Top secret

Por ZoPatk9

117 3 0

"- Nem lehet - mondtam könnyes szemmel. - Héhé, Bodza nyugi - simitotta meg a hátam Hanga - Megoldjuk. - Ezt... Más

[Hanga]
[Hanga]

[Bodza]

49 2 0
Por ZoPatk9

Reggel úgy kelltem fel, hogy ma mindenképpen beszélni fogok Hangával, legalább úgy mint barát. Ja könnyű azt mondani. Hanga menő, nagyon jó a stílusa, oda vannak érte a fiúk, és mellé még rohadt szép is. Esélyem sincs. Tehát (megint) az esélytelenek nyugalmával sétáltam ki a házból.

Az iskola előtt oda néztem Hangáék csoportjára majd besétáltam az iskolába. Annak ellenére, hogy Hanga az osztálytársam szerintem azt se tudja, hogy létezem. No comment. Lehuppantam a székemre és elkezdtem átnézni a történelmet, I. Világhábor. Klassz. Pár perccel később már egy halom ember állt körül engem és folyamatosan hozzám beszéltek.
- Felelsz töriből?
- Nem akarod megkérdezni, hogy felelsz -e?
- Na te úgy is tudod az anyagot.
- Létszi én nem tanultam semmit.
- Bodza létszíves biztos, hogy megoldható, hogy felelsz.
Na, igen az utolsó Hangától jött, csak ilyenkor vesz észre. De természetesen azért hatott rám.
- Jó de ha még egyszer valaki hozzám szól, akkor önként dobom be az ötletet miszerint feleljen mondjuk Krisz - mondtam miközben hátra döltem a széken.
- Miért pont én? - mutatott magára Krisz.
- Kuss.
És néztem tovább a történelmet. Mire becsöngettek már az ajtóban álltam és vártam Szalay tanárnőt.
- Tanár nő. Felelhetek töriből? - szóltam meg amint belépett a terembe.
- Mondjad Bodza mit tudsz. - állt meg előttem és már mondtam is az I. Világháborút. Egy pillanatban viszont megakadtam segítség kérően körbe néztem az osztályban viszont, innentől, hogy én feleltem senkit nem érdekeltem és csinálták a dolgukat. Kivéve egy embert Hangát, aki éppen a megoldást tátogta megállás nélkül.
- Bodza tudsz még valamit? - nézet a tanárnő a szemembe.
- Öhh, igen az I. Világháború egy álló háború volt - mondtam meg amit Hanga tátogott nekem.
Végül egy ötös alával leültetett. Fáradtan borultam a padra, Szalayval egy felelés felér 3 iskola körrel. Felemeltem a fejem a padról, és láttam, hogy Hanga mosolyogva hátra fordul.

Történelem óra után, rávettem magam és oda mentem Hangához.
- Hanga - álltam meg a padja előtt.
- Szia Bodza - mosolygott rám.
- Köszi, hogy súgtál. A többieket nem érdekelte, hogy elakadtam - mutattam a hátam mögé.
- Semmiség. Köszi, hogy feletél, biztos vagyok benne, hogy most én jöttem volna soron - ölelt át, amitől én rögtön vigyorogni kezdtem. Minden erőmmel azon voltam, hogy ne mosolyogjak, hát valamennyire sikerült.
- Kell a matek házi? - kérdeztem hirtelen hallgatás után.
- Nem köszi, nem akarlak kihasználni - mondta miközben elmosolyodott.
- Akkor szia - intettem neki.

Hát ezek után fogalmam sincs mi történt a suliba, az már nem volt olyan lényeges.

Otthon lányosan ugráltam az ágyamon és síkitoztam. Végül fáradtan terültem el az ágyamon. Beszéltem Hangával, beszéltem Hangával. Mondogattam magamban. A hatalmas örömömet egy értesítés hanga szakította meg. A telefonom felé hajoltam, hogy megnézem kitől jött.
Instagram értesítés volt: Hanga Faragó liked your picture.
Najó... Én itt azt hittem, hogy elájulok. Legyintettem egyet miszerint csak szembe jött vele és belikolta mert miért ne. Végül a kíváncsiság nyert, megnyitottam az értesítést és rögtön feldobta a képet amit Hanga belikolt. Ésss akkor ájulás 2, Hanga egy 2 évvel ezelőtti képemet likolta be.
- Átnézte az Instám, átnézte az Instám : ordítoztam tudva, hogy úgy sincs otthon senki.

Öhh, őszintén nem tudom, hogy mennyire érdekel titeket egy ilyesfajta történet de gondoltam megpróbálom. Az én fejemben már úgy is létezet ez a történet gondoltam miért ne ;)

Seguir leyendo

También te gustarán

226M 6.9M 92
When billionaire bad boy Eros meets shy, nerdy Jade, he doesn't recognize her from his past. Will they be able to look past their secrets and fall in...
2.3M 110K 38
After getting caught by the police, Axis Imber is sent to a school for misfits. A school to some, a prison for most. Serpenti High is a place like n...
3.1M 94.2K 31
girlxgirl HIGHEST RANKING(S): #1 IN GIRLONGIRL #1 IN GIRLS #1 IN TEACHER #5 IN GXG An emotionally battered woman with a craving for a attention and a...
29.5K 1.6K 65
"Túl soknak éreztem a bennem összegyűlt, engem hirtelen ért történéseket és már nem bírtam. Elsírtam magam, Jonah ölelő karjai közt. -Hékás, mi a ba...