Innocent (nevinný) Yoomin.

بواسطة ArmyBTS569064

2.9K 407 146

Jimin je milý a nevinný vysokoškolák, ktorý študuje tanec a hudbu. Je milý a veselý a má veľa priateľov a ob... المزيد

PROLÓG.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21-Sejong
22
23 18+( pre silné povahy.)
24
25
26
27
29
30
31
32
33
34
35 18 +
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50 🌟🌟🌟
51
52
53
54
55
56
57 18+
58
59
60 🌟🌟🌟
61
62
63
64
65
66 18 +
67
68
69
70🌟🌟🌟
71
72
73
74 18+
75
76
77
78 FINALE ⭐⭐⭐

28

43 5 2
بواسطة ArmyBTS569064

Yoongi pov.

Kráčal som z  izby ,  až som sa dostal pred spalňu Jimina otvoril som dvere zatiaľ čo sa on kukal do zrkadla a upravoval si svoje biele sako  okom som si ho celého obzeral zatiaľ čo sa na mňa ihneď pozrel po vstupe do miestnosti. 

Moje oči si ho prezreli zatiaľ čo jeho tvár bola zahambena ,, vypadáš skvelé  dokonca  nad moje očakávania a tie čierne "topánky" k tomu obleku perfektne idú."  Jimin sa viac usmial načo som spozoroval jemnu červen na jeho tvári  no potom ku mne začal chodiť.

,, August mi práve dal komponent?"  Hovoril zatiaľ čo sme si hladeli do oci  ,,pozerám sa na objekt mojej túžby je samozrejmosťou že musí vyzerať dobre." Hovoril načo som k nemu natiahol ruku zatiaľ čo on mi ju neochote podal.

Tentokrát som mu svoj úsmev oplatil  v pomýsleni ,,musíš zomrieť Jimin musíš dnes zomrieť  nepáči sa mi akého človeka zo mňa robíš bez toho aby si si to uvedomil.. aby som si to uvedomil ja , ak si mojou prekážkou odstránim ťa nemôžeš ma robit slabým, pretože len ja mám právo ukončiť tvoj život."

..
....

Obaja sme kráčali miestnosťou a potom aj schodami kráčajúci dole, k hale kde bol  jeden z mojich boodygardov ktorý nám otvoril dvere.  ,,Tvoj otec je veľmi milý človek on s nami nejde?" Spýtal sa zatiaľ čo sme prišli k bielemu autu  až sme sa zastavili v chôdzi  a ja  od neho otvoril dvere.

,,Má prácu dnes pôjdeme len  ja a ty."  Chladný večerný vietor, ovijal moje vlasy ktoré mi  pofukovali po mojej tvári načo som si ich upravil a sadol si na miesto jazdca, po tomto Jimin začal kráčať k druhým dverám ktoré som otvoril a znova sa pozrel na jeho tvár.  ,,Čo je ? Vahaš?"   Znova som sa opýtal načo sa on neisto usmial a nasadol si do auta pričom si pripútal pas. ,,Môžeme ísť."

Celá táto atmosféra pôsobila veľmi zvláštne po celú tú dobu medzi nami panovalo týcho a obaja sme boli vo vlastných myšlienok až pokiaľ som nezastavil pred aukčnu sieňu , zatiaľ čo on si ihneď zotrel slzu ktorá mu vyšla z tvárí. ,,Je ty niečo ?" Spýtal som sa zatiaľ čo on si ihneď zotrel slzy a potom sa na mňa usmial.

,,Čo nie - len som sa zamyslel."

,,Plakal si?" Spýtal som sa chladné zatiaľ čo on  prikivol hlavou na náznak nesúhlasu  ,,čo ? Nie vôbec ja - ja som neplakal to sa ty zdalo nemám dôvod tak poďme." Povedal rýchlim tónom načo vyšiel z auta a ja som urobil to isté až som k nemu prišiel a upravil mu limec ,, dnešný večer je pre mňa dôležití buď len pri mne a nerob nič vieš Jimin niektoré slzi nevidno ale aj napriek tomu existujú tak poď."

Jimin sa usmial a len prikivol zatiaľ čo mi ruku omotal okolo mojej paže a začali sme kráčať k veľkej miestnosti na okolo bolo množstvo ľudí , ktorý prichádzali alebo tu už boli pred aukciu pili víno... Bavili sa medzi sebou , a všetko veľmi vplivni ľudia či rodiny.

Pri dverách bolo niekoľko elegantných žien oblečené v skvostnych elegantných šatach, ktoré mali na sebe iné farby zatiaľ čo ich krk a uši boli plné šperkov  opäť som sa pozrel na Jimina ktorý mal na jednom uchu naušnicu a znova si ho obzrel.

Prišli sme k dverám kde stalo niekoľko mužov zatiaľ čo som im venoval neutrálny pohľad ,, August." Povedal som zatiaľ čo sa muž v čiernom obleku pozrel do seznamu a rukou naznačil aby sme vošli dnu , a tak sme aj urobili.

Jimin Pov.

Z Augustom sme kráčali načo sme prešli   štirma schodami, a potom pokračovali cez balkón zatiaľ čo ja som si všetko obzeral nikdy.. naozaj nikdy som nevidel nič tak krásne, tak pekne elegantne a vzácne od lustra až po zem.. stoličky či  ozdobené stoli  kvetinami vo váze a malými svietacami maličkami ktore dodávali estetiku arómu celej miestnosti.. tak elegantné  zrejme bolo dobré že som si obliekol tento oblek.  Toľko važemich ľudí, malo ľudí sa dostane do takéhoto prostredia... Len veľmi málo ľudí..

,,Och August.." prišiel k nám mladší muž no nie o moc jeho črte tváre značíli o jeho vyspelosti muž mal čierne vlasy zatiaľ čo jeho spoločník žlte vyzeral ako nejaký k- pop idol objal Augusta a potom svoj zrak presmeroval na mňa.

,,Kto je tento mladý muž ?" Hovoril pri pohľade na mňa , načo som ja sklopil zrak a viac sa k Augustovi tisknul. ,,Moja nová hráčka."  Potom nastalo tycho až sa blonďačik nerozosmial aby  ukľudníl situáciu a napätie.

,,Fajn vtip August musí byť pre teba vzácny, však ?" Potom ma žltovlasati muž buchol po ramene z úsmevom. ,,Nebuď z neho vystrašeni musiš pre neho byť vzácny nikdy si zo sebou svoje hračky nezobral na akcie alebo podobné.. "

,, Josh prestaň..." Povedal chladné zatiaľ čo sa on usmial ,,ale no tak kamo !  Už je to dlhá doba kedy sme sa videli na posledy sme sa videli pred rokom  a prečo ? Pretože sa tento tvrdohlavec nechcel stretnúť už od strednej školy bol intorvertni typ však Yoongi."

,,Yoongi ?" 

Yoongi pov.

,,Drž zobak ty kreten a daj  zo mňa tie svoje špinavé ruky preč." Povedal som zatiaľ čo to môj starý známi urobil , po tomto som aj z Jiminom odišiel k nášmu stolu kde som ho posadol  ,,aký si bol v škole? Bojíš sa že by ťa strápnili?"  Jimin povedal , zatiaľ čo k nám  začali chodiť dve úžasné daní Lisa z jej sestru.

,,Bali sme sa že neprídeš." Povedali  oboje na raa pričom si sadli , a ja som sa pousmial videl som to.. Jiminovu nervozitu s týchto dám  ,,prečo by som neprišiel? Však vieš aký je tento večer pre nás dôležitý mimochodom Rose kde si si nechala svojho gentlena už ťa omrzel?" Doťahoval som si ju zatiaľ čo sa ona z úsmevom napila.

,,Čo nie je tu... Niekde ale čo ty  hm takže toto je tvoja nová hráčka?"  Povedala som zatiaľ čo jej  Jimin venoval nepríjemný pohľad ,,Rose nebuď tak zlá.. ospravedlňujem sa že moju sestru, ja som Lisa a toto je Rose sme sestri a kto si ty ?" Usmiala sa , no toto bol osobne divné aj mne..  Lisa sa správa divné.

,,Jimin .. Jimin Park." Usmial sa pričom si podali ruky   a ja som sa napol  ,,Jimin poď poukazujem ty okolie môžeš ísť so mnou nájsť môjho partnera."  Rosé prehovorila zatiaľ čo sa Jimin pozeral na mňa ako keby si pýtal moje povolenie ale neviem prečo, tentokrát nechcel nechcel aby som mu to povolil.

Ja som si zobral šampanské ktoré bolo  na stole a ukázal mu gestom ruky že moje ísť , Rosé k nemu nadšene prišla zatiaľ čo on sa postavil a začal s ňou chodiť. ,,Aukcia sa začne za pár minút ... Takže máme ešte čas."  Obrátil som sa k  Lise a prezrel si ju očami  ,,tak o toto tejto mrche ide jasné dokonalá Lisa ako vždy."

,,Kde je váš otec ?" Ignoroval som jej flirt načo si ona poupravila vlasy,,neprišiel ale poslal ma sem pre prípad že sa niečo pokazí, koniec koncov sme na tej istej  stane či už diamant získam ty alebo ja je to jedno preto..."  Hovorila a položila šampanské na stôl  pričom sa ku mne prisunula a omotala si ruky okolo môjho pásu .

,,Máš skvelú hráčku  uznávam ,  prekvapuje ma že vydržal to sa nepodarilo nikomu okrem mňa myslím že by sme si mali pripomenúť naše telá." Hovorila načo som sa usmial , a nechal sa unášať pokušenim až som ju začal bozkávať.

,, Ukáž sa."

Jimin Pov.

,,Ja vážne neviem kde je ! Pred malou chvíľou tu bol kde zmizol ?" Hovorila Rose, načo znova vytočila jeho číslo. Nebolo mi vôbec príjemné, príjemné nechávať Auguste samého tieto dve ... Nemám z nich dobrý pocit  ,,myslím že by sme sa mali vrátiť."

,,Počkaj on sa určite objaví inak povedal ty August o tom  ?"  Kukol som sa na ňu nechápajuco a ona sa usmiala. ,,Moja sestra je Augustova prvá láska  oni sa vlastne nikdy nerozešli, len August začal poslednej dobe experimentovať  a moja sestra mu dala priestor ale  neviem prečo mám taký pocit že sa k sebe vrátia šialené však ?"

Moja krv sa začala variť, nemohol som zniesť takéto slová robí to schválenie alebo čo ?  Boli to sakra! Tieto slová tak bolia počul som ich snáď tisíc krát tisíc krát od slov Augusta ale vážne je tá ženská jeho prvá láska ?  ,,Robí to August často?" Spýtal som sa  zo sklonenim pohľadom, načo Rose len prikivla rukou.

,,Často? Čo nie on miluje moju sestru , ale pohádali sa preto si August našiel teba ale keď sa z mojou sestrou dajú do hromady už ťa nebude potrebovať." Hovorila dievčina, zatiaľ čo mi po tvári začali  tiecť slzy. ,,Myslím že by sme sa mali vrátiť." Rose cinkla správa zatiaľ čo si ju ihneď pozrela.

,,Ten hlupák odišiel! Ugh máš pravdu , o chvíľku začne aukcia poďme." Hovorila načo sme z  Rose začali kráčať k  stolu no to čo som videl má dostalo priamo na kolená ,videl som Augusta... Bozkávajúceho tú ženu, mala  ruky okolo jeho krku a on.. svoje ruky presúval medzi jej rozkrok...

,,Vitajte všeky! Vitajte na tejto aukcii vidím že k nám prišlo opäť veľa ľudí." Ozvalo  sa  z menšieho pódia , načo sa August  otočil mojím smerom mohol vidieť moje slzy , ktoré tiekli po mojej tvary toto je už druhý krát druhý krát  kedy  stojim  krutej realite Augusta , sľúbil som si že pre neho nebudem plakať tak prečo plačem!? Prečo som sa musel zamilovať ! Prečo ja ?

Po tomto som si sadol a zotrel si slzy, sledujúc pódium na ktorej bola žena August sa ku mne naklonil ,,Jimin ja -"

,, Sledujme aukciiu neruš môžeš kúpiť svojej priateľke darček gratulujem ty k vzťahu ktorý so mnou mať nedokážeš tak prečo  si so mnou spal ?! Jasné zábavky ty rád." Hovoril som týchim hlasom ,  zatiaľ čo na mojej tvári bolo viac sĺz.

.
.
.
,,156 wonov  za tento náhrdelník!" Ozval sa  nejaký hlas  od niekal, čo bolo zvláštne zdal sa mi  povedomí no nevedel som ho k nikomu priradiť.

,,156 wonov ponukne niekto viac sa niekto viac ?"

,, Tisíc osemsto osemdesiat päť wonov." Ozval sa hlás Augusta, zatiaľ čo to žena ihneď odsúhlasila ,,predane tam tomu mužovi!" Zakričala , načo  August vstal a chcel si ísť pre ten diamant osobné avšak ozval sa výstrel ktorých všeky rozrušil nastala panika a krik, ľudia začali ihneď chodiť von zatiaľ čo August prišiel na pódium a diamantovi náhrdelník so smaragdom si zobral.

Nastal alarm ozivajuci sa miestnosťou , a všade zavládol chos ja som sa postavil a rozrušene hľadal Augusta medzi toľkými ľuďmi  no než som sa stihol spamätať nejaký muž má chytil za ruky a začal ma niekam viesť ja som sa mu snažil vymaniť no bez úspechu ,,Pustí má ! August!" Kričal som od strachu , o pár minút  človek zastavil  v neďalekej chodbe až sa ku mne otočil.   

Moje zornički sa rozšírili keď som pred sebou videl vážneho  Hoseoka ktorý má držal za ruku ,, hobi čo.. ty?"   Povedal som zmätene, zatiaľ čo on ku mne prišiel a dal mi pusu zatiaľ čo sa vo mne miešalo toľko emóci.. čo sa to kurva deje ?  Uprostred tohoto chaosu sa bozkávam? Nie Jimin musíš myslieť chladnou hlavou bozkávaš Hobiho.. čo tu kurva robí ?!

,,Hobi j-ja čo tu robíš ?"

,,Všetko ty vysvetlím poď." Ja som zo strachom prikivol , načo sme sa z Hobim vydali k výťahu n okee sme k nemu prišli ozval sa výstrel obaja sme sa sklonili pričom sme mohli vidieť Augusta ktorý  na nas mieril zbraňou.

,,Ty .. zabijem ťa !" Vykríkol pričom ku mne prišiel a chytil ma za ruku ,,kam si sa vybral ?"

Než sa Hobi snažil spamätať August mu trafil zo zbraňou na zadnú časť chrbtice načo  Hobi padol ihneď k zemi.  ,,Hobi pustí má ! Rozumieš! Pustí má!" Kričal som a  druhou rukou do Augusta búchal, zatiaľ čo moje oči vypúšťali slzu za slzou.

,, Odchádzame!" Zakričal pričom August privolal výťah, až som do neho násilím nastúpil ,,Hobi ! Hobi! Pomo-" chcel kričať , no August mi dal ruku na ústa zatiaľ čo sa výťah zavrel  a on sa ku mne naklonil zatiaľ čo ja som si všimol že jeho  košeľa má  červenú škvrnu  ,,je so mnou amen ."   Pomyslel som si.

Keď sa výťah dostal na prízemie,  začali sme odchádzať no ja som sa zastavil ,,nikam s tebou nejdem počuješ! Nikam!"   Hovoril som z plačom no to August ignoroval, až ma začal opäť ťahať násilím k parkovisku  ,, nenastúpim si ! Nedonutiš má !" Kričal som  zatiaľ čo on sa  ku mne obrátil jednou rukou mi chytil vlasy a tou druhou krk.

,,O pár minút  je tu polícia! Kurva nástup si do toho auta rozumieš! "  Zakričal zatiaľ  čo mi slzy tiekli po tvári  ,,ale čo Hobi." Zašepkal som no on sa len usmial,,ty nemáš ani tušenie o čo tu ide kurva nástup si !" Zakričal načo má hodil k autu pričom si on nastúpil.

Znova sa ozvalo moje zaváhanie  ten hnusný pocit , zaváhania ak nastúpim do tohoto auta môj život sa skončí ak nenastúpim zomriem.. Jimin musíš to urobiť musíš nastúpit, moje svedomie sa začalo presviedčať až som nastúpil zo slzami načo sa isto začalo hýbať.

,,Prepáč mi prepáč mi August prepáč.". Hovoril som načo sa on na mňa  kukol, a viac pridal ,, prepáč?" Hovoril pričom som si  s ním vymenil pohľad.

,,Si otrasený z toho čo sa stalo ale neboj sa  zbavim ťa tejto bolesti dnes zomrieš." Povedal , načo pridal na pline zatiaľ čo mne vyšlo viac sĺz.

Cesta trvala niekoľko minút až sme sa o pár minút dostali na krajnicu lesa ,,Čo to kurva !?"  August hovoril frustrované no zároveň desivo,  načo sa snažil zastaviť auto no neúspešne auto viac zrýchľovalo zatiaľ čo ja som sa na neho pozrel.

,,Toto auto už nikdy nezastaviš." Vyšlo zo mňa , zatiaľ čo som mu chytil volať a zatočil autom do stromu,  tvrdý náraz spôsobilo to že auto sa zastavilo no ešte predtým sa otočilo na stranu pričom sme obaja z  Augustom videli len tmu ktorá nás pohltila.

Flasback.

Sedel som vo svojej izbe , pričom som mal na rukách reťaze  až som si dal ruku do vačku z ktorého som vytiahol vyzitku.  Ihneď som prišiel k posteli a dal ruku pod vankúš z ktorého som vytiahol mobil až som zavolal na číslo.

,,H-alo?"

,,Halo ? Kto volá ?"

,,Ja Jimin dostal som túto vizitku potrebujem pomoc, príjem vašu prácu." Hovoril som zatiaľ čo sa na druhej strane ozval smiech.

,,Super  príď zajtra." Hovoril muž v hlase zatiaľ čo ja som uhol pohľadom  ,, nemôžem.. mám na sebe reťaz na mojich rukách."

,,Och tylockgy August poviem ty čo urobíš musíš ho  rozprovokovať, aby ty ich dal dole áno ?"

,,Budem sa snažiť." Povedal som neisto.

.
.
.
.

Keď som si na seba dal oblek , ozval sa mobil ktorý  zvonil hovoril som zdvihol   načo sa znova ozval mužský hlas.

,,Je to má tebe... Ak pôjdete z  aukcie, rataj s tým že  ako nástupiš do toho auta už sa nevrátiš to auto nepôjde zastaviť Jimin."

,,Ako to že poznáte moje meno ?"

,, Poznám ťa uvedomuješ si situáciu?"

,,Áno - ale čo - keď sa mu niečo stane alebo mne ?"

,,Tvoje sedlo bude zajistene no , aj tak to je riziko jasné že sa mu niečo stane... Ale toto je jediný spôsob ako môžeš byť slobodný chceš byť slobodný však Jimin ?" Hovoril muž zatiaľ čo som sa pozrel na svoje ráni a potom povedal ,,Áno." Po tomto som hovor rýchlo zložil keďže sa začali otvárať dvere.

Piip... Piip..... Pip.... Opäť som nabral vedomie , síce bol môj zrak slabý, a ťažko vynikajúci stihol som zaregistrovať človeka ktorý bol v bezvedomí a od krvi nebol to nikto iný než August..

,, Prekročil si všeky hranice zaplatiš za to smrťou!" Zakričal zatiaľ čo sa vo mne zvišoval strach.

The end Flasback

,,Je koniec...  Medzi nami.. medzi týmto našim životom, za ktorým terás zaplatím  budem žiť ďalší môj život s tým že som ťa zabil  August konečne cítim slobodu ktorú si mi nedal som voľný a slobodný." Povedal  som pričom som  na pár minút prišiel k vedomiu zatiaľ čo som svoje j pohľad presmeroval na Augusta ktorý mal hlavu vo volánte .

Potom som opäť videl len temnotu, zatiaľ čo sa auto začalo prevracať.

:⁠-⁠(:⁠-⁠(:⁠-⁠(:⁠-⁠(:⁠-⁠(:⁠-⁠(:⁠-⁠(:⁠-⁠(:⁠-⁠(:⁠-⁠(:⁠-⁠(:⁠-⁠(:⁠-⁠(:⁠-⁠(:⁠-⁠(:⁠-⁠(:⁠-⁠(:⁠-⁠(:⁠-⁠(

Emmm ja ani neviem čo na to napísať...

Bantagan boy.💜

واصل القراءة

ستعجبك أيضاً

8.5K 203 52
Ako krasokorčuliarka sa zamiluje do hokejistu
26.9M 1.1M 42
she dreads to get to school because of one name. ; high school au, tsundere!taehyung lmao » under edit » #4 in fanfiction on 171222
2.6M 87.6K 105
Highest Ranking Achieved: #1 in Action - 11/24/20. #1 in Teenfiction - 1/11/21 Book 1 and Book 2 After years of finding a decent job that meets Nass...
94.7K 2.5K 64
Milovať hokejistu nemusí byť vždy jednoduché. Ona to aj tak skúsi a nazrie do života plného úžasných zážitkov. Spoznajú sa počas dôležitých životnýc...