ŞANTAJ KÖLESİ (1.SEZON)

By fetisci_yazar128

120K 1.2K 329

Şahsıma kurulan şeytani bir kumpas sebebiyle ayak kölesi oldum. Bu durumdan nasıl kurtulacağım (Şantaj Kölesi... More

ALLAHIN BELASI KIZ
İLK GÖREV VE CEZALAR
SIÇTIK CAFER BEZ GETİR
KUTSAL YADİGAR
YAT AŞŞAĞI CEZA!
BU İŞİN TADI KAÇTI AGA
ZEHRA'NIN PEŞİNDE!
YÜZLEŞME
AYAK MASAJI
SICAK ANLAR
ORTALIK KARIŞTI
YENİ HAYATIN İLK GÜNÜ
ALTIN BANYO
YOL AYRIMI
İLK ÖPÜCÜK
ŞANTAJ KÖLESİ
KESTANE TEHLİKEDE!
AKIL SAĞLIĞINI KAYBET
KAHREDEN CEZA GECESİ
ZEHRA'NIN İNTİKAMI
BENİ BIRAKMA ZEHRA
UZAKTAN EĞİTİM
ZEHRA'NIN CEZALARI
MAHZEN KÖLESİ
KRALİÇENİN ÇORAPLARI
SAPIK ÇOCUK
HER ŞEY BİTTİ ARTIK...
AYAK BAĞIMLISI
REZİL KEPAZE OLUŞ
KRALİÇENİN LÜTFU
ATMA FOTOLARI HAYIR!
ŞANTAJININ ANASINI
AYAK TABANI KOKUSU
GADDAR SAHİBE

YENİDEN ŞANTAJ KÖLESİ

2.6K 35 8
By fetisci_yazar128

=Bana yalan söyledin köle!... Bana yalan söyledin...

EPISODE 19: YENİDEN ŞANTAJ KÖLESİ

Kapak: Makima

Zehra ile birbirimize bakıyoruz. Bakışlarından anladığım kadarıyla Zehra gemileri yakacak. Kaşlarımı yukarı kaldırabiliyorum sadece. Damla çoktan dibimize kadar gelmiş.

=Ne dönüyo burda çabuk açıklayın!

Damla'nın ne dediği s*kimde bile değil. Son dokunuşlara geldik sayılır. Damla çantasını giriş kapısının yanındaki masaya bırakmış. Eğer şanslıysam telefonu çantada olmalı. Zehra ayağa kalkıyor.

+Bi'şey döndüğü falan yok... Kölem bana itaat ediyor neyine şaşırdın?

O sırada Damla'nın yanından fırladığım gibi çantaya koşuyorum. El yordamıyla içini karıştırırken telefonu bulmam çok sürmüyor. Masanın yanında duran su bardağını fark edince işim daha da kolaylaşıyor. Telefonu havaya kaldırıp Damla'ya göstererek;

-Her şey bitti Damla!.. Derhal yakamdan düşüyosun yoksa telefonunu unut!

Damla aşağılayıcı biçimde gülüyor.

=Yedeğini aldım onların aptal evladı!

Bu defa Zehra'nın kahkahaları sarıyor odanın her yanını.

+Kölem bilgisayarına b*şaldı git bi bak istersen. Hahahahaha!

Damla bana bakıyor.

-Usb'yi de bulduk buraya kadardı pes et artık!

Zehra bana göz kırparken Damla'nın sinirden dişlerini sıktığını görebiliyorum. Eminim şu an Zehra'nın saçlarına yapışmak istiyordur. Ardından beni de takma ile becermek. Sonuçta yapmadığı şey değil. Acısı hala geçmedi amk.

Damla'nın yüzündeki endişeli hali bir anda kaybolup yerini sinsi bir gülümseye bırakıyor.

=İyi... Aferin size... O zaman dün gece seni nasıl becerdiğimi de anlat bakalım "sahibine"!

Zehra'yla göz göze geliyoruz.

=Her şey telefonumda duruyo Zeho! İnanmıyosan bakarsın canım.

-Y... Yalancı! Yok öyle bi'şey efendim!

+Ver telefonu da bakalım o zaman ezik p*ç!

Gece Damla ben onun ayaklarını yalarken fotoğrafımı çekmişti ama becerirken çektiğini hatırlamıyorum. Çekmiş olabilir... Zehra telefona bakarsa başım büyük derde girer... Telefonu suya sokarsam Damla'dan kurtulmuş olurum fakat Zehra bana karşı her zaman şüpheli davranıcaktır... İmdat ben napıcam!..

Kızlar bana bakıyorlar... Şu an ikisini de karşıma almış gibi hissediyorum. Zorlu karar verme sürecinden sonra telefonu bardağın içine atıyorum. Damla bağırarak yanıma gelip bana sert bir tokat attıktan sonra telefonunu sudan alıyor lakin çok geç... Rezil görüntülerim artık sadece ikimizin hafızasında bir anı olarak kaldı. Zehra hiçbir zaman o rezil hallerimi görmeyecek. Telefonda iPhone 13'tü bu arada. Yazık oldu...

Damla telefonunu kurtarabilmek için türlü yollar denerken Zehra yanıma gelip bir tokatta kendisi yapıştırıyor. Suratım kızardı amk şamar oğlanına döndüm.

+Bunu sonra konuşucaz senle.

Tehditkar bir ses tonu... Başka çarem yoktu Zehra özür dilerim...

Damla'yı o çaresiz haliyle baş başa bırakıp evden çıkıyoruz. Çıkarken siyah kabanımı üstüme çekip Polat Alemdar edasıyla dış kapıyı kapatıyorum.

Zehra ile birlikte evin yakınlarındaki bir parka gidiyoruz. Yanımızda birkaç bavulda var. Zehra'ya dönerek akıbetimizin ne olacağını soruyorum.

+Burda daha fazla kalamayız...

-İstanbul'a mı dönüyoruz efendim?

+Hayır aptal köpek ben kirayı ödemeden kaçtım ordan.

Doğru ya... Zehra benden para isteyince evini bulmuştum. Kira için istemişti o parayı... İstanbul'a dönersek Zehra'nın kaldığı eve gidemeyiz... İsmail'de kalma fikri aklıma gelse de çabucak vazgeçiyorum. Bize ikimizin kalabileceği bir yer lazım.

-Benim tüm param bitti efendim olsa otelde kalırdık bir gecelik daha.

+Bende bi miktar var... Otele geri dönüyoruz... Biraz düşünmem lazım...

-A... Aynı otele mi efendim?

+Evet ezik.

Allah kahretsin ne yapmaya çalışıyorsun... Ben aynı oteli kastetmemiştim, Damla'ya otelin konumunu atmıştım... Peşimize düşmek isterse ilk uğrayacağı adres orası...

Başka bir otelde kalma konusunda Zehra'yı ikna çabalarım başarısızlıkla sonuçlanıyor. Elimizde bavullarla otele geri dönüyoruz.

AKŞAM...

Zehra'nın gün boyu bana karşı mesafeli davranmasından son derece mutsuzum. Telefonu suya attığım için benden şüpheleniyor olmalı. Damla ile yaşadıklarımızı anlatsam bir şey değişmeyecek hatta daha da kızacak. Şimdilik susmayı tercih ediyorum.

00.37

Yine alaturka battaniyelerden hazırladığım yer yatağımdayım. Zehra bazada mışıl mışıl uyurken benim gözüme uyku girmiyor. Telefonu elime alıp instada gezinirken Damla'dan mesaj geliyor. Dejavu...

=Telefonumu kurtardım or*spu evladı! Şimdi derhal ayaklarımın altına geliyorsun!

Nasıl olur... Telefon mefta oldu hepimiz gördük...

-Kanıtın var mı lan?

=Seni inandırmak zorunda değilim p*ç kurusu! İnanmıyorsan uyumaya devam et. Yarın ailene uzun bir açıklama yapman gerekecek.

Ulan... Şeytan diyor gitme anasını satayım ne yapacaksa yapsın. Artık bıktım bu şantaj muhabbetinden bu ne lan? Tekrar kestaneyi çizdirmek istemiyorum amk.

Birkaç dakika mesajına cevap yazmadan düşünüp durdum. Yataktan çıkıp lise zamanlarından kalan eski dandik kot ceketimi giyip otelden sessizce ayrıldım. Zehra uykusu çok ağır biri olmalı en azından bu açıdan rahatım.

00.49

Tekrar Damla'nın evine doğru gecenin köründe yürüyorum. Yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ama aklım durdu bir şeyler düşünmeliyim... Yolda Damla'ya geldiğimi bildiren bir mesaj atıyorum. "Aferin." şeklinde karşılık veriyor.

00.55

Zile basacakken Damla kapıyı açıyor. Sanki geçen geceyi tekrar yaşıyor gibiyim. Tabii bazı farklar var. Damla'nın üstünde pembe pijama takımı var. Çıplak ayaklarındaki kırmızı ojeleri dikkatimi çekiyor hemen. Fazla oraya bakmamaya çalışıyorum. "Geç." diyor sakin bir tonda. Salona geçip onun emri ile salonun ortasında diz çöküp bekliyorum. Damla karşıma geliyor ve sağ ayağıyla kafamın üstüne basarak eziyor.

-N... Ne istiyosun?..

=Seninle bi' anlaşma yapalım. Bu gece boyunca benimsin... Sonra yollarımız ayrılacak. Ne dersin?

-Fotoğrafları siliceksin yani?

=Evet hepsini silicem ama sabaha kadar itiraz etmeden bana itaat ediceksin.

Damla'dan korkuyorum... Geçen seferden çok daha felaket şeyler yapacağını düşünüyorum. Umarım beni yanıltır.

-Tamam... Kabul.

Damla'dan kavga gürültü yaşamadan kurtulmanın en iyi yolu bu gibi duruyor. Sözünde duracağına inanarak teklifini kabul ediyorum. Damla ayağını kafamdan çekip soyunmamı emrediyor. Tüm üstümdekileri çıkarıyorum.

Damla'da soyunmaya başlıyor. Siyah sütyeni ve dantelli tangasına bakmamak için başımı öne eğiyorum. "Ben ne yaşıyorum amk" cümlesi beynimin her köşesinde yankılanıyor.

=Önce seni biraz ısındıralım.

Kafama sert bir tekme atıyor. Sendelediğim yerden kalkmaya çalışırken bir tekme de karnına yiyorum. Anlaşmayı kabul etmenin aptalca bir fikir olduğunu düşünmeye başlıyorum. Gece böyle başladıysa kim bilir nasıl bitecek amk.

Eliye üç numara loser saçımı çekiştirerek suratımı tokatlıyor. Bir şey demeden dayanmaya çalışıyorum. Damla her tokattan sonra daha da coşuyor. Kahkahaları caddenin başından bile duyulur gibi...

T*stlerime tekme atar atmaz acıdan öküz gibi bağırıyorum. Bu kadarı benim için çok fazla... Orası her erkeğin en zayıf bölgelerinden biridir. Biraz daha devam ederse karşı koymak zorunda kalacağım.

01.12

Yakşalık 10 dakikadır Damla beni dinlene dinlene dövüyor. Öküz gibi bağırışımdan sonra t*stislerime vurmayı kesmişti, şimdi tekrar başladı. Dayak yerken sessiz sessiz ağlıyorum.

T*stislerime doğru gelen sol ayağını ellerimle tutup geri ittirerek ayağa kalkıyorum. Damla aniden yere yapışıyor.

-Bu kadarı fazla!

=Ahahaha!... Fazla mı? Daha yeni başlamıştık.

Damla ayağa kalkıyor. Tüm gücümle ona koşup suratına güzel bir yumruk geçirmeyi başarıyorum. Sendeleyen Damla boğazıma yapışıp beni ittire ittire duvara kadar götürüyor. Nefes alamıyorum lan!

=Haddini biliceksin or*spu çocuğu!

Tavana bakarak nefes almaya çalışırken tüm gücüyle beni salonun ortasına yere fırlatıyor. Kalkmama fırsat vermeden suratıma oturuyor. Dev kalçasının altında nefes almaya çalışırken Damla benim açıkta kalan p*nisimi elleriyle tokatlayıp duruyor.

Kısa bir süre sonra p*nisimi okşamaya başlıyor. Kalçasının yoğun kokusuna maruz kalmak pipimi çıldırttı. Daha fazla karşı koyamıyorum... Birkaç saniye sonra sessiz sessiz b*şalıyorum. Karnımın ıslandığını hissedebiliyorum. Damla aşağılayıcı kahkahasına devam ederken nefes almama izin vermek için kalçasını kaldırıyor. Derin derin nefes alırken aniden tekrar suratıma iniyor dev kalçası...

Sanırım kaybettim... Hem de aşağılanarak... Acı bir şekilde b*şalarak... Zehra... Senden defalarca özür dilemek istiyorum... Ayaklarına kapanıp sen affedene kadar beklemek istiyorum... Ben bu değilim... Ben sadece senin köpeğin olmak istiyorum...

Continue Reading

You'll Also Like

52.7K 178 6
+16 Yaş İçin Uygundur
104K 1K 14
Deep Web 'in karanlık yüzünü görmeye ne dersin?
756K 17.4K 56
"Madem çok ısrar ettiniz, o zaman artık bey diyebilirim." deyip gülümsedim, bandı yapıştırdıktan sonra yutkundu. "Boşver beyi." deyip dudaklarıma yap...
2.4K 87 15
zorla evli bir çiftimiz olucak kızımız okula gitmek istiyor ama beyimiz bırakmıyor bir şart sunuyor o şartı kabul ederse okula gidebilir