Bleeding souls 2

By ihatemyself_24

13.7K 815 287

| Втора книга от поредицата 🥀 | След заминаването на Сюзън всичко се преобръща с главата надолу. Тя се насла... More

Въведение
1. Глава
2. Глава
3. Глава
4. Глава
5. Глава
6. Глава
7. Глава
8. Глава
9. Глава
10. Глава
11. Глава
12. Глава
13. Глава
14. Глава
15. Глава
16. Глава
17. Глава
18. Глава
19. Глава
20. Глава
21. Глава
23. Глава
24. Глава
25. Глава
26. Глава
27. Глава
28. Глава
29. Глава
30. Глава
31. Глава

22. Глава

446 31 9
By ihatemyself_24

Минах през двете врати и се огледах.
Барът беше във фоайето. Беше седнал на един стол, обърнат в гръб и клатеше чашата си с уиски в кръг замислено.

- Здравей.-насилих се да да го поздравя, вместо да премина директно към въпросите.

- Ооо..-обърна се към мен и ме огледа от глава до пети.- Най-сетне.

Изправи се от стола, изпразни чашата си и ми кимна към ансаньора.

- Какво ?-попитах

- Ще говорим в стаята.-рече

- Не, ще говорим тук.-отвърнах

- Не ми се прави на интересна.-хвана ръката ми.

- За пет години не успя ли да си отделиш време за една шибана терапия ?-попитах, издърпвайки ръката си от неговата.

- Никой няма силата да ме излекува.-отвърна

- Не се и съмнявам.-врътнах очи и се загледах в огромната картина на стената. Докато бях отклонила вниманието си от него той се възползва от това, за да ме вдигне и да ме преметне на рамо. Ахнах от изненада и се обърнах да погледна към момичето на рецепцията, което ни зяпаше с окорени очи.- Пусни ме, пусни ме.-прошепнах

- За тия пет години не се ли научи да мълчиш, когато трябва ?- изкопира ме с фразата ми от преди малко. Закрачи към ансансьора и когато вратите се затвориха ме пусна да стъпя на земята.

- Ужасен си.-казах през зъби, отправяйки разрошената си коса.

- Ужасно прекрасен.-поправи ме и натисна копчето за седмия етаж.

- Защо толкова настояваш да говорим в стаята ? Не разбирам каква разлика има ако бяхме останали в бара ?-скръстих ръце пред гърдите си

- Разликата ли..-повдигна вежди и на лицето му се настани игрива усмивка.- Че горе няма да говорим.
Имаме малко работа за свършване.-обясни и по начина, по който го каза изтръпнах.- Ще подписваме документи, Сюзън. Няма да тя изям, успокой се.-потупа ме по рамото, уточнявайки какво всъщност ще правим.- Но ако бъдеш послуша, може и да те възнаградя.-намигна

- Нищо няма да подписвам.-заинатих се

- Ще видим.-прошепна- Ще видим..

Вратите се отвориха и той ми кимна да мина пред него. Озовахме се в коридора и вървяхме към стаята, която беше резервирал.

- Тук сме.-каза зад мен и се върнах при него. Изчаках го да отключи, че да влезем. Хвърлих якето си, защото климатика беше увеличен на макс и беше доста задушно. Той хвърли сакото си и клекна пред мини хладилника.

- Стига си пил, как очакваш да те приема на сериозно ?-попитах

- Затвори си човката, изобщо не млъкваш.

Хвърлих чантичката си на леглото и прокарах пръсти през косата си.
Докато той си наливаше водка отидох до прозореца и дръпнах пердетата да влезе малко светлина.

- Какво ще пиеш ?-попита, но не му отговорих- На теб говоря.

- Мога ли вече да говоря, Ваше височество ?-занесох го- Вода.

- Окей.

Изчаках да се настрои за разговор и така изминаха около десетина минути в търсене на чаши и всякакви други глупости. През това време извадих телефона си и пуснах звукозаписвача да работи за всеки случай. Имах някакво предчувствие след като ме покани да се срещнем тук, вместо навън. Намислил е нещо със сигурност и си търси оправдания, за да се виждаме.

Дойде при мен с чаша вода. Взех я от ръцете му и я надигнах към устните си. Към ноздрите ми се понесе остра спиртна миризма и свъсих вежди.

- Казах вода, а не водка.-погледнах го накриво, а той се подсмихна в отговор.

- Вече съм я налял, да не похабяваме алкохола.-усмихна се противно

Изсипах съдържанието в неговата чаша и оставих празната върху масичката за кафе.

- Наясно ли си за кризистното състояние на Блеър ?-попитах

- Обича да се гивези за внимание, какви глупости пак ти е наговорила ?-мушна едната си длан в джоба на белия си панталон, а другата използва, за да поднесе алкохола към устата си.

- Изобщо не са глупости, не биваше да я оставяш сама в онази къща след преживяното. Останала и е травма, която трябва да се излекува. Тя има нужда от помощ, Леон.-опитах да му налея малко акъл.

- Не ме учи какво трябва и какво не трябва да правя. Гледай си твоя живот, окей ?-посочи с пръст

- Ако продължаваш с тази незанитересованост и егоизъм ще я загубиш и ще останеш без сестра.-казах

- Нищо и няма, голямо момиче е. Не може вечно да чака на мен. Аз съм семеен, все пак. Няма как да се занимавам само с нея.-врътна очи

- Колко хубаво го каза.-отвърнах

- Кое от всичко ?- подсмихна се

- Семеен.-повторих- Както и да е, щом не искаш да ме изслушаш ще си тръгвам. И без това вкъщи ме чака куп работа.-казах и се наведох да си взема нещата от леглото, но той ме бутна в гръб и се качи отгоре ми като някое разгонено
животно.

- Нищо няма да ни стане ако се позабавляваме малко преди това.-прошепна срещу устните ми и стистнах очи заради миризмата на алкохол, носеща се от мръсната му уста.

Започна да поставя лигави целувки върху шията ми и да я захапва на някои местата.

- Що за мъж си ти ? Какво ще направиш ако Ева току-що влезе през вратата ? Какво ще и обясниш ?-попитах и погледнах към телефона ми, който лежеше до мен.

Как ли ще реагира когато и пратя записа ?

При тази мисъл на лицето ми се появи самодоволна усмивка. Побързах да я прикрия, но той вече я беше видял.

- Тя никога няма да ме изостави.-прошепна, извил устни-Няма, защото толкова много ме обича, че и милион пъти да и изневеря, тя ще остане.

- И това за теб е любов ?-повдигнах едната си вежда.

- Не, но мога да ти покажа какво аз разбирам под тази дума.

В похотливите му очи блесна една искрица, достатъчна да ме изгори жива.

- Не съм заинтересована.-отвърнах, избутвайки го да стане.

- А, аз друго виждам.

- Защото си шизофреник.-издишах- Виждаш това, което на теб ти се иска да виждаш.

- Държиш се така, сякаш ти не ме желаеш.-врътна очи

- Нали беше семеен и нямаше намерение да се развеждаш с жена си ? Какво се промени ?-поклатих глава

- Да, но също така..-хвана ръцете ми в едната своя и ги повдигна над главата ми.- Преди секунди казах и, че нищо не пречи да се позабавляваме.

- Ти си нищо повече от един безсрамен женкар, който го е грижа само е едниствено как да затоли нуждите си.-изплюх се в лицето му, а от него се изтръгна гърлен смях.
Облиза слюнката, която се стече от бузата към устните му и се усмихна широко.

- Отпусни се.-нареди- Първо се успокои и след това ще подпишеш документите, които съм подготвил.

- Нищо няма да подписвам.-отвърнах и се разбунтувах в ръцете му, но той се притисна още по-силно към тялото ми. До толкова, че да усетя колко твърд и развълнуван бе.

- По дяволите.-изруга и погледна към дантеленото деколте на блузата ми.

- За какво ти е подписа ми ?-попитах, но той беше твърде обезумял, че да обърне внимание на думите
ми.- Желаеш ме само в дните, в който не сте в добри отношения със съпругата ти. Във всички други съм извращение, което дори не искаш да погледнеш.-казах и той най-накрая ме погледна.

- Гледам те Сю..-промълви срещу устнити ми.- Гледам те повече отколкото си мислиш. Следя изкъсо всяка твоя стъпка. Където и да идеш, каквото и да правиш. Аз никога не те изпускам от поглед. Дадох шанс на други, за да те забравя, но с никоя не се почувствах по начинът, по който с теб. Липсваше им нещо. Нещо, с което ти успяваше да ме влудиш, да ме доведеш до крайности. Да, не те допускам до сърцето си, но не заради жена ми. А защото съм сигурен, че няма да успея да се овладея и нещата ще излязат извън контрол.

- Нека излязат.-прошепнах срещу устните му

Изглежда, че отговора ми го изненада, но и в същото време го удовлетвори по някакъв начин. Без да дочака и момент повече притисна устните си към моите и ги засмука жадно.

За момент просто мозък ми изключи и спрях да мисля за каквото и да е. Оставих се в ръцете му без да се съпротивлявам или да възпирам ръцете му да ме докосват.
Бяха навсякъде по тялото ми. По гърдите, бедрата ми и задника ми.

Всичко вървеше по план, познавах го. И знаех, че няма да издържи дълго без да се поддаде на желанието да бъде отново с мен. Беше си същия кучи син, който си падаше по изневерите. Сякаш те му доставяха по-голямо удоволствие от това да бъде с жената, за която е женен.

Побърза да разкопчее черната си риза и като видях, че започна да се изнервя му помогнах. Ръцете му се спуснаха към ръба на блузата с която бях и я надигна към главата ми. Съблякох черния, сатенен плат от него и се спрях, за да огледам тялото му. Имаше нещо различно в него, един белег, който привлече окото ми.

- От какво е това ?-попитах

- Стрелба.-обясни на кратко и ме целуна нетърпеливо

- Чакай.-казах и отлепих устните ни.
Той се премести на врата ми като невидял и дори не изчака да чуе какво ще му кажа.- Правим грешка.-изрекох, знаейки, че в момента изобщо не му пука за последиците. Дано съм успяла да запиша всичко в телефона.

- Кога ще млъкнеш ?-попита и се зае с това да разкара колана от панталона си.

Това беше достатъчно за днес, не мисля, че съм способна на саможертвата да си легна с него отново след всичко преживяно.
А и ме беше гнус от мисълта, че си е лягал с други. Кой знае с колко преди мен е изневерявал на Ева, докато съм била в чужбина.

Изправих се рязко от леглото, грабнах блузата си и изтичах в банята. Завъртях ключа и в огледалото видях, че шията и гръдта ми бяха в смучки. Пуснах чешмата и загребах с шепи от студената вода, търкайки агресивно кожата си до почервеняване. Трепнах, когато чух почукване по вратата и побързах да се облека. Спомени от миналото се завърнаха в главата ми. Първата брачна нощ и последвалите я кошмарни. Нощта, в която беше откраднал невинността ми и онази, в която бях си легнала с него по собствено желание. Спрях водата и прокарах пръсти през косата си. Какво направих, в какво се забърках..

Отворих вратата и погледнах към разрошената му коса, която падаше върху очите му. Наведе съм към лицето ми и ме погледна някак притеснено.

- Какво стана, защо изтича така ?-попита

Подминах тялото му, за да си взема чантичката от леглото и се запътих към вратата, без да му давам обяснения.

- Ейй !-хвана ръката ми- Защо се държиш студено ? Какво ти стана изведнъж ?

- Чувствам се ужасно, нека да забравим за това.-казах

- Ужасно ?-повтори- Аз ли те карам да се чувстваш така ?-попита

- Погледни ни, натискаме се в някаква хотелска стая, тайно от Ева и Тео.-отвърнах

- Стана ти гузно за Тео ли ?-нацупи устни- Не бой се, нищичко няма да му кажа.-погали косата ми

- Не искам да го мамя, нека спрем още тук.-отдръпнах се от него

- Не сме започнали, че да спрем.-рече

- Именно.

- Ще довършим започнатото.-каза с някаква настойчивост.- Събери си мислите и се върни в леглото.-нареди- Отивам до тоалетната, а като се върна да ме чакаш гола, по корем.-добави с крива усмивка и се насочи към банята.

- Но..-прекъсна ме

- Чисто гола по корем, казах.-повтори, вървейки напред към вратата за банята.

Тръснах глава от погнуса и изчаках да заключи след себе си, че да се измъкна. Отворих вратата внимателно и се изнизах като крадец. Щом излязох в коридора изтичах до ансансьора и когато влязох натиснах многократно бутоните. Той се задвижи и се отдъхнах облекчено. Извадих телефона от чантичката си и пуснах записа. Виждайки двадесетте и шест минути и четиридесет и Пен секунди, които беше успял да запише се ухилих до уши и се въздържа от това да заподскачам от радост. Този път отмъщението е мое, Леон и няма да оставя нещата на половина..

<3

Continue Reading

You'll Also Like

76.2K 2.8K 52
Том Сицилиано - 29 годишния преуспяващ мъж в кариерата си на учител принуден да се премести в малко градче само заради семейните желания на баща си...
67.3K 3.1K 55
Продължението на книгата I hate him
625K 24.5K 40
When Ph.D. candidate Scarlett is forced to play loving wife to her mentor's playboy son, the last thing she expects is to fall for the fantasy hersel...
1.7M 46.2K 22
Ever since Blaire Davis' family was murdered she moved from Vermont to London hoping new scenery would do her good and also to far away from the man...