AYTİL ZORAKİ EVLİLİK

By twforeverr

67.3K 2.1K 163

" O , olmadan ben hiçtim . Ben olmadan o hiçti . Biz ikimiz birbirimizi bi ' Hiç ' olarak sevdik . Zorla evl... More

Sizden Nefret Ediyoruz
Boyle Iyiydi Yaw
Alisveris
Ni$an
Kına Gecemiz
SO - RUN - SUZ
DÜĞÜN
Balayidaki Maceralar
Gezmeceler
Duyuru
Son Gunumuz
Ozel Gucler mi ?
Duyuru
Ama Sana Guvenmiyorum Diceksin
Savastan Beklenilen Soruu
Ilklerimiz
Party Time
Bizim Evimiz
Hayallerimiz
Duyuru
" Ne Şansı Bu "
Duyuru
" Mafya mı " ???
Yaz Kampı
Kamp
Kıskandırma
Sorun mu Var ??
Peki Sen Bardak Kırık Diye Sudan Vazgeçtin mi ?
Yeni Bölüm Değil
Zaten Öyleydimde
Süpriz
NOT
FiNAL
NOT

4 KİŞİLİK A'İLE

1.3K 46 6
By twforeverr

Arkadaslar bolum gec geldi , cok ozur dilerim . Buca ' ya gittim ve beleş internet bulana kadar canım çıktı . Bu bölümü annemlerin tanıdığı ama benim tanımadığım , onlara gittigimizde zar zor inrenetinin sifresini ögrendigim Bad Boy tipli cocuga itahaf ediyorum ... O kendini bilir . Keyifli Okumalar ! ( Bolum gec geldi diye kufur etmeyin ^_^ yada edin bende olsam bende ederdim )

5 dakika , 5 yıl gibi geldi aq neyse " Meltem 2 cizgi cikarsa hamileyim tamam mi ? " diye sordum . Evet heycandan Meltem 'e vermiştim . 2 dakika sonra " Hamilesin " diye bagirdi .

Ben anne mi olucam ? Benden iyi anne olur mu ki ? Ya Tilki istemezse ? Kafamda bi suru sikici sorular
Meltem gelip sarildi . Elimden tutup aşağı indik . Tilki bana ' Hadisene ' bakışını yolladı . " Hamileyim " diye bağırdım .

Tilki tepkisiz kaldı istemiyo dimi ben demiştim ama " Şey Tilki eğer istemiyosan - " demeden beni öpmeye başladı , istiyodu yani dudaklarını dudaklarımdan ayırıp " Baba oluyorum LANNN Savaş çabuk arabayı hazırlat bizimkileri topla bizde geliyoruz " diyip sırıttı .

" Abi ya , siz bana soruyomusunuz amca olmak istiyomusun diye ben daha çok gencim ya " diye yalancıktan kızdı " Sus lan amına koduğum ! Sen hala burdamısın " diye Tilki bağırdı . Banada " Yukarı hadi minik anne " Oyy yerum yaww - çok ergence iykk .

Yukarı çıkıp siyah ,uzun , tiril tiril bol bi elbise giydim . Aylaynırımı sürüp kırmızı ruj sürdüm . Saçlarımı açık bıraktım . Ayağımada kahvernegi sandeletlerimi giydim . Tilki ' ye baktığımda 1 tişört 1 jean - MAVİ - giymişti ellerimizi kenetleyip aşağı indik.

Meltem ve Savaşlarda sonradan geliceklermiş . " Tilki sence kızmı olucak , erkek mi ? diye soru sordum " Kız olsun , küçüklüğümden beri hep kızımın olmasını istemişimdir , senin gibi güzel ve kusursuz bi kızımın olmasını isterim . Sonucunda katil olsam bile , gerçi zaten katilimde "

Bunları bana dergilerde adı PLAYBOY diye geçen kocam mı söyledi şimdi . De katil ne alaka " Katil ? " diye sordum " Kızımıza yavşayanların çükünü kerpetenle koparıp yakarak öldürcemde "

Ne diyon lan sen lan yoksa sen Sadistmisin ? Tabi sadist gerizekalı mafya ya o. İç sesimi ilk defa tebrik ettim. Zoraki bi gülümsemeyle " Mal mal konuşma " dedim . Arabayı aniden durdurup. " Simdi görürsün mal mal konuşmayı " diye bişeyler geveledi .

Beni aniden arka koltuğa attı . Hey hey hamileyim ben yok lan yapmaz . Blöf yapıyodur diye geveledikten sonra benim üzerime çıktı korkak gözlerle baktım dudaklarını dudaklarıma sürtüp . Dudaklarını kulaklarıma deydirdi içim ürperdi .
" Dua et hamilesin , yoksa burda becerirdim seni " diyip sırıttı ooo vazgeçmemiş mallıklarından .

Arka kapıyı açıp çıktı kapıyı kapattı . Surucu koltuğuna geçti , " Öne geçme dikkatimi dağıtıyosun " bişey demeden önüme döndüm . Yarım saat sonra durduk . Gece gece sahilde ne işimiz var ya . Elimi tutup içerdeki kafeye girdik .

Bu kafe evlenceğimizi söyledikleri gün gittiğimiz kafeydi . Ne düşündüğümü anlamış olucakki sırıttı . Bizimkileri gördük yanlarına gidip sarıldık . " Eed neymiş bu önemli şey " diyen babama sırıtarak " Meltemler gelsin sonra " dedim

Ilk gunku gibi çilekli milkshake istedim . ( Demetimizin yeni dizisini Çilek Kokusu ' nu mutlaka izleyin ) . Meltemlerde geldi annemlerle sarıldar sonra oturdular Tilkiyle ayağa kalkıp elele tutuştuk ve " Hamileyim " dedim .

Herkez - Messiler hariç - ağzı beş karış bakıtılar . " Aileye bi kişi daha ekleniyo demek " diyen Dilşad anneye baktım " Dede oluyorumm " diyen Tilki 2 yani babasigg . Babamla annemde sırıtıp tebrik ettiler .

4 AYLIK - 4 Ay Sonra ➡➡

Yataktan doğrulup saate baktım 3 ' u bilmem kaç geçiyodu . Ekim ayında canım erik çekti mantık işte . Gecenin bi vakti Tilki hayatta gitmez de ne bok yicem ben " Tilki , aşkım , sevgilim , hayatım , erkekim " diye uyandırmaya çalıştım " Imm ne var Aylin " diye bağırdı gözlerimden yaşlar gelmeye başladı ah şu hormonlar yok mu ? Zırt pırt ağlıyom ya .

" Özür dilerim prenses " diyip sarıldı akan göz yaşlarımı öptü , " Benim canım erik çekti " dedim " Yok erik Aylin . Benim canımda seni çekiyo bişey yapıyom mu ? " diye tısladı " Iyi çocuğumuzun anlında kocaman erik görürsen , senin suçun olcak ona göre " diyip arkamı döndüm .

" Iyi alıp geliyom bekle " dediginde sırıttım eşofmanın üstune montunu geçirip , kafasına gri beresini geçirdi çıktı . 40 dakika sonra yatak odasının kapısı açıldı erik poşetleriyle geldi .

Tuzuda getirmiş afferim bu adam olucak ha !? Çıkarıp hayvan gibi yemeye başladım .

Sabah kalktım bugün cinsiyetini ögrenicez . Ustume hamilelik tulumu geçirdim bide converse giydim saçlarımı topuz yaptım . Aylaynır sürdüm timam hazırız . Tilki elimi tuttu arabayı açtı bindik .

Hastaneye geldiikk . Direk sıra almadan içeri daldık neymiş efendim burası Yapıcı Hastanesiymiş . Doktor karnıma jeli sürdü sonra makineyle baktı. " Kızınız çok sağlıklı maşallah " Tilki sırıtıp bana baktı .

" Ama bi daha çocuk yapma olasılığınız yok " derken ben bide erkek istiyodum ama ne yani " Neden !? " diye Tilki bağırdı " Aylin Hanımdan kaynaklanıyo ve tedavisi yok . Dunyada bi cok insanda var yumurtaliklari sadece bi kez çocuk tuttur . " sorun bende mi ? Benim yuzumden Tilki 2.kez baba olamıcak mı.

Tilki düşen suratını toparladı . Elimden tutup dışarı cıkardi " Aylin benim için sorun yok istersen çocuk esirgeme kurumuna gidip bi tane de erkek çocuk evlatlık edinelim kendimiz büyütelim . Kızımızla abi kardeş gibi yaşarlar . " bunları Tilki mi söyledi aslında olabilir " Tamam , hem bizde alışmış oluruz "

Çocuk Esirgeme Kurumuna gidip bi tane 2 yaşına girmiş çok tatlı çocuku evlatlık edindik ona bunları söylememe kararı aldık ve tüm aileye yaydık .

Eve geldik çocuğumuzun adı SARP YAPICI kızımızada YAĞMUR YAPICI adını koyduk .

BIZ 4 KISILIK BI A'ILEYIZ

* Bolum hakkindaki dusunceleriniz ??
* Evlatlik çocuk almalarini bana fikir olarak veren , bad boy tipli çocugun kardesi Elif ' e sevgiler saygılar :*

* Finale az kaldı , ama bu bölüm değil . 2. Kitap Sarp ve Yağmur hakkında olucak tabi sizde isterseniz , çoğunuzun tahmin ettikleri gibi gizli kapaklı aşk yaşıcaklar . Eger 2. Kitabı isterseniz oyuncilari diger bolumde atarim siz secersiniz , ama SBSV ile ilgili degil tabi isterseniz , istemezseniz kitabi final olarak bitiricem ... Baska kitab yazmayi suanlik dusunmuyorum SBSV ile ilgili tek 2.kitab var aklimda .

* + 15 Vote + 10 yorum ona gore dusuncelerinize gore 2. Kitap

Continue Reading

You'll Also Like

351K 32.4K 32
Kore'nin nesillerdir düşman olan iki sürüsü; Kim'ler ve Jeon'lar aynı davete katılır. Beklemedikleri şey ise attığı yumruk ile ruh eşi oldukları orta...
43.6K 2.2K 14
"kurtarıcısına aşık kız... klişe hikaye." "komşu kızına platonik aşık çocuk mu söylüyor bunu?" ya da asi'nin şebnem'in kızı olarak doğup büyüdüğü ve...
339K 42.8K 41
bir ipe bağlanmayı öğretmek fwb texting / düzyazı slowburn⚠️
12.6K 687 26
-Sen ne diye namaz kılıyorsun? Zaten cehennemliksin. -... Verecek hiçbir cevabım yoktu. O an canım hiç olmadığı kadar yanmıştı. Asıl kötü yanı ise h...