Innocent (nevinný) Yoomin.

By ArmyBTS569064

2.9K 407 146

Jimin je milý a nevinný vysokoškolák, ktorý študuje tanec a hudbu. Je milý a veselý a má veľa priateľov a ob... More

PROLÓG.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21-Sejong
22
23 18+( pre silné povahy.)
24
25
26
27
28
30
31
32
33
34
35 18 +
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50 🌟🌟🌟
51
52
53
54
55
56
57 18+
58
59
60 🌟🌟🌟
61
62
63
64
65
66 18 +
67
68
69
70🌟🌟🌟
71
72
73
74 18+
75
76
77
78 FINALE ⭐⭐⭐

29

41 6 2
By ArmyBTS569064

Jang Pov. ( Mesto Incheon.)

(O dva roky neskôr.)

Mladý muž kráčal uprostred slnečného dňa , na ulici predmestia z úsmevom ku malému obchodu z kvetinami. Prišiel dnu načo ihneď mohol cítiť vôňu kvetín ktoré si očami začal obzerať až po pár hodín prišiel k pultu kde bola mladá slečna zrejme tu Brigáduje pomyslel si.

,, Prajete si?" Povedala zatiaľ čo ja som ukázal ukázal na ruže ktoré boli neďaleko dievča k nim prišlo , a potom ich položila na pult čim som si ich obzrel detailnejšie a utvrdil sa v tom že toto sú kvetiny ktoré chcem. ,,Možete mi ich zabaliť?" Povedal som zatiaľ čo slečna len prikivla a začala robiť svoju prácu ,,no predtým mi ich naranžujte."

,,Isté, sú tieto ruže pre niekoho špeciálneho?" Spýtala sa slečna a ja len prikivol ,,pre priateľa zvláštne to vysloviť, pre priateľa.." zopakoval som a ona na to ihneď privla o pár minút mi cinkol mobil a ja som ho vybral z vačku a začal sledovať správu z upozornenim.

Ten hlupáčik.❤️

Všetko najlepšie k narodeninám láska , prajem ty všetko najlepšie a dúfam že máš pekný deň.. no táto správa však musí a aj skonči zle musím odísť takže keď sa vrátiš do bytu nebudem tam, skús zavolať nejakého známeho aby si svoje narodeniny neoslavil sám milujem ťa.

Na správu som sa pousmial pričom som sa chystal odpísať ale v tom sa ozval hlas dievčiny ,,páči sa bude to 25 wonov." Po tomto som sa usmial a súhlasné prikývol hlavou, vybral som z modrých roztrhanich rifiel u kolená peňaženku a aj peniaze ktorými som zaplatil a ruže si vzal. Skvelá práca myslím že by mi to išlo tiež.. teda dúfam neviem po tomto som poďakoval a z obchodu vyšiel.

.
.

,,Dnes je naozaj pekné toto budú ty najlepšie narodeniny už to vidím možno zavolam Eng nun bude rada." Povedal som si načo som lizal zmrzlinu ktora mala príchuť vanilky. Kráčal som mestom , až som sa zastavil u menšieho stánku z občerstvenim ,, prajete si ?" Povedal postarší muž vo veku 45 rokov, zatiaľ čo ja som očami skúmal všetko čo mi mohol ponúknuť keď som si už konečne vybral a chcel vyloviť ozvalo sa rádio ktoré mal položené na stole vo vnútri stánku.

,, Pred dvoma rokmi sa v neďaleko cesty Haiong he stála nehoda, pri ktorej bol jeden zranený človek odneseni do nemocnice vo veľmi kritickom stave zatiaľ čo ten druhý muž na mieste spolujazdca autonehodu neprežil a zomrel, polícia stále rieši a je pre neho záhadou ako to že sa stala taká vážna nehoda.. snaží sa prijať na bližšie informácie no márne vyzerá to ako keby niekto zmaroval vyšetrovaníe."

,,Chudák ten človek ktorý zomrel." Povedal som smutné, zatiaľ čo mi muž začal venovať pozornosť ,,och áno táto metóda videl som ju pred dvoma rokmi v správach nešťastný ľudia dúfam že sa všetko zlepši." Povedal načo som ja prikivol.

,, Soulsky podnikateľ August -D bol hospitalizovaný, vo vážnom stave no po zostavený skončil v psychiatrickom oddelení kvôli natlaku ktorému čelil sám August povedal , že človek ktorý zomrel si to zaslúži.. August sa stal hlavným podozrivým z úmyslu naplánovania vraždy muža. Avšak vzhľadom k dôležitým dvôkazom, ktoré sa polície nepodarilo nájsť August nemohol byť obvinený a tak práve dnes vychádza zo psychiatrického zariadenia, práve stojíme pred liečebnou z ktorej o pár minút vinde." Hovorila pani načo som sa odtrhol od počúvania správ , a ukázal na čokoládu ktorú som kúpil a aj za ňu zaplatil.

,, Ďakujem.." poďakoval som , a začal kráčať ďalej až som narazil na taxi ktorý má doviezol k bytovke. ,, Prečo je dnes všetko tak drahe?" Povedal som si sám pre seba , a z taxi vyšiel vychádzajúci do vnútra bytovky keďže som mal kľuče.

Kráčal som k výťahu do ktorého som nastúpil a zmačkol šieste patro, výťah sa začal hýbať až sa jeho dvere otvorili pri chodbe ktorá vieddla len k bytu. 6B keď som však k bytu prišiel bolo otvorené čo má rozrušilo,,nenechaval som odomknuté alebo áno ?" Zmätene som sa pozeral na kľučku od dverí a menšu škviru z ktorej bola vidno len a len tma ktorá bola v byte. Opatrne a zo staženim srdcom som dvere otvoril, a vstúpil do vnútra bytovky.

Ocitol som sa na v chodbe pričom som si telefónom zasvietil na hľadajúci spinač ktorým som chodbu rozsvietil následne som zavrel dvere, zomrel veci ktoré som nakúpil a bežal do kuchyne kde som ich položil na stôl.za ktorým som si sadol z vlastnima myšlienkami. Povzdychol som si keďže som bol v byte sám , a znova sa pozrel na právu od svojho priateľa.

,,Super ty tu dnes nie si.. a ja svoje narodeniny oslávim sám to je nespravodlivé ale chapajuce." Počul som že samomluva škodí, no mne pomáha okrem toho určite nie som sám chytil som do rúk mobil a zacal vytáčať číslo mojej kamarátky. ,,Čislo ktoré voláte je momentálne nedostupné."

Postavil som sa smerujúci k ladničke ktorú som otvoril a vybral z nej malé mlieko z príchuťou jahody, následne som si zobral aj pohár do ktorého som to mlieko nalial potom ostávala len jedna vec a tou vecou boli čokoládové sušienky ktoré mám rád , keď som ich nakoniec našiel v spodnom šupliku začudoval som sa a chytil sa za hlavu.

,,109 krát som mu povedal aby tie sušienky nedával do spodnej časti s on aj tak si to robí tak ako sa jemu za chce.." chcel som si sadnúť avšak v izbe niečo spadlo ,z čoho som cukol od strachu a začal sa bližit k izbe ktorá bola za rohom u kuchyne pootvoril som dvere do temnej tmy a povedal ,, haló? Je tu niekto ?" Vstúpil som do miestnosti a začal si hľadať svetlo na mobile no v tom sa však rozsvietili svetlá a ozval sa výstrel konfet z nečakaným. ,,Všetko najlepšie Jang!"

,,Všetko najlepšie Jang!" Zakričali spolu všeky moji kolegovia z práce , zatiaľ čo mne pádol kameň zo srdca s usmial sa hudba sa stišila ,,vy..." Snažíl som sa nabrať slová pričom ku mne prišla jedna z mojich kolegýň a chytila ma za ruku ,,áno mi koho si čakal ? No tak poď praj si niečo." Povedala nadšene načo má začala viesť k torte ,, počkať ale jak-"

,,Sme sa dostali do bytovky..?"

,,No tak praj si niečo." Znova povedal tento krát jeden kolega, zatiaľ čo ja som sa nahol k torte a zo zavretíma očami som si niečo prial následne sa ozval potlesk a úsmev všetkých ,,myslím že na tvoju otázku by som ty mal odpovedať ja." Ozval sa hlas muža ktorý stál vo dverách v čiernom obleku a z darčekom v ruke.

Otočil som sa smerom k dverám a mohol vidieť muža pričom som sa usmial keďže sa na mňa pozeral z takou láskou a úprimným pohľadom ,,prepáč musel som odísť aby som ty doniesol tento darček." Hovoril zatiaľ čo som k nemu prišiel a zadival sa na darček a potom na muža , jeho čierne vlasy ktoré mal nakumovane boli jemne na svojom mieste zatiaľ čo jeho oči , jeho hnedé oči žiarili čomu nasvedčoval aj jeho úsmev.

,,Chcel som aby si prvý darček ktorý rozbališ bol ten odo mňa." Ja som sa kusol do spodneh pery, a začal som rozbalovat načo som nakoniec darček otvoril kukol som sa z očakavanim do krabice a to čo som tam uvidel mi rozžiarilo úsmev načo som si to zvieratko ihneď vzal do rúk ,,tý.. ty ... Si neuveriteľný ty si to zohnal."

Povedal som načo som si z malým roztomilim šteniatkom , sadol na zem a začal sa s ním ihneď hrať načo má šteniatko začalo oblizovať ,,ďakujem ty ďakujem." Povedal načo som šteniatko ihneď vzal do rúk a postavil sa pred muža.

,,Ďakujem Taehyung ďakujem, celé mesiace som ty o ňom rozprával až si ho nakoniec zohnal." Hovoril som šťastne načo som Taeho objal pričom mi jednou rukou začal hladiť moje vlasy ,,čo by som pre svoje dieťa neurobil občas si myslím že miesto môjho partnera mám doma dieťa a keďže si poslúchal zaslužiš si ho."

Z davu sa ozvalo hlasite ,, awww" a následne klik fotografie ,,tento moment musím zaznamenáť." Povedala jedna kolégina , načo som sa od Taeho vzdialil ,,dobré dúfam že si túto oslavu všeky spoločne užijeme, som rád že ste prišli kolegovia mojej lásky sú aj moji kamaráti užite si párty." Povedal načo som sa venoval šteniatku.

.
.
.
Oslava sa skončila načo som sa lučil s poslednými hosťami a potom zavrel z úsmevom dvere ,,konečne máme kľud a chvíle pre seba." Ozval sa Taehyung ktorý ku mne prišiel a svoje ruky omotal na môj zadok pričom mi dal pusu.

Do pusi som zapojil aj jazyk , zatiaľ čo som ohnataval jeho telo avšak po chvíli sme sa museli oddeliť kvôli nedostatku kyslíka. Spoločné sme prišli do spálne , zatiaľ čo Tae unavené padol na posteľ a ja si sadol vedľa neho pozorujuc ho ako má hlavu vo vankúši,,som unavený."

,,Pred chvíľou si ma skoro zjedol Tae."

,,Lenže na sex nikdy není neskoro." Povedal zatiaľ čo ja som sa ironicky zasmial a rukou ho postavil pričom mi venoval unavený pohľad. ,,Vieš ty si sa ani trošku nezmenil či už o dva roky neskôr , alebo o niekoľko mesiacov stále si ten istý uchil na sex si energiu nájdeš ale keď od teba niečo chcem napríklad aby si si dal pižamo zrazu si unavený." Prekrižil som si ruky, zatiaľ čo jeho ruky objali môj pás a jeho hlava pristála na mojom ľavom ramene.

,,Ak budeš v jednej miestnosti so mnou v momente kedy si dam dole košelu môj kohútik začne kikirikať a moja hlava myslieť na veľmi perverzné veci."

,,Uhm... " Hovoril som zatiaľ čo som zavrel oči keďže, mi Tae bozkával môj krk. ,,Mám pre teba niečo aj ja skoro by som zabudol počkaj!" Zakričal som z ničoho nič až som bežal do kuchyne a zo stovky som zobral ružu z čokoládu načo som dal oboje pred Taeho.

,,Bol som dnes v meste , a kúpil som ty toto pre teba z lásky." Hovoril načo Tae vstal , a kvetínu z čokoládou položil na nočný hnedý stolík. ,,Prečo ružová?"

,, Tae si farbo slepý? Ta kvetina je červená." Hovoril som zatiaľ čo si on opäť sadol a rukou má pritiahol k sebe , takže som sedel na jeho kolene zatiaľ čo má objal ,,myslím izba idiot prečo je táto izba namalovana ružovou farbou? Naša spálňa vyzerá ako keby v nej býva nejaká pubertačka Jimin." Po tomto slove mi zmizol úsmev s tváre, a nahradil ho neustálemu pohľad plný vážnosti.

,,Prepáč ja - "

,,Viem nechcel si no odpoviem ty na tvoju otázku." Hovoril som smutným tónom ,,vieš prečo je tato izba ružová ?" Opýtal som sa zatiaľ čo Tae prikivol na náznak "nie neviem "

,,Pretože toto je obľúbená farba Jimina , a ja ... Nechcem zabudnúť na to čo som prežil táto farba mi vždy pripomenie že pokiaľ Augusta nezabijem môj život sa nepohne ďalej viem to ja , vieš to ty a vie to aj tvoj otec." Hovoril som vážnym tónom zatiaľ čo on mi poupravil vlásy, zatiaľ čo mi z očí vyšla menšia slza pri pohľade na jazvu na mojej ruke.

,,Nemáš dvovod plakať, už nie .. dal som ty všetko čo potrebuješ lásku , oddanosť a jemnosť dal som ty nový život." Usmial sa načo sa mu mne Tae pritiskol viac zatiaľ čo ja som si zotrel slzy ,,vieš aké máš šťastie že vôbec žiješ?"

,,Tae môžeš mi dať novú identitu za ktorú ty ďakujem, si pre mňa veľmi dôležitý človek a milujem ťa ale toto všetko nestačí, dal si mi nový život môžem znova slobodné dýchať bez strachu.. tak prečo cítim v srdci nepokoj? Cítim sa hnusne vždy keď sa na seba pozriem do zrkadla, jak môžeš milovať osobu ktorá spala z láskou môjho najlepšieho kamaráta tebe .. není zo seba ani trošku zle? ". Hovoril som z plačom zatiaľ čo som sa pozrel na Taeho.

,,Povedz mi Tae rás príde deň kedy sa Kookovi pozrieš do očí budeš mať odvahu mu o nás povedať ? Dokážeš to ? Dokážeš vyplniť moju tuhu po pomste ? Vieš veľmi dobre prečo som prijal pomoc tvojho otca ." Hovoril som rázne zatiaľ čo Tae uhol pohľadom ,,pretože povedal že sa ty pomôže zbaviť Augusta.. " povedali sme na rás zatiaľ čo sa Tae na mňa znova pozrel.

,,Terás sa opýtam niečo ja teba dokážeš Augusta nenávidieť? A zabiť ho ?"

(⁠@⁠_⁠@⁠)(⁠@⁠_⁠@⁠)(⁠@⁠_⁠@⁠)(⁠@⁠_⁠@⁠)(⁠@⁠_⁠@⁠)(⁠@⁠_⁠@⁠)

I love you armys fakt 😅💜 nejak sa nám to veľmi zvrtlo.

Bantagan boy.💜

Continue Reading

You'll Also Like

5.5K 247 24
Alexandra Jerkovičová, krasokorčuliarka s veľmi zapleteným životom. Juraj Slafkovský, hokejista ktorý hľadá samého seba. Dvaja ľudia, jedna olympiáda...
26.9M 1.1M 42
she dreads to get to school because of one name. ; high school au, tsundere!taehyung lmao » under edit » #4 in fanfiction on 171222
128K 3.3K 20
Kaniya Jones, 17 Year Old Girl Who Stay's To HerSelf. Her Slick Mouth Causes Her To Always Get Into Something, HomeLife Isn't Perfect But It Could Be...
2K 153 18
Jedna noc bude pre nich oboch prelomová. Bude to mať dočasné alebo trvalé následky? Emilia Manitra, prezývaná Harpúna si nikdy pred ústa nekládla se...