koho milujem nie je na tom nič zle." Povedal som zatiaľ čo on sa zasmial  a smial sa nejakú tú chvíľu až medzi nami bolo razove týcho.

,,To som si myslel aj ja,  láska ... Povedal ty August o nás o našom príbehu lásky ?"   Moje srdce začalo byť znova rýchlejšie pričom  som len prikivol na náznak nesúhlasu.

,,N-nie čo mi mal povedať?"
...
..
..

Dean ku mne prišiel pričom na chytil za tričko  ,,nikdy som ho neprestal milovať  alespon zo začiatku! Prežívate stejny príbeh ako mi... Nikdy nebude  ľúbiť človeka ako si ty si ohavný potkan  roztiahneš každému miluje len mňa ! Ja som jeho prvá láska a vždy bude milovať len mňa !" Zakričal pričom má mierne odhodil zatiaľ čo mi z očí vyšli slzy.

,,Dean !"  Ozval sa zvuk iného chlapca ,  zatiaľ čo ja som sa kukol za seba a mohol vidieť Jina ktorý začal chodiť taktiež dole po schodoch a  keď si všimol ležiace Namjoonve telo na zemi ihneď k nemu bežal , teda alespon chcel  ja som sa zo slzami otočil  a začal rýchlostné bežať po schodoch zatiaľ čo ja Jin chvílu rozhodoval za kym ms vôbec ísť.

Keď som sa dostal zo sklepa bežal som k hlavnému východu a Jin za mnou.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
Yooongi pov.

Uchopil  som sklo   pričom som si Dráma vražedné pozoroval  chytajúci sa do neho to sklo zapichnut ,,ty...  Si sa opovažil povedať môjmu Jiminovi bez toho aby som ty dal zvolenie? Nemal si sa miešať medzi nas terás za to zaplatiš urobil si obrovskú chybu."  Hovoril som drzim tónom zatiaľ čo som  už zdivhol ruku chystajúci sa zapichnut sklo avšak v tom.

,,August !" Ozval sa hlas Jimina a ja som sklo ihneď pustil a hodil Deana na zem zatiaľ čo Namjoon začal prichádzať k vedomiu ,, postaraj sa o neho."  Povedal som zatiaľ čo som nahnevane začal opúšťať pivnicu keď som sa z nej dostal dvere som zavrel.

,, August!"  Znova sa ozvalo domom zatiaľ čo ja som prišiel k predsieni a vydel  Jimina ktorý mal naštvanu tvár až ku mne prišiel a chytil ma za ruku kotra bola od mojej vlastnej krvi.  Moja tvár sa na pár sekúnd zarvarila bolestné zatiaľ čo on zostal v šoku.

,,Čo sa ty stalo ?' hovoril zatiaľ čo si začal obzerať moju ruku  a ja som len sklopil zrak  ,,veríš mojej láske ?" Spýtal som sa a on uhol očami zatiaľ čo ja som mu druhou rukou chytil líco ,,nechaj nech ty všetko vysvetlím sľubujem že ty nezakalamem áno ?  Poviem ty čo sa stalo."

,,Preto som prišiel aby som požadoval o vysvetlenie Jin má presvedčil." Ja som sa usmial zatiaľ čo on so mnou začal kráčať hore schodami do našej spálne  kde má dal posadiť  na posteľ ,,kde je lekárnička?" Opýtal sa  zatiaľ čo ja som sebou bolestné sikol.

,,V skríňi." On len prikývol až prišiel k mojej  hnedej skrine ktorú otvoril a vybral z nej lekárničku  očistnu gázu ktorú nalial do vatičky ktorú začal približovať k mojej rane zatiaľ čo ja som sebou sikol keďže to bolelo zatiaľ čo on mi to okamžite začal fukat  a ja sa znova stratil v jeho tvary ktorá sa venovala mojej rane až do nej fukala vzduch.

Jimin sa na mňa znova pozrel zatiaľ čo ja som sa začal tváriť že to boli ,,ešte stále to boli?" Spýtal sa zatiaľ čo ja som prikývol hlavou a on si len povzdychol a jemne mi  na ranu priložil vatičku zatiaľ čo ja som sa na neho znova pozrel.  O pár minút gazu z vatičkou odložil a  fačom mi omotal ranu .

,, Ďakujem prestalo to bolieť už dávno." Usmial som sa zatiaľ čo on mal na tvary prázdny výraz a jediné čo z neho  v tejto chvíli dokázalo vyjsť bolo ,,hovor."

,,Fajn Jimin poviem ty všetko."

Flasback.

Už je to pomerne dlho čo mám priateľa, a dokonca mi narástli vlasy nemyslel som si že mi pristanú ale opak bol veľmi veľkou pravdou.   Bolo zas niekoľko okolo  12 hodín večer a ja som sa znova vypližil z domu. Poslednej dobe je na mňa otec veľmi prísny nechápem mám dobré známky budem končiť školu, mal by byť hrdý nie ?

Kto vie čo by sa stalo keby sa  dozvie o tom že chodím s chlapcom, popravde mi to je asi jedno mám 18 môžem si už robiť čo chcem. Teda aspoň budem mať o pár mesiacov presnejšie o tri ale aj to sa ráta. Z dectva si toho moc nepamätám na otca nemám zrovna najlepšie spomienky jeden čas som si myslel že som možno adoptovani  pretože ku mne má ostražití vzťah ako keby som mu niečo urobil..

Bojím sa ho tak veľmi sa  ho bojím , jeho prísni ton každý  deň ktorý mi vštepuje spoločné z výchovou ma desí.. v určitých momentoch môjho života si prajem aby tu bola moja matka ale nechcela má. Odhodila má ako smeti aká matka sa vzdá dieťaťa po narodení?  Pamätám si na malé útržky ktoré mi nedávajú zmysel na ženu ktorá so mnou trávila čas a ukladala má k spánku.

Ale podľa otcových slov je to len moja decka opatrovateľka ktorá má opatrovala keď som bol malý  tak neviem podľa otca sa má matka vzdala po pôrode.

Ten strach ktorý z otca mám nejde popísať , vždy keď je v mojej blízkosti.... Moje telo sa začne nevysvetliteľné triasť  a začnem sa od strachu potit a to mi je 17  priznám sa že od neho občas schytam facku kvôli testom ktoré mi neustále dáva. Toľko rán čo som dostal nejdú poriadne ani spočítať.

Rás som mal monokel  a musel som si ho skryť make upom,  profesorky na mojej fakulte  si na mne všímajú že  so mnou niečo nie je poriadku. Ale vždy keď sa ma to spýtajú mlčím čo by som im mal povedať ? Zažívam domáce násilie od vlastného otca to nie je zrovna dva krát pekne do obálku časopisu..  priznám sa občas sa vo mne niečo pohne  a mám chuť ho zabiť.

V jednu noc som prišiel do kuchyne a zobral z nej ostrý nôž z kuchynského pultu pričom som si ho obzrel a začal kráčať smerom k jeho  izbe keď som k  nej prišiel pomaličky som otvoril dvere a začal k nemu kráčať tak aby som nevydál akýkoľvek ďalší zvuk. Keď som stál nad jeho posteľou znova som sa pozeral  na nôž a potom na spiaceho muža  posteli.

Vždy ma to zaujimalo aké to je zabiť , aké to je ... Zabiť vlastnými rukami a mať na sebe krv niečej osoby.. je to tak fascinujuce  , ,nie Yoongi?! Na čo to myslíš ?  Pozeráš veľa hororov? Ty fakt nie si normálny. Pozeráš veľa hororov odlož ten nôž. " Pomyslel som si až som tak nakoniec urobil.

Položil som nôž na druhú stranu podušky a potom odišiel.  Jedine čo ma udržalo a dáva mi do života svetlo bol môj Dean úžasný Dean môj najlepší kamarát ktorý prijal moju lásku,  jeho blízkosť má robi najviac šťastným človekom na svete.  Práve  prechádzam nočným Soulom , k parku ktorý je neďaleko môjho domova.. myslel som že budeme sami no to čo som tam uvidel má príjemné prekvapilo.

Bola tam skupinka nejakých mužov , myslím že ich poznám boli to muži zo staršieho ročníka..  keď ma uvideli zavolali má  a ja som k nim  prišiel čo sa predsa môže pokašlat nevedel som že sa môj priateľ spozná s toľkými mužmi.

Všetko je predsa na niečo dobré , dnešný večer sa nelíši od iných nebudeme síce sami ale budeme spolu a to je hlavné. A má to aj svoje pozitívum spoznám viac ľudí  a budem mať kamarátov. Viem čo si hovoríte je to decke vraj kamarátov.  Ale ja som naozaj nikdy žiadnych nemal okrem práve Deana.

Som skôr introvert a rád spim občas si chodím zahrať basketbal avšak musím hrávať buď sám alebo z mojim priateľom ale väčšinou hrávam len sám.  ,,Ahoj Min Yoongi.." povedali zatiaľ čo ja som ich  odzdravil spätné až som si prešiel chôdzou k Deanovi. Popravde bolo mi veľmi nekonftontne necítil som sa dobre , sú starší o dom sa s nimi mám asi rozprávať?  Je to celé nejaké divné napísal mi že budeme sami.

Tak čo znamená potom toto ? Nechápem to vôbec to nechápem,  proste to príjem aj keď sa moja intuícia snažila hovoriť do mojej duše aby som proste odišiel neurobil som to.  Pretože v škôle by som sa stal terčom šikany a ja si nerád niečo začínam..  nie som problémový typ , a ani si nechcem predstaviť čo by sa stalo keby odídem.

,,Chceš ?" Ozval sa jeden z nich díky čomu  má prebral z mojich vlastných myšlienok,  keď som však uvidel čo môj priateľ práve urobíl.. nechápal som nemohol som uveriť len som tak stal a  neveriacky mrkal  ,,čo to kurva ?" Tentokrát som to povedal  nahlas môj priateľ ťahál z veľkéj "vázi" z vodou  ktorá v sebe mala hadičku pričom o pár minút bola  plná dimu keďže mu ju ten  druhý z dola varil myslím že sa to volá parno? Nie neviem nie som si istý nikdy som to nerobíl.

Flasback

,,ak niekedy urobíš niečo zle zabijem ťa Dean."

Koniec tohoto  Flasbacku.

Neveriacky som to sledoval nemohol som uveriť predstave tomu čo vidím.. bolo to tak nechutné avšak šokovaný zlom len nastal, nastal v momente kedy mi podal túto  "vázu"  zatiaľ čo ja si ju nechápavo vzal do rúk zatiaľ čo on o pár minút vydýchol dym.

,,Už dlho som ty o tom vlastne nepovedal , skús to." Ozval sa zatiaľ  čo ja som okamžite zakýval na náznak nesúhlasu zatiaľ čo sa ozval smiechot ostatných.  ,, Počuli ste chalani ?  Tento kokotko nechce až priveľmi sa boji.."    čo to kurva robí ? Prečo sa ku mne takto správa nechápem.

Nechápeme čo sa deje predsa má miluje ak je toto nejaký žart tak sa mu nepodaril ani z ďaleká.  ,Dean prestaň vieš že proste to nechcem tak to nebudem  poďme preč." Chcel som ho zobrať preč čo ja viem myslel som si že sa len zaplietol zo zlou patriou avšak opak bol pravdou.

Miesto pochopenia sa ozval smiech všetkých zatiaľ čo ja som sa tváril viac nechápavo.  ,,Ten starý idiot mal pravdu ! Vážne sa všetkého bojíš nebyť toho že nám už od mala finánčne pomáha ...  Vykašľal by som sa na teba ani nevieš ake bolo unavujuce ťa každý deň počúvať a počúvať s tvojimi  hovadinam Min Yoongi!" Zakričal zatiaľ čo ja som sebou od strachu cukol.

Nie preto  že by som sa bál ...  Jeho ale otca aj on po mne kričal keď som bol dieťa  nejakým spôsobom má to poznačilo a čo to povedal ? Aký starec ? O čom to hovori.

,,O čom to rozprávaš starec aký starec?" Znova sa ozval smiechot celej skupiny  ,,vieš aké bolo ťažke.. jebat niekoho ako si ty ? Si zasrane hovno  nie si nič !  Ak ťa dnes dokážem zabiť Yoongi budem odmenený." Hovoril zatiaľ čo moje srdce začalo byť silnejšie a moja hlava sa snažila spravovať to čo povedal.

,,Ale ešte predtým si chcem s tebou užiť."  Chcel som ihneď odísť otočil som sa že odídem avšak ty starši chalany mi v tom zabránili  ,, chyťte ho !" Zakričal zatiaľ čo oni tak začali robiť pričom som sa im snažíl ihneď vyprostit z ich uchopu  bolo to márne mali  presilu. Moje oči začali spúšťať vodopád sĺz v pomýsleni že sa už nevrátim zatiaľ čo oni ma zatiahli neďaleko parku medzi kriky a stromi.

On si to museli naplánovať nie je totiž možné aby má zaviedli na takéto miesto bez toho aby si neboli idey že  tu nie sú kamerové záznamy.   Skúšal som to počas cesty chcel som im utiecť naozaj som chcel.. ale nemohol  som  pridržiavali má zatiaľ čo sa Dean ku mne začal bližšit zo sklenkou  ktorá bola opäť plná dimu.

,, Ochotnáš to, je to naozaj dobre." Povedal zatiaľ čo  som spatril v mojich očiach strach keďže x nich vychádzali každou sekundou slzy.

,,Nie pustite ma !" Zakričal som  snažiac utiecť no posledné čo som stihol vnímať bola tá nehorazna príchuť dimu ktorá bola razovo g mojich ústach zatiaľ čo ja som otvoril do široka oči vdichujuc tu odpornu vec.  Keď sa uistili že to bude stačiť dali mi ju z úst dole a ja som sa dal ku nehoráznemu silnému kašlu mal som pocit ako keby moje pľúca horeli a ja som sa nedokázal nadýchnuť až ma pustili a ja som padol na zem.

Pozerajúc sa na hviezdy,  začala ma príšerné bolesť hlava a nie len to aj hrdlo v ktorom som cítil pálenie nehorázne pálenie, bolo mi  horko strešné  horko až som sa začal potiť  ako keby som ubehol niekoho kilometrov. Moja myslel sa so mnou začala hrať  zatiaľ čo ja som sa začal plazit  preč teda aspoň sa  o to pokúsil.

Nepočul som o čom sa rozprávajú bol som ako v nejakej bedne ktorá je vzukotesna zatiaľ čo ja  som  sa z posledných síl snažil dostať preč nevšimol som si to naozaj nie..  mal som stiahnute rifle spolu z mojimi boxerkami.   Všetko sa mi zdalo tak ... Tak ... Pomale ako v nejakom spomalenom filme zatiaľ čo má niekto obrátil na chrbát znova a ja mohol vidieť Deana  a jeho smiechot v dalke aj keď bol blízko kurva čo sa to deje z mojim telom ?

Viem že som vdichoval a vzduchovál vzduch ale prišlo mi ako keby mi to trvá večnosť čo sa vôbec dokwzem nadýchnuť.  Videl som mojimi zväčšenima zormičkami  áno aj tie sa mi zvečili ako si stiahnuju oblečenie zatiaľ čo moje telo bolo doslova ako v jednom ohni nič dom nedokázal vnímať stratíl som kontrolu nad svojím vlastným telom nemohol nedokázal som sa brániť jedine na čo som dokázal myslieť bola záchrana niečo čokoľvek.  Hlava mi spadla do pravej strany pričom som si všimol kameňa.

Bol to v skúsenosť mali kameň avšak moja myseľ so mnou začala hrať hry , hry ktorým som doteraz nerozumel a spozoroval ich v prvý krát vo svojom živote ktorý aj tak o pár minút skonči. Mne sa ten kameň zdal nehorázne veľký  tej miery že by som ho mohol nim uvaliť a zachrániť sa..

Nie .. opak bol pravdou to chcela len moja myseľ , ktorá chcela utiecť z tohto sna chcela preč ale  nešlo to nešlo..

The end Flasback.

,,Prosím nepokračuj.." ozval sa Jimin zatiaľ do ja som sa k nemu obrátil , a prišiel k nemu keďže som videl že plače zdieľal som s ním moji bolesť  a on plače.. plače pretože si mnou zdieľa môj smútok  ja som si k nemu kľakol a dal mu hlavu medzi kolená.

,,Ja... "

,, Prosím nepokračuj August."  Vyšlo z neho utrapene zatiaľ čo ja som sebou od plaču hrkol ignorujúc ho.  ,,Do terás neviem či k tomu došlo či má znásilnili Jimin.. do terás to neviem no keď som už začal musím ty to dopovedat."  Hovoril som zatiaľ čo  má on začal hladiť po vlasoch pričom plakal so mnou a ja mu rukou zveral jeho rifle.

Flasback.

Niesli má neivem kam len viem že ma niekam niesli , cestou som videl len stromy no potom po menšej chvíľi  som započul vodopád ? Alebo vodu neviem to rozoznať neviem rozoznáť vodu a to akým spôsobom tečie.   Jedine do som v danom okamžiku dokázal určiť bol ponor do vody pričom som sa stihol nadýchnuť vzduchu a zadržať dych.

.
.
.
Bolo niekoľko minút po tom čo má hodili do  vody , naozaj si nepamätám koľko hodín presne ubehlo jedine čo viem bolo to že som v tej vode a pod hladinou strávil niekoľko rokov , teda mne to tak prišlo avšak o pár minút som sa konečne vynoril stalo má to nehorazne veľa sily.. ale  prvé čo som vynoril bola ruka ktorú som nahmatal trávu a potom druhá pre prípad aby som sa uistil.. a naozaj neviem kde sa ta silná vo mne nabrala vyšiel som ale už nie taký ako predtým.

.
.
.

Nastalo ráno a ja som celú noc nespal prisahám nespal som , len jediné čo som dokázal opäť vnímať boli hviezdy na nebi.    Obloha sa menila a nastalo ráno a ja konečne zavrel oči od vyčerpanosťi. Znova neviem koľko som spal ale muselo to byť dlho bolo to až slnko ktoré má zobudilo  a ja som vstal sice ťažkostne ale vstal , pričom som došiel domov.

Doma má však čakalo ešte väčšie peklo, bol som celý špinavý ako keby som nebol s tohto sveta môj  otec ma znova zbil a prvý krát to neskončilo len pri jednej facke,  on ma zmlátil až mi rozrazil pery.  Viem že som ho v tedy odtlačil a bez hore  do jeho izby kde som sa zamkol.

S ťažkostou v ruke som  prišiel do kúpeľný pričom počas chôdze do nej som zobral nôž ktorý bol na jeho postely  keď som sa kukol do zrkadla chcel som zomrieť , chcel som sa tým nožom pichnúť.. pozerel som sa na nôž ktorý mal vnútorné moje meno pričom som sa znova pozeral do zrkadla. Vyzeral som ako monštrum  ja sám som sa zľakol ako vyzerám.

Mohol som zomrieť mal som nôž a všetko k tomu avšak ja som si to namieril do sprchového kuta kde zo mňa všetka špina začala opadát  pričom som zapol priam až žeravu vodu zatiaľ čo som si začal užívať túto bolesť, ktoru mi táto voda spôsobovala  po pár minút som vodu zastavil a vyšiel zo sprchoveho kúta pozerajúci sa do zrkadla zatiaľ čo som viac uchopil nôž.

The end Flasback.

,, Č-o si urobil ?" Povedal Jimin vydesené zatiaľ čo ja som si  opäť sadol vedľa neho a jeho ruku som dal k mojej pravej strane   kde som mal jazvu. ,,Vybral som si možnosť žiť , ale nie tak ako si myslíš stal som sa tým monštrom ktoré som videl v zrkadle." Povedal som pričom mi  z očí pásla slza ktora sa začala kutalat po mojej tvári až sa dostala k mojej jazve a k Jiminovemu prstu pričom som ja zavrel oči.

Flasback.

Uchopil som nôž a  trasucimi rukami som ho začal približovať k  mojej  pravej strane kde som si začal robiť rez medzi okom a pod očim ďalšu pomerne dlhšu čiaru. Pričom som v tedy naposledy plakal  a kričal  ,, Prečo!"  Päsťou som bruchol do zrkadla zatiaľ čo p mojej tvári začala stekat krv , ktorá kvapla až na nôž ktorý bol v umývadle.

,,Prečo !?" Znova som zakričal až sa mi nakoniec podlomili kolená a ja padol  na zem opreti ku vane nohami k sebe.

The end Flasback.

,,A to tá nebolelo?'"  Spýtal sa ma Jimin zatiaľ čo ja som si zotrel slzy a z povzdychom som povedal  ,, bolelo samzojreme  že ano ale bolesť sa stala znesiteľnou v pomýsleni na bolesť ktorú som mal v srdci bola väčšia Jimin."

Jimin uhol pohľadom pričom z jeho oči stále tiekli slzy až sa kukol do zeme  ,,miloval si ho ? Myslím Deana." Povedal tak týchim hlasom  až z neho bola jasne cítiť neistota zatiaľ čo ja som  len prikivol  a  svoju ruku som mu dal pod jeho bradu čím som ho donútil pozrieť sa  na mňa.  ,,Veľmi miloval som ho veľmi."

,,Miluješ ho terás ?"

,,Nikdy sa nezaoberám starým a nebytečnim si prvý človek ktorému som to povedal,  okrem toho... Naša láska je jedinečná a posledná až do našej smrti vzrušuje má keď plačeš." Hovoril som zatiaľ čo som prstami začal chodiť po jeho ramene.  ,,Vzal som si ťa ... Ale nemali sme svadobnú noc." Jiminova tvár dostala červeňkastu farbu zatiaľ čo ja som sa prisunul bližšie.

,, Tym dňom sa všetko skončilo, moja láska moja milosť ,   zabil som samého seba len pre to aby som priviedol na svet toto monštrum ktoré je silnejšie , zaplatiš mi za to Dean ja som strojca tvojho času za všetko mi zaplatíš za moje jazvy a aj život."

,,Len počkaj tvoj čas príde."

⁄⁠(⁠⁄⁠ ⁠⁄⁠•⁠⁄⁠-⁠⁄⁠•⁠⁄⁠ ⁠⁄⁠)⁠⁄⁄⁠(⁠⁄⁠ ⁠⁄⁠•⁠⁄⁠-⁠⁄⁠•⁠⁄⁠ ⁠⁄⁠)⁠⁄⁄⁠(⁠⁄⁠ ⁠⁄⁠•⁠⁄⁠-⁠⁄⁠•⁠⁄⁠ ⁠⁄⁠)⁠⁄⁄⁠(⁠⁄⁠ ⁠⁄⁠•⁠⁄⁠-⁠⁄⁠•⁠⁄⁠ ⁠⁄⁠)⁠⁄:⁠-⁠(⁄⁠(⁠⁄⁠ ⁠⁄⁠•⁠⁄⁠-⁠⁄⁠•⁠⁄⁠ ⁠⁄⁠)⁠⁄⁄⁠(⁠⁄⁠ ⁠⁄⁠•⁠⁄⁠-⁠⁄⁠•⁠⁄⁠ ⁠⁄⁠)⁠⁄⁄⁠(⁠⁄⁠ ⁠⁄

Som zvedavý na vaše reakcie a na to ako som podľa vás ukončil Yoongiho príbh a na to ako sa zrodil August, zapadá to do toho ? Alebo sú tam stále nejaké otázniky ktoré vás trápia napíšte mi do komentárov, a schválne čo si o tom myslíte?   Zaslúži si August nejakú ľútosť ? 💜

Bantagan boy.💜

Continue Reading

You'll Also Like

11.3K 256 26
Simona je obyčajné sedemnásť ročné dievča z Košíc ktoré dostane od kamarátky ponuku na výlet do Pekingu. Oboch kamaratiek sa doterajších život zmení...
30.7K 1.1K 29
Mala presne dva týždne do svadby jej kamarátky. Plánovala ísť sama, keď v tom sa odohrala nepríjemná situácia, ktorá ju donútila klamať. -začiatok:...
10.4M 457K 62
"Spread your legs for a lollipop." #5 in FANFICTION✓ © sujinniie 2019-2020 ✓
4M 196K 101
✅ "We always long for the forbidden things." 𝐝𝐲𝐬𝐭𝐨𝐩𝐢𝐚𝐧 𝐧𝐨𝐯𝐞𝐥 ↯ ⚔︎ ʙᴏᴏᴋ ᴏɴᴇ ᴀɴᴅ ᴛᴡᴏ ᴄᴏᴍʙɪɴᴇᴅ ⚔︎ ...