ALGON

By 0shining_

15.7K 747 817

-Anni , baba gelirse konuşabiliy miyim? Derin derin nefes aldı gonca fakat artık ciğerinin yandığını hissedi... More

bolum 1-babam mı geldi ?
2. Bölüm- Oğlumuz
3.Bölüm - Bırakma bizi
4. Bölüm- Su çiçeği
6. Bölüm - zamana bıraktım bizi
7. Bölüm - her şeyi biliyorum
8. Bölüm- Öpücük
9. Bölüm - Herkes anne baba olamaz
kurgumda olan hayali karakterler
10.Bölüm- Dikenli gül
11.Bölüm-Güven ver bana
12. Bölüm- Can suyu
13.Bölüm- Ölmez otu
~özel bölüm~
DUYURUUU
14.Bölüm- Ceylan gözlüm
15.Bölüm-Gercekler acıdır

5. Bölüm-Affet beni

882 52 51
By 0shining_

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ unutmayalımmmmmm yılzdızlarıı

Sabahın ışıklarıyla aydınlanmıştı her yer . Fakat yinede kasvet vardı odada . Hala ona sarılan şehzadeye baktı gonca. Belli belirsiz gülümsedi. Nedenini kendisi bile bilmeden .

Yavaşça ona sarılan kaslı kolların arasından çıktı gonca sonra cama doğru ilerledi . Pencereden dışarıya bakmaktı niyeti. Baktı dışarıya ama ordada sanki kasvet havası vardı. Gök yüzü biseyler anlatmak istiyor gibiydi sanki. Daldı dışarıya gonca. Alaaddin ise uyanmış ve mız mız hatununun ne yapacağına bakıyordu. Bir müddet daha izledi hatununu sonra konuştu.

-neden orada dikelirsin bişey mi oldu yoksa ?

alaaddinin sorusu Süleyman Bey'in birşey yapmış korkusu olmasıydı. Gece yanında da olsa korkuyordu. Öncesinde de yanındaydı ama koruyamamıstı işte . Hep bu aklına geliyordu daha gerçekleri öğrenmeden öğrenmiş gibi hissediyordu . Eğer gonca doğruları söylediyse ona rağmen ona değilde Süleyman Bey'in sözlerine , gözünün gördüklerine inanıpta " yemin ederim zorla öptü alaaddin itekledim görmedin mi ?" Bu o zamanlar ona yalan gelmişti fakat bilmiyordu ki biraz daha izlese gonca gerçektende itekliyecekti . Gonca o zaman bedenini çeksede sımsıkı beline dolanmış elden kurtulamıyordu . İtekleyememışti . Oysa ki Süleyman beye "ben alaaddine sevdalıyım evliyim olmaz bizden sende unut ki Alaaddin duyarsa sinirlenir haberin ola ! Uzak dur benden!" Demişti sonrası ise adamın kendine çekip zorla öpmesiyle bitmişti.

-hı
Dedi sadece gonca sonra yeni ayıkmış gibi kendine geldi.
-yok bişey olmadı dışarıya bakardım öyle.

-emin misin

-eminim hadi üstünü değiştir sonrada ben değiştiririm.kahvaltıya bekliyorlardır şimdi. Bekletmeyelim .

Alaaddin başını sallayıp üzerini değiştirmeye geçti yan odaya . Biliyordu bişey vardı ama gonca anlatmak istemezse anlatmazdı.O işini bitirincede gonca giyindi . Sonra odalarından çıkıp Bekir beylerin olduğu odaya gittiler. Düşündüğü gibi sofra hazırdı.

-kusura kalmayasınız yardım edemedim .

Dedi gonca sevecen hâliyle. Odadaki Süleyman bey ve cemre hatunu umursamadan .

Sevinçle güldü Bekir bey
-olur mu hiç kızım sen misafirsin . Geçin hele şöyle Süleyman Bey'in tarafına.

Çok yayılmamıstı goncanın aldatma mevzusu . Alaaddin izin vermemişti. Sadece boşanıp tekrar evlendikleri bilinirdi .

Goncaya yaklastı Alaaddin . Kulağına fısıldadı.
-sen benim diğer yanıma geç. Süleyman Bey'in tarafına ben geçecem.

Gonca bişey demedi . Onun işine gelirdi ama Alaaddin hala güvenmez miydi ona ? Yoksa korumak için mi oturtmamıştı ?

Güzelce oturdular Süleyman ters bakış attı.
-alaaddin bey sanırım görmeyeli fazla kıskanç olmuşsun ha ?
Dedi ve güldü pis pis Süleyman bey .

- hatunum kıskanılacak kadar güzeldir kıskanırım fakat sen kıskanıcağım en son kişisin. Özellikle hatunumdan. Onun benden başkasını gözünün görmeyeceği apaçık ortada .sende kıskanılacak ışık görmem kendini bu kadar önemseme. Bu kadar hatunlarla ilgilenirsin madem. Çok şey bildiğini düşünürsün.neden evlenmedin daha önce?
Lafını esirgemedi Alaaddin . Hatta şuan Bekir bey olmasa çok fazla şey daha söylerdi ama dua etsin ki Bekir bey vardı.

Süleyman tam ağzını açıcakken Bekir bey araya girdi .

-haydi yemeğimizi yiyelim daha yapılacak işler vardır. Hem dizinde eve dönmeniz gerekir.

Bu sözünden sonra Alaaddin ve goncaya dikkat kesildi .

-bir bebeniz varmış hayırlı olsun . Yalnız cok bekletmeyelim çocuğu bir an önce bitirelim işimizi izlemiştir şimdi sizi.

Gülümsedi Bekir bey . Pek severdi çocuk. Alaaddin ve Gonca başlarını salladı. Sofra boyunca hiç konuşulmadı. Arada Süleyman bey ve cemre hatun lafa giriyordu. Onlarada kimse cevap vermiyordu . Geri susuyordular . Yemek bitincr sofradan kalktılar. Gonca yardım etti sofra kaldırılırken. Alaaddin ise haritayı aldı Bekir beyden. Vazifeleri bitmişti. Ama alaaddinin görülecek bir hesabı vardı.

Gonca tam odasındaki eşyalarını toplarken içeriye birisi girdi . Kapı falan tıklatmadan . İrkildi gonca.
O sinirle bağırdı gelen hatuna .

-ne edersin hatun!?
Selma....

Selma hatun koşup sarıldı goncaya. En yakın arkadaşıydı goncanın. Sırdaşı guveneceği tek kişiydi bu hatun . Alaaddinden sonra....
Goncanın her şeyini bilirdi ama son olaylardan pek bir şey anlatamamıştı .malum saraya yerleşmişti artık Konya'da değildi.

-ben ya benn .
Geliyorsun madem söylesene goncam . Zaten hiç haberin gelmiyor.

Goncadan kollarını çekip kendine bakmasını sağladı Selma.

-alaaddinle tekrar evlenmişsiniz öyle duydum doğru mu ? Affettin mi gonca?

Sustu gonca.sonra başladı anlatmaya .

-evlendik fakat Hızır için. Ben onu affetmedim . Zor bana güvenmeyen biriyle yüz yüze gelmek sürekli, ama dayanıyorum . Yada dayanamıyorum bilmiyorum. Sevda acı çekmek olmamalı . Sevda güldürür neşe katar hayatına ama benim hayatıma acı katıyor sadece anlamıyorum. Ne affedebiliyorum ne de vazgecebiliyorum .
Ben onun gibi bizden vazgeçemiyorum ..
Ama Hızırı bir görsen nasıl mutlu nasıl neşeli. Babi babi diye geziyor.
O mutlu bana yetiyor .

Burukça gülümsedi gonca . Acıyla. Gözlerinden anlaşılıyordu kırgınlığı ve de sevdası ...

-gonca...
Keşke hep yanında olabilsem ama biliyorsun işte.

-biliyorum kendini suçlama.

-güçlü kal nolur

Gülümsedi Selma .

Buna karşılık goncada gülümsedi.
-söz vermem denerim

****

İşi biten Alaaddin hemen Süleyman Bey'in yanına gitti . Süleyman bey kendi odasındaydı . Destur sormadan girdi Alaaddin . Sanki bunu zaten bekliyordu Süleyman bey . Piç piç gülümsedi.
Tekrar kendine içinden küfür etti Alaaddin "şu it'e inandığına inanamıyorum" diye kendine içinden geçirdi.

-oo hoşgeldin kadim dostum .
Tekrar güldü Süleyman bey hatta bu sefer kahkahayla güldü.

Alaaddinin sinir seviyesi artıyordu artık.
-bana bak lan İT! söyle lan yalan söyledim de! Doğruları söyle ! Anlat!

Alaaddinin sinirinden zevk alıyordu Süleyman bey. Karşındaki şehzadeye gerçekleri söylerse pişmanlıktan öleceğini biliyordu . Zaten gonca yokkende acı çekmişti fakat bı o kadarda gonca çekmişti. Umurunda değildi Süleyman Bey'in. Sevdiği hatun dahi olsa onun olmayacaksa kimsenin olmayacaktı. O zamanlar hamile olduğunu bilmiyordu goncanın ama bilsede bişey değişmezdi yine olsa yine bu oyunu oynardı. Onun olmayan kimsenin olamazdı .

-noldu Alaaddin bey ? Yoksa yine seni sevmeyen hatunu koynuna aldın da sabah beni mi sayıkladı?

Bundan sonra kahkaha patlattı Süleyman bey . Biraz daha kışkırtıcaktı . Gerçekleri ilk başta söylerse acı çekicekti yeterince ama neden daha fazla çekmesindi ki ? Belki bu şehzade olmasa o goncayla olucaktı . Belki şimdi onların çocuğu olacaktı. Kabul etmiyordu hala goncanın onu hiç bir zaman sevmediğini. Kabullenememişti. önüne gelen herkesi seven saygı gösteren gonca bir tek ona sevgi saygı göstermemisti . Belkide anlamıştı bu adamın ne olduğunu.

Rengi attı alaaddinin . Artık goncanın adını ağzına alması için bile dövebilirdi ama yinede doğruları söylemesini istiyordu ilk önce.

- bana bak ! Anlat diyorum sana anlat!

-ama sende Alaaddin bey çok sinirlisin hiç olur mu böyle? Goncamın seni değilde beni neden sevdiği belli oldu . Çok asabisin be bey oğlu hemde çok.

- GONCANIN ADINI O PİS AĞZINA ALMAYASIN ! GEBERTİRİM SENİ ! SENİ KİMSE ALAMAZ ELİMDEN !

Yakasından tuttu Süleyman beyi .

-yapamazsın Alaaddin . Senin benim ağzımdan çıkacak kelamlara ihtiyacın var . Hala alamıyorsun değil mi Goncayı koynuna ?

Tekrar güldü Süleyman bey ve devam etti .

- içinde hala şüphe var çünkü. Öpüşürken gördün nihayetinde bizi .

Alaaddinin sabrı kalmamıştı. Tam boğazlıcakken Süleyman zar zor tekrar konuştu.

-durasın anlatacam.... her şeyi...

Alaaddin boğazını bıraktı ama yakasından elini çekmedi.

-KONUŞ!

bu sefer korkmuştu Süleyman bey . Çünkü alaaddinin gözünü kararmıştı hemde çok . Biliyordu onu öldürecekti doğruyu söylemezse. Yinede kendinden ödün vermedi güldü .

-gonca yanıma gelmişti beni pazarın arka tarafına çağırdı. Konuşmak istiyordu benimle . Ben sandım ki benimle gelecek artık senin yanına gelmeyecek. AMA O SANA SEVDALANMIŞTI ÇOKTAN .GELMİŞ BİDE BEN ONA SEVDALIYIM DEDİ UTANMADAN .

Burdan sonra hafifçe yutkundu Süleyman bey . Devam etti

-sevmiyecekti beni belliydi. Bekle beni burda gelicem dedim . O sana söylemiyordu belliydi ama ben peşinden ayrılmıyordum . Gonca farketmiş ama ben farkettiğini baya sonra anladım. Onun senden başkasını görecek göz yoktu. Kaç defa dedim gel diye gelmedi . Sevemedi beni SENİ SEVDİ ! O KADAR HERŞEYİ GÖZÜME ALMAMA RAĞMEN SENİ SEÇTİ ! YEDİREMEDİM ANLADIN MI ?

Alaaddin yine sustu . Şimdi suçluluk duygusu çok ağır basmıştı işte. Bütün yük bastırmıştı vücuduna. Ağrıyordu her yeri . Sızlıyordu kalbi . Beyni durmak istiyordu" biz ona bunu yasatmamalıydık kalbimize güvenmeliydik" der gibiydi . Kalbi ise "demiştim beni dinlemediniz ... Şimdi çok mu iyi oldu onuda kırdın kendinide . Nasıl düzelecek ha ? NASIL " içinde savaş çıkmıştı şehzadenin. Mantığı duygusundan ağır basmıştı. Basmamalıydı oysaki . Gonca ona o kadar güvenmisti . Utandırmıştı onu .

Gonca sadece ona güvenirdi bu yüzden Alaaddin onu bırakınca tek kalmıştı. Kimseye bişey anlatmamıştı . Gülmemisti sadece alaaddinin gülüşünü görmesine izin verirdi . Sadece onun yanında çocuk olurdu . Ondan sonra hiç çocuk olmak istemedi gonca. Kimsenin yanında.Yinede ona kendisinin suçu olmasa bile ihanet etmiş gibi hissederdi oğlu için elinden ne geliyorsa yapmıştı. Alaaddin ona guvenmemiş olabilirdi ama emanetiydi alaaddinin goncaya. Biliyordu gonca. Oğllarına iyi bakmalıydı bari ona kendi elinde olmasa bile ihanet etmek istemezdi .

Alaaddin ona inamayınca hep kendini suçlu hissetti gonca. Hatta oğlunun babasız kalmasını dahi kendine bağlıyordu bı ara.

Alaaddin ne yaşamıştı ya ? Alaaddinin tutunacak tek dalı dahi yoktu. Goncadan sonra kimseye guvenemedi onada güvenmemeyi seçmişti aslında. Her gece kabus gibi Süleyman ve goncanın öpüstüğü anlar giriyordu rüyalarına . Ter basıyordu Alaaddini . Nefes nefese kalıyordu. Goncayla Süleymanı aynı yatakta dahi görüyordu ve daha nicesi. Alaaddin ne uyur olmuştu o zamandan sonra ne de düşünür. Sadece okların önüne atlar olmuştu Alaaddin . Ölmek isterdi
Hafızasını kaybetmek isterdi . Hatırlamak istemezdi . Hayattan umudunu kesmişti. Ne yemek yer ne su içerdi. Sadece cenk ederdi. Bilerek halsiz ederdi ki ölmek için...
Bir türlü ölemedi Alaaddin ama şuan ölmüştü. Hem kendisi hemde boş yere sevdasını öldürmüştü. İnanmamıştı ona oysa hep sana inanacam diye her gece söz vermişti . Yapmamış olmayı diledi Allah'tan . Değiştiremezdi. zamanı geriye alamazdı. Acılarla pişmanlıkla yaşamayı öğrencekti tabi yaşarsa.
Süleyman bey devam etti .

-sana haber gönderdim goncadan gibi . Sende geldin. ben seni kenardan görür görmez goncayı öptüm.

Alaaddin yumruğunu geçirmişti bunu duyar duymaz. Dayanamamıştı.

Güldü acısına rağmen Süleyman bey .keyif alıyordu alaaddinin öfkesinden. Devam etti

-gonca bana karşılık vermedi ama ben belinden kavrayıp zorla kendime çektim işte

Burda bı kahkaha daha patlattı.

-sanmazdım bu kadar salak olduğunu alaaddin bey . Oysa senin aklın en büyük silah sanardım . Gonca gibi bende yanılmısım .

Alaaddin boğazladı adamı.

***
-bak ama böyle etmeyesin . Sen güçlü ol ki hızırda olsun.

-artık benim güçlü olmama gerek yok alaaddinde var .

Baktı sadece goncanın bu acınası haline. İnanamıyordu .gonca eskiden kismeye eyvallahı olmayan önüne gelenle cenk eden , savaşçı ruhlu, hiç kimseye boyunu eydirmeyen , güçlü goncaydı o nasıl bu hale gelmişti. Sevda böyle bişey miydi ? Güçsüz yalnız kalmak mıydı? Bunları düşünürken aklına Annesinin dediği söz geldi Selma hatunun.

"Sevda acı çekmeden olmaz . Acı çekmezsen o sevda olmaz . Sevda her hataya rağmen bırakamamaktır . Vazgeçememektir. Gülünü seversen dikenine katlanırsın. Birisine sevdalnırsan acısına katlanırsın hemi kızım? Unutmaki gerçek sevda vazgeçemeyenlerdir. Her şeye herkese rağmen... "

Tam goncayada bunları söyleyecekken dışardan nökerlerin

"Eceleniz geldi Türkler!"

Diye bağırışını duydular.

****

-LAN SENİN YÜZÜNDEN NE ACILAR ÇEKTİK LAN BİZ ! ÇOCUĞUMUZ BABASİZ KALDI! BEN ONLARSIZ ! LAN O KADIN BİR BANA GÜVENDİ LAN ! BİR TEK BANA ! SEVDAN BATSIN LAN SENİN ! HİC Mİ ACIMADIN LAN ! HİC MI! TEK KALDI LAN O TEK ! BİR BAŞINA DOĞURDU! ZATEN ANASI ATASI İSTEMEZDİ ONU ! NE DEYU YAPTIN! O SADECE MUTLU OLMAK İSTEDİ! ÇOCUĞUMUZ OLACAK DEDİĞİNDE NELER DEDİM BEN ! GÖZLERİNİN İÇİNE BAKA BAKA SÖYLEDİM BEN ! KARNINDA BENİM ÇOCUĞUMU TAŞIYAN HATUNUMA NELER DEDİM BEN ! KAC KERE ÖLMEYE ÇALIŞTIM BEN ! KAC KERE ! YA ÇOCUĞUMA KAVUSAMADAN ÖLSEYDİM! O ZAMAN GONCA SENİ SEVECEK MİYDİ HA ? SÖYLE İT ! CEVAP VER BANA! NASIL YAPARSIN NASIL! COK SEVİYORDUM BEN ÇOK! SIRF SENİNLE MUTLU SANDIĞIM İÇİN BIRAKTIM BEN ONU! SIRF O MUTLU OLSUN DİYE ! KENDİMİ ONSUZLUKLA SINADIM BEN ! GÜVENMEDİM BEN ONA ! BUNLARIN HEPSİNİ ÇEKMESİ BANA OLAN SEVDASI YÜZÜNDEN MİYDİ? NE YAPAYIM BEN SENİ SEN SÖYLE BANA !

Alaaddin nefretini daha kusamamıstı. İçinde kalan bir sürü şey vardı ama durdu. Süleymanda alaaddinde tek bir sese sustu .

Bir tane nökerin

"Eceliniz geldi Türkler!"

Diyişine.


*****

Süleyman Bey'in odası bahçeye yakındı bu yüzden hemen çıktı Alaaddin ve Süleyman bey bahçeye. Çok fazla nöker vardı. Ya ölecekleri yada savaşarak canlarını belki kurtarırlardı . Alaaddin hemen atıldı öne . Başladı nökerleri öldürmeye. Her darbesinde birini öldürüyordu.

Burda olduğunu düşünmek istemediği birisi vardı. Goncası . Umarım dışarı çıkmaz dedi içinden ama onu tanıyorsa kesin çıkacaktı.

Bütün alpler dışarı çıktı. Hem Süleyman Bey'in , hem Bekir beyin , hemde gonca alaaddinin alpları savaşmaya başladılar . Onlar çok olabilirdi ama bizimkilerde pek çetindi .

Alaaddin ilk defa ölmek istemedi goncaya kendini affettirmesi gerekti . Geri kazanması gerekti . Oğluna kavuşması gerekti . Tam bunları düşünürken gonca çıktı dışarı. Tahmin ettiği gibi kılıcını hançerini kuşanmıştı goncası.

-ALAADDİN!
diye bağırdı gonca endişeyle.

-iyiyim sen içeri geç! Bunları hallederiz sana zarar gelmesin!

Goncayı tanıyordu gitmezdi ama bir ihtimal belki dedi ..

-hayır!

Alaaddin laf anlatmakla uğraşmadı zaten anlatamazdı . Sadece ne olacağı belli olmuyordu burda belkide ölücekti. Bu halde bile olsa goncaya seslendi . Çok uzakta değildi gonca. Az nöker kalmıştı. Goncaya döndü Alaaddin temkinlice .

Yalnızca
-gonca!
Diyebildi . Çünkü goncanın önüne atılan bir ok vardı goncaya gelmesin diye kendisi önüne atlamıştı. Gonca yerde yatan adama baktı. Yere düşmeden önce yere eğildi gonca. Aladdinin kafası goncanın kucağına düşmüştü.

Nökerler çok azdı gonca ilk önce hançerine ilerdeki okçuya fırlattı ve öldürdü. Sonra tekrar alaaddine döndü. Cenkler azalmıştı. Az nöker kalmıştı. Bu yüzden üzerine kimse gelmiyordu bu ikilinin . Yinede gonca kenara çekti alaaddini zorla . Pek ağırdı şehzade.

-bak şimdi Alaaddin beni burda bekle ben yardım çağırayım tamam mı ?

Adamın yerden kalkacak hali yoktu . Pek mecalide yoktu zaten.

-dur gonca gitme ...

Anlamsızca baktı gonca.

-ben hep ölmek istedim bu zamana kadar... Ama şuan senin için yaşamak istiyorum .... Hata ettim... Affet beni gonca.... Belki ...

Dedi ve öksürmeye başladı Alaaddin . Bir süre kendisini toplayamadı.

-alaaddin iyi misin!

-belki iyi eş ... İyi baba olamadım... İnanmadım sana sevdam ... Gideceğim diye çok üzülme ... Sana yasattıklarıma say... Ama bil ki bende senin kadar çektim... Yazdığım bazı mektuplar var .... Senin için.... Çekmecemde .... Özür dilerim ....

Dedi gözü kapanıyordu artık alaaddinin . Son sözlerini soylecekti belliydi .

-af... Affet.... Be...ni

Gonca düşünemedi sadece alaaddinin yanağından öptü.
-affettim . AFFETTİM!
Nolur bırakma bizi .

Alaaddin gülümsedi. Affetmişti sevdası . Belki ölüm yüzünden belki başka bişeyden ama affetmisti .

Kapanmıştı gözleri şehzadenin. Cevap vermemişti biricik sevdasına..
Sabah canlı bedenine sarılıyordu gonca kokusunu içine çekiyordu. Şimdiyse sadece kan kokusu vardı....


⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Unutmayalımmm
Ha bide yorumlarınızıı
Okurken fikir alıyorum sizdenn

Umarım beğenmişsinizdirr

Bölümü nasıl buldunuzz

Fazla hızlı mı geçtim? Önceki bölümlerde çok duygu katıyordum düşüncelerini yazıyordum fakat bu bölüm birşeyler olsun artık istedim ondan böyle ama diğer bölüm isterseniz yine duygulara yoğunlukta veririmm

Öpüyorum siziii

Yanlışım varsa affolaa 💞

Belki hafta sonu tekrar bölüm gelebilirr . Yıldızlara ve yorumlara bağlı olarakk
Söz vermiyim yinede sizlere bağlıı çünküü

Continue Reading

You'll Also Like

44.3K 2.7K 13
Sağır bir genç kız ve seri bir katilin hikayesi... Sara Topal, beş yaşından sonra geçirdiği bir kazadan dolayı hiçbir sesi duymuyordu. Şiir yazmak iç...
1.2M 53.5K 46
~TAMAMLANDI~ 0545* Sizi "MAFYA" adlı gruba ekledi #Romantizm kategorisinde 1.Sıra✨ #3Ay kategorisinde 1.Sıra✨ #Siyah kategorisinde 1.Sıra✨ #Esir kate...
2.9K 438 25
Siyah Kuğ Sitem'ler Prensesi🥀 Kim Taeyeon Küçük yazar Söz, Şiirsi Hikaye, Şiir, Not, Yarın ne olacak deyil... Yarın ne yapacağım diye düşün... Kitab...