Innocent (nevinný) Yoomin.

Por ArmyBTS569064

2.9K 407 146

Jimin je milý a nevinný vysokoškolák, ktorý študuje tanec a hudbu. Je milý a veselý a má veľa priateľov a ob... Más

PROLÓG.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21-Sejong
22
23 18+( pre silné povahy.)
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35 18 +
36
37
38
39
40
41
43
44
45
46
47
48
49
50 🌟🌟🌟
51
52
53
54
55
56
57 18+
58
59
60 🌟🌟🌟
61
62
63
64
65
66 18 +
67
68
69
70🌟🌟🌟
71
72
73
74 18+
75
76
77
78 FINALE ⭐⭐⭐

42

13 3 0
Por ArmyBTS569064

August pov.

,,Takže som bol pracovitý študent? Rád som sa učil ?" Povedal som zatiaľ čo Jin len prikivol a nechal ho pokračovať v rozprávaní.

Flasback.

,,Yoongi .. Yoongi počkaj má !" Zakričal môj najlepší kamarát , ktorý má dohnal zatiaľ čo ja som kráčal chodobu škôlky keď sa ku mne konečne dostal hnedovlásek z úsmevom zatiaľ čo intenzívne lizal zmrzlinu čo má trošku vykojalilo z rovnováhy až som na sucho prehltol zatiaľ čo ja som sa mierne pousmial.

,,Vážne si si kúpil zmrzku v škole Dean?" Hovoril som z úsmevom zatiaľ čo hnedovlásek len prikývol až si ma omotal rukou okolo krku zatiaľ čo ja som znervóznel a terás je tu ťa zásadná otázka, otázka ktorú sa sám seba pýtam každý jeden deň.

,,Jak povedať kamarátovi že ho milujem a vnímam viac než len ako kamaráta?" Verím že každý z nás má vo vesmíre svoju spriaznenú dušu a on je určite tá moja ak by som mal definovať čo všetko pre mňa láska znamená nevystačil by mi na to ani jeden papier.

,,Láska je pre mňa niečo úžasné je to úžasný pocit ktorý prežíva človek z emóciami láska je keď miluješ niekoho viac ako samého seba , sú niekoľko spôsobov lásky ale ak sa vám rozbuši srdce pri vašom najlepšom kamarátovi... Vaša snaha sa stane vašou silou láska dáva nádej na lepšiu budúcnosť , neviem si predstaviť život bez lásky ."

Obaja sme kráčali chodbou do triedy zatiaľ čo ja som sa zamyslel, nad tým aké by to bolo sa s ním vieš držať za ruky ponúknuť mu lásku a pokoj ... Proste som v tom až po uši sakra ! Chcem byť jeho podporou stať pri ňom a stráviť s ním zbytok môjho života milujem jeho oči jeho úsmev to ako sa na mňa s tolkou intezivitou pozerá.. ale neviem prečo chcem aby sa pozeral len a len na mňa žiarlim ak sa baví z niekým iným.

Môj kamarát vyzeral úžasné aj v školskej uniforme , poznáme sa už od škôlky naše prvé zoznámenie vlastné bolo neobvyklé ako zoznamovanie iných zlomil som mu ruku keď sme sa hrali na dvore dozor v tedy nebol pri nás a ja som sedel za lavičkou. Od útleho detstva sa považujem za dráma Queen a v ten deň sa v škôlke nič zaujímavé nedialo.

A ja som sa proste nehorázne nudil sledoval som ho uprene ako sa len dalo.. všimol som si že sedí sám pri pri piesku a má v ruke nejakého panička ktorý má donútil vstať a prístupiť k nemu on ma samzojreme začal ihneď pozorovať jeho nechápavim pohľadom.

No než stihol akokoľvek reagovať tak som mu tu hračku jednoducho zobral keďže má zaujala zatiaľ čo on sa po mne kukol zatiaľ čo ja som mu vyplazil jazyk a mával mu ňou pred očami.

,, Vráť mi to !" Zakričal malý chlapec zatiaľ čo ja som začal bežať , a on po mne bolo zábavné ako má naháňa až som sa schoval za stlp čakajúci že má nenájde a proste ma obejde ale on nie.. našiel načo sa aj dieťa usmial a chcel mi tu hračku vziať takže sa pre ňu pochopiteľne natiahol no ja som ju začal ťahať viac k sebe. Ale on bol proste silnejší.

Moja zúrivosť začala stúpať a môj hnev sa variť až som urobil niečo nečakané niečo. ... Čo som ja sám nečakal že niekedy urobím chytil som mu ľavú ruku a pred odchodom ňou silno nárazil o stĺp načo som sám ucítil nejaké prasknutie načo malý chlapec začal neskutočne kričať a plakať keďže jeho bolesť sa začala rýchlejšie naberať na obrátkach načo mali chlapec proste nehorázne plakal.

Ono to bolo naozaj divne , chvíľkami sa mi nehorázne a nepochopiteľné uľavilo... A chvíľkami sa dostávala do môjho tela ľútosť a výčitky. Ktorú som nechal postupne rozšíriť sa po mojom tele ako látku a ja sám začal volať o pomoc.

.

..
..
.
...

Po pár minút sme boli v riaditeľne aj a čakal na svojich rodičov načo tam taktiež boli aj jeho rodičia ktorý nie jeden krát ale už niekoho krát začali historičit no nemohli sa zdržať dlho kvôli zraneniu ich syna spôsobené mnou a tak odišli o pár minút sa dostavila do miestnosti moja matka ktorá mi venovala svoj pohľad ktorý jasné hovoril "toto je posledná kvapka."

A keď jej vlastné bolo povedané čo som urobil naštvala sa a začala sa nehorázne ospravedlňovať zatiaľ čo ja som len sklonil hlavu kukajuc sa do zeme. ,,Sľubujem že sa to nezopakuje a potrestam ho rodine sa taktiež veľmi ospravedlňujem za svojho syna ak to bude nutné uhradim všetko čo bude potrebné." Hovorila zatiaľ čo ja som si zotrel stwkajucu slzu po mojej tvári.

The end Flasback.

Šokovane som sa pozrel na Jina ktorý sa tváril pokojne zatiaľ čo ja som sa snažil spracovať všetký jeho slová a ujistoval som sa o tom či to naozaj myslí vážne. ,, Nepamätám si na to .. toto by som neurobil ako to že o tom vieš ty ?". Povedal som zatiaľ čo on sa zasmial.

,,Ty že by si toho nebol schopný? Si schopný horších veci len než zlomiť ruku povedal si mi to a zdvoveril sa mi o tom okrem toho v ten deň som tam bol s tebou ... Vlastne vždy som bol s tebou od smrti mojich rodičov sme sa jeden pre druhého stály bratom."

Znepokojene som sa pozrel do zeme a potom znova na Jina ,,pokračuj." Povedal som z povzdychom zatiaľ čo som sa napil vody ktorú mi Joon podal.

Flasback.

Došiel som domov načo po mne moja matka začala kričať ,,čo si to urobil Min Yoongi? S tebou niečo není v poriadku." Kričala avšak v tom sa ozval môj otec ktorý medzi nás prišiel až ma chytil za ruku.

,,Môj syn je v poriadku tak ako to je len možné, ten chlapec si to zrejme zaslúžil!" Kričal po nej zatiaľ čo sa mi do očí nahrnuli slzy.

,,Čo to hovoríš? Myslíš si že si to zaslúžil ? Ja už ťa vôbec nespoznám ! Z našim synom nie je niečo poriadku už od mala a ty to dobre vieš , si sobec pretože ho výživaš dobré vieš že s ním nie je niečo v poriadku už od chvíle kedy chytil priborovi nôž a zapichol ho do svojho macika .." hovorila žena zo slzami no pokračovala..

,,Ty ... To ty mi nedovolíš aby som ho liečila ! Ty mi nedovoliš aby som ho dala liečiť ! " Kričala zatiaľ čo ja som sa na nich znova pozrel až som nahnevane zakričal ,, Stop! Však sa nehľadajte ja sa polepšim!" Obaja sa na mňa pozreli zatiaľ čo si ku mne otec klakol a pochválil má ,,urobil si dobrú vec a za to môžeš hrať hry dlhšie." Zatiaľ čo si moja matka len odfrkla.

,,Nie on sa musí poučiť že takéto veci skrátka robít nemôže dnes večer žiadne videohry skončila som." Povedala načo má chytila za ruku a začala so mnou chodiť do izby kde si ma posadila až mi upravila vlásy.

,,Zlatko prepáč mi áno?  Nechcela som na teba kričať , ale proste nemôžeš robiť cudzím zle a už vôbec nie  im zlomiť ruku mohol by si s toho mať veľké problémy nakričala som na teba pretože ty chcem ukázať že to čo si urobil je zle."  Hovorila načo si znova zotrela slzy.

,,Ale  otec povedal že to bola správna vec a že bolo dobré  to čo som urobil a potom ste sa kvôli mne začali hádať vždy sa kvôli mne hádate.."

,,Och zlatíčko poď sem.." povedala načo mi dala pusu na čelo a objala ma ,,medzi mnou a tvojim otckom nie sú  hadky len... Sa nezhodujeme v názoroch to je normálne pozri sľub mi niečo zajtra za tým chlapcom pôjdeš a ja ty kúpim čokoládu ktorú mu dal a ospravedlňiš sa mu áno?"  Hovorila moja matka z úsmevom.

Zatiaľ čo ja som prikývol a ona mi znova dala pusu.  ,,Môj malý chlapec pokiaľ tu budem vždy ty budem ukazovať správnu cestu." Povedala si skôr sáma pre seba ako mne.

Sijung hi POV.

Po  tom čo som svojho syna uložila do spánku , keďže  vždy zo školy si ľúbil pospať naštvane som  prišla do kancelárie svojho muža.  Ktorý mi venoval pohľad plný prázdnoti zatiaľ čo ja som prišla a odhodila papiere do ktorých písal.

,, Naposledy! Rozumieš naposledy ! Sme sa hádali pred naším synom , okrem toho ty mi nebudeš zakazovať to ako mám vychovávať svojho syna!" Kričala som zatiaľ čo on len pretočil očami snažiac má ignorovať.

,,Urobil len to čo musel a čo bolo správne."

,,Správne ? Od kedy považuješ za správne násilie?" Hovorila som viac rozhorčene zatiaľ čo on odložil pero a pozrel sa na mňa jeho pohľadom.

,,Od kedy som si vzal kabaretnu speváčku."  Povedal zatiaľ čo ja som napla päste od toľkého hnevu miešajuci sa zo  zlosťou.  ,,Tak kabaretnu speváčku?  Zajtra čakaj žiadosť o rozvod vezmem ty nášho syna je čas sa od tejto kabaretnej speváčky oslobodiť."

Sledovala som ho ako vstal a začal sa ku mne  rýchlostné blížiť až ma chytil pod krk a začal so mnou cúvať až ku stene ,,skús si to  len to skús a prisahám že sa s tebou dozvediem ale svojím vlastným spôsobom  ukončím tvoj život." Hovoril načo zatlačil viac v stisku.

,,Vyhražaš sa mi ? To by si neurobil nie si až také zviera ale oslobodiť som sa od teba mala už dávno v deň kedy si prestal chodiť domov v čas."

,,Povedal som ty aby si bola týcho koberec na podlahe nerozpráva! Nechal som ťa nažive len preto lebo tá môj syn potrebuje a ja mu nechcem vziať to čo miluje ale ak budeš pchať svoj nos tam kam nemáš bez váhania to urobím bez ohľadu na to ako sa môj syn bude cítiť rozumieš !" Zakričal zatiaľ čo so mnou hodil na zem.

Yoongi pov.

Všetko som počul , všetko som počul všetky slová ktoré môj otec povedal mojej mame  stal som totiž za dverami  moje oči zostali  plné sĺz chcel som jej pomôcť naozaj som chcel  ale môj strach mi to nedovolil nedovolil mi zachrániť moju mamu môj strach ma prikotvil k tej podlahe a ja som sa nepohol nepohol som sa len som počúval.

.
.
.
.. .
...
.

The end Flasback.

Napil som sa pričom sa môj dych staval ťažkým  a priznám sa že mi nejake slzy vyšli na povrch niečo vo mne sa pohlo a to niečo má prinútilo plakať už len podľa tohoto som vedel ... Že Jin hovorí pravdu,  chcel som aby Jún pokračoval avšak v tom mi cinkol mobil a ja ho vytiahol z vačku po odtlačku  prsta som mal voľný prístup k všetkému.

Klikol som na správu a musel sa pousmiať nad touto správou ktorú som si opakovane prečítal.

Jimin

Dúfam že si s toho nemal problémi.. teda , dúfam že ich to je trápne čakal som že sa ozveš ale nie a tak som sa dlho prehováral a nakoniec to dokázal napísal ty takže čo by si povedal keby sa stretneme? Dnes o 12:00 mám čas rád ťa opäť uvidím.

Nád tou správou som sa úprimne pousmial  nečakal som že mi napíše a vôbec nie on ... Zo žiadosťou že  by ma chcel ešte niekedy vidieť  pousmial som sa a chystal odpísať no ozval sa  Jin ktorý sa postavil a prišiel ku mne.

,,Kto ty to píše ? " Povedal zvedavo zatiaľ čo som mobil ihneď schoval z hambivim úsmevom.

,,Kamarát ale to je jedno môžeš pokračovať." Usmial som sa zatiaľ čo on zakýval hlavou na náznak nesúhlasu.  Zatiaľ čo k nám z úsmevom prišiel Joon ,,myslím že na dnes rozprávania stačilo ten niekto ty vyčaril úsmev na tvári mal by si sa s ním stretnúť."

.,,Ako vieš že to je on ?"   Jin ku mne prišiel až mi dal ruku na rameno ,,mám svoj inštinkt a okrem toho si na mužov Yoongi."  Neuveriteľné prešiel po mne mráz už len čo som to meno počul.

,,Otec ma von nepustí.'. Povedal som skelesle zatiaľ čo som si sadol mŕtvo na gauč a znova  sa pozrel na tých dvoch mužov ,,okrem toho či em vedieť čo sa dialo ďalej."

,,To počká ale vieš čo nepočka? Ten muž ktorý ty napísal ja z Jinom sa postaráme o to aby o tebe nevedel , koniec koncov  dlžim mu rande. " Joon povedal provokatívne zatiaľ čo sme si medzi sebou vymenili nechápavé pohľady.

(⁠≧⁠▽⁠≦⁠)(⁠≧⁠▽⁠≦⁠)(⁠≧⁠▽⁠≦⁠)(⁠≧⁠▽⁠≦⁠)(⁠≧⁠▽⁠≦⁠)(⁠≧⁠▽⁠≦⁠)(

Im back armys 🍷💜 čo hovoríte na Sugovu minulosť?

Bantagan boy.💜

Seguir leyendo

También te gustarán

5.7K 254 26
Alexandra Jerkovičová, krasokorčuliarka s veľmi zapleteným životom. Juraj Slafkovský, hokejista ktorý hľadá samého seba. Dvaja ľudia, jedna olympiáda...
30.8K 1.1K 29
Mala presne dva týždne do svadby jej kamarátky. Plánovala ísť sama, keď v tom sa odohrala nepríjemná situácia, ktorá ju donútila klamať. -začiatok:...
2.7M 139K 45
"I'm crazy? No, darling. What's crazy is that the world refuses to let me be with you." * * * * * Mafia!Au Slight Yandere behavior. #18 in btsxreader...