Chaos and Death Taekook

By Deadperssson66

40 3 0

Tento příběh je inspirován hororovým dokumentárním filmem názvem Lord of Chaos o Black Metalové kapele jméne... More

2. A new friend
3. The scars
4. Fear
5. Everything is cold..

1. MayheM

20 1 0
By Deadperssson66



Jsem Jeon Jungkook aka Euronymous podle jednoho démona. Je mi devatenáct let a žiju u debilních rodičů, pořád mi říkají něco, abych udělal či splnil. Je mi uprdele co mi říkají, žiju proto, abych šířil nenávist a chaos, smrt a nesnesitelný bůh ví co. Celá moje rodina je blázen Křesťanstvím, bůh, ježíš, bože já vás tak nesnáším jsem jeden z rodiny, který rádoby uctívá satana? Asi jo, ale naštěstí mám svoje lidi, kteří jsou v tom se mnou a mají to samé s rodinou, protože je doba taková, že všichni musí milovat boha, protože prý, když uctíváš Satana, jsi špatný člověk a měl by ses napravit.  


Je příjemný den, jsem ve svém pokoji, kde vládne samej black metal a negativa. Moji borci jsou u mě na návštěvě a jen chillujeme. Makáme na své  kapele jménem Mayhem, a už jsme celkem i slavný, a naše fanoušci všude sprejují naše jméno kapely. Je odpoledne a já, Suga kytarista, a bubeník kripl jménem Alex, který z ničeho nic odešel z naší kapely. Tak jsme ho nahradili JInem aka náš spojenec a je mnohem lepší. Všichni společně hrajeme dole u mých rodičů v obýváku, a makáme na naší zlé hudbě. Já jako kytarista společně s Sugou máme naladěné kytary a náš bubeník jede bomby jako my. Užíváme si naší zlou hudbu, ale něco nám chybí.. 


Já a Suga společně i s JInem sedíme u mě v pokoji a řešíme novinky. Jk:" Chybí tu hlas, aby kapela byla úplná." Suga odpověděl:" Souhlasím, tak můžeš napsat nějaké papíry kdo by měl zájem.". JK:" Dobře udělám to, snad tu vydrží nový člen.". Jin:" Ale piču, když nevydrží tak najdeme nového stává se to.". Jk:" Já vím ty debile. ale mě tak záleží na naší kapele.". Suga:" Neboj to nám taky.". Uběhlo  pár hodin a kluci odešli domů a já sedím u stolu a píšu papíry ohledně kdo by měl zájem být nový člen v kapele. Nejlépe, aby byl vokalista, zpěvák a cokoliv co chybí  v naší kapele. Psal jsem papíry pro zájemci asi dvě a půl hodiny včetně vytisknutí všech několik papírů bylo za pár minut. Srovnal jsem si to a ještě ten večer jsem to šel dát veřejnost, snad nám někdo pošle dopis a kazetu s jeho hlasem. 


o pár dní později ráno mi někdo volá, tak jdu ke stolu a zvednu telefon. Pošták:" Dobrý den, jste Jeon Jungkook?.". Jk odpověděl:" Dobrý den, ano jsem to já.". Pošták:" Máte v zásilkovně dopis, dostavte se pro to. Nashledanou.". Jungkookovi bylo jasné o co se jedná a ihned zavolal klukům at přijedou společně. Asi o hodinu později všichni jedeme v jednom autě a kecáme, já řídím, Suga vedle mě a Jin sedící se za námi. JK:" jste připraveni na poslech nového hlasu?.". JIn hned:"  Ano už se těším, třeba i přijede abude s námi bydlet v jednom baráku.". Suga:" jo bráško snad to bude sympatický kámoš.". Jk:" Je  mi jedno kdo o bude, ale že nám tím hodně pomůže.". Dorazili jsme tam, kook si pro to šel a pak se vrátil zpět do auta s tím velkým dopisem. potom jsme se rozhodli , že zaparkujeme na parkovišti, aby jsme si to pustili v klidu. Jedeme tam a Suga drží ten dopis a říká:" Proč to tak smrdí? Smrdí to jako mrtvola fuj.". Jk:" Podívej se od koho to je a odkud pochází daný člověk.". Suga:" Vidím, že se jmenuje Denis Killmer a pochází z Transylvánie.". Suga se nad tím zasmál společně s Jinem, Jungkook se jen usmál a řekl:" Že by Drákula?.". O pár minut jsme dorazili na místo parkovistě, a Suga otevřel ten velký dopis a málem se zeblel. Jk:" Nepoblej mi to tu, to auto je tátovo.". Suga vytáhl z velké obálky kříž a na něm byla přivázaná mrtvá myš. 


Kluci se zděsili a zárověn i zasmáli. Suga z okna vyhodil tu myš a vytáhl i kazetu, jungkook si to vzal a strčil do rádia v autě. Všichni po pár sekundách byli nadšení co slyší a jungkook byl překvapení a v hlavě si říkal:" Nikoho jsem takto neslyšel zpívat, zpívá jako mrtvola, která k nám patří.". Suga vytáhl i dopis z obálky a řekl:" Ahaa borec nám poslal i dopis, na kooku přečti to.". Jk si vzal ten papír a začal:" Zdravím jsem Denis KIllmer, ale říkám si Dead.  Je mi devatenáct let a žiju s rodiči v nedalekém Švédsku. Lidé mají pořád za potřebí se mě ptát proč si říkám Dead, je to tím, že obdivuji smrt, sebevraždy, a vraždy. Budu rád, když se mi znovu ozvete.". Suga:" Jo Dead jo? To se i ladí.". JIn:" Kámo berem ho, hodně mě překvapil.". Jk se usmál a těší se až mu odepíše další zprávu.



Zdraavííím představuji vám nový příběh Chaos and Death, snad se vám  bude líbit. Tento typ mého příběhu s Taekook je neobvyklý a také nemusí být podle čistého dokumentu Lord of chaos nebo i společně Mayhem kapele. Je to sice o mayhem a průběh od lord of chaos , ale i z mé hlavy. Snad některým nebude vadit, že Black metal a postavy z kpopu jo xddd neladí to k tomu, ale někdo taky může hledat tento typ hehee. Je to menší mix tak snad se vám bude líbit. 

 BAYYYY- Death killer by Denis 

4.3.2024<333

Continue Reading

You'll Also Like

237K 7K 51
we young & turnt ho.
Riptide By V

Teen Fiction

331K 8.4K 118
In which Delphi Reynolds, daughter of Ryan Reynolds, decides to start acting again. ACHEIVEMENTS: #2- Walker (1000+ stories) #1- Scobell (53 stories)...
54.5K 1.2K 23
Alessia is a 14 year old girl, her whole life she has been protecting her little brother, but one day their mother gets killed and they have to live...
996K 22.5K 48
Luciana Roman was blamed for her mother's death at the age of four by her family. She was called a murderer until she was shipped onto a plane for Ne...